NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 437 — #NoStress
Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayB
Ez azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.fetomy
Ezen felbuzdulva az én TOP5-öm alltime Megasztár, X-faktor, CsSz:
1, Tóth Vera
2, Ruzsa Magdi
3, Oláh Ibolya
4, Kökény Attila
5, Baricz Gergő

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Tegnap potoltam a Voicet, hat az elso paroson kivul akik kb nem tulsagosan erintettek meg kivagtak az osszes embert akiert szurkoltam. 😕
Blanka ;( meg Szilvi is, bar azt a reszt megertem.
Mondjuk azt az irritalo Rekat akinek olyan hudenagy hangja sincs szerintem miert vittek tovabb az Oliver helyett azt meg mindig nem ertem.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.JayB
Ez azért szerintem túlzás 😊 Elég jó, de azért jobbnak tűnik a sok szar miatt. Szerintem voltak már jobbak a régebbi megasztárokban főleg.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Az hogy van hogy ez a majomparade Szabo David meg mindig itt van es alig kap kritikat? Egy fel fokkal ha jobban enekel mint Zambo cserebe valami elkepesztoen irritalo ergya hangja van. Simon Cowell ha ezt latna... Olah meg talan a legerosebb arc a hazai tehetsegkutatpkban, tenyleg zenere szuletett.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
pedig be volt készítve a nevetős gif. egy újabb sorozat ért ezzel véget 😕
több mint 12 éve
Beszarok rajtatok 😀JC6
En most megyek fel kell dolgoznom hogy egy JFK-val kevesebbek lettünk 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beszarok rajtatok 😀
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
mondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintemkaszo
Nem feltétlenül ez a szomorú. Sokkal inkább az, hogy az eddigi kiesők közül nem tudnék felsorolni tiszta szívvel sok olyat, akinek helye lenne a top5-ben.Bálesz
na jó, de azért olyat csak tudnál, aki jobb Stone-nálkaszo
Ja, olyat reggelig sorolok 😀

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
mondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintemkaszo
Nem feltétlenül ez a szomorú. Sokkal inkább az, hogy az eddigi kiesők közül nem tudnék felsorolni tiszta szívvel sok olyat, akinek helye lenne a top5-ben.Bálesz
A mentorházban voltak jobbak, plusz a legelső kieső csaj is sokkal jobb volt ennél.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát azért az első körben kieső Kvakának bőven lenne helye...
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na jó, de azért olyat csak tudnál, aki jobb Stone-nál
több mint 12 éve
De kilepett az apja arnyekabol mert 2 szamot jol elenekelt. Jah hogy azok az apjatol voltak...
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
végre!
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Nem feltétlenül ez a szomorú. Sokkal inkább az, hogy az eddigi kiesők közül nem tudnék felsorolni tiszta szívvel sok olyat, akinek helye lenne a top5-ben.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Tényleg nem értem, ki kurogatja az RTL Klubnál.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Még jó, hogy kicsit sem látszott, hogy erre vártak a mentorok.
Stone-nak elég lett volna kábé mutogatnia, akkor is továbbjut.

Do your job
több mint 12 éve
mondjuk azért ha belegondoltok, hogy Stone top5, az is ugyanolyan durva szerintem
több mint 12 éve
Szegény Ildikónak nem hagyták elmondani, hogy most milyen rossz neki és kívánja azoknak akik ezt helyzetet okozták, hogy itt üljenek a helyében 😛dande
De legalabb megmarad a felkarja mert tuti olyan erzes lett volna mintha azt letepnek.
több mint 12 éve
- Sziasztok Zámbó Krisztián vagyok.
- A Zámbó családból?

- Nem, a Kovács családból...

Geszti papától ez még mindig üt 😀fetomy
akartam írni én is, ezt sose fogom tudni feldolgozni szerintem
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
- Sziasztok Zámbó Krisztián vagyok.
- A Zámbó családból?

- Nem, a Kovács családból...

Geszti papától ez még mindig üt 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szegény Ildikónak nem hagyták elmondani, hogy most milyen rossz neki és kívánja azoknak akik ezt helyzetet okozták, hogy itt üljenek a helyében 😛
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Amúgy ki a kurva anyja ez a Stone?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
nem kell kimondania hurr durr
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Megölték a műsort, party killerek...

Do your job
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek