TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Pár év alatt ez a csaj ezzel a hangszínnel kurvajó lehet... Csak a beszéd nem megy neki túlzottan 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Rokkerik lappadék, egy csilisvégbélkúp tán belendítené.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
kibaszott szar eddig mind, harcolok az elalvással.

egymást éri a sok siratóénekHöri
igaz, mondjuk nem egy JFK-Stone-PJZ felhozatal 😀 az izgibb volt
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 553 — Amerikai sportok rajongója
Hát nekem meg eddig nagy csalódás, Schwartz Dávidon kívül unalmas, csúcspont nélküli gyenge dalok, előadások vannak, Misinek adok igazat eddig.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kibaszott szar eddig mind, harcolok az elalvással.

egymást éri a sok siratóének

több mint 13 éve
Jaja, csak említenem kellett 😀 Sebaj legalább jók az énekesek és a kedvenceim még eztán jönnek 😊
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Na mostbehozzák a leklámidőt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egyébként olyan mikor volt utoljára kereskedelmi TV-n, hogy lement vagy másfél óra a műsorból, énekeltek 7+1-en, és összesen volt úgy max 6 percnyi reklám?
több mint 13 éve
Nézi valaki a voice-ot?

Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀fetomy
Hogyne nézném 😊 marha jó az élő zenepetey
engem meglepett amúgy, hogy nem érzem, hogy az eddigi adásokon olyan sokat utándolgoztak volna. Teljesen jól énekelnek -attól függetlenül, hogy ki tetszik, ki nem-, egyedül Fatimának nem jött eddig össze. Bár lehet csak mert beteg és a tehetségkutatók történetében először nem énekelte le a beteg az egész mezőnyt 😊
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
Nézi valaki a voice-ot?

Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀fetomy
Hogyne nézném 😊 marha jó az élő zene

több mint 13 éve
Nézi valaki a voice-ot?

Egyébként meglepő, de itthon nem lett ingyenes a szavazás 😕 😀
több mint 13 éve
OG meg minden héten első volt btw.fetomy
Ogli G? Caaaam? 😮

több mint 13 éve
lol nagyon nagy 😀 JFK többször is volt, hogy 3. lett a szavazatok alapján 😀😀😀D
OG meg minden héten első volt btw.
több mint 13 éve
pataki atikát akarja a nép!
eaglesmcnabb
Keresztes: Ez csodálatos volt, te nem is evilági vagy!
Pataki: Basszameg, már megint eljöttek értem!! Takarodj a színpadról te mocskos ufo!!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 093 — je suis poloska
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!

Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.fetomy
pataki atikát akarja a nép!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Na most kibújt a szög a zsákból (vagy másképp: elvált a szar a májától):

www.origo.hu/teve/20121219-radics-gigi-es-olah-gergo-unokatestverek.html

Ez egy maffia...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?Matthew99
Tényleg többször volt ilyen, ha autóban ülök, hallgatom és néha valóban ugrál.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Kéne egy X-Faktor mentorévad, amikor a 4 mentort válogatják ki, minden héten nagy baromságokat kell mondani és SMS-ek repkedhetnek.

Talán el is indulnék.

több mint 13 éve
Jimmy fia jó lenne mentornak, hozná a nézettséget

több mint 13 éve
A várható bekövetkezett. Nincs többé zseton a zsákban, Malek Miki kiszáll az X-Faktorból. Kezdődhet a találgatás, hogy ki jön helyette, szerintem Koós János mondjuk ideális pick lenne egy ilyen színvonalas műsorba!

Ja nem is, ideális idő a sablonkövetésre, két nő kell a zsűribe. Lehetőleg nagyon értelmes, szimpatikus, nagyszerű előadóművész. Mondjuk Kiszel Tünde.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 233 — Invisible man
Én nem sokat hallgatok rádiót de mostanában amikor a ClassFM-re kapcsolok szinte mindig van "lemezugrálás". Ennyire gagyi ez a rádió vagy senki nem hallgatja mi megy adásban!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomy
ja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀kaszo
én meg azt hittem a feleségét kapták le 😀

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀fetomy
ja ok kösz, akkor a felrohanó csajt láttam, csak simán azt hittem hogy valami régi versenyző örül neki ennyire, és vissza is fordultam tök nyugodtan a géphez 😀
több mint 13 éve
Mikor kiüvöltötték Oláh Gergő nevét, akkor felrohant egy csaj, azt hittem Csobot Adél, de aztán megjött az őr és lekapta gyorsba 😀
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
de a legnagyobb az volt, mikor a színpadra felrohanó nézőt lekapta a biztonsági őrfetomy
lol ez mikor volt, nem is láttam, de akkor csekkolom majd rtlmoston 😀