NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Csobot annyira tán nem lett volna szar de annyira beleégett a tudatomba ez a TVD rész, hogy így mégis. www.youtube.com/watch?v=NTZawYiNTqQPetra gatyó aztakurva! <3kaszovalahogy csak megoldják mindig, hogy rá nem adnak hosszú nadrágot 😀 szerintem innen van a csapatnév-
több mint 12 éve
előadó, dalcím amit stone énekelt a párbajban? nem ugrik be 😕peachBalázs Fecó, érints meg lassan
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
előadó, dalcím amit stone énekelt a párbajban? nem ugrik be 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Beoffolom, hogy megy a Pacific (nem tudom melyik csatornán, csak kiugrottam sörért), egy óra múlva meg a Borzalmak városa a Film+-on.
több mint 12 éve
A komolytalanság új szintje.mint Andy Dalton jaguárként 😀
Pocs
több mint 12 éve
esküszöm, hogy a hét legjobban várt műsora lett a ziksz 😀 😀Te is rájöttél, mint én, hogy trash realityként kell nézni és akkor ott van a szeren 😀 A kispicsa kisfilmjénél szakadtam a röhögéstől, nyílt napot tart a rajongóinak!!! Volt vagy 6 gyerek ott 😀 😀 😀
őszintén mondom, hogy kiválóan végigszórakozom minden másodpercét, bravúros. 😂shawnka
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Csak szerintem okádék hangú Stone?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
esküszöm, hogy a hét legjobban várt műsora lett a ziksz 😀 😀őszintén mondom, hogy kiválóan végigszórakozom minden másodpercét, bravúros. 😂
több mint 12 éve
ok szakadok 😀
több mint 12 éve
ajsupreme.files.wordpress.com/2011/09/mj-laughing1.gif?w=640shawnkaKösz, a spolert, hogy Zambó úrfi megint bent maradt... 😀
Azért a .gifet leschmittelem. 😉
több mint 12 éve
innen már mindenképp Stone esik ki, akárkivel párbajozikkaszoÉn nem vagyok ebben olyan biztos, ha a Like-al megy mondjuk
több mint 12 éve
innen már mindenképp Stone esik ki, akárkivel párbajozik
több mint 12 éve
több mint 12 éve
1799 mágnescipő
több mint 12 éve
én értem a ruhaválasztás miértjét. 😀shawnkaaz alap, elég fincsi volt, de ennyire szarul még sosem énekelt (magához képest nyilván), csalódás volt nekem 😕
Petra gatyó aztakurva! <3
több mint 12 éve
Ma eddig van pár egész elfogadható produkció. Persze csak az eddig színvonalhoz mérve. Pedig a Gergő még nem is volt.
több mint 12 éve
én értem a ruhaválasztás miértjét. 😀
több mint 12 éve
Újabb felejthetetlen előadás volt! Főleg az első perc összes hamis hangja 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
zseniális. ZSENIÁLIS!
több mint 12 éve
ez mi a fasz volt?