TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 11 éve
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!pataki atikát akarja a nép!
Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Na most kibújt a szög a zsákból (vagy másképp: elvált a szar a májától): www.origo.hu/teve/20121219-radics-gigi-es-olah-gergo-unokatestverek.html
Ez egy maffia...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?Matthew99Tényleg többször volt ilyen, ha autóban ülök, hallgatom és néha valóban ugrál.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Kéne egy X-Faktor mentorévad, amikor a 4 mentort válogatják ki, minden héten nagy baromságokat kell mondani és SMS-ek repkedhetnek.Talán el is indulnék.
több mint 11 éve
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.
több mint 11 éve
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
én meg azt hittem a feleségét kapták le 😀Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomyja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀kaszo
több mint 11 éve
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomyja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀
több mint 11 éve
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀
több mint 11 éve
de a legnagyobb az volt, mikor a színpadra felrohanó nézőt lekapta a biztonsági őrfetomylol ez mikor volt, nem is láttam, de akkor csekkolom majd rtlmoston 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Jó helyre ment a nyeremény, a lehetőség meg mint tudjuk másnak is adott.
több mint 11 éve
ezzel pedig Geszti is feliratkozott Malek és Feró mellé, mint győztes mentor. a negyediknek ez sosem fog összejönni 😀
több mint 11 éve
Sejthető volt, hogy Győző megnyeri, de a legnagyobb az volt, mikor a színpadra felrohanó nézőt lekapta a biztonsági őr : DDDDe a nap híre akkoris, hogy bár jövő héten vége a világnak, X-Faktor az lesz jövőre is 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
SA
L
G
Ó
T
A
R
J
Á
N
😀
Csak ezért Schleck 😀
több mint 11 éve
Megérdemelte. (bár kb. az adás fele óta nem követem, de addig ő volt a legjobb 😂 )
több mint 11 éve
gecc, hogyan csinálj max 1 órás műsorból 3 órásat című vetélkedőnket láthatják...a legnagyobb az volt:Ha ez az egyetlen csatorna van a tévéden, akkor sem értelek, mert bárhol tudsz ingyen nézni NFL-t is most éppen. Ha pedig van mondjuk Sport2-d, akkor meg végképp nem tiszta nekem, hogy miért idegesíted magad ezen.
22 óra 00 perc, ördögnóra: utolsó percek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zene
13 perc reklám
zene
majd nóri: utolsó percek!!!!!!!!!
ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
gecc, hogyan csinálj max 1 órás műsorból 3 órásat című vetélkedőnket láthatják...a legnagyobb az volt:22 óra 00 perc, ördögnóra: utolsó percek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zene
13 perc reklám
zene
majd nóri: utolsó percek!!!!!!!!!
ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Akárki nyeri az idei X faktort, megérdemelt lesz ebben a mezőnyben, a 2 legjobb jutott a döntőbe, és ott is elég jól teljesítettek. Hangsúlyozom az idei felhozatalból. maga a műsor a szokásos idegtépő, idegesítő.
több mint 11 éve
Csak nekem marha kínos ez a körkapcsolás?peteyAz egész műsor kínos, élen ezzel a kibaszott időhúzással.
Meg ez a jajj megfordult az állás atyaisten szarsággal.
több mint 11 éve
A top2 nem lepett meg, pont ezt vártam, de hogy végig | Maloney | vezetett... azért az durva. Igaz halloween óta totálisan kiábrándultam a szériából, nem is néztem, de hát a csávó abszolúte nem volt ennyire jó. | James | már nagyon-nagyon rég óta tuti befutó volt nálam, meg is lep, hogy csak a végén lett első. Vagyis jobban megnézve... nem véletlen, hogy a párbajáig 5-6. volt, onnantól meg rommá vert mindenkit. Gondolom akkor eszméltek rá, hogy bakker attól még, hogy nagyon jó, kell rá szavazni is 😀Egyébként Ellát vártam még a döntőbe, csak ő is azzal szívott, hogy azt hihették, hogy szavaznak rá így is elegen. Meg persze Tulisa miatt. Az szánalmas, hogy Gaylan Clark tovább maradt bent mint ő... (vagy mint akárki más) Na de az a James-Ella bottom2, Rylannel a mezőnyben... akkkor már csak röhögtem.
Egyébként nem kell nevetni a 1D-n. Jól összerakott csapat az, bizonyítja, hogy azért külföldön van utóélete ezeknek a versenyzőknek.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
fetomy😊Hagyján, nekem az is szimpi, hogy a keresztnevét mondja csak és nem a teljeset, én ettől is picit emberközelibbnek éreztem a dolgokat.
Apropó: A UK final lenyűgözött. 2napos, manchesterben 10 ezer ember előtt. Mondjuk zeneileg nem ezt a stílust kedvelem, de egy kylie, kelly clarkson, one direction😀, rita ora, rhianna névsor nem volt rossz.
Nem tudom tudod-e, de aki a 3. lett, konkrétan az elsőtől a 7. hétig a nézők szavazata alapján ő volt az első. A győztes, csak a 8. héten volt az első kettőben, előtte még párbajoznia is kellett.
Amúgy a győztes megéredemli, tényleg egy ready made a srác, de a mezőnyből tudtam volna még mondani 3-4 embert aki simán vihette volna a nyereményt.
Ennyi voltam😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jaja. Csak azt nem értem, hogy a csőcselék 2006-ban miért nem az rtl székházat verte szét 😀 Kedvem lenne most gyújtogatni... 😀