TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Óriási amit Britney csinál, kizzökenthetetlen a szerepeből 😀 A saját egyébként brutálisan csöpögősen előadott számára sem tud egy "amazing"-nél többet pirítani, anti-keresztes. Lovato egyébként nem annyira gáz bár érthetetlen hogy lehet valaki 20 évesen mentor. Ennél csak Justin Bieber volt jobb mikor Vino Alant figyelte a mentorházban mint mentorsegéd 😀Meg: "I dont expect that" 😀 Hát persze hogy nem, mert aranyhal memóriád van, álomvilágban élsz, és a sötétségből nehéz ám kitalálni...EazzyUSA x faktort nézi valaki? Világ szégyene hogy kiesett VINO ALAN... :/JayBén igen, bár az elmúlt 1-2 hétben nem láttam. Kiesett??? Bakker, pedig őt bírtam. :/ Mondjuk az amerikaiban azt már tavaly és idén sem szerettem, hogy nem tetszik ahogy szavaznak. Bár most a kedvencem még bent van (Cece), de gondolom úgysem lesz sokáig, főleg mivel Lovato-nál van. Birtney-nek tanítottak már néhány mondatot, vagy még mindig you're awesome mindenki? 😀fetomy
több mint 11 éve
nem is énekelt angolul csak amikor kellett. asszem James Bond téma nincs magyarul (igaz JB téma se nagyon volt akkor), míg most egyet magyarul egyet angolul énekelt mindenki.gabtsija, a JB témát szerintem ne hozzuk fel 😀 Meg hát van magyarul. Stohl András a magyar 007-es, énekelhetett volna valamit, amit Stohl már egyszer hallott már életében és akkor ott is van a JB kapcsolat 😉
Ha nem tud angolul, akkor fel kell ismerni hogy nem tud, és énekelni kettőt magyarul. Most komolyan, kit érdekelt volna? Mindenki tudja, hogy így jár jobban mindenki.
De nem is ez a fő gond, hanem tényleg az, hogy képtelenek voltak neki megtanítani normálisan. Nem azt, hogy mit énekel, vagy hogy kell angolul beszélni, hanem konkrétan ezt a pár sort.
több mint 11 éve
nem is énekelt angolul csak amikor kellett. asszem James Bond téma nincs magyarul (igaz JB téma se nagyon volt akkor), míg most egyet magyarul egyet angolul énekelt mindenki.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Jó, nem tud angolul, nem gáz. De akkor minek énekel angolul? Mert bikicsunáj menő volt, én is az leszek? Az, hogy valaki olyat erőltet amit nem tud, nem pozitív tulajdonság.Egyébként pedig igenis el lehet énekelni egy francia dalt is úgy, hogy az normális, vagy max tájszólásos franciának tűnik. Keresek valakit, aki tud franciául és kérem, hogy segítsen megtanulni az adott szöveget. Ha már annyira nincs hallásom, hogy normálisan leutánozzam amit hallok.
Ha meg úgysem megy, akkor azt mondom, hogy keressünk mást.
több mint 11 éve
Stone elég szar, de sztem az angolját pont nem kéne cseszegetni. 50+ az arc, nem tud angolul, én tuti nem tudnék így francia dalokat nyomni. Hallottam én elég sok kezdőt, sokkal gányabbul nyomják, pláne, ha idősebbek. Ő azért nagyjából a legközelebbi magyar hangokat odatolta, hunglishul tökéletes volt, ennél többet kár volna várni tőle.Rajnade miért kellene angolul tudni ? a gereblyés gyerek vajon tud angolul ?
ahhoz, hogy normálisan elénekelje hallás kell, nem kell érteni a szöveget, csak elénekelni úgy ahogy hallod. nem papírból hanem mp3 lejátszóval kell a dalt tanulni.
ha hallása nincs, akkor az nem az angol miatt probléma, főleg egy énekversenyen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Meg: "I dont expect that" 😀 Hát persze hogy nem, mert aranyhal memóriád van, álomvilágban élsz, és a sötétségből nehéz ám kitalálni...USA x faktort nézi valaki? Világ szégyene hogy kiesett VINO ALAN... :/JayBén igen, bár az elmúlt 1-2 hétben nem láttam. Kiesett??? Bakker, pedig őt bírtam. :/ Mondjuk az amerikaiban azt már tavaly és idén sem szerettem, hogy nem tetszik ahogy szavaznak. Bár most a kedvencem még bent van (Cece), de gondolom úgysem lesz sokáig, főleg mivel Lovato-nál van. Birtney-nek tanítottak már néhány mondatot, vagy még mindig you're awesome mindenki? 😀fetomy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
USA x faktort nézi valaki? Világ szégyene hogy kiesett VINO ALAN... :/JayBén igen, bár az elmúlt 1-2 hétben nem láttam. Kiesett??? Bakker, pedig őt bírtam. :/ Mondjuk az amerikaiban azt már tavaly és idén sem szerettem, hogy nem tetszik ahogy szavaznak. Bár most a kedvencem még bent van (Cece), de gondolom úgysem lesz sokáig, főleg mivel Lovato-nál van. Birtney-nek tanítottak már néhány mondatot, vagy még mindig you're awesome mindenki? 😀
több mint 11 éve
jó, hát amit Viktor Vezér oldalára írtak, azon meghaltam 😀www.facebook.com/JimmyFiaKrisztianIsmét változott. 😊
borítóképen sírtam 😀kaszo
Egyébként a műsorral egy időben, az M1-en volt értékelhető zene is. 😉süti
Kedves Orbán Úr!
