TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
0:27 jobb alsó sarok. Ott van Noémi, meg Kyra ilyen nagy plakátja.Sebaj, én a plakátot sem látom, pedig kétszer is megnéztem!vadibandivideó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylznslolÁh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sebaj, én a plakátot sem látom, pedig kétszer is megnéztem!videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylznslolÁh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀Eazzy
több mint 12 éve
Sikerült megnézni a megasztár utolsó döntőjét...Természetesen megtudtuk ismét, hogy minden énekesnő a világon, de élen a valaha élt magyar énekesnőkkel egyenesen szánalmas, hogy énekesnek meri nevezni magát Gigi mellett, valamint az összes produkció messze jobb volt mint az eredeti, de hát ezen már nem is csodálkozom.
De hogy a volt mega-döntősök produkciója közben megláttam Szecsődi Károlyt mostmár Szecsődi Karolinaként az valami eszméletlen brutális volt 😂 😂
több mint 12 éve
videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylznslolÁh ott állok a Noémi plakát mellett 😀 Kár hogy nem látszik a fejemből semmi...vagy mégsem kár? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
videó az éden prattyról: http://www.youtube.com/watch?v=U6DEhbylzns
több mint 12 éve
Nem, a Hálók előadónk Rúzsa Magdi barátja.Ha jól sejtem ez nekem szól 😛 Értem én, minden évben szarrá alázzuk a mezőnyt, csak sajnos ezt sose látja senki 😕 Le kéne vetkőznie ennek az országnak azt a baromi nagy arcot, ami mindig előjön, ha valamilyen megmérettetésen veszünk részt és máris nem lenne olyan tragikus élmény, mikor kiderül, hogy bukta.Egyébként az eurovízióra küldött legjobb számunk az utóbbi időben egyértelműen ez:Mi elfogultak vagyunk. (Remélem érted. 😀)Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=GAhouvVeqcgtenorx
Igen, nem szeretnek minket. Ezért nem kerül minden átlagszar dalunk 25. hely helyett a 16. helyre. De ha igazán jót, nemzetközi szintűt küldünk, akkor még ha nem is nyer, igenis szavaznak rá. Rúzsa Magdi erre a legjobb példa. Miatta megéri akárhány fos megasztár évad, mert ő a bizonyíték arra, hogy a sok átlagos szar között igenis lehet így találni kiugrókat. Ha Magdi populárisabb, vagy nagyravágyóbb lenne, akkor nem csak itthon lenne ismert.
Vagy nem tudom, Ádok Zolitól Wolf Katiig mindenki alázott, csak utálnak minket, Rúzsa Magdi évében meg mindenki elfelejtette, hogy utál, és a győztes Molitva mögött 2. helyen ment döntőbe, ahol aztán 9. lett...
Ez az eset mondjuk nálam abban is kivétel, hogy talán az egyetlen dal ez, amire azt mondom, hogy magyarul sokkal jobb.fetomy
Erre próbáltam utalni wink wink.
több mint 12 éve
Lehet, hogy írtam korábban nullát, de akkor csak elfelejtkeztem arról az 1-ről aki volt 😛Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomyte fetomy, hányas voltál matekból? 0*2 az jobb helyeken továbbra is 0 😀kristof
Höri: Kristóf kiesése nekem eddig még egyszer sem volt a fejemben. Illetve hát Dani visszatérése előtti héten eléggé úgytűnt, hogy nincs túl rendben az a brigád, és hogy bárki mehet onnan bármikor. Gondolom ezért is rakták vissza Danit 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomyte fetomy, hányas voltál matekból? 0*2 az jobb helyeken továbbra is 0 😀
több mint 12 éve
az elején mindenki azt hitte szerintem, hogy ki fog esni Kristóf, mert a Király úgy rángatja dróton, ahogy akarja és ő is lesz a veszte. de hát már tudjuk, hogy a Király jobb ember, mint akárki valaha volt.Azért mert úgy érzem széllel szembe hugyozás lett volna minden egyes kommentem kb. szpájdörmánki beérkezésétől kezdve 😀 (na nem mintha ne lennék hozzászokva..) Mert nekem csak addig volt szimpatikus ez az Ádám-Kristóf cucc (ugye az itteni pozitív vélemények miatt plusszal is indultak). Sőt jelenleg Kristóf nálam úgy Anikó-Edina szinten van kábé, úgyhogy sonka szerintem nekem amúgyse lett volna olyan váratlan csavar a vége 😀Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀fetomyezt nem értem miért 😀Höri
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀fetomy
