NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Hohóóó +1millió tini néző a 1D miatt 😀
több mint 12 éve
újabb hét, újabb parádés 3 óra van kilátásban. Hajrá JFK!
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy manapság sokkal másabb lenne a helyzet. A Depresszió lehet beelőzte őket rajongói létszámban, de más ki jöhetne szóba?Riki Church kissé nagyobb kaliber, mint ez a bájgúnár. Azért a Junkiest ismerni kellene annak ellenére, hogy nem egy mainstream banda. A Nihil idejében szerintem nem sokkal volt lemaradva a Tankcsapdától népszerűségben...catattackRiki Church ott volt a Voiceban (mint kísérő természetesen)! Ekkora ember feltűnik egy tv2-n és a bájgúnár műsorvezetők (akinek nem tom a nevét) megkérdezi, hogy ki az 😀 hát a kúltúrálatlan marhája mit keres ilyen pozícióban? 😀HöriSzabó Kimmel Tamás, színész.tomi-tomi
(Alig várom az új albumot)
több mint 12 éve
Uhh-ohh ez fájt. A cikkíró mintha teljesen fogalmatlan lenne a témában. Én személy szerint rendszeresen követem az X-Factor és a Voice amerikai, brit, ausztrál és magyar verzióit. Egy valamit elmondhatok. Mindegyik másol mindent a másiktól, ami "jó cucc". Ugyanaz a sablon az x faktor minden országában és a voice minden országában is. Ugyanazokat mondják, és sokszor ugyanazokat a "poénokat" sütik el. Pl. a vak csajnál senki nem szólt? pedig ausztráliában tavaly már elsütötték ezt, mikor a dal végén szólt a csaj, hogy mondjátok el mi van, mert tényleg vak vagyok (blind audition ugye) és nem tudom megfordultatok-e. Vagy "a csaj, aki unalmas és gyenge, nem fordul meg senki, majd sírdogál és akkor na énekeld el újra -> aztakurva rögtön fordultam volna ha először így nyomod"? Voice US-ben idén már megvolt. Kétszer. Sokszor ugyanazok a sztorik is, mégsem akad ki senki. Miért? Mert ez nem azért van, mert hülyének néznek. Azért van, mert bejött ott, bejöhet itt is.Zámbó Krisztián miatt nem szóltak? Tudjátok az, aki mindenki szerint a legfosabb és mit keres itt, mégsem esik ki sosem. X-F.uk: 2012: Rylan, 2011: Frankie Cock, 2010: Wagner, 2009: Jedward, ...
Eljátszották William-et? Na bumm! Ezek a műsorok arról szólnak, hogy kitalálnak szerepeket, és azt játszatják el minden országban. Megvannak a voice coach típusai, megvannak az x-faktor mentortípusai, x-faktor host típusai is (bár Nórinak ahhoz köze sincs, igaz a US-es Kardasijant látva mostmár van létjogosultsága), sőt még a versenyzők típusai is. Persze mindig kicsit országhoz szabva, de alapvetően megvan. És ez nagyon nem újkeletű dolog.
Pl. az X factor us-brit-magyar mentorpárhuzamai: Simon-Gary-Miki a kemények, akiknek a sajátjai istenek, mindenki más fos, LA-Louie-Geszti a producerek, akik általában le vannak nyűgözve amúgy pedig szar mentorok, Demi-Tulisa-(Feró*) elsőre tök királynak tűnik, de kiderül hogy egy idióta Britney-Nicole-Kereszt szimplán egy fogalmatlan idegesítő idióta.
Ezek megcsinált műsorok. Ugyanúgy mint egy film vagy sorozat. Van ami alapvető szabvány (pl. mentorok) van ami pedig bejön egy helyen amit átvesznek máshol is (javarészt sztorik, előadások).
De tetszett ez is: " A végén, utolsóként (naná, így kell szerkeszteni egy műsort)" Gondolom a csávó szeretett volna még embereket nézegetni miután már mindenki betelt és úgyse fordulhat senki...
