NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
hát ezek túlzottan homokoznak a képernyőn. nem bírja a szervezetem. szerencsére Balázs oltja őket, ahogy illik 😀
több mint 12 éve
Balázs meg a két buzi a kódban már-már a régi legendás időket idézi 😀JayBA balettos oltásán feküdtem 😀
"Na mi legyen, csajok?"
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Balázs meg a két buzi a kódban már-már a régi legendás időket idézi 😀
több mint 12 éve
Na mi van ? Egyre kevesebben nézik (az egyre szarabb) X-faktort, ezért csináltak belőle egy Barátok Köztöt ? sütinem csökken, folyamatosan tartja a 2 millió fölötti nézettséget.
több mint 12 éve
Na mi van ? Egyre kevesebben nézik (az egyre szarabb) X-faktort, ezért csináltak belőle egy Barátok Köztöt ? 😀 Jövőhéten "véletlenül" bevágnak egy jelenetet kit dugott meg Berényi Miki?"Ne kiabáljál már Ildikó leszakad a fejem". 😂
Stone meg nagyon epic. 😀
több mint 12 éve
A Coolon már osztja az észt a banya! Bosszút álltak rajta! Leesett neki is Malek akciója 😊Megy a cicaharc a mentorok között élő-egyenesben 😊 Keresztes kikéri magának, hogy JFK nem azért énekelte az apámmal táncolok dalt, hogy hasznot húzzanak belőle. Geszti adja nagyon az ívet 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
hát szívesebben néztem volna őt, mint Flaskát.ASZTAKURVA 😀Szerintem Miklós most állt bosszút Kvakért 😀dande
DEADLOCK! ILDIKÓ HAZABASZTA VOLNA STONCIT! STONCI MARAD! BALHÉ! DRÁMA! AKCIÓ!shawnka
több mint 12 éve
alap, és egy női versenyzővel kevesebb.ASZTAKURVA 😀Szerintem Miklós most állt bosszút Kvakért 😀dande
DEADLOCK! ILDIKÓ HAZABASZTA VOLNA STONCIT! STONCI MARAD! BALHÉ! DRÁMA! AKCIÓ!shawnka
több mint 12 éve
Hál'Istennek Lass takarodott el a f*szba, már ideje volt. 😀
több mint 12 éve
ASZTAKURVA 😀Szerintem Miklós most állt bosszút Kvakért 😀
több mint 12 éve
Hat a Stona de kis koparaszt volt, nah mindegy 😀 legalabb vicces 😀Keresztes pok meg megint jolbeszopizta a szavazatat 😊
több mint 12 éve
ASZTAKURVA 😀DEADLOCK! ILDIKÓ HAZABASZTA VOLNA STONCIT! STONCI MARAD! BALHÉ! DRÁMA! AKCIÓ!
több mint 12 éve
Ez gyönyörű volt Stone tiszta őszinte együttérző 😀 😀 😀
több mint 12 éve
gyönyörű kiszólás a comment:com-nak 😀legjobb hogy junkien és commenten is biztosak benne, hogy nekik szólt be 😀
örülök, hogy az Éden Hotel óta kezdi normálisan kinőni magát az oldal 😊shawnka
Stone öröm lol 😀
több mint 12 éve
Jipppíííííííííí
több mint 12 éve
gyönyörű kiszólás a comment:com-nak 😀örülök, hogy az Éden Hotel óta kezdi normálisan kinőni magát az oldal 😊
több mint 12 éve
Beszólt Sixx-nek a banya!!! 😀gdavidHat lesz a commenten ne mulass 😊
több mint 12 éve
Beszólt Sixx-nek a banya!!! 😀
több mint 12 éve
Szerintem a csaj százalékosan kb 83-6-ra nyert.... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
:: HIBÁS KÉP ::nem azt mondtam, hogy most jó, hanem hogy sokkal jobb lehetne 😀
Amúgy Stone sokkal jobb lehetne, ha nem rekesztene be állandóan, majdhogynem hallgatható hangja van, csak mindig belearmstrongozik. kaszoLehet, de ez hamis és fos.....csi77
több mint 12 éve
:: HIBÁS KÉP ::Amúgy Stone sokkal jobb lehetne, ha nem rekesztene be állandóan, majdhogynem hallgatható hangja van, csak mindig belearmstrongozik. kaszoLehet, de ez hamis és fos.....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
:: HIBÁS KÉP ::Amúgy Stone sokkal jobb lehetne, ha nem rekesztene be állandóan, majdhogynem hallgatható hangja van, csak mindig belearmstrongozik. kaszoLehet, de ez hamis és fos.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Amúgy Stone sokkal jobb lehetne, ha nem rekesztene be állandóan, majdhogynem hallgatható hangja van, csak mindig belearmstrongozik.
több mint 12 éve
shawnkaJó szemét vagy, de igazad van! 😀 😀
több mint 12 éve
Keresztes jól felkészítette őket a párbajra! 😀
Hajrá Bad Bones!