TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
JC6: Az a durva ezzel az ökör időhúzással kapcsolatban amit Ördög Nóri csinál, hogy a külföldi X-ekben minden élő show 2 nap. 1 a produkciók, 1 a results show. A resultsban van a vendégfellépő, közös szar, és az eredményhirdetés. Mégis meg tudják normálisan oldani, hogy a host annyit mond, hogy "A következő továbbjutó..pár másodperc... XY" meg 1-2 alkalommal hozzáteszi, hogy nem sorrendben mondják. Mi nem csinálunk plusz 1 napot, mégis kell annyi időhúzás, hogy 2 név között közel 1 perc eltelik. Ja és persze külföldön normális emberi hangnemben mondják az eredményt, pedig jóval nagyobb a nézőtér, míg itthon Nóri szétüvölti a torkát amint a nevet ordibálja. De hát ez van, van még hova fejlődni 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amikor az űrből érkező gonosz velociraptorok felbukkannak Hawaii egyik szigetén, hogy lakhatóbbá tegyék a bolygónkat a fajuk számára, csak a Betolakodó Felkutató Csoport mentheti meg az emberiséget a kihalástól.
Jónak tűnik! 😀Schleck
Bekövetkezett az, amit írtam nem is olyan rég. Lefordultam a székről. Csak nem akkor, amikor pofánrúgták adélt, hanem akkor, amikor megláttam az állítólagos velociraptort. Ez a film még nem is ZS kategóriás, mivel egy normális verekedős jelenetet is CGI-vel csináltak meg 😀
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Amikor az űrből érkező gonosz velociraptorok felbukkannak Hawaii egyik szigetén, hogy lakhatóbbá tegyék a bolygónkat a fajuk számára, csak a Betolakodó Felkutató Csoport mentheti meg az emberiséget a kihalástól.
Jónak tűnik! 😀

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
papír, egyébként most sem sorrendben mondták ugye?
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hú lerágtam a körmeimet. DE IZGALMAS VOLT! hihetetlen.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
megvannak a szavazatok, közjegyző jelenlétében
eldől ki lehet holnap a döntőben
mindjárt megvannak az eredmények
holnap is itt lesz velünk
a színpadon
és énekelhet
megmutathatja mit tud valójában
hárman maradtak
kettő közülük holnap is itt lesz
velünk
itt az x-szatyorban
a mindent eldöntő párbajban
aki holnap esélyt kap arra hogy...

bazzeg, meddig lehet ezt húzni??????? 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
tök mindegy honnan közelítjük meg a dolgokat, a végén úgyis arra jutunk hogy mindenkit ki kéne rugdosni onnan 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
jogos megállapítás.
mondjuk ha mindenkit pofánbasznék aki irritál, akkor csak a gergő gyerek maradna épen, zsűrikkel műsorvezetővel együttvéve!!eaglesmcnabb
hát, nemtom te hogy vagy vele eagles, de Gesztin kívül mindenkit lerugdosnék onnan. néha még bejött Malek dumája meg hozzáállása a dolgokhoz, de látszik, hogy megfenyítették fentről...
keresztespókkal meg azt csinálnám, hogy lekötözném és JFK számokat kellene hallgatnia 24 órán keresztül, max hangerőn.
ferót meg elküldeném a detoxba.

nem hiszem el, hogy ez a "én nagyonszeretlekimádlak" "úgyimádomszeretemamitcsinálsz" nem kergeti ki a világból az embereket...JC6
Gesztit rugdosnám le elsőnek az a csávó nem tud semmit mondani csak hogy fú de érzelmes volt meg nem volt a dalban lélek meg még ilyen bullshiteket aztán csókolomToca
plusz "kisfiam" & "mentor anyád"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Gesztit rugdosnám le elsőnek az a csávó nem tud semmit mondani csak hogy fú de érzelmes volt meg nem volt a dalban lélek meg még ilyen bullshiteket aztán csókolomToca
most ez nem jobb attól, hogy: "DE É NAGYON IMÁDOM AMIT CSINÁLSZ, ÉN NAGYON SZERETLEK!!!!"

?? 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
jogos megállapítás.
mondjuk ha mindenkit pofánbasznék aki irritál, akkor csak a gergő gyerek maradna épen, zsűrikkel műsorvezetővel együttvéve!!eaglesmcnabb
hát, nemtom te hogy vagy vele eagles, de Gesztin kívül mindenkit lerugdosnék onnan. néha még bejött Malek dumája meg hozzáállása a dolgokhoz, de látszik, hogy megfenyítették fentről...
keresztespókkal meg azt csinálnám, hogy lekötözném és JFK számokat kellene hallgatnia 24 órán keresztül, max hangerőn.

