TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Peti? A Schwartzra gondolsz? Majdnem bedobtam a tévét a kezemben lévő sörösüveggel attól a sípolástól amit leművelt! 😊RataxesSchrott Peti a hosszú hajú rocker csávó (aki sajnos kiesett) Schwartz Dávid meg a nyávogós aki tovább ment és igen, nagyjából az én reakcióm is ilyen volt mikor meghallottam. 😀
több mint 13 éve
Peti? A Schwartzra gondolsz? Majdnem bedobtam a tévét a kezemben lévő sörösüveggel attól a sípolástól amit leművelt! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Vicc, hogy ezt a nyávogó hangú Dávidot (bocs aki szereti) tovább viszik, Petit meg kiejtik, pedig szerintem messze ma volt a legjobb. Innentől már nincs kedvenc.Szécsi ikrekre számítottam, hogy kiesnek. Bár Saciban bíztam, hogy valaki ellen tovább megy (igazából Weiszben reménykedtem, hogy kihullik, mert számomra roppant unalmas alak és hangra se fogott meg.), de Böbe egyértelmű volt, hogy megy. Dénesnek csodás hangja van, Mónika meg szerintem eddig egy élő adáson se volt olyan jó mint amilyennek mondják, dehát Őt ugye nyomatni kell úgy, hogy kb. semmi esélye nem volt. (bár hozzáteszem Böbéért sem vagyok annyira oda)
Pozitív csalódás volt ma Gájer Bálint akit eddig nem kedveltem, de ma egyértelműen Ő volt a legjobb Carameltől. Pénzes gyerek borzalom volt sajnos szülőknek hála tovább ment. (ami egyébként megint szánalom volt, dehát Peti kiesése után már megse lepődök) Aminek viszont örültem, hogy számomra nagy meglepetésként a tini kedvenc Henderson Dávidot kimerte ejteni Caramel. (a szerkesztők) Pedig simán őt tippeltem volna döntőbe Carameltől. 😀
több mint 13 éve
X-faktor: szarból kihoztak egy közepes valamit, legalább nem volt unalmas.Bocs, de még így a középszerbe süllyedt Voice is fényévekkel az X faktor előtt van, ahol a legjobb énekes is itt max a középmezőnyben lehetett volna. A többiek pedig.....
Voice: Jóból egy közepes valamit ami unalmas is..Kroos
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Indítsunk petíciót a padödő médiából való eltüntetésének érdekében!RataxesMiért? Falusi Mariann igazán attraktív SSBBW.
több mint 13 éve
Indítsunk petíciót a padödő médiából való eltüntetésének érdekében!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Gigiiiiii 😊 Somló a Voice Szalacsija...iszonyat nagy karakter 😀
több mint 13 éve
az mi, hogy Somló nem szólalt meg még ma egyik értékelésnél se kb? 😀vicc az öreg, de amikor megszólalt : olyan vagy mint a korotok... köszi 😀
elővigyázatosság? 😀kaszo
több mint 13 éve
X-faktor: szarból kihoztak egy közepes valamit, legalább nem volt unalmas.Voice: Jóból egy közepes valamit ami unalmas is..
több mint 13 éve
Azóta rég X-faktor, sírás,lassú, Somló beszédeit érdemes hallgatni 😀😀 + unalmas is.Mert inkább letöltöm A levelek Iwo Jimárólt és megnézem azt :pAz én tévém szar, vagy másnál is borzalmas a hang? A karaokezó körüli nyújtó lányok koncepcióját sem értem, de lehet a műsorra szánt 2 perc volt kevés a dekódoláshozjjncaamiért nézel ilyen szarokat, ha ma megy a dicsőség zászlaja?briareos
Amúgy csak egy gyors visszacsekkre vártam, hogy igazán arra a műsorra kapcsoltam, amitől egyesek oly sokat vártak 😊jjncaa
Már az elején lehetett tudni,Xfaktornál is sokan tudnak egy dalt jól énekelni,na de hétről hétre újakat nem.
több mint 13 éve
Amúgy csak egy gyors visszacsekkre vártam, hogy igazán arra a műsorra kapcsoltam, amitől egyesek oly sokat vártak 😊jjncaaMondjuk ha nem láttad előtte a legutóbbi X-faktort, lehet hogy tényleg nem nagy szám. Ahhoz képest viszont ég és föld.
több mint 13 éve
Mert inkább letöltöm A levelek Iwo Jimárólt és megnézem azt :pAz én tévém szar, vagy másnál is borzalmas a hang? A karaokezó körüli nyújtó lányok koncepcióját sem értem, de lehet a műsorra szánt 2 perc volt kevés a dekódoláshozjjncaamiért nézel ilyen szarokat, ha ma megy a dicsőség zászlaja?briareos
Amúgy csak egy gyors visszacsekkre vártam, hogy igazán arra a műsorra kapcsoltam, amitől egyesek oly sokat vártak 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az én tévém szar, vagy másnál is borzalmas a hang? A karaokezó körüli nyújtó lányok koncepcióját sem értem, de lehet a műsorra szánt 2 perc volt kevés a dekódoláshozjjncaamiért nézel ilyen szarokat, ha ma megy a dicsőség zászlaja?
több mint 13 éve
Az én tévém szar, vagy másnál is borzalmas a hang? A karaokezó körüli nyújtó lányok koncepcióját sem értem, de lehet a műsorra szánt 2 perc volt kevés a dekódoláshoz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Most kapcsoltam oda, az tényleg a The Voice, ami épp a tv2-n megy? uramisten...jjncaamiért?
több mint 13 éve
Most kapcsoltam oda, az tényleg a The Voice, ami épp a tv2-n megy? uramisten...

---
több mint 13 éve
az mi, hogy Somló nem szólalt meg még ma egyik értékelésnél se kb? 😀elővigyázatosság? 😀
több mint 13 éve
Zámbó Krisztiánusz és Stone duettre készül.Mivel lépnének fel? 69 a színpadon? 😂
Nincs elég fellépésük és így akarják felhívni magukra a figyelmet.
Vajon miért nem hívják őket sehová? Mi lehet az oka?Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Vajon miért nem hívják őket sehová? Mi lehet az oka?BazzaniMindenki azt hiszi, hogy teljesen be vannak táblázva, és így meg sem próbálják feleslegesen!
több mint 13 éve
Zámbó Krisztiánusz és Stone duettre készül.Nincs elég fellépésük és így akarják felhívni magukra a figyelmet.
Vajon miért nem hívják őket sehová? Mi lehet az oka?
több mint 13 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Tényleg botrány hogy senki nem követi azt rajtam kívül itt 😛Ezt miből gondolod? 😛 Én is nézem, bár csak az elsőt láttam teljesen 😊
fetomy
több mint 13 éve
Istenes Bence szerintem jó arc.Csobot Adélék vannak a kódban 😀 😀 Double BPáros lábbal bírtam volna mindkettőt fejberúgni...Matthew99
több mint 13 éve
Csobot Adélék vannak a kódban 😀 😀 Double BPáros lábbal bírtam volna mindkettőt fejberúgni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Csobot Adélék vannak a kódban 😀 😀