NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Belenéztem ebbe a Kódba és hát elrettentem. Tényleg csak ilyen buta emberekkel lehet ezt eladni?
több mint 12 éve
épp ez a baj, ellopná a showt a résztvevők elől 😛 😀Steve O asszem meghalt 😕 itthon meg max pákó ilyen bevállalós idióta, de hát az, hogy ő bármilyen olyan műsort vezessen ahol előadni kell... az khm...peachde kocsog vagy, pákó lehozná simán! 😀Divat
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Steve O asszem meghalt 😕 itthon meg max pákó ilyen bevállalós idióta, de hát az, hogy ő bármilyen olyan műsort vezessen ahol előadni kell... az khm...peachde kocsog vagy, pákó lehozná simán! 😀
|
több mint 12 éve
Steve O asszem meghalt 😕 itthon meg max pákó ilyen bevállalós idióta, de hát az, hogy ő bármilyen olyan műsort vezessen ahol előadni kell... az khm...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szeretném, ha ezt a műsort megvenné valamelyik kertévé.több mint 12 éve
Izgi volt valaha is ?Tocahát a magyar verzió nem, de legalább azért annyit lehetne, hogy kicsit kevergessék a dolgokat, ne minden adásban ugyanaz legyen. Vagy talán minden leforgatott epizódban ugyanaz történt? 😮
lool Zámbó Krisztiánt nagyon támogatja a családja. Ezer ököllel védik:
"Jó voltak rosszabb pillanatai, mindenki elismeri. Na de nem ő a legrosszaaaabb!!"
több mint 12 éve
Na, már kezdett nagyon unalmas lenni ez a 123 adás óta tartó "nincs meg az 5 millió - elfogadják - 1 kód hiányzik" sorminta. Legalább most nem fogadták el.Izgi volt valaha is ?
Jó lenne valami változatosság már a műsorba, mert ez így tényleg nem tartogat már sok izgalmat...fetomy
több mint 12 éve
Na, már kezdett nagyon unalmas lenni ez a 123 adás óta tartó "nincs meg az 5 millió - elfogadják - 1 kód hiányzik" sorminta. Legalább most nem fogadták el.Jó lenne valami változatosság már a műsorba, mert ez így tényleg nem tartogat már sok izgalmat...
több mint 12 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Pedig 2 hét alatt buzítlanítani lehetett volna a műsort...
több mint 12 éve
Szia lábak! 😕shawnkaEgyszer vesz fel hosszúnadrágot, ki is esnek, majom sztájliszt hibája az egész.
több mint 12 éve
Szia lábak! 😕
több mint 12 éve
Malek a múlt héten azt mondta a kiesett csávónak, hogy nem a párbajon kell jól énekelni, most meg ezért juttatta tovább ezt a jóskát. Ez a következetesség!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
csak szerintem hasonlít OG iszonyatosan Győzikére? 😀fetomyÉn azon röhögtem amikor a homibeszédű mondta neki búcsúzkodáskor: "úgy imádom azt az Avatar fejedet..." Tényleg olyan 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nagymamám tök aranyos, mutatják ahogy örül Zámbóka, és azt mondja: "úúúgy haragszok rá a baj menjen rá!"Pedig egész este nem szólalt eddig meg 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
nevettek-e már nagyon? 😀
több mint 12 éve
shawnkaSzerintem te ezt már ma reggel bekészítetted 😀
több mint 12 éve
Ezt a két faszszopót továbbengedni az derék....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
shawnkaSzerintem te ezt már ma reggel bekészítetted 😀
több mint 12 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!! Van Isten!!És Stone is 😀😀 Érik az OG vs Antal Timi párbaj 😀
több mint 12 éve
több mint 12 éve
csak szerintem hasonlít OG iszonyatosan Győzikére? 😀fetomygondolom neked a kínaiak is mind ugyanúgy néznek ki 😀
több mint 12 éve
csak szerintem hasonlít OG iszonyatosan Győzikére? 😀