TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 12 éve
a német-svájc kombinált 20 pont csak azért jött össze mert beszartak, hogy a homlesz gyerek a pénzmosásról énekel. (Geldwächse)
több mint 12 éve
prezentálsz nekünk még újabb magvas gondolatokat is?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jah, nem utálnak minket, csak...De most komolyan mi értelme van ennek az egésznek mikor szomszédpusziországok keresztül pontozzák egymást? Aki tőlünk bejut a 10-be azt tényleg hatalmas eredmény!!!nem utálnak, csak másokat jobban szeretnek, kedvelnek. Nincs ezzel semmi gond.gamerkr
Utólag néztem meg a pontozást, az első 6 után még milyen jól álltunk, utána soxor nem kaptunk pontot, emiatt le is csúsztunk, de így, hogy "mindenki utál minket" ez nagyon szép!NB2
Ja de, utálnak. 😀 Bár nyilván ezt szebben is meg lehet fogalmazni, de a lényeg ugyanaz marad. 😛
több mint 12 éve
Az utóbbi évek leggyengébb mezőnye, de az utóbbi évek legjobb eredményével. 😀 Alex 10.! szép volt! Mondtam Én, hogy jó lehet Ő top10-be. 😊A favoritjaim meg mind top10-ben! (pedig általában azok sehol sem szoktak lenni. 😀) Shakira2 nyer, Orosz meg Görög is 5-6. hely körül, az Ukrán csaj meg úgy nézki nem csak nekem tetszett. 😀
Az Angolok jövőre kíváncsi leszek melyik 70 év körüli sztárjukat küldik, csak úgy mint az előző évben idén is "nagyon bejött" nekik. 😀
több mint 12 éve
De most komolyan mi értelme van ennek az egésznek mikor szomszédpusziországok keresztül pontozzák egymást? Aki tőlünk bejut a 10-be azt tényleg hatalmas eredmény!!!nem utálnak, csak másokat jobban szeretnek, kedvelnek. Nincs ezzel semmi gond.
Utólag néztem meg a pontozást, az első 6 után még milyen jól álltunk, utána soxor nem kaptunk pontot, emiatt le is csúsztunk, de így, hogy "mindenki utál minket" ez nagyon szép!NB2
több mint 12 éve
De most komolyan mi értelme van ennek az egésznek mikor szomszédpusziországok keresztül pontozzák egymást? Aki tőlünk bejut a 10-be azt tényleg hatalmas eredmény!!!Utólag néztem meg a pontozást, az első 6 után még milyen jól álltunk, utána soxor nem kaptunk pontot, emiatt le is csúsztunk, de így, hogy "mindenki utál minket" ez nagyon szép!
több mint 12 éve
Akkor még diktatúra volt nálunk, mint köztudott, most már normalizálódott a helyzet 😛Wolf Kati és a Compact Disco együtt 72-öt kapott.Szerintem mindkét dal, de főleg Katié klasszissal jobb volt de ha ez kell a népnek ám legyen. davemayer
jó volt ez.gamerkr
Amikor 25 eurodisco szám indul, akkor csak abban az esetben érdemes egy 26. ilyennel kísérletezni, ha az kiválóan lett megírva és az előadó képes azt élőben is közel stúdióminőségben reprodukálni.
több mint 12 éve
Rúzsa Magdiénál jobb számot az életben nem fog Magyarország indítani (de nagyon más ország sem), ha az a kilencedik helyre volt elég, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy nekünk a top10 a maxWolf Kati és a Compact Disco együtt 72-öt kapott.Szerintem mindkét dal, de főleg Katié klasszissal jobb volt de ha ez kell a népnek ám legyen. Jól választottak, az eredmény őket igazolja. Jövőre valami még durvábbal kellene kimenni, akkor ezek szerint az még jobb lesz.davemayer
jó volt ez.gamerkr

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Csak a pontozást néztem, nem hallottam semelyik számot sem, de mondjuk számomra talány, hogy nyerhetett ez a dán dal. 😀Stezengem a végén a kamerába nézésével simán meggyőzött 😊

---
több mint 12 éve
Wolf Kati és a Compact Disco együtt 72-öt kapott.Szerintem mindkét dal, de főleg Katié klasszissal jobb volt de ha ez kell a népnek ám legyen. Jól választottak, az eredmény őket igazolja. Jövőre valami még durvábbal kellene kimenni, akkor ezek szerint az még jobb lesz.
jó volt ez.gamerkr
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Csak a pontozást néztem, nem hallottam semelyik számot sem, de mondjuk számomra talány, hogy nyerhetett ez a dán dal. 😀
több mint 12 éve
ByAlekosz! fasza voltál gyermekem, nyertél jogdíjakból vagy 20 miskát, plusz a németeknél téged fognak nyomni orrba szájba, onnan is jön majd vagy 10 miska, jövőre mehet a Kolin vagy a kelemen kabátban oszt alázunk akkor is. okos húzás, mindenhol vannak hipszterek, őket megnyertük jött is a top10 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wolf Kati és a Compact Disco együtt 72-öt kapott.jó volt ez.
több mint 12 éve
na, nem is rossz, gratulálok! és most kérjük, több dallal ne próbálkozz, Sanyi! 😊
több mint 12 éve
84 pont abszolút nem rossz tudván, hogy mindenki rühell minket.Alex belopta magát a haterek szívébe. 😀
több mint 12 éve
Jól van, a lényeg hogy a románokat ütöttük. Alexnek meg sztereóba teheti a szívességet a magyar döntő után nyafogó Norbi és Hajdú Peti.
több mint 12 éve
jövőre ki kell küldeni a soerri és pooleket és szétalázni mindenkit a csirkével meg a kurvákkal!Első soros abszint locsolással megnyernénk előre vagy 3 versenyt.
több mint 12 éve
vicc ez a verseny a skandinávok és a kaukázus környékiek mindig körbeszavazzák egymást ott is vannak egyfolytában az 5be 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ja, nem is néztem, örményektől mennyi pontot kaptunk, mínusz huszat?
több mint 12 éve
Azért legyünk büszkék na, Charlie 4(!) pontját kenderbe veri Alex. 😀el is szívja? 😊
De Wolf Kati is elbújhat. 😀Stez
több mint 12 éve
Na akkor nyertek a dánok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azért az nevetséges, hogy egyes országoknál beküldenek olyat pontozni, aki nem tud angolul.
több mint 12 éve
ááááá azt mondja a montenegrói kapcsolásnál :a holdraszállásnál jobb volt a képminőség mint itt 😀ez az angol csávó tuti be van baszva 😀 😀 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal