TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 11 éve
ez egy kiváló film, olyan sztárokkal, mint... a Rios-t alakító színész! 😀csak egy kérdésem van a mai adással kapcsolatban:Ez már bruti..... Ennél csak a repülőgépeket a levegőben megtámadó óriáscápa ratyibb! 😊
AZTÉK REX?shawnka
www.youtube.com/watch?v=I16_8l0yS-gcsi77
több mint 11 éve
csak egy kérdésem van a mai adással kapcsolatban:Ez már bruti..... Ennél csak a repülőgépeket a levegőben megtámadó óriáscápa ratyibb! 😊
AZTÉK REX?shawnka
www.youtube.com/watch?v=I16_8l0yS-g
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Feró: "Nem értek egyet a döntésemmel"StormSTÍgy szebb:
Nem tudok dönteni. Kész.
Nem értek egyet a döntésemmel.
Hányinger...
több mint 11 éve
Feró: "Nem értek egyet a döntésemmel"Rászóltak felülről, hogy Adélka nem eshet ki, ha már annyi pénzt, Fókusz-időt és energiát feccöltek bele? 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Gyerekek én mostanában bele-bele nézek a Voiceba és hiszitek vagy sem de ott vannak jó hangok...hihetetlen. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom, akik nevüket adják ehhez a szarhoz, le se tagadhatnák, hogy csak bábuk. Siralmas...egyszerűen siralmas...
több mint 11 éve
STONE! 😀 😀 😀IB: Szerinted jogos volt, hogy Dávid esett ki?
STONE: Ezt.. nem az én tisztem eldönteni, felőlem bármelyikőjük kieshetett volna.
több mint 11 éve
de továbbment a cukiiiissssááááááááááááággggg...peteyhát nem eshetett ki mindkettő :/
több mint 11 éve
csak egy kérdésem van a mai adással kapcsolatban:AZTÉK REX?
több mint 11 éve
Szakmai értelemben!fetomyidőben előhúzták ezt a dolgot is. Lehet JFK és Stone hiányban szenvednek szegények.
több mint 11 éve
Na ez sem cincog tovább 😀
több mint 11 éve
Azért komoly érvek minden alkalommal Gesztitől, hogy szakmailag előrébb van...minden alkalommal. Elég gyenge védekezés. Egyikért sem lenne túl nagy kár, bár talán a cincogó srác menjen inkább haza... 😀
több mint 11 éve
Szakmai értelemben!
több mint 11 éve
na a 2 döntős továbbment, jólvan, papírforma. párbajnban meg egyértelműen Adélnak drukkolok! Utóbbi 3-4 hétben sokkal jobb volt mint Dávid
több mint 11 éve
nyehehe ezeken a felvezető szövegeken annyira jókat tudok röhögnimintha legalább 20x-os grammy díjas együttesek lennének 😀
több mint 11 éve
Geszti egyébként direkt akarhat kicseszni Dávidkával? Szerintem mindkét dalválasztás lábonlövés volt, Elton John szintjétől minden szinten messze-messze volt, a második meg szimplán hülyeség volt...
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Én ezt már régebben is írtam. 😊 Egyszerűen hihetetlen nekem hogy ilyen hanggal idáig lehet jutni. Sőt ami megdöbbentő hogy komoly kritikákat sem kap.Zámbó>Szabó DávidJayBaz idő megszépíti az emlékeket 😀
A tegnapi Voice után tök jó ez az X-Faktor, mindenki szar.fetomy
több mint 11 éve
vérzik a fülem.Timinél nem gyengén gyúrtak rá erre a szakítottam és most összevagyoktörvedeszarnekem dalválasztásra....pfff
+ 22 szavazatot biztos megért
sajnos ez inkább ordítás volt nem ének
több mint 11 éve
Zámbó>Szabó DávidJayBaz idő megszépíti az emlékeket 😀
A tegnapi Voice után tök jó ez az X-Faktor, mindenki szar.
több mint 11 éve
John Lennon most pörgött páratÉn is ezt gondoltam végig, gyorsan meg is hallgattam az eredetit, hogy elmúljon a hányingerem...
..és ez fényezés Atyaúristenpetey
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Zámbó>Szabó Dávid