TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Az ACDC-s csaj? Nekem kissé overratednek tűnik...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Kartali az xfactorban, eaglesmcnabb biztos nagyon büszke. 😀Schleck
És még jól is tolja
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kartali az xfactorban, eaglesmcnabb biztos nagyon büszke. 😀

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mókás:
 comment.blog.hu/2012/08/17/az_rtl_mellel_mondja_el_a_velemenyet?Sobri Jóska
Ezt már én is írni akartam, csak nem volt időm még. Ez brutális volt. Mondjuk úgy látom csak én értettem úgy, hogy be kell ondani az esőt csak nem úgy, hogy =világvége. Meg mondjuk én együttérzek velük, felettébb idegesítő, hogy minden 50 fok alatti hőmérsékletet úgy mondanak be, hogy undorító mocskos fos jéghideg lesz, bezzeg az 50 fokra jön, hogy milyen szép napos meleg lesz... Igazán lehetne fordítva is "Ma kellemes 21 fok lesz, kevés tűző nappal, viszont holnaptól újra tocsoghatunk egymás izzadt hónaljában, mivel jön a kánikula" 😀

De visszatérve. Én sokszor fogom a média, médiumok pártját, de azért ez szerintem nem volt éppen helyes... Amúgy nem egyedi, húgom egyik barátnője (épp 18 volt akkor) egyszer nem akart nyilatkozni a fókusznak, nem engedte, hogy leadják, erre visszaláthatta a műsorban ugyanígy a melleit.
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Tényleg nyomni fogják az új Dallas részeket az RTL Klubon?Bazzani
annyira ne lelkesedj, 10 rész összesen az 1. évad és erősen szappanosHöri
Tulajdonképpen ezen nőttem fel, ha péntek akkor Dallas. Kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki belőle.
Le van már töltve, de ha lesz szinkronos hamarosan akkor megvárom azt.
Tudni lehet mikor adják majd?Bazzani
Augusztus 29én kezdi este 21kor dupla résszel at Rtl. Csak 10 rész, de szerintem fantasztikusan jó lett! Jobb mint az eredeti szinte Ugyanaz a helyszín, feeling, régi szereplők is, nagyon jó lett ez az évad szerintem.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Tulajdonképpen ezen nőttem fel, ha péntek akkor Dallas. Kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki belőle.
Le van már töltve, de ha lesz szinkronos hamarosan akkor megvárom azt.
Tudni lehet mikor adják majd?

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
én kifejezetten utálom a szappanokat(bár kisgyermekként végignéztem a Csacska angyalt :lol😊, ráadásul az eredeti sorozatról is halvány emlékeim vannak, de végignéztem ezt a 10 részt, és bejött. lassan indul be, de nagyon tetszett, ahogy részről részre derül ki, hogy mindenki nagyobb geci, mint a másik, majd a másik mégjobban az, mint az egyik. a 10. részre már mindenki keresztbe tett mindenkinek meg vissza is, remekül szórakoztam rajta 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
annyira ne lelkesedj, 10 rész összesen az 1. évad és erősen szappanos

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Jaja, elvileg már reklámozzák folyton.

több mint 12 éve
Tényleg nyomni fogják az új Dallas részeket az RTL Klubon?

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ma supernatural 4. évad premier az RTL-en. Csak 1.5 évet kellett várni rá, ami a 3. és 4. szezon közti 3 évhez képest cool 😀 Lehet az 5. már 9 hónap múlva adásba kerül.

mondjuk az is meglepne ha lemenne megszakítás nélkül ez a 22 rész 😀

több mint 12 éve
Mókás:
Ez jó. 😀

Ha már RTL:
"A Házasodna a gazda című műsor lesz az egyik legnépszerűbb, hiszen már az első adás is elsöprő sikert hozott júniusban. Többen nézték a gazdák bemutatkozását, mint a labdarúgó EB döntőjét." 😊süti
Az egyik házasodni készülő gazda vásárhelyi, a szülei apósomékkal jóban vannak.
Na a gyerek mindent akar csak házasodni nem. A szülei elmondása szerint hatalmas nőcsábász, jelentős nőforgalom van a tanyáján. Állítólag a haverjai nevezték a műsorba poénból.

