TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem mindenki valami különlegest keres. Ez nálam eddig Málta és remélem jól érzem, hogy Alex.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
hogy néz ki ez az ember csőgatyába és kukás sapkába uramisten.És ő képvisel egy Országot?
amúgy eléggé kajálják ezt a számot szóval még a top15 is kinéz neki.
több mint 12 éve
Azért az durva hogy az angoloknak van pofájuk ilyen Bonnie Tylereket reaktiválni. Nem bántam volna ha nem kell ezt látnom...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ez a holland olyan volt, mint egy musicaldal Ha Azerbajdzsán nem ad nekünk 12 pontot, Orbánnal visszalopatjuk a baltást 😛
több mint 12 éve
szegény Csásanyi, esélye sincs, (mondjuk nem is számol ezzel), de hát ő csöcsökkel meg pinával nem tudja eladni magát, hacsak nem veszi rá a vokálos csajszit, hogy dobja le a rucit.eddig amit láttam, abban volt egy rémgyenge Tinatörner utánzat, egy kúrható de hang nélküli műleszbi, valami csávó (nem volt pinája meg csöcse, nem figyeltem rá), egy nemtommilyen luvnya aranyvesszőnek öltözve (és nem aranyeső!), egy másik szőke pina akinek a méhszájáig fel lehetett látni, meg most valami lokátorfülű csávó.
ezekhez képest Csásanyi egy Vangelis, a szövegét meg hála égnek úgysem értik rajtunk kívül...
több mint 12 éve
KLIPsutianap
Ápoljuk és basszuk szét,
Sablon agyunk örömét
Ápoljuk és basszuk szét,
Sablon agyunk örömét!
Ütyürütyütyürütyütyü
Picsába elment agy
Oh, mondd meg, hogy hogy vagy
Picsába elment agy
Oh, mondd meg, hogy hogy vagy
Ütyürütyütyürütyütyü
Törjük szét, mert tudjuk még
Tudományunknak tükrét
Törjük szét, mert tudjuk még
Tudományunknak tükrét!
Ütyürütyütyürütyütyü
Ápoljuk és basszuk szét,
Sablon agyunk örömét
Ápoljuk és basszuk szét,
Sablon agyunk örömét!
Ütyürütyütyürütyütyü
több mint 12 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Tisztában vagyok vele, hogy kirúgták ráadásul azonnal fordulásból. Éppen ezért kérdeztem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Azzal tisztában vagy, hogy kb. kivétel nélkül az összes híradós káromkodik, vagy káromkodott már ugyanilyen szituban?Csak kivágták ezeket a jeleneteket, emiatt te ezekről nem tudsz.
Szebeniét meg elfelejtették kivágni. Vagy direkt nem vágták ki, simán lehet, hogy valaki keresztbe akart neki tenni, én nem lepődnék meg rajta, ha így lenne.
Ez simán a vágó hibája. És egyszerűen nem is hiszem el, hogy elsiklottak egy ilyen hiba fölött, kivéve ha nem direkt történt ez.
több mint 12 éve
Melyiket rúgnád ki előbb? Akinek a káromkodását elfelejtették kivágni vagy amelyik kiröhög egy halottat.Matthew99Szebeni már nem dolgozik híradósként tudomásom szerint...
több mint 12 éve
Melyiket rúgnád ki előbb? Akinek a káromkodását elfelejtették kivágni vagy amelyik kiröhög egy halottat.

több mint 12 éve
Rosszul vagyok ettől a "férfitől"Gondolom a rokonai is fetrengtek a hahotától.laccoo74Sobri Jóska
több mint 12 éve
Gondolom a rokonai is fetrengtek a hahotától.laccoo74
több mint 12 éve
Gondolom a rokonai is fetrengtek a hahotától.
több mint 12 éve
Ettől függetlenül még mindig áll a véleményem, miszerint egy hírolvasónak lehetne annyi esze, hogy átolvassa a kapott híreket még az előtt, mielőtt élő adásba kerülne, pont ezzel kerülhetnék el az ilyen problémákat, mint a problémás nevek, vagy az ilyen elröhögések.StezEz nem ész kérdése, hanem műsorszerkesztési hiba, hogy sokszor élesben találkozik először a hírrel akinek fel kell olvasnia.
Az esetek nagyrészében megoldja, ilyen baromságoknál meg ez történik.
Szerintem meg egy unintelligens, nagyképű/önelégült/beképzelt (a megfelelő aláhúzandó, több válasz is lehetséges) majom miszpicsának egy undorító megnyilvánulása volt. Ez a lényeg, a többi csak duma.......csi77Szerintem is. De ponthogy nem ez a lényeg, ez a duma.
A lényeg, hogy ki hibázott és miben, és mennyire emberi egy ilyen hírbe belenevetni egy önelégült mísz picsának. Szerintem teljesen.
Én ezt gondolom:
alapból nem raknék be egy híradóba például ilyen baromságokat. Oda szvsz nem ezek a hírek valók.StezViszont ez nem is híradó volt, csak gondolom kis bulvárszínesek.
Mivel egy agyonszamárharapott ember halálának semmi hírértéke nincs, csak pont annyi, hogy röhejes, tehát tessék meghallgatni és röhögni.
több mint 12 éve
A szerkesztő már élő adás előtt odanyomja a hírolvasónak az olvasandó híreket, érdekességeket, ilyen téren lehet azt mondani, hogy ja, kicsit megszívatták Demcsákot, meg ez egy egyébként facepalm és megmosolyogtató haláleset, de ha Demcsáknak lett volna annyi esze, hogy elolvassa ezt a hírt háromszor magának, akkor kiröhögte volna magát simán és élőben talán fapofával el tudta volna mondani gyorsba, hogy ne legyen belőle gondja.Én nem azt mondtam, hogy ez a dolga, egyszerűen azt mondtam, hogy a jobb hírolvasók maguk találják ki a felkonferálást. Persze, nem kötelező, aki nem akarja, nem csinálja meg maga.Azért ilyen szinten elvárható lenne a profizmus.Szerkesztőtől, hírolvasótól.laccoo74
Ez tény.
De én alapból nem raknék be egy híradóba például ilyen baromságokat. Oda szvsz nem ezek a hírek valók.
De hát az is igaz, hogy hírolvasóként meg ki vagy szolgáltatva a szerkesztőnek, azt kell olvasnod, amit ő berak, ha ő éppen meg akar szívatni, akkor ciki van.
Ettől függetlenül még mindig áll a véleményem, miszerint egy hírolvasónak lehetne annyi esze, hogy átolvassa a kapott híreket még az előtt, mielőtt élő adásba kerülne, pont ezzel kerülhetnék el az ilyen problémákat, mint a problémás nevek, vagy az ilyen elröhögések.Stez
Ebből a szempontból már ő volt a fasz, de összességében még mindig azt mondom, hogy hát hibázott, nem kell azért rögtön karóra feszíteni.
Csak szegény egy buta nő, de mondjuk számomra sosem tűnt nagy zseninek.
Az a baj, hogy a médiában szereplő személyeket és a celebeket valahogy sosem tekinti senki sem embernek és rögtön olyan elvárásokat támasztanak velük szembe, ami véleményem szerint egy kicsit irreális.
több mint 12 éve
Én nem azt mondtam, hogy ez a dolga, egyszerűen azt mondtam, hogy a jobb hírolvasók maguk találják ki a felkonferálást. Persze, nem kötelező, aki nem akarja, nem csinálja meg maga.Azért ilyen szinten elvárható lenne a profizmus.Szerkesztőtől, hírolvasótól.
Ez tény.
De én alapból nem raknék be egy híradóba például ilyen baromságokat. Oda szvsz nem ezek a hírek valók.
De hát az is igaz, hogy hírolvasóként meg ki vagy szolgáltatva a szerkesztőnek, azt kell olvasnod, amit ő berak, ha ő éppen meg akar szívatni, akkor ciki van.
Ettől függetlenül még mindig áll a véleményem, miszerint egy hírolvasónak lehetne annyi esze, hogy átolvassa a kapott híreket még az előtt, mielőtt élő adásba kerülne, pont ezzel kerülhetnék el az ilyen problémákat, mint a problémás nevek, vagy az ilyen elröhögések.Stez
több mint 12 éve
Én nem azt mondtam, hogy ez a dolga, egyszerűen azt mondtam, hogy a jobb hírolvasók maguk találják ki a felkonferálást. Persze, nem kötelező, aki nem akarja, nem csinálja meg maga. Ez tény.