nem hiszem el, hogy ez a "én nagyonszeretlekimádlak" "úgyimádomszeretemamitcsinálsz" nem kergeti ki a világból az embereket...JC6
Gesztit rugdosnám le elsőnek az a csávó nem tud semmit mondani csak hogy fú de érzelmes volt meg nem volt a dalban lélek meg még ilyen bullshiteket aztán csókolom
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
jogos megállapítás.

nem hiszem el, hogy ez a "én nagyonszeretlekimádlak" "úgyimádomszeretemamitcsinálsz" nem kergeti ki a világból az embereket...
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Lefordulnék a székről, ha egyszer valaki felszaladna a színpadra és pofánrúgná Csókos Adélt.
Ennyire ember még nem irritált engem...JC6
jogos megállapítás.

mondjuk ha mindenkit pofánbasznék aki irritál, akkor csak a gergő gyerek maradna épen, zsűrikkel műsorvezetővel együttvéve!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lefordulnék a székről, ha egyszer valaki felszaladna a színpadra és pofánrúgná Csókos Adélt.
Ennyire ember még nem irritált engem...
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az RTL-nek ezekkel a helyszíni kapcsolásokkal sikerült alulmúlni önmagát. Megszólal Marika/Gizike néni a volt tanárnő, kiderül, h Oláh Gergőnél jobb gyereket nem hordott hátán a Föld és előkerül Bras Bence (vagy ki) batman jelmezben. "Asszem" tényleg jön a világvége.
Szerk.: Csobot Adél és Berry pedig súlyosan megingatta hitemet az élő zene varázsában.

Do your job
több mint 11 éve
Még pár kapcsolás Gergőékhez és a végén tényleg egy lány nyer... JayB
mondjuk az tényleg nem ártott volna mellé ha az OSZTÁLYFŐNÖKE tudna beszélni. 😀

lol ma sikerült a magyar pop legjavát előkotorni, Istenem miről maradtam én le az elmúlt 3 hónapban? 😂

több mint 11 éve
Azt hittétek Kasza Tibi nincs az X faktorban? DE VAAAN 😊
több mint 11 éve
az első csaj szerintem sok helyen hamiskás, az uccsó csaj stílusa meg kurvára undorító----> Nem a csávó nyer, mert sose a legjobb nyert!!!

több mint 11 éve
Még pár kapcsolás Gergőékhez és a végén tényleg egy lány nyer...
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Petra time <3
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
az Asylum filmstúdió munkásságát csak ajánlani tudom. direkt csinálnak mockbustereket 😊

en.wikipedia.org/wiki/The_Asylumshawnka
A Battle of Los Angelesbe, egyszer nagyon csúnyán beleszaladtam
azt hiszem ez volt a legfélrevezetőbb címüksapka
ahhoz azért nagyban hozzájárult az Universal is, mert balfaszul reklámoztak.

comment.blog.hu/2011/09/29/elpusztitjak_los_angelest_a_universal_channelen_ma_este
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
az Asylum filmstúdió munkásságát csak ajánlani tudom. direkt csinálnak mockbustereket 😊

en.wikipedia.org/wiki/The_Asylumshawnka
A Battle of Los Angelesbe, egyszer nagyon csúnyán beleszaladtam
azt hiszem ez volt a legfélrevezetőbb címük

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
csak egy kérdésem van a mai adással kapcsolatban:

AZTÉK REX?shawnka
Ez már bruti..... Ennél csak a repülőgépeket a levegőben megtámadó óriáscápa ratyibb! 😊
 www.youtube.com/watch?v=I16_8l0yS-gcsi77
ez egy kiváló film, olyan sztárokkal, mint... a Rios-t alakító színész! 😀shawnka
így van, ez óriási! am vége van már? 😀

váááá megy még, akkora izgalomba vok!!!!Divat
Rengeteg remekművét lehetne még felsorolni ebben a kategóriában.
Pld.: - sharknado, mega shark vs zombie cheerleaders!!! És tegnap a film+on az új kedvenc, transmorfers 😀Blevi

en.wikipedia.org/wiki/The_Asylum
több mint 11 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan

AZTÉK REX?shawnka
Ez már bruti..... Ennél csak a repülőgépeket a levegőben megtámadó óriáscápa ratyibb! 😊
ez egy kiváló film, olyan sztárokkal, mint... a Rios-t alakító színész! 😀shawnka

váááá megy még, akkora izgalomba vok!!!!Divat
Rengeteg remekművét lehetne még felsorolni ebben a kategóriában.
Pld.: - sharknado, mega shark vs zombie cheerleaders!!! És tegnap a film+on az új kedvenc, transmorfers 😀
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

AZTÉK REX?shawnka
ááá ezt csak utólag láttam 😀 Én após jelölttel kóstolgattam a frissen főzött pálinkát mire felértem és megláttam,hogy mi megy a tv-be hanyatt estem a röhögéstől 😀 meg persze a továbbiakban is nagyon adta 😀

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

AZTÉK REX?shawnka

váááá megy még, akkora izgalomba vok!!!!

|