TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
basszameg, hogy ez a második ausszi X élő mennyire kurvajó volt!

nem fogok most hosszú elemzést írni, mint tavaly, de egyelőre ennek a három győzelmének örülnék: Nathaniel, Carmelo éééééés a... Collective.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Micsoda megkönnyebbüélés!
 comment.blog.hu/2012/09/20/megis_lesz_eden_hotelSebii
Eddig se mondták, hogy nem lesz Éh3, csak azt, hogy nem ebben a tévés szezonban.

Hihetetlen, hogy mindenki benyalja ezt a bullshit nyilatkozatot.

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Micsoda megkönnyebbüélés!
 comment.blog.hu/2012/09/20/megis_lesz_eden_hotel
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
IGEN VÉGRE! 😀 Végre sikerült valakit rábírni 😀 Nem fogod megbánni szerintem 😊
2. évad szerintem annyira nem ütött, ott inkább Altiyan volt kiemelkedő, 3. évad már -még ha alul is maradt szvsz- felvette a versenyt a UK/US szériákkal (Declan Sykes rulezzz), idén pedig szerintem mindegyiket meg is előzi 😊 Bár már régen volt, de szerintem náluk eddig mindig az új jobb volt mint az előtte levő 😊 Ja, és Ördög Nóra után itt Luke Jacobz révén meglátod mi is az az X-Factor host... 😉

(Ha már Aussie, kis kitekintés a Voice felé (ami itthon októberben indul): Karise Eden-t érdemes megnézni 😊)
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Elkezdtem a auszi évadot hat 2 resz alapjan durvan jobb 😊 azt hoszem utolerem lassan majd az evadot Toca
hihetetlen, két év alatt eljutottunk oda, hogy fetamáson és rajtam kívül nézi mégvalaki 😀

btw ha bejön, akkor ajánlom a második évadot youtube visszanézésre. vagy ha nem akarod az egészet, akkor csak nézd meg Altiyan Childs performanszait. nálam a faktorokban ő az etalon 😊
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Jajj, hogy az X-Faktorban minden évben eljátsszák ezt a sok ugyanolyan rakás szar után egy jót....Matthew99
Igen sajnos minden év minden adása teljesen ugyanaz, csak mások az énekesek, de mivel az egyéniségek hátrányban vannak, azt sem veszi észre az ember, hogy más énekel.

Szerintem éppen ezért (és a túl egysíkú énekesek, egyéniségellenes szelektálás miatt) van, hogy az UK verzió haldoklik. Tavaly végig balhé volt, hogy túl kevés az a 10-11 millió néző, bajok lesznek erre idén jó ha a 8-at átlépik... Nem beszélve az amerikairól, ahol szintén nagyon szarul indult tavalyhoz képest, pedig akkor sem voltak elájulva a nézettségtől. Egyedül az Ausztrál verzió tud felfelé haladni (igaz ott talentben és egyéniségben is) -nem véletlenül ajánlom minden évben 😛-. Persze ott is van sok "ismétlés" de a produkciók és a hangulat abszolút kárpótolja.fetomy
Elkezdtem a auszi évadot hat 2 resz alapjan durvan jobb 😊 azt hoszem utolerem lassan majd az evadot
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
CD az, ami már nincs. 😊
( itcafe.hu/hir/cd_kiado_vege.html)

