TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 11 éve
áá baz Misi, egy ilyen arcot kirakni 😀peteyTomi a végén már nem volt száraz 😀
több mint 11 éve
Itt a végén mi a fenének kezdi el mondani 2 mp-cel a szavazás lezárása előtt a vége előtt az sms számot? 😀
több mint 11 éve
ez baj. fura, hogy a meleg Hient vitte tovább.
több mint 11 éve
Ja ezt küdeném Tamáskák, ijeneket vakarjanak ki nektek!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Schleck: nem járok a commentcomra, szimplán szeretem a voice-ot 😛 Ja a műrokker gyerek szar volt, de eddig ő volt az egyedüli akire azt lehet mondani szerintem, hogy szar, mindenki más tud énekelni, és még jó is lehetett volna, csak valóban kissé sok a lassú szám, amitől nem túl pörgős a műsor, de ez a karácsony miatt is van 😊Mondjuk egyébként hangulatában a Voice alapból "lassabb", komolyabb külföldön is, sehol sem akkora bulis showműsor mint az X factorok. Én ezt szeretem benne. Viszont ez pont jól megmutatja, hogy akármennyire panaszkodik a nép, nem arra vágyik, hogy jó énekeseket halljon, mert azok unalmasak. 😛
több mint 11 éve
Szerintem is. De legalább itt feltűnt, hogy rossz.Látom rád ragadt a comment.com-os Voice istenítős hangvétel. 😀kibaszott szar eddig mind, harcolok az elalvással.igaz, mondjuk nem egy JFK-Stone-PJZ felhozatal 😀 az izgibb volt fetomy
egymást éri a sok siratóénekHöri
Ez az Erik simán a Stone-JFK-PJZ színvonal volt pl. szerintem.Schleck
Do your job
több mint 11 éve
Pár év alatt ez a csaj ezzel a hangszínnel kurvajó lehet... Csak a beszéd nem megy neki túlzottan 😀fetomyKiszit flanciás naszálisz pöszi tútoniszát édibédi, akkorinkább a johnnydeppné fogamközt a goldengét EláEláDzsólötaxi
több mint 11 éve
Látom rád ragadt a comment.com-os Voice istenítős hangvétel. 😀kibaszott szar eddig mind, harcolok az elalvással.igaz, mondjuk nem egy JFK-Stone-PJZ felhozatal 😀 az izgibb volt fetomy
Ez az Erik simán a Stone-JFK-PJZ színvonal volt pl. szerintem.
több mint 11 éve
Itt legalább merik kritizálni a prodáksönt, már így is üti a zikszt
több mint 11 éve
Pár év alatt ez a csaj ezzel a hangszínnel kurvajó lehet... Csak a beszéd nem megy neki túlzottan 😀
több mint 11 éve
Rokkerik lappadék, egy csilisvégbélkúp tán belendítené.
több mint 11 éve
kibaszott szar eddig mind, harcolok az elalvással.igaz, mondjuk nem egy JFK-Stone-PJZ felhozatal 😀 az izgibb volt
több mint 11 éve
Hát nekem meg eddig nagy csalódás, Schwartz Dávidon kívül unalmas, csúcspont nélküli gyenge dalok, előadások vannak, Misinek adok igazat eddig.
több mint 11 éve
kibaszott szar eddig mind, harcolok az elalvással.egymást éri a sok siratóének
több mint 11 éve
Jaja, csak említenem kellett 😀 Sebaj legalább jók az énekesek és a kedvenceim még eztán jönnek 😊
több mint 11 éve
Na mostbehozzák a leklámidőt
több mint 11 éve
Egyébként olyan mikor volt utoljára kereskedelmi TV-n, hogy lement vagy másfél óra a műsorból, énekeltek 7+1-en, és összesen volt úgy max 6 percnyi reklám?
több mint 11 éve
engem meglepett amúgy, hogy nem érzem, hogy az eddigi adásokon olyan sokat utándolgoztak volna. Teljesen jól énekelnek -attól függetlenül, hogy ki tetszik, ki nem-, egyedül Fatimának nem jött eddig össze. Bár lehet csak mert beteg és a tehetségkutatók történetében először nem énekelte le a beteg az egész mezőnyt 😊Nézi valaki a voice-ot?Hogyne nézném 😊 marha jó az élő zenepetey
Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀fetomy
több mint 11 éve
Nézi valaki a voice-ot?Hogyne nézném 😊 marha jó az élő zene
Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀fetomy
több mint 11 éve
Nézi valaki a voice-ot?Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀
több mint 11 éve
lol nagyon nagy 😀 JFK többször is volt, hogy 3. lett a szavazatok alapján 😀😀😀DOG meg minden héten első volt btw.
több mint 11 éve
pataki atikát akarja a nép!Keresztes: Ez csodálatos volt, te nem is evilági vagy!
eaglesmcnabb
Pataki: Basszameg, már megint eljöttek értem!! Takarodj a színpadról te mocskos ufo!!