TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem Radics Gigi és Kállay is teljesítette már a szerződését, utóbbi biztos. Nem hiszem hogy nagy lobbi van mögöttük a kertv-k által. 40 perc sms-ezésbe nem hal bele a CLS, ellenben sokat nyer. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve de ha megnézel akármilyen internetes szavazást ez a srác sehol sem volt és most utólag sincs még top5-ben se, a műsorban pedig 3x is kizárólag a "közönség" küldte tovább. Ez azért elgondolkodtató.Be. Bár érdekes hogy ugyanaz a kiadó áll mögötte mint a tavalyi, szintén érthetetlen Compact Disco mögött... JayBHajdú Péteri magasságokban jársz, na. De érdekes kérdés: ezek szerint lehet hogy el kéne gondolkoznia a tv2-nek és a rtl klubnak, hogy a Geszti/Rakonczai/Szabó Zé/Szente vonalat le kellene cserélni, és elkezdeni gondolkodni, hogy esetleg többet tudnak az eladható irányzatokról a CLS-nél vagy a akár a Megadónál. Ugye nem gondolod komolyan, hogy a CLS méretű cég (100 milliós nagyságrendű árbevétel) lenyomja lobbiban, pénzben stb. a két nagy kertv-t?Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Be. Bár érdekes hogy ugyanaz a kiadó áll mögötte mint a tavalyi, szintén érthetetlen Compact Disco mögött... JayBHajdú Péteri magasságokban jársz, na. De érdekes kérdés: ezek szerint lehet hogy el kéne gondolkoznia a tv2-nek és a rtl klubnak, hogy a Geszti/Rakonczai/Szabó Zé/Szente vonalat le kellene cserélni, és elkezdeni gondolkodni, hogy esetleg többet tudnak az eladható irányzatokról a CLS-nél vagy a akár a Megadónál. Ugye nem gondolod komolyan, hogy a CLS méretű cég (100 milliós nagyságrendű árbevétel) lenyomja lobbiban, pénzben stb. a két nagy kertv-t?

több mint 12 éve
Szerintem, alapul véve a mai hanghordozó eladásokat, egy kiadó nem sokat jelent.Nem hiszem, hogy toltak bele pénzt, viszont talán profitálhatnak egy keveset.Amúgy, a honlapjuk alapján ráálltak a rétegzenére, ami nem baj.Régebben Tankcsapdát is adtak ki.Be. Bár érdekes hogy ugyanaz a kiadó áll mögötte mint a tavalyi, szintén érthetetlen Compact Disco mögött... JayBBejött neki, nem?laccoo74Elvont hipszter gyerek aki marhára megjátssza hogy szarik az egészbe. JayBmost is bevontak, tavaly is bevontak (rtl-es arcok bonyolították az eseményt, amennyire tudom) még se sikerült egy színvonalas tv-s produkciót letenni az asztalra, se tavaly, se most.Azért egy nemzetközi eseményre képes lenne magát összerántani a TV-s szakma.Ez a verseny csak egy "helyi" elődöntő volt.Ha igazán nagy lenne a tét, lenne minden pénz, paripa, fegyver.Amúgy most olvastam a hvg.hun, hogy egy eleve vesztes fazonnal indul Magyarország.Azért lenne vesztes, mert nem vmelyik "sztárcsináló" "műsorban" műmájjerkedett?laccoo74
editke: másfelől, mi lenne a helszín ? építenénk vmi újat, mert ekkora mérettel nem igen rendelkezünk, a BS a legnagyobb "terem" ami egy VIVA Comet gálára is maximum korlátozottan alkalmas.gabtsi
több mint 12 éve
