NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
En nem voltam szemet, csak kerdeztem, de akkor megnyugodtam.Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.ne legyetek indokolatlanul szemetek, sztem 0:46-nál volt egy találatkaszo
Ezek eltalatak 1 hangot is?Toca
Geszti: Ezzel haknizni kene, hat inkabb munkataborokba kinozni lehetne ezzel.
több mint 12 éve
igenigen, én is hallottam!Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.ne legyetek indokolatlanul szemetek, sztem 0:46-nál volt egy találatkaszo
ebből most tényleg kell egy hét, hogy felépüljek.
több mint 12 éve
Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.ne legyetek indokolatlanul szemetek, sztem 0:46-nál volt egy találat
több mint 12 éve
Mar toltom le iphonera ezt fogom hallgatni tobb napon keresztul.Ezek eltalatak 1 hangot is?
több mint 12 éve
Ez odafog baszni... Vaaaaaa 😀
több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi vagyok JFK kivel énekli a duettjét. Bár a Kővel kéne szerintem.fetomyés igen, kurvanagy lesz!
több mint 12 éve
Dávidnak a Budget energiaital is tud szárnyakat adni. Vagy a búzasör persze.Nagyon kíváncsi vagyok JFK kivel énekli a duettjét. Bár a Kővel kéne szerintem.
több mint 12 éve
Az origon írták, hogy most koncepció JFK fikázása és Antal Timi istenítése. Az egyik eddig bejött, a másik kiderül mindjárt..csi77Na a másik is igaz. Csodálatos voltál Timikém! Drágám! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Az origon írták, hogy most koncepció JFK fikázása és Antal Timi istenítése. Az egyik eddig bejött, a másik kiderül mindjárt..
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Na végre egy jó szám! És még jól is nyomja, ma eddig szvsz simán a legjobb.
több mint 12 éve
A próbán jól ment.Ja, erről mindig eszembe jut, hogy Alexander Alumona is rengeteget villogott a vidi edzéseken. Mikor 79 meccse nem volt jó passza vagy kaput eltaláló lövése akkor nála is mindig azt mondták, hogy pedig az edzésen 16 ollós gólt lő a félpályáról.
Tényleg ez a lényeg Keresztespók.Bazzani
több mint 12 éve
Volt olyan hang amit eltalált.Ez akár sokkal szarabb is lehetett volna.BazzaniHa tizenhat szenvedő macskára ráülök miközben végighúzom a körmöm a táblán. Akkor tényleg.fetomy
Lovakkal is próbálkoztam! Óriási!
több mint 12 éve
Ez akár sokkal szarabb is lehetett volna.BazzaniSzar volt, de jobb mint szokott.
több mint 12 éve
Ez akár sokkal szarabb is lehetett volna.BazzaniHa tizenhat szenvedő macskára ráülök miközben végighúzom a körmöm a táblán. Akkor tényleg.
több mint 12 éve
Szari szimtumi de hadeszőőr
több mint 12 éve
Istenem de szép!Plusz gondolom rengeteg évet élt Angliában amilyen tökéletes a kiejtése!
több mint 12 éve
Bírom, amikor egymásra licitálnak a "mentorok" a sületlenségeikkel.
több mint 12 éve
Hát szerintem ma eddig senki nem volt jó. Plusz a mai téma az unalom szerintem...De semmi gond, mert még hátravan a lényeg!