Ettől függetlenül még mindig áll a véleményem, miszerint egy hírolvasónak lehetne annyi esze, hogy átolvassa a kapott híreket még az előtt, mielőtt élő adásba kerülne, pont ezzel kerülhetnék el az ilyen problémákat, mint a problémás nevek, vagy az ilyen elröhögések.
több mint 12 éve
Szerintem meg egy unintelligens, nagyképű/önelégült/beképzelt (a megfelelő aláhúzandó, több válasz is lehetséges) majom miszpicsának egy undorító megnyilvánulása volt. Ez a lényeg, a többi csak duma.......Ha egy uszoda öltözőkabinjában pénzért dugnak, mi köze az uszodának az ott folyó prostitúcióhoz?Mindig van lejjebb: velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/05/16/demcsak_zsuzsa_rohogve_szamolt_be_egy_ferfi_halalarol/Bostonna pontosan ez a bajom a tetves kertévékkel. nem vagyok jobbikos, de teljesen igaza volt Vonának, hogy be akarja szántani mindkettőt.berger90
Szerinted Demcsák munkaköri leírásában benne van, hogy képes legyen egy ilyen faszul megírt hírt felolvasni?
Vagy szakítsák meg azonnal az élő adást, ha valaki egy idétlen hírre idétlenül reagál?
Ha akarod kipróbálhatod, milyen könnyű/nehéz súgógépről ilyen faszságot felolvasni anélkül, hogy elröhögd magad.
Amikor magát a hírt először láttam indexen, nekem is röhöghetnékem támadt.
Valamint nem 2 kereskedelmi tévé van ma Magyarországon.Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Lehet, hogy egy hírolvasó meg tud írni egy hírt, de ő a hírolvasó.Egy híradó vagy bármilyen 5 perces rövid hírekből álló műsor esetén se a hírolvasó dolga eldönteni mi kerüljön be a többszáz hírügynökségtől kapott hír közül.
A hírek sorrendjét, tartalmát szintén a szerkesztő szerkeszti, állapítja meg, írja.
Ahogy a felelősség is az övé.
Dolgoztam pár helyen, sehol se a hírolvasó feladata volt a hírszerkesztés/írás.
Viszont pl. kereskedelmi rádióknál megesik, hogy a szerkesztő olvassa fel őket.
De nagy kertévéknél ilyen nincs, van szépen mindenre szakember.
Demcsák Zsuzsát meg lehet fikázni szakmailag, de aki a halálra szamármart férfit röhögés nélkül blattolja, az lehet, hogy tudja mi a kegyelet, dehogy humorérzéke nincs, az biztos.
Ez egy tipikus "faszhír", az ilyennel a vezérlőből szokták szopatni a képernyőst. Persze nem élő adásban. Én is tettem ki olyan hírt súgóra, amiben volt vagy 10 ilyen név: Jean-Pierre Beaumarchaisoaissoiller, Jürgen Scklopchenfockunteschinenberg, Izomil Szfradzsradravfakvar, Jevgenyij Szlotaverszvaszfaszancsszkij, ésatöbbi.
több mint 12 éve
És ez neked nem mindegy? Engem nem érdekel személy szerint és nem meglepő módon nem is találkoztam ezzel a hírrel, amíg be nem linkelted ide. Ártani senkinek nem árt ezzel, akit érdekel, az pedig elolvashatja. Ez szerintem tökéletes kompromisszum így.Nincs azzal semmi gond.Csak tényleg tartok tőle, hogy ők közkincsé teszik.Bár semmi közöm hozzá.Ördög Nórit szerintem kicsit elkapta a celebláz.Ha nincs rólam hír csinálok4laccoo74www.hir24.hu/szines/2013/05/18/kamera-elott-szult-ordog-nora/Pedig több ezren tesznek így (én is fényképeztem). Az más kérdés, hogy nem tettem/tették közkinccsé 😉Boston
Vajúdás, első jelenet.Csapó.ÉÉS felvétel!
Lehet, hogy én vagyok a maradi, de nekem kicsit sok ez így.
Bent voltam a fiam születésénél, de valahogy eszembe sem jutott rögzíteni a szülést.laccoo74
több mint 12 éve
Nincs azzal semmi gond.Csak tényleg tartok tőle, hogy ők közkincsé teszik.Bár semmi közöm hozzá.Ördög Nórit szerintem kicsit elkapta a celebláz.Ha nincs rólam hír csinálok4www.hir24.hu/szines/2013/05/18/kamera-elott-szult-ordog-nora/Pedig több ezren tesznek így (én is fényképeztem). Az más kérdés, hogy nem tettem/tették közkinccsé 😉Boston
Bent voltam a fiam születésénél, de valahogy eszembe sem jutott rögzíteni a szülést.laccoo74
több mint 12 éve
Mérget ne vegyél rá..Van az a pénz.www.hir24.hu/szines/2013/05/18/kamera-elott-szult-ordog-nora/Hát istenem, embere válogatja. Ha valaki ennyire dokumentálni akarja, tessék neki. A sajtószereplés miatt már csak nem teszi nyilvánossá, az valóban elítélendő lenne.berger90