Az X-faktor jellegű műsoroknál nem a felfedezett "sztárok" utóélete ami a fontos, hanem maga a műsor, és annak kedveltsége, nézettsége.
És míg Amerikában (Angliában, stb.) meg tud bukni, addig itthon, az RTL-en jó ideig még aligha. Nincs érdemi konkurencia, legyen bármilyen fos, akkor is húzóműsor marad.
A TV2 a mindenhol tuti nyerő Big Brothert is be tudta buktatni, azóta a 2 nagy rivalizálása erősen egyoldalú.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A piac úgyse tudja eltartani az újonnan jövő sztárokat hiába csinálnak lemezt. Még a régi bejáratott közönséggel bíró együttesek/énekesek is gondban vannak a CD eladásokkal. Persze az emberek nem erre költik a kevés kis pénzüket hanem inkább letöltik ha nagyon kell nekik. Abból meg nem sok bevétel lesz az előadónak.Matthew99
hagyjuk mar ezt a szar artisjusos rinyat amivel hulyenek probaljak nezni az embert. a lemez v barmilyen megjelenes radioban, teveben, barhol az kokemeny reklam. reklam azert h elmenjel 1-2-5 alkalommal az eloado fellepesere, ahol gyanusan alkalmankent elkoltesz annyit legalabb, mintha megvenned a lemezt. a 21. szazadban nem tudod egyszeruen maskepp csinalni, mert warezolok mindenkepp lesznek, meg akkor is, ha kifejezetten igenyes es tehetos reteg koreben nepszeru nagyon a zened. ilyen egyebkent van ?
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Szerintem sok ez a felhozatal. Főleg kis hazánkban nem találsz ennyi adásra való igazi felfedezetlen tehetséget. Az meg, hogy ellötyög a műsor a nézőnek nem jó. Szerintem bőven sok lenne évente egy ilyen jellegű tehetségkutató is. A piac úgyse tudja eltartani az újonnan jövő sztárokat hiába csinálnak lemezt. Még a régi bejáratott közönséggel bíró együttesek/énekesek is gondban vannak a CD eladásokkal. Persze az emberek nem erre költik a kevés kis pénzüket hanem inkább letöltik ha nagyon kell nekik. Abból meg nem sok bevétel lesz az előadónak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Jajj, hogy az X-Faktorban minden évben eljátsszák ezt a sok ugyanolyan rakás szar után egy jót....Matthew99
Igen sajnos minden év minden adása teljesen ugyanaz, csak mások az énekesek, de mivel az egyéniségek hátrányban vannak, azt sem veszi észre az ember, hogy más énekel.

Szerintem éppen ezért (és a túl egysíkú énekesek, egyéniségellenes szelektálás miatt) van, hogy az UK verzió haldoklik. Tavaly végig balhé volt, hogy túl kevés az a 10-11 millió néző, bajok lesznek erre idén jó ha a 8-at átlépik... Nem beszélve az amerikairól, ahol szintén nagyon szarul indult tavalyhoz képest, pedig akkor sem voltak elájulva a nézettségtől. Egyedül az Ausztrál verzió tud felfelé haladni (igaz ott talentben és egyéniségben is) -nem véletlenül ajánlom minden évben 😛-. Persze ott is van sok "ismétlés" de a produkciók és a hangulat abszolút kárpótolja.
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Jajj, hogy az X-Faktorban minden évben eljátsszák ezt a sok ugyanolyan rakás szar után egy jót....

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Látom az X-Faktor emelt a színvonalon idén. A legjobb mikor "hamis voltál, nem tudsz énekelni, de kapsz három igent!" 😀
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Volt pápai amfocista (nem, nem Pacman) továbbment az x-faktorban, hurrá 😊 Grat Eka, mondjuk nem volt meglepő, mert a srác Pesten több színházban is fellépett már

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 863 — a new hope (again)
"Ugyanabban a műsorsávban ugyanazt adni - ez régen is jellemző volt a két nagy tévére. Miután a Mónika című, rengeteget szapult, de műsorsávját mindig bőven nyerő talkshow-t a TV2 semmivel nem tudta nemhogy legyűrni, de igazán megszorítani sem (még a Jóbarátok is kevés volt oda), végül a csatorna bedobta Joshi Bharat-ot - ugyanabba a sávba, ugyanolyan szereplőkkel problémákkal, struktúrával. Az indiai sorselemző megszorongatta az RTL ősrégi műsorát, néha meg is verte, majd mivel a nézettség sem volt már a régi, és egyre többet kellett költeni ORTT-büntetésekre, előbb Mónika szűnt meg, majd Joshi Bharat műsora is. A mór megtette kötelességét, a mór mehet: Joshi végzett Móniká-val, a piszkos melót elvégezte, lepihenhetett. A TV2 azonban szeptember 13-án bejelentette, hogy Joshi mégis visszatér egy talkshow-val, és társat is kapott maga mellé... Erdélyi Mónikát."

