TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 12 éve
Jajj... Ezzel léptek ott fel? NemHányszor szerepeltek? Háromszor
Itthon csak döntőből mennyi van? Naugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sixxék napok óta írják, hogy "persze a magyar műsorból ki lettek dobva".És? Meglepő volna, hogy itt eladható szarokat keresnek, ott meg tehetségeket?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
csak szerintem visszás, hogy a britains got talent nevű műsor nem arról szól, hogy a britteknek vannak tehetségei? 😀HöriLesz még London magyar falu (vagy már részben most is az)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mi a fődíj?" Real Action és csapata nem mellesleg teljesen megérdemelten vitte el az első díjat, a 250 000 fontot, a szerződéseket, a lehetőségeket és mindent, ami ezzel jár (fellépnek Erzsébet királynő előtt is)."
Mit nyertek?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Megnyerték
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
csak szerintem visszás, hogy a britains got talent nevű műsor nem arról szól, hogy a britteknek vannak tehetségei? 😀
több mint 12 éve
Eddig minden versenyzőnek ezt mondták. De legyen igazad. 😊Azért mondta szerinted Simon, hogy "megvan a győztes"? 😊jjncaaKözel sem biztos ez szerintem. Ez annyira egyértelmű volt, hogy simán lehet, hogy átlátnak rajta a brit szavazók is.SchleckHát ebből egy erős nyalás lett, nekem nagyon nem tetszett.SchleckMondjuk azt, hogy tudták, mi kell egy ilyen showműsorba
Nekem mindig az volt a bajom az ilyen attrakciókkal, hogy ebben ennyi van, először álmélkodsz, másodszor tapsolsz, harmadszor fintorogszjjncaa
több mint 12 éve
Azért mondta szerinted Simon, hogy "megvan a győztes"? 😊Közel sem biztos ez szerintem. Ez annyira egyértelmű volt, hogy simán lehet, hogy átlátnak rajta a brit szavazók is.SchleckHát ebből egy erős nyalás lett, nekem nagyon nem tetszett.SchleckMondjuk azt, hogy tudták, mi kell egy ilyen showműsorba
Nekem mindig az volt a bajom az ilyen attrakciókkal, hogy ebben ennyi van, először álmélkodsz, másodszor tapsolsz, harmadszor fintorogszjjncaa

---
több mint 12 éve
Közel sem biztos ez szerintem. Ez annyira egyértelmű volt, hogy simán lehet, hogy átlátnak rajta a brit szavazók is.Hát ebből egy erős nyalás lett, nekem nagyon nem tetszett.SchleckMondjuk azt, hogy tudták, mi kell egy ilyen showműsorba
több mint 12 éve
A téma miatt most nekem se annyira, egyszer már eljátszották ezt, Az előadás ettől függetlenül zseniális szvsz,
több mint 12 éve
Hát ebből egy erős nyalás lett, nekem nagyon nem tetszett.SchleckMondjuk azt, hogy tudták, mi kell egy ilyen showműsorba
Nekem mindig az volt a bajom az ilyen attrakciókkal, hogy ebben ennyi van, először álmélkodsz, másodszor tapsolsz, harmadszor fintorogsz

---
több mint 12 éve
És a fogadóirodáknak sem nagyon jött be ahogy látom, a mozgás sérült kisfiú eléggé megközelítette őket.
több mint 12 éve
Hát ebből egy erős nyalás lett, nekem nagyon nem tetszett.
több mint 12 éve
Na ezzel biztos nyert az Attraction, Simon már ki is hirdette a győztest 😊

---
több mint 12 éve
Talán valakit érdekel BTG döntő a magyarokkal még nem voltak:Ezt a streames oldalt ajánlom elmenteni:
1tvlive.in/itv-1-uk/dande
live.omniversetv.com/

---
több mint 12 éve
itt a következő attractionGrat nekik!
http://www.youtube.com/watch?v=JOZS_Vq6eKwjjncaa
Belenéztem a műsorba, és amúgy brutális, hogy mennyire gyenge ez a mezőny, ezt simán megfogják nyerni szerintem. És a fogadóirodák is ezt mondják.
több mint 12 éve
itt a következő attraction
---
több mint 12 éve
most megy az m1-en és bármilyen meglepő de egész szórakoztató ez a Bagi-Nacsa műsor!yooker
Mindig jövőre
több mint 12 éve
most megy az m1-en és bármilyen meglepő de egész szórakoztató ez a Bagi-Nacsa műsor!ahogy pl. Friderikuszt utánozza az kurva nagy!
több mint 12 éve
Van már mindigTV app iosra, androidra és windowsra is, nonstop ingyen HD stream az m1, m2, duna és duna world csatornákhoz

---
több mint 12 éve
Szebeninek felmondtak, Demcsák fegyelmit kapott.
több mint 12 éve
Hát nem tudom amióta van Cool azóta volt-e ilyen minőségi,erős napjukThe Taking of Pelham 1 2 3,Tolvajtempó,Angyalok és Démonok,Legenda vagyok egymás után.
több mint 12 éve
Köszönjük Litkai úrnak is, hogyha már a magyar pop(!) zenében ilyen értelmetlen szövegek fordulnak elő, akkor neki legalább sikerül a magyar forgatókönyvírást Oscar színvonalúra emelnie!