Egyébként az fáj, hogy kicsit béna utánzat lett a magyar voice... Persze egy Blake Shelton vs Adam Levine közjátékot nem mostanában fognak "lemásolni", de azért akkor is... annyira megjátszott a magyar, hogy az már fáj. És akkor nem beszéltem arról, hogy pl. Blake Shelton úgy szerez meg valakit, hogy "Ah sorry something poking my back.. oooh it's my County Music Award..." míg Somló Tamás úgy, hogy "Válassz engem mert én is megfordultam"... Persze oké, amerikában többen élnek, tudnak kreatív embereket találni, de hogy itthon egyet sem, az elég kiábrándító :/
több mint 12 éve
.brk
1 890
...jjncaategnap mesélte egyik tanárom, hogy amikor az x-faktorban volt az anti fitness klubos "botrány", hogy szétverték a színpadot, megkérdezte utána az rtl egyik programvezetőjétől, hogy miért nézik teljesen hülyének a nézőket, annyira lesütött az egészről, hogy kamu volt, mire az azt válaszolta neki, hogy ő az első aki rájött, hisz az ő nézőik ostobák. Kolosi is több ízben utalt már erre amúgy, nem hiszem, hogy a TV2-nél máshogy lenne ez.
több mint 12 éve
Tudom, hogy az átlag xfaktor/vojsz nézőt ez nem hatja meg, de annyira tipikus...comment.blog.hu/2012/11/17/caramel_lett_a_magyar_will_i_am?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_17&utm_campaign=index
Aztán jött egy csávó, Jazz Ellington, aki nem mellesleg tényleg iszonyú jól énekelt, és will.i.am megfordult, mert megérintette a lelkét az énekes, könnyezett egy kicsit, és azt mondta, olyan a hangod, mintha a mennyekből szólna. Nahát. Oké, a briteknél a csávót spontán megénekeltették még egyszer, ezt már nem vette át a Tv2, de a műsorok felépítése, a motívumok kísértetiesen hasonlítanak egymásra.
Az már csak hab a tortán, hogy a brit adás mesterei is pont úgy kukucskáltak a szék mellett/fölött, mint a magyar Voice-ban, pedig a Borsnak ezt a sztorit még tegnap úgy adta el a Tv2, hogy ó jaj, ilyen skandalumot, külön engedély kellett hozzá a jogtulajdonostól, bizony, és rá kellett szólni a négy mesterre, hogy eljnyemár, ilyet nem szabad. Ennyire kötött formátum a The Voice, vagy csak teljesen hülyének nézik a nézőt a Tv2-nél?
a kérdés remélem csak költői
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy ha engem is érdekel hogy kiesik-e a zámbó gyerek, de ezért nem nézem meg az egész többórás műsort. inkább olvasom a fórumot, vagy a fb-ot. rossz érv 😛eaglesmcnabbkonkrétan mi volt a rossz érv akkor? 😀 Nem nézel x-faktort mert nem igényled. Az információt igen, hogy megtudd mi lesz JFK-vel, de mint ahogy a te példád is mutatja, meg lehet azt oldani.
Ha az embermegkérdezős kis közjátékommal kapcsolatban mondod, akkor nem úgy gondoltam, hogy tényleg azért nézik meg, csak hogy kb. ezt mondanák. Ha csak azért a 3 mp-ért néznék 2 órán át, elmebetegek lennének szimplán. Csak ezt még mindig jobb válasznak érzik, minthogy nézik mert igénylik 😊
több mint 12 éve
fetomy ha engem is érdekel hogy kiesik-e a zámbó gyerek, de ezért nem nézem meg az egész többórás műsort. inkább olvasom a fórumot, vagy a fb-ot. rossz érv 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Riki Church kissé nagyobb kaliber, mint ez a bájgúnár. Azért a Junkiest ismerni kellene annak ellenére, hogy nem egy mainstream banda. A Nihil idejében szerintem nem sokkal volt lemaradva a Tankcsapdától népszerűségben...Riki Church ott volt a Voiceban (mint kísérő természetesen)! Ekkora ember feltűnik egy tv2-n és a bájgúnár műsorvezetők (akinek nem tom a nevét) megkérdezi, hogy ki az 😀 hát a kúltúrálatlan marhája mit keres ilyen pozícióban? 😀HöriSzabó Kimmel Tamás, színész.tomi-tomi
több mint 12 éve
Riki Church ott volt a Voiceban (mint kísérő természetesen)! Ekkora ember feltűnik egy tv2-n és a bájgúnár műsorvezetők (akinek nem tom a nevét) megkérdezi, hogy ki az 😀 hát a kúltúrálatlan marhája mit keres ilyen pozícióban? 😀HöriSzabó Kimmel Tamás, színész.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Riki Church ott volt a Voiceban (mint kísérő természetesen)! Ekkora ember feltűnik egy tv2-n és a bájgúnár műsorvezetők (akinek nem tom a nevét) megkérdezi, hogy ki az 😀 hát a kúltúrálatlan marhája mit keres ilyen pozícióban? 😀
több mint 12 éve
Jajj! A voiceban az a 17 éves gyerek elég faszán tolta!jó lesz ez! x-faktor bekaphassa Adéllal az élen 😀
Mondjuk eddig egy részt se láttam... de jó volt!