a mór lepihenhet... visítok 😀😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
 velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/09/13/allo_mellbimboval_tert_vissza_liptai_claudia/

A magyar talkshowk Expandables-ét hozza össze a TV2, Joshi és Mónika együtt vezetnek műsort (még egy Anettkát igazán beszerválhattak volna, de valami kell a második évadra is).Rajna
Józsikám, hát nézzek mán ki úgy mint te Ma unika, ne haraguggyá mán, te se haraguggyá szopkijagecimet. 😀 zseniális lesz.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
 velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/09/13/allo_mellbimboval_tert_vissza_liptai_claudia/

A magyar talkshowk Expandables-ét hozza össze a TV2, Joshi és Mónika együtt vezetnek műsort (még egy Anettkát igazán beszerválhattak volna, de valami kell a második évadra is).

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nekem a 2 csaj szimpi volt, és tetszett ahogy énekelt, meg a Zámbó fia is sima továbbjutó kellett hogy legyen, és a viselkedése is szerény, normális volt. Még az elég unszimpatikus, de amúgy nem rossz rappereket nem tudom hova tenni elősre. zavi27
Hát jó se volt...
Érthetetlen szöveg bizonytalan énekkel.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Hát ez az adél kibaszott visszataszító volt számomra.
Mellesleg Nagykároly kurvára nem erdély hanem partium de mindegy 😛

még egy kérdés: Most már minden "rapper" ezzel a szaros alapra fog nyomulni? 😀 szarnak elég szar volt, mert alig lehetett érteni de legalább szimpatikusak voltak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Az ACDC-s csaj? Nekem kissé overratednek tűnik...Rataxes
NAGYON overrated... Igaz én külfödieken szocializálódtm, de szeritnem kifejezetten rossz volt. Mondjuk sok jót nem is hallottam, de hát ez így szokott lenni 😊

Barna Gergőn meg érződött, hogy tutira veszi a továbbjutást, pedig hát valami botrány gyenge és unalmas cuccot adott elő...

Jimmy fia meg no comment... Szépen énekel, de fejben nagyon nincs ott, aki kijelenti, hogy önmagaként akar híres lenni, nem Jimmy miatt, erre elénekel egy Jimmy számot... UK verzióban egy Pink tribute énekes csaj játszotta ezt el, hogy el akar szakadni Pinktől, és szépen elénekelte a So What-ot... 😀 Mondjuk ott szóvá is tették, hogy most akkor mit is szeretne tulajonképpen.

Egyébként nem tudom nézi-e valaki rajtam és sonkán kívül az ausztrál verziót, vagy idén is csak kettőnknek van esze 😛 de elég nagy a kontraszt a kettő között így, hogy a magyar 1. válogatóján annyi bénát mutattak, amennyit az ausztrálban 6 válogató alatt összesen kb. Ott most nagyon sok jó volt, a UK-t is bucira veri idén, érdemes belepillantani 😊fetomy
Nekem a 2 csaj szimpi volt, és tetszett ahogy énekelt, meg a Zámbó fia is sima továbbjutó kellett hogy legyen, és a viselkedése is szerény, normális volt. Még az elég unszimpatikus, de amúgy nem rossz rappereket nem tudom hova tenni elősre.
több mint 12 éve
Az ACDC-s csaj? Nekem kissé overratednek tűnik...Rataxes
NAGYON overrated... Igaz én külfödieken szocializálódtm, de szeritnem kifejezetten rossz volt. Mondjuk sok jót nem is hallottam, de hát ez így szokott lenni 😊

Barna Gergőn meg érződött, hogy tutira veszi a továbbjutást, pedig hát valami botrány gyenge és unalmas cuccot adott elő...