Be. Bár érdekes hogy ugyanaz a kiadó áll mögötte mint a tavalyi, szintén érthetetlen Compact Disco mögött...Bejött neki, nem?laccoo74Elvont hipszter gyerek aki marhára megjátssza hogy szarik az egészbe. JayBmost is bevontak, tavaly is bevontak (rtl-es arcok bonyolították az eseményt, amennyire tudom) még se sikerült egy színvonalas tv-s produkciót letenni az asztalra, se tavaly, se most.Azért egy nemzetközi eseményre képes lenne magát összerántani a TV-s szakma.Ez a verseny csak egy "helyi" elődöntő volt.Ha igazán nagy lenne a tét, lenne minden pénz, paripa, fegyver.Amúgy most olvastam a hvg.hun, hogy egy eleve vesztes fazonnal indul Magyarország.Azért lenne vesztes, mert nem vmelyik "sztárcsináló" "műsorban" műmájjerkedett?laccoo74
editke: másfelől, mi lenne a helszín ? építenénk vmi újat, mert ekkora mérettel nem igen rendelkezünk, a BS a legnagyobb "terem" ami egy VIVA Comet gálára is maximum korlátozottan alkalmas.gabtsi
több mint 12 éve
Bejött neki, nem?Elvont hipszter gyerek aki marhára megjátssza hogy szarik az egészbe. JayBmost is bevontak, tavaly is bevontak (rtl-es arcok bonyolították az eseményt, amennyire tudom) még se sikerült egy színvonalas tv-s produkciót letenni az asztalra, se tavaly, se most.Azért egy nemzetközi eseményre képes lenne magát összerántani a TV-s szakma.Ez a verseny csak egy "helyi" elődöntő volt.Ha igazán nagy lenne a tét, lenne minden pénz, paripa, fegyver.Amúgy most olvastam a hvg.hun, hogy egy eleve vesztes fazonnal indul Magyarország.Azért lenne vesztes, mert nem vmelyik "sztárcsináló" "műsorban" műmájjerkedett?laccoo74
több mint 12 éve
most is bevontak, tavaly is bevontak (rtl-es arcok bonyolították az eseményt, amennyire tudom) még se sikerült egy színvonalas tv-s produkciót letenni az asztalra, se tavaly, se most.gabtsiIgen, külsős cégekkel dolgoznak.
Te így látod, ők nyílván nem.
Ami a lényeg, azon állításod, hogy nem örülnének egy esetlegs rendezésnek nem igaz. örülnének igencsak.
több mint 12 éve
Elvont hipszter gyerek aki marhára megjátssza hogy szarik az egészbe.most is bevontak, tavaly is bevontak (rtl-es arcok bonyolították az eseményt, amennyire tudom) még se sikerült egy színvonalas tv-s produkciót letenni az asztalra, se tavaly, se most.Azért egy nemzetközi eseményre képes lenne magát összerántani a TV-s szakma.Ez a verseny csak egy "helyi" elődöntő volt.Ha igazán nagy lenne a tét, lenne minden pénz, paripa, fegyver.Amúgy most olvastam a hvg.hun, hogy egy eleve vesztes fazonnal indul Magyarország.Azért lenne vesztes, mert nem vmelyik "sztárcsináló" "műsorban" műmájjerkedett?laccoo74
több mint 12 éve
most is bevontak, tavaly is bevontak (rtl-es arcok bonyolították az eseményt, amennyire tudom) még se sikerült egy színvonalas tv-s produkciót letenni az asztalra, se tavaly, se most.Azért egy nemzetközi eseményre képes lenne magát összerántani a TV-s szakma.Ez a verseny csak egy "helyi" elődöntő volt.Ha igazán nagy lenne a tét, lenne minden pénz, paripa, fegyver.Amúgy most olvastam a hvg.hun, hogy egy eleve vesztes fazonnal indul Magyarország.Azért lenne vesztes, mert nem vmelyik "sztárcsináló" "műsorban" műmájjerkedett?
több mint 12 éve
Az más kérdés, hogy az Eurovízió felépítéséből következően hacsak nem szakad egyszer ki valakiből egy Gangnam Style szerű orbitális gigasláger, akkor erre a sansz a nullához közeli.Sobri JóskaAz Eurovízió sokkal inkább nemzetek közötti "szeressük egymást nagyon vagy ne" verseny, mint dalverseny. Annak idején Ruzsa Magdi megkapta a legjobb dalszerződ díját a "szakmától", az sokkal többet ért, mint hogy az albánok szavaztak-e ránk vagy sem. Szerintem.