catattack
több mint 12 éve
nem sok hiányzott, de így lett hepiend 😊ez a mai kód priceless ezzel a 2 csajjal. szakadok peteybazz pedig majdnem összejött végre, hogy elfogadják az ajánlatot de közben ki is jönnek 😀fetomy
több mint 12 éve
catattack
3 520
Jajj! A voiceban az a 17 éves gyerek elég faszán tolta!Mondjuk eddig egy részt se láttam... de jó volt!
több mint 12 éve
ez a mai kód priceless ezzel a 2 csajjal. szakadok peteybazz pedig majdnem összejött végre, hogy elfogadják az ajánlatot de közben ki is jönnek 😀
több mint 12 éve
Megkérdezek random embereket hogy mondjuk parasztrealityt szeretnének-e vagy valami normálisabb műsort akkor tippre utóbbi felé hajlik a kezük. Bár én az optimális nem retardált magyarból indulok ki abból meg sajna egyre több van.TocaHát ez eléggé nevetséges 😊
Ki kötelez arra bárkit is, hogy parasztrealityt nézzen? Ha már megy, akkor rákattanak? Miért? Kb. mindenkinél van már ezer csatorna, sehol nem megy semmi minőségi? A Discoveryn és a Natgeon is már parasztreality megy főműsoridőben? ÉS az internetről sem lehet semmit sem letölteni csak parasztrealityt? A youtube-on nem lehet minőségi műsort (koncertfilmet, operát, színházi előadást, jó zenét) keresni csak parasztrealityt meg szar zenét?
Az Aranka szeretlek vagy a gangnam style nem volt erőltetve senki által, miért lettek ilyen rohadt híresek? Csak youtube-on voltak, mégis "mindenki" kíváncsi rájuk. Ha random embereket megkérdezel, hogy mi a legjobb zene, a gangnam style top lesz az biztos. Pedig nem erőltette média,és szerintem közel sem minőségi. Miért van rá igény?
És Te pl. nézel X-faktort, vagy realityt? Ha jól emlékszem igen. Miért? Odakötnek a TV elé és minden csatornára az rtlklubot állították be? Tök mindegy, hogy azért nézed, mert szerinted Jimmy fia Krisztián jobb mint Zámbó Jimmy volt, vagy mert annyira szar, hogy szétröhögöd rajata az agyadat, nézed. Mert igényed van rá. Ezer más lehetőséged lenne mást nézni, hallgatni, csinálni, de te mégis ezt nézed. Ha nem azért, mert erre van igényed, akkor miért? Mert a te szavaiddal élve retardált magyar vagy? Cool dolog azt hinni, hogy ja én nem igénylek ilyen szarokat, csak ez mindaddig állhatja meg a helyét, amíg nem nézed. Egyszerűen ez a kettő dolog össze van olvadva. Az ember azt néz, csinál,... amit igényel, vagy amire kötelezik.
De elképzelve amit mondtál, van benne valami...
- Elnézést, ön parasztrealityt vagy valami normálisabb műsort nézne inkább?
- Normálisat mindenképpen, hát nem vagyok én igénytelen.
- Az alábbiak közül melyiket fogja nézni holnap?
RTL Klub: X-Faktor
Natgeo: Gengszter világ
Discov.: Világbajnok gépek, az 5 óriásgyár
Spektrum: Tudomány a sport mögött
Eurosport: Műkorcsolya
Viasat: Vígjáték Steve Martinnal
Film+: Kincs ami nincs
DunaTV: Hogy volt? (válogatás az MTV archívumából)
Supertv2: Pan Am
FilmCafé: Judy Garland: Én és az árnyékaim (Hugh Laurie, imdb 7.5)
Mezzo: Monteverdi - Poppea megkoronázása (opera)
Rádiót fog hallgatni.
Könyvet fog olvasni.
Letölt valamit az internetről / kikölcsönöz valamit a tékából.
- Azt hiszem X-Faktort mert kíváncsi vagyok Zámbó Krisztián kiesik-e.
Behelyettesítheted bármely másik napra, mivel mindig a parasztrealityk és "tehetségkutatók" tarolnak nézettségben. Nagyon ritka, ha valami a nyomukba ér.
több mint 12 éve
Juj, már csak egyet kell aludni és kezdődik a kabaré. 😀
több mint 12 éve
Sajnos valóban igény mutatkozik rá. Bőven van sok ismerősöm, akit nem tartok retardáltnak egyáltalán, de mégis nézi mondjuk a BK-t, vagy a VV-t vagy ilyen hulladékokat, és nem a TV-ben, hanem önszántóból letölti. Pedig van ám a neten lehetősége értékes dolgokat is letölteni. Akkor most van igény, vagy nincs? Sőt magamat sem tartom retardáltnak annyira, de pl Jersey Shore-t is néztem, mert a sok agyterhelés után néha jól esik, hogy szétröhögöm magam mindenféle gondolkodás nélkül 8 idiótán 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Jajj, és öt éve ki mondta volna azt az utca emberét megkérdezve, hogy neki egy iPadra van igénye? Én kissé máshogy definiálnám ezt a fogalmat, mint Sobri, de tény, hogy a kertévék a közízlést szolgálják ki, ergo szükséges elemei a piacnakMegkérdezek random embereket hogy mondjuk parasztrealityt szeretnének-e vagy valami normálisabb műsort akkor tippre utóbbi felé hajlik a kezük. Bár én az optimális nem retardált magyarból indulok ki abból meg sajna egyre több van.TocaAz igénynek nem az a definíciója, hogy követelik.Egy kritikus dolga a kritizálás.Ez hülyeség, nem igény van, mert nem követeli senki, csupán ha már megy akkor sokan rákattannak. ÉH3 nah arra lenne igény 😀Toca
Nem alkot, csak minősít, véleményez.
Nekem nem általánosságban van vele gondom, hanem pont a kertévékkel kapcsolatban.
Ugyanis én nem tartom ördögtől valónak, szükségtelennek, megváltoztatandónak ezeket annak függvényében, hogy ezekre az adókra, műsorokra valós igény van, nagyjából így, ahogy most mennek.
Puzsér és sokak szerint nincs. A tények, felmérések, kutatások szerint van.
És egyre nagyobb.
És Puzsér kritikái ezt nem veszik figyelembe, és nem is mondd semmi alternatívát.Sobri Jóska
Levegőre is van igény, mégse követelik.
Azt meg, hogy nincs igény a kereskedelmi tévékben futó műsorokra el ne mondd a reklámügynökségeknek, amelyek egy budapesti kerület, vagy kisebb megyeszékhely éves költségvetését simán elköltik hatékony reklámokra, mert úgy vélik, hogy van.
Tulajdonképpen milyen tények, adatok, információk birtokában mondod azt, hogy nincs igény?Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Megkérdezek random embereket hogy mondjuk parasztrealityt szeretnének-e vagy valami normálisabb műsort akkor tippre utóbbi felé hajlik a kezük. Bár én az optimális nem retardált magyarból indulok ki abból meg sajna egyre több van.Az igénynek nem az a definíciója, hogy követelik.Egy kritikus dolga a kritizálás.Ez hülyeség, nem igény van, mert nem követeli senki, csupán ha már megy akkor sokan rákattannak. ÉH3 nah arra lenne igény 😀Toca
Nekem nem általánosságban van vele gondom, hanem pont a kertévékkel kapcsolatban.
Ugyanis én nem tartom ördögtől valónak, szükségtelennek, megváltoztatandónak ezeket annak függvényében, hogy ezekre az adókra, műsorokra valós igény van, nagyjából így, ahogy most mennek.
És egyre nagyobb.
És Puzsér kritikái ezt nem veszik figyelembe, és nem is mondd semmi alternatívát.Sobri Jóska
Azt meg, hogy nincs igény a kereskedelmi tévékben futó műsorokra el ne mondd a reklámügynökségeknek, amelyek egy budapesti kerület, vagy kisebb megyeszékhely éves költségvetését simán elköltik hatékony reklámokra, mert úgy vélik, hogy van.
Tulajdonképpen milyen tények, adatok, információk birtokában mondod azt, hogy nincs igény?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Az igénynek nem az a definíciója, hogy követelik.Egy kritikus dolga a kritizálás.Ez hülyeség, nem igény van, mert nem követeli senki, csupán ha már megy akkor sokan rákattannak. ÉH3 nah arra lenne igény 😀Toca
És egyre nagyobb.
Tulajdonképpen milyen tények, adatok, információk birtokában mondod azt, hogy nincs igény?
több mint 12 éve
ÉH3 nah arra lenne igény 😀Tocaén pl. már alig várom! 😊
több mint 12 éve
Egy kritikus dolga a kritizálás.Ez hülyeség, nem igény van, mert nem követeli senki, csupán ha már megy akkor sokan rákattannak. ÉH3 nah arra lenne igény 😀
És egyre nagyobb.
több mint 12 éve
Egy kritikus dolga a kritizálás.Nem alkot, csak minősít, véleményez.
És egyre nagyobb.
És Puzsér kritikái ezt nem veszik figyelembe, és nem is mondd semmi alternatívát.