TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress
Litkai:

A sajtó eddig minden szakmai alapot nélkülözve cincálta ByeAlexet, most elmagyarázzuk a laikusoknak is a művet. Ismerjük meg Alexet, a költőt, akire büszke az ország!

ByeAlex már művésznevével is a búcsút sejteti a találkozáskor, mintha egy városba az Isten Önnel! vagy Jó utat! tábla fogadna. Mintha Rimbaud Aurevoir néven lépett volna a költészet rögös ösvényére.A vers leginkább a XXI. század Bóbitája, amely eleve megzenésítve született, teljes poppáncélzatban pattant ki a szerző szemüvege mögül. A költemény a költő képzeletbeli barátnője körül forog, akit valamilyen pszichoaktív szer ihletett, de még úgy is, hogy kitalált, faképnél hagyja a költőt már az első versszakban. Intő jel, ha valakit a képzeletbeli barátai is kiközösítenek, de gyanúra adhat okot az is, hogy a „lányt” farkasok nevelték, tehát a szerző Mauglival, vagy egy hozzá hasonlatos szőrös nővel, folytat érzelmi (és reméljük nem szexuális) kapcsolatot. A honi költészetben mindig is fontos szerepet töltött be a délibáb (vö. Délibábos Karancson, négy fán nő a narancsom), ám a délibábbal táncolás meglehetősen nehéz, hiszen az gyakran fejen áll. Elképzelték már Mauglit, amint szorongatja valakinek a lábát, néhány bizonytalan tánclépést tesz az erdei iskola szalagavatóján, majd miután érzi, hogy ez kínos, elillan?

A „lányról” lehet sejteni azt is, hogy nem sovány, hiszen hét kontinens kell (még ha ez költői túlzás is), hogy átöleljék, ezután egy hasas a tengerekben igazi cunamit idézhet elő. Hogy miért is táncol a felhők közt az itt homályban marad, ám a refrénben kiderül, miről is van szó. Alex ugyanis igazi balek, egy olyan nyitott kapcsolatban él, ahol a „nő” folyamatos és átlátszó kifogásokkal van távol, még arra sem veszi a fáradságot, hogy azt kamuzza, anyagbeszerző konferencián van Pécelen, hanem hol azt hazudja, hogy a felhők közt jár, hol délibábbal tánccol, de Alex annyira be van sztondulva, hogy halálosan mindegy neki, mikor jön a nő.

A későbbi versszakokból az is kiviláglik, hogy miért nem olyan nagy a vonzalom. A „nőt” hóbortos álmok tépik, tehát nem lehet mellette aludni normálisan, dobálja magát és nem kizárt, hogy horkol, ezután reggel a haja se lehet egy leányálom, de nem kifésüli, hanem a széllel befonatja. Tehát egy hardcore raszta is, ha ehhez még hozzáadjuk, hogy rozmaringból hintót csinál, amit tücskök húznak, akkor már Bóbita a kanyarban sincs, mivel ő legalább az haluzta, hogy hajnali ködfal a vára, de képzeljük el a dagadt, szőrös, kialvatlan rasztát, amint ráül egy rozmaringhintóra, amit tücskök húznak. Nem lennék a tücskök helyében.

Ezután a refrén még arra is kitér, hogy mindig rátalál a szerzőre a szörny, innentől érthető, hogy miért ilyen halk és visszafogott, szinte ijedt az előadásmód. Milyen lehet egy random randi? Alex áll, gyanútlanul a furcsa szemüvegében, amikor megjön a szőrös benga az Akvárium Klub elé a tücsökhintójával, miután végigkufircolta a fél világot, a hajában a Mérgesház összes lakója, majd elkezd Alex lábával táncolni, és amikor már lehet érezni, hogy kínos, otthagyja a francba szerencsétlent, aki már köszönéskor szerette volna, ha elbúcsúzik tőle.

Köszönjük Európának, hogy megértették! Köszönjük az együttérzést!

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
azért elég polkorrekt, hogy a Lényeg című tényfeltáró műsorban főműsoridőben Bajnait járatják le az M1-en most. Hányinger.
és nem azért mert Bajnai fan lennék, hanem mert ilyenhez használják a tévét. Obersovszky-val az élen.petey
Nem néztél M1-et az elmúlt 3 évben, hogy így meg vagy lepődve? 😀somoskovig
Vagy akár előtte is, mondjuk sztem ez a mai produktum tényleg az egyik mélypontja annak, amit én magyar közmédiától valaha láttam.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 083 — je suis poloska
Remény Rabjai az m1-en,végre valami fogyasztható a tvben.Kenny
holnap meg a Sas, M1 filmek terén rég beelőzte a 2 fő kereskedelmi csatit

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Remény Rabjai az m1-en,végre valami fogyasztható a tvben.