több mint 12 éve
most is bevontak, tavaly is bevontak (rtl-es arcok bonyolították az eseményt, amennyire tudom) még se sikerült egy színvonalas tv-s produkciót letenni az asztalra, se tavaly, se most.editke: másfelől, mi lenne a helszín ? építenénk vmi újat, mert ekkora mérettel nem igen rendelkezünk, a BS a legnagyobb "terem" ami egy VIVA Comet gálára is maximum korlátozottan alkalmas.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
b) a magyar királyi televízió mindent szeretne kisajtolni az euróvízióból, egyet nem, győztest. mert, hogy egy ilyen jellegű eseményt a kir. tv semmilyen szín alatt nem tudna megrendezni, sem forrás szem szakmai oldalon, az olyan biztos minthogy itt ülök.gabtsiAkkor nem ülsz ott.
Mert ez így nagyon nem igaz.
Egyrészt meg tudná rendezni.
Másrészt kapna rá plusz keretet, és úgy pláne. (És ugye mindenki részesedne, mint Milo Mindenbindernél.)
Harmadrészt bevonhatnának bárkit, aki segíti őket ebben (nem csak magyar szakembereket), jelentkező is lenne rá, hidd el.
Negyedrészt egy ilyen dzsembörí jövő év elején igazán jól jönne a választások elött, lehetne magyarkodni, villoghatna benne megannyi állami és kormányzati vezető.
Szóval ha az MTVA dönthene hogy nyerjen a magyar produkció vagy sem, ők a NYERJEN-re szavaznának.
Az más kérdés, hogy az Eurovízió felépítéséből következően hacsak nem szakad egyszer ki valakiből egy Gangnam Style szerű orbitális gigasláger, akkor erre a sansz a nullához közeli.
több mint 12 éve
nekem sokadik meghallgatásra, az összes produkció között byealex nótája tetszett messze a legjobban, aztán kállay. abban viszont egyetértek a rakoncai viktorral, hogy ez abszte magyar produkció, és nem is nagyon hiszem h van olyan a határon túl, aki bármilyen szinten tudná ezt értékelni. ellentétben pl kállayval aki sztem top5-be bármikor befért volna, a dal és az énekes jellemzői alapján.viszont két dolgot kevesen vesznek számításba a károgók közül:
a) tavaly az orosz nagymamák második helyen futottak be, byealexénél nagyságrendekkel értékelhetetlenebb produkcióval, így messze nem a dal és az előadó számít leginkább.
b) a magyar királyi televízió mindent szeretne kisajtolni az euróvízióból, egyet nem, győztest. mert, hogy egy ilyen jellegű eseményt a kir. tv semmilyen szín alatt nem tudna megrendezni, sem forrás szem szakmai oldalon, az olyan biztos minthogy itt ülök.
ettől függetlenül remélem, hogy a hipszter srác nem fog vesződni azzal, hogy értelmezhetetlen angol szöveggel adja elő a nótát, inkább letolja az eurovizion is magyarul, rosszabb nem lesz mint horváth charlie, csézy, vagy a compact disco.
egy két kevés kivételtől eltekintve a legtöbb számra ami indult a versenyen, a meghallgatás után már nem is emlékeztem, max ha annyira borzasztó volt vmi mint a gáspárlaci féle rettenet.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ez jutott eszembe erről az egész Eurovíziós celebsírásról:
több mint 12 éve
Azt hallottam ez a duett jó lett, és tényleg:próbáltam már itt reklámozni úgy 2 hete, de senki nem ugrott rá...
Sobri Jóska
ilyen szórakoztató tv2-s produkciót még nem láttam!