Egy magánjellegű üggyel zavarnánk. Mi akik kezdetektől rajongunk Stone-ért, most kicsit félünk, hogy kiesik a ma esti X-faktorban. Nagy kérés lenne, hogy telefonon odaszóljon pár szót az érdekében? Vagy, ha nem, legalább dobhatna rá egy sms-t (gondolom úgyis céges mobil)!
Előre is köszönjük és jó egészséget kívánunk!
több mint 11 éve
www.facebook.com/JimmyFiaKrisztianIsmét változott. 😊
borítóképen sírtam 😀kaszo
Egyébként a műsorral egy időben, az M1-en volt értékelhető zene is. 😉
több mint 11 éve
Stone elég szar, de sztem az angolját pont nem kéne cseszegetni. 50+ az arc, nem tud angolul, én tuti nem tudnék így francia dalokat nyomni. Hallottam én elég sok kezdőt, sokkal gányabbul nyomják, pláne, ha idősebbek. Ő azért nagyjából a legközelebbi magyar hangokat odatolta, hunglishul tökéletes volt, ennél többet kár volna várni tőle.
több mint 11 éve
Na, hát mondhatjuk hogy egy kő esett le a szívemről. Bár nagyobb poén lett volna egy Stone-JFK-PJZ nagydöntő :/fetomymajd az Egy este Jimmy Fia Krisztiánnal az RTLII-n jó móka lesz 😀
több mint 11 éve
Na, hát mondhatjuk hogy egy kő esett le a szívemről. Bár nagyobb poén lett volna egy Stone-JFK-PJZ nagydöntő :/
több mint 11 éve
Csak én éreztem úgy, hogy Antal kisasszonynak gondjai vannak a magas hangokkal?
Valaki lője le ezt a Csokor adélt...rühellem...JC6
Én az "endricsárdfordószpel"-nél vesztettem el a fonalat 😀most miért, a mórningsztááááár is milyen szépen szólt már. 😀
www.dailymotion.com/video/xvjai1_stone-send-me-an-angel_shortfilms 1:40-nélfetomy
JC, hja Timinél ez inkább szavalás volt mint éneklés, azt hittem megfullad szegény a felénél.
Adél meg váhatóan scriptelve volt a top3-ba.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Csak én éreztem úgy, hogy Antal kisasszonynak gondjai vannak a magas hangokkal?Valaki lője le ezt a Csokor adélt...rühellem...
több mint 11 éve
Én az "endricsárdfordószpel"-nél vesztettem el a fonalat 😀www.dailymotion.com/video/xvjai1_stone-send-me-an-angel_shortfilms 1:40-nél
több mint 11 éve
-én csúszásban nézem- Stone-tól ez a második szám zseniálisan epic 😀 Na ez egy olyan angol akcentus, amibe szerelmes vagyok 😀 Kész 😀 "Fura viszonyban vagy te az angol nyelvvel" 😀fetomyHirÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJem
több mint 11 éve
-én csúszásban nézem- Stone-tól ez a második szám zseniálisan epic 😀 Na ez egy olyan angol akcentus, amibe szerelmes vagyok 😀 Kész 😀 "Fura viszonyban vagy te az angol nyelvvel" 😀
több mint 11 éve
Szerintem meg toronymagasan a legjobb rész volt a mai az idei szériából, persze elég alacsonyan volt a léc, de akkor is. Szinte mindegyik dal tetszett, és Wolf Kati is nagyon jól énekelt, profi volt. Stone várható volt, köv héten Dávid lesz.
több mint 11 éve
Lolbaz. "a Rómeó és Júliából Te nem Rómeó vagy..."az viszont nem burkolt buzizás, hogy azt mondta neki, hogy "ma igazi loca voltál" ;D ugyanis loco=őrült férfi, loca=őrült nő ugyebár a latin nyelvekben megkülönböztetik a hím és nőnemet. A még nagyobb poén, hogy bizonyos latin országokban ha egy férfira azt mondják, hogy loca akkor egyértelműen arra utalnak hogy díszbuzi 😛
Burkolt buzizás rulz. 😀Bálesz
több mint 11 éve
Na jó, az tény, hogy Balázs szájából sokkal viccesebben hangzott volna 😀Az én szememben ő Júlia...😀Báleszaz egy dolog, de Nóri nem erre gondolt, még burkoltan sem 😀 az erkélyes utalás miatt mondta 😊kaszo
Most pedig elmorzsolok néhány néma könnycseppet a Dunakavicsért...
több mint 11 éve
Azt én is.
több mint 11 éve
azért megnéznék egy műsort amint beültetnék Simon Cowellt hogy értékelje ezeket a tálentumokat.peteyElőször
aztán
utána
majd megtudja, hogy ez nem vicc
több mint 11 éve
azért megnéznék egy műsort amint beültetnék Simon Cowellt hogy értékelje ezeket a tálentumokat.