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Jövőre a Bohemian Betyars-t kell küldeni és tuti a top 5 (és még színvonalas előadót is küldtünk) 😊
több mint 12 éve
azért elég polkorrekt, hogy a Lényeg című tényfeltáró műsorban főműsoridőben Bajnait járatják le az M1-en most. Hányinger.
és nem azért mert Bajnai fan lennék, hanem mert ilyenhez használják a tévét. Obersovszky-val az élen.petey
Emlékezz anno a miniszterelnöki vitáknál mit csinál Baló..

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
Nem néztél M1-et az elmúlt 3 évben, hogy így meg vagy lepődve? 😀somoskovig
😀 de, mondjuk igyekeztem elkerülni az agitprop csatornát, de ez azért elég meredek, főleg így 1 évvel a választások előtt gondolom elkezdik az offenzívát.

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 082 — Chiefs GM
Nem néztél M1-et az elmúlt 3 évben, hogy így meg vagy lepődve? 😀

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
és nem azért mert Bajnai fan lennék, hanem mert ilyenhez használják a tévét. Obersovszky-val az élen.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 241 — Vikings fan
Egyébként, ahhoz hogy elől legyünk ki kell küldeni egy geci jól kinéző , hipp, mezitlábas discos énekest azt annyi 😀
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Nekem ez a győztes dán dal még most se túl ütős.Matthew99
hallgasd meg így 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
Nekem ez a győztes dán dal még most se túl ütős. Málta és Izland ezerszer jobban tetszett. Máltánál minden megvolt. Barátságos figura, egyszerű dal, jó színpadkép. Az izlandi meg nálam nagyon átjött ebben a pörgős/diszkós euroviziós forgatagban.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 201 — Cowboys fan
rájöttem, kire emlékeztetett a máltai csávó. arra a kis hobbit riporterre, aki a magyar focimeccseken szokott kint lenni. nem tudom a nevét, bocs.
több mint 12 éve
lol, ízlések és pofonok, nálam málta volt az első holtversenyben a norvég csajjal. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Áhh, gyövőre elindulok, Atapa lösz a dobos, Vrilj meg a villanygityós, a másik meg Drip, basszerra mehetHelmut, Catattak majd kütyüzik, jamegmá háménenyomnánk két dobbal, oda beül Sapka. Azlesz a nevünk, hogy BAÚL. A szarosalsó című számmal világbajnokok leszünk. Mivel énleszek a mikrofonnál a tarkaisten nemmondjameg milyen nyelven nyomjuk. Csinálni kell, azt kész. Kő vagy egy tucat, aki gyepálja a népet a pogóba, A többit Sobri elintézi...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Mivel az Oroszok tavaly az öreg asszonyokkal 2. helyet szereztek így esetleg ha mi ki küldjük jövőre a Veresegyházi Asszonykórust akkor nekünk is összejöhet egy top5, de am esélytelen, hogy ennél a 9-10. helynél jobb helyen végezzünk.Raven17
Oroszok a posztszovjet országokban élő kisebbségek miatt akkor is top10esek lennének ha egy papagájt állítanának ki aki annyit ismételget, hogy "Eurovision sux", szóval az ő sikereikből kiindulni nem érdemes. Inkább érdekes a görögök esete sztem akik egy autentikus balkáni számmal egész pöpec helyezést értek el, pedig nekik csak Ciprus van fix 12-re. Meg a máltai bájgúnárról is példát lehetne venni, bár olyat én nem akarok magyar színekben látni, de a nyugdíjas nézőközönség szavazatait be lehet zsebelni 😊Rajna
Ez igaz, bár 2009-2011-ig 1x sem végeztek top10-ben, de az tény, hogy rájuk sok ország szavaz. A Görögökről meg mindenki példát vehetne, mert Ők az elmúlt 5 évben (lehet több is) mindig ott voltak a top10-ben tök mindegy mivel indultak. Málta nekem nagyon nem tetszett, főleg a folyton vigyorgó énekessel szal róluk inkább ne vegyünk példát. 😀 (nem is értem, hogy miért végeztek ennyire elől...)
több mint 12 éve
Így már egyértelmű, hogy euróvíziós szinten nonkomform számokkal kell indulni, ez a kiülős gitáros dolog Rúzsa Magdinál is hasonló volt, bár az klasszisokkal verte ezt. A Cascada is beégett, pedig ennek az eurodance műfajnak az elitjébe tartoznak.

Nekem bejött minden fogadásom, Alex döntőzése 3,75-ért, top10-e 5-ért, az első elődöntő győzelme 1,6-ért mind ültek + mindet kombináltam azzal, hogy Ciprus 12-t ad Görögországnak. A legjobb biznisz ez az Euróvízió 😀Rajna
Azt hogy bejut a döntőbe én is húztam.TOP10et is.Csak én a headtohead fogadást Máltára tettem nem arra akivel párba rakták.
Ennél már csak a tehetségkutatók a jobb bizniszek😀

több mint 12 éve
Mivel az Oroszok tavaly az öreg asszonyokkal 2. helyet szereztek így esetleg ha mi ki küldjük jövőre a Veresegyházi Asszonykórust akkor nekünk is összejöhet egy top5, de am esélytelen, hogy ennél a 9-10. helynél jobb helyen végezzünk.Raven17
Oroszok a posztszovjet országokban élő kisebbségek miatt akkor is top10esek lennének ha egy papagájt állítanának ki aki annyit ismételget, hogy "Eurovision sux", szóval az ő sikereikből kiindulni nem érdemes. Inkább érdekes a görögök esete sztem akik egy autentikus balkáni számmal egész pöpec helyezést értek el, pedig nekik csak Ciprus van fix 12-re. Meg a máltai bájgúnárról is példát lehetne venni, bár olyat én nem akarok magyar színekben látni, de a nyugdíjas nézőközönség szavazatait be lehet zsebelni 😊

több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Wolf Katinál egyedül a dal volt jó, azt még a többi nemzet is szerette, nem hiába várták páran top10-15-be, csak hát a koreográfia az totál 0 volt, hamis is volt és ahogy Eaglesmcnabb is írta Kati külsőleg sem volt az elitben. És hát mivel nekünk nem adnak a szomszédok 10-12 pontokat (még 1 pontot se) így egyértelmű, hogy csak azért, mert van 1 jó dalunk, az még kevés a jó eredményhez. (esetleg ha minden országba viszünk Finneket lehet esélyünk, de egy idő után már Ők is megutálnak minket, ha sosem adunk nekik pontot 😀)
Mivel az Oroszok tavaly az öreg asszonyokkal 2. helyet szereztek így esetleg ha mi ki küldjük jövőre a Veresegyházi Asszonykórust akkor nekünk is összejöhet egy top5, de am esélytelen, hogy ennél a 9-10. helynél jobb helyen végezzünk. Dán csaj pl. szerintem ugyan ezzel a produkcióval Magyar színekben csak 8-9. hely körül lett volna hála a szomszédoknak.
több mint 12 éve

jövőre őket kell indítani és meglesz a győzelem! vagy persze kis grofo!

több mint 12 éve
jó hát ez a dán csaj se nyert volna ha olyan feje lenne mint wolf katinak. őt pl nem szabadott volna indítani soha semmilyen körülmények között

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
De most komolyan mi értelme van ennek az egésznek mikor szomszédpusziországok keresztül pontozzák egymást? NB2
Inkább az a kérdés, hogy mi értelme van ennek az egésznek, amikor 90 százalékban a zeneipar szemetét vonultatja fel.a "verseny".

A svédek a kis országimázs filmmel és azzal a dalocskájukkal elég keményen aláztak, azt volt a legjobb tíz perc az egészben.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok! A körbesavazások miatt tényleg ez a max ha Vitya atombombával fenyegetődzik akkor is 😛 Pedig pl Kati száma jó volt (sztem nem rosszabb mint a mostani győztes semmivel se) csak bénán lett előadva. Valóban ez kell a népnek, akkor tessék és nem kell túl komolyan venni az egészet. Na most minden közhelyet elmondtam 😀
több mint 12 éve
Így már egyértelmű, hogy euróvíziós szinten nonkomform számokkal kell indulni, ez a kiülős gitáros dolog Rúzsa Magdinál is hasonló volt, bár az klasszisokkal verte ezt. A Cascada is beégett, pedig ennek az eurodance műfajnak az elitjébe tartoznak.

Nekem bejött minden fogadásom, Alex döntőzése 3,75-ért, top10-e 5-ért, az első elődöntő győzelme 1,6-ért mind ültek + mindet kombináltam azzal, hogy Ciprus 12-t ad Görögországnak. A legjobb biznisz ez az Euróvízió 😀

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 326 — buhloone mindstate
a német-svájc kombinált 20 pont csak azért jött össze mert beszartak, hogy a homlesz gyerek a pénzmosásról énekel. (Geldwächse)Höri
az osztrákoknak meg nincs humorérzékük.

chemicals keep me under control