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarÁhhháhhhháá RepedtSarka Kata beszél ízlésről. Nem nézett ez még az emberére? 😀
Nem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.Ennek a srácnak sem több, sem kevesebb esélye nincs,mint bármelyik másik lehetséges indulónak.laccoo74
Egyébként szerintem a vokálos csaj mikor belép Alex mellé, nagyon sokat dob a zenén. Nem is értettem a döntőben miért vették őt vissza. És ha az oroszok bírtak mamákat küldeni - akik nem utolsó sorban elég sokáig mentek - akkor mi miért ne küldhetnénk egy beszívott filozófusgyereket hülye kis rajzokkal a háttérben?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Akkor már csak azért is: HAJRÁ BYEALEX!!!!!!!!!!!!!!!www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarMert nem annak a királycsináló kermédiának valamelyik embere nyert, melynek a tenyeréből ők is esznek . atapapa
Nem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.laccoo74
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarMert nem annak a királycsináló kermédiának valamelyik embere nyert, melynek a tenyeréből ők is esznek .
Nem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.laccoo74
több mint 12 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/03/mit-keres-az-eurovizion-byealex/~~bulvarNem értem, hogy a "celebvilág" miért háborodott fel ennyire az eredményen.Ennek a srácnak sem több, sem kevesebb esélye nincs,mint bármelyik másik lehetséges indulónak.
több mint 12 éve
Hát nálam Odett nyert magasan, sajnos méltánytalanul kiszórták 😕
több mint 12 éve
Ez nyilván az én kritikám is, ám úgy érzem, ilyennel megéri leégni. atapapaHurrá! 😊
Bár a győztes srác nem annyira fogott meg, nem volt rossz. Én egyébként Kállayt küldtem volna. Kellemes kis dal, jó ritmussal, jó a magyar rész nekem kicsit szar benne, de szvsz az elmúlt 1-2 évnyi XF-Megaszar mezőnyből azon nagyon kevesek egyike, aki megérdemli, hogy zenész legyen. Már a múltkori dala is jó volt, jó hangszereléssel, jó ritmussal, nálam nyerő volt, de hát segond 😊 Egy bajom vele a vékony hangja, de hát nem lehet mindenki tökéletes 😀
több mint 12 éve
Inkább nézem ezt repeatben 3 órán át, mint JFK-t 2,5 mp-ig 😀

több mint 12 éve
Azt hallottam ez a duett jó lett, és tényleg:
több mint 12 éve
Tavaly Compact Disco, idén ByeAlex. Nem kell sokat gondolkodni ezen: a legnagyobb promót a mr2-n kapta az egész műsor, és ez "a fiatalok nagyonzenéje". Tavalyi mr2 által felkapott zenekar ment, idén is. Erre van szükség. Egyedül az András gyerek sajnálom, popzenében ő tud valamit alkotni. Vastag Tomi vicc, Radics Gigiből kiváló bárénekesnő lesz esetleg bér-feléneklő, de előadóművésznek kevés, és szerintem ez nem tanulható.

több mint 12 éve
Az állam nyomatta az sms-eket hogy nehogy véletlen hozzánk kerüljön a mínuszos rendezés joga, más elképzelésem nincs.😀
1:50-től, nekem ez jutott eszembe.
JayB
Tisztelem a véleményedet, én nem szoktam ilyen műsorokat nézni, de a reggeli magamhoztérésben meghallgattam mindegyiket, és csak a győztes számot volt kedvem újra meghallgatni. Még Kállay volt az, akiben felfedezni véltem valami atapapánakvalót, a többi semmiben se különbözött azoktól a sorozatgyártású daloktól, amikkel az elmúlt években sorra leégés volt a nemzetközi döntőben.
Ez nyilván az én kritikám is, ám úgy érzem, ilyennel megéri leégni.
több mint 12 éve
Az állam nyomatta az sms-eket hogy nehogy véletlen hozzánk kerüljön a mínuszos rendezés joga, más elképzelésem nincs. 1:50-től, nekem ez jutott eszembe.