több mint 12 éve
Azért mert úgy érzem széllel szembe hugyozás lett volna minden egyes kommentem kb. szpájdörmánki beérkezésétől kezdve 😀 (na nem mintha ne lennék hozzászokva..) Mert nekem csak addig volt szimpatikus ez az Ádám-Kristóf cucc (ugye az itteni pozitív vélemények miatt plusszal is indultak). Sőt jelenleg Kristóf nálam úgy Anikó-Edina szinten van kábé, úgyhogy sonka szerintem nekem amúgyse lett volna olyan váratlan csavar a vége 😀Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀fetomyezt nem értem miért 😀Höri
Viszont annyiban jó ez az első évad,hogy itt kétszer annyi, tehát rögtön KETTŐ darab lány is van akit bírok 😀
több mint 12 éve
hehe, végre debütált Levi a BKV kapujában, 0-0-ra végeztek a Gyirmót ellen 😀
több mint 12 éve
Ha jól sejtem ez nekem szól 😛 Értem én, minden évben szarrá alázzuk a mezőnyt, csak sajnos ezt sose látja senki 😕 Le kéne vetkőznie ennek az országnak azt a baromi nagy arcot, ami mindig előjön, ha valamilyen megmérettetésen veszünk részt és máris nem lenne olyan tragikus élmény, mikor kiderül, hogy bukta.Egyébként az eurovízióra küldött legjobb számunk az utóbbi időben egyértelműen ez:Mi elfogultak vagyunk. (Remélem érted. 😀)Schleck
Igen, nem szeretnek minket. Ezért nem kerül minden átlagszar dalunk 25. hely helyett a 16. helyre. De ha igazán jót, nemzetközi szintűt küldünk, akkor még ha nem is nyer, igenis szavaznak rá. Rúzsa Magdi erre a legjobb példa. Miatta megéri akárhány fos megasztár évad, mert ő a bizonyíték arra, hogy a sok átlagos szar között igenis lehet így találni kiugrókat. Ha Magdi populárisabb, vagy nagyravágyóbb lenne, akkor nem csak itthon lenne ismert.
Vagy nem tudom, Ádok Zolitól Wolf Katiig mindenki alázott, csak utálnak minket, Rúzsa Magdi évében meg mindenki elfelejtette, hogy utál, és a győztes Molitva mögött 2. helyen ment döntőbe, ahol aztán 9. lett...
Ez az eset mondjuk nálam abban is kivétel, hogy talán az egyetlen dal ez, amire azt mondom, hogy magyarul sokkal jobb.
több mint 12 éve
Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀fetomyezt nem értem miért 😀
több mint 12 éve
annyiból szerencsés vagy, hogy nem kell várnod 3 napot 4 rész között. annyiból sajnálhatod, hogy már tudod az évadvégi nagy fordulatot 😀amúgy Levi kiesése itt is nagy csalódás volt ha jól emlékszem, de hogy az addigi kedvenc benti karakterem kiesett az nekem volt kellemes élmény. elvileg ők cimborák a mai napig, szóval szerintem ott nem igen volt megjátszás 😊
szerintem király maradt az évad utána is, a Pókmajom vs. Kiráááály feud elvitte a hátán az egészet 😀
több mint 12 éve
Eleinte sajnáltam, de mostmár úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy nem veletek egy időben néztem az Éden Hotel 1-et 😀Egyébként az évad fele környékén járunk, most fejeztük be a Levente-kiesős párválasztót. Így az egész eddigieket végignézve jóval érzelmesebb volt, mint korábban csak a youtube verziót látva. Főleg ahogy Gábortól búcsúzott, lehet megjátszott volt ugye a drámai hatás miatt, de nekem a legőszintébb pillanatnak tűnt a realitykből amiket láttam...
Kíváncsi vagyok hogy lesz ez tovább, számomra úgy érzem kurvanagy érvágás volt ez a kiesés, de meglátjuk.
btw olyan jó lenne ha majd a 3. széria végén már olyan nyerne lóvét akit bírok 😀 Bár Máté némileg kilógott, de azért ő sem eléggé. Itt kapom vissza a valóvilágot úgy tűnik 😊
több mint 12 éve
Én ebből azt olvasom ki, hogy nem adta oda az egészett.BazzaniEdina azt mondta ad neki, adott neki, tehát megtartotta a szavát. 1 millát ígért, lehet adott egy százast, de az nem számít, adott, ami nem lenne kötelező. De ez egy játék, lehet hazudni 😛
több mint 12 éve
Én ebből azt olvasom ki, hogy nem adta oda az egészett.Odaadta? Igen.Schleck– Omarnak biztos, hogy adok körülbelül ötszázezret, mert mögém állt a fináléban – mondta Máté.A gerinces Edina. Sokadszorra is...Bazzani
– Tőlem pedig Noémi számíthat valamennyire. Anno abban maradtunk, hogyha bármelyikünk nyer, az ad a másiknak egymilliót. Ezt így már utólag sokallom, de nem jár majd rosszul – tette hozzá Edina.shawnka
több mint 12 éve
Maradjunk