Jimmy fia meg no comment... Szépen énekel, de fejben nagyon nincs ott, aki kijelenti, hogy önmagaként akar híres lenni, nem Jimmy miatt, erre elénekel egy Jimmy számot... UK verzióban egy Pink tribute énekes csaj játszotta ezt el, hogy el akar szakadni Pinktől, és szépen elénekelte a So What-ot... 😀 Mondjuk ott szóvá is tették, hogy most akkor mit is szeretne tulajonképpen.

Egyébként nem tudom nézi-e valaki rajtam és sonkán kívül az ausztrál verziót, vagy idén is csak kettőnknek van esze 😛 de elég nagy a kontraszt a kettő között így, hogy a magyar 1. válogatóján annyi bénát mutattak, amennyit az ausztrálban 6 válogató alatt összesen kb. Ott most nagyon sok jó volt, a UK-t is bucira veri idén, érdemes belepillantani 😊
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Ez a Csobot Adél annyira, de annyira mű volt, hogy...hogy az már jól állt neki 😀 . Engem meg vett kilóra 😊. Mondjuk biztos színházban nőtt fel, mégis tetszett az egész, és még jól is énekel. 😊Jughead
Hmm, én úúúgy utálom az ilyet, de basszus...ez még engem is megvett. Imádtam 😀

Az előadásról és öltözékről egyből Caro Emerald ugrott be:

Az értékelés alá zenének meg is találták a szerkesztők a Back it up-ot tőle.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
KisJimmy azért kicsit ellentmondásos volt.

(nem szó szerinti idézet következik)
Geszti: Te miért vagy itt? Tudod hogy már csak a neved miatt sok mindent elérhetsz bárhol.
Jimmy: Azt nem akarom, nem a nevemmel akarok érvényesülni... Én magam akarok elérni valamit.

Erre bekezd egy Jimmy dallal 😀

De egyébként nem gáz a figura, én azt gondoltam hogy ezek a Zambok valami ultrakemény "fennhordomazorrom" gengszterbrigád, ahhoz képest kimondottan szimpatikus/alázatos volt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kartali az xfactorban, eaglesmcnabb biztos nagyon büszke. 😀Schleck
utólag hallottam én is ismerősömtől hogy benne volt. hát nem tom Tuti kipotyog a rákba, személy szerint nem tartom nagy tehetségnek, igaz csak egyszer hallottam eddig énekelni meg nemtom milyen a mezőny

volt giminkből is bejutott egy csaj elvileg a 150-be, na viszont ha az onnan továbbmegy én leszek az első ellendrukker olyan szar. 😀

a végén kapcsoltam oda zámbójimmy fiára, előzetesben amit láttam hogy kövi részben lesz csávó az kurva jól tolja viszont szvsz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Ez a Csobot Adél annyira, de annyira mű volt, hogy...hogy az már jól állt neki 😀 . Engem meg vett kilóra 😊. Mondjuk biztos színházban nőtt fel, mégis tetszett az egész, és még jól is énekel. 😊
Mondjuk Keresztesitől meg Gesztitől még mindig hányok, az is mi volt, hogy Jimmy fiát nem ismerték fel? Nem vagyok egy nagy bulvár guru, de még én is felismertem... Jah am ő se volt rossz. 😊
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Kartali az xfactorban, eaglesmcnabb biztos nagyon büszke. 😀Schleck
És még jól is toljaToca
Sztem vannak olyan versenyzők akiket direkt hoznak hülyének, de olyan biztos akit előre tudnak hogy jó. Kicsit más zenére énekelni mint mondjuk odaállni csupaszon zene nélkül.