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mókás:
Ez jó. 😀

Ha már RTL:
"A Házasodna a gazda című műsor lesz az egyik legnépszerűbb, hiszen már az első adás is elsöprő sikert hozott júniusban. Többen nézték a gazdák bemutatkozását, mint a labdarúgó EB döntőjét." 😊
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Mókás:
 comment.blog.hu/2012/08/17/az_rtl_mellel_mondja_el_a_velemenyet?

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
 www.origo.hu/teve/20120808-motorbalesetben-meghalt-vv-lorenzo.html
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!zavi27
Én nem bánom, úgyis minden a Digin volt már kb (ami nekem meg nincs/nem is lesz vszínű). Valamit gondolom muszáj volt erősíteniük a Sportklubosoknak, mert 1-2 kivételtől (nascar, férfi kosár) eltekintve gyakorlatilag értelmes közvetítésük még véletlenül sem volt.Dub
de még egy NASCAR futamot nem sikerült normálisan végigcsinálniuk.shawnka
Hát én bánkodom most, mert Digin meg Sportklub nincs ugye😊 cska a pénzügyi versenyben fura, hogy a Digi ezzel elbukott egy ilyen másik csatornával szemben.zavi27
detto...

amúgy SK-n még női kézi is hiányzik nekem... 😕

|
több mint 12 éve
Nemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!zavi27
Én nem bánom, úgyis minden a Digin volt már kb (ami nekem meg nincs/nem is lesz vszínű). Valamit gondolom muszáj volt erősíteniük a Sportklubosoknak, mert 1-2 kivételtől (nascar, férfi kosár) eltekintve gyakorlatilag értelmes közvetítésük még véletlenül sem volt.Dub
de még egy NASCAR futamot nem sikerült normálisan végigcsinálniuk.shawnka
Hát én bánkodom most, mert Digin meg Sportklub nincs ugye😊 cska a pénzügyi versenyben fura, hogy a Digi ezzel elbukott egy ilyen másik csatornával szemben.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
de még egy NASCAR futamot nem sikerült normálisan végigcsinálniuk.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Én nem bánom, úgyis minden a Digin volt már kb (ami nekem meg nincs/nem is lesz vszínű). Valamit gondolom muszáj volt erősíteniük a Sportklubosoknak, mert 1-2 kivételtől (nascar, férfi kosár) eltekintve gyakorlatilag értelmes közvetítésük még véletlenül sem volt.
több mint 12 éve
Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni JoeyPorter
Köszi.
Eurosportban ugye nem kell csalódni, és ott továbbra is adnak majd NCAA meccseket, ugye ?
süti
Ezt nem tudom,talán majd JJ megmondja 😊
Más:Az idei Serie A szezon a Sport Klub-on lesz látható.Engem különösebben nem érdekel,mivel már vagy 5 éve nem láttam egy meccset sem 😊JoeyPorter
Jó, hogy Digin nincs SportKlub.Bazzani
Nemá, jól látom, olasz és francia liga is a Sportklubbon lesz tényleg?! Hogy a fenébe csípte meg a digitől ezeket a klub?!
több mint 12 éve
Jó pénzért fog táncikálni majd Győzike a képernyőn:
 www.boon.hu/jo-penzert-fog-tancikal-majd-gyozike-a-kepernyon/2048464
Az egyetlen műsora annak a szerencsétlen zsidó csatornának, ahonnan -ne adja isten- még kultúrát is magára szed a néző, erre abba is behívnak ilyen Magyarország legalja emberét, aki ebből ráadásul még ismét meggazdagszik.
több mint 12 éve
Idén is "csak" 54 meccset adhatnak és ugyanúgy kiajánlásos rendszerben fog működni JoeyPorter
Köszi.
Eurosportban ugye nem kell csalódni, és ott továbbra is adnak majd NCAA meccseket, ugye ?
süti
Más:Az idei Serie A szezon a Sport Klub-on lesz látható.Engem különösebben nem érdekel,mivel már vagy 5 éve nem láttam egy meccset sem 😊JoeyPorter
Jó, hogy Digin nincs SportKlub.

több mint 12 éve
deee 290
Uppszla persze, hogy nem most lesz bajnok a Juve 😛, hogy láthatnám végre őket, pláne, hogy ismét megtesznek mindent ellenük....

Akkor is megvan az a fránya három csillag 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Köszi.
süti
Más:Az idei Serie A szezon a Sport Klub-on lesz látható.Engem különösebben nem érdekel,mivel már vagy 5 éve nem láttam egy meccset sem 😊

több mint 12 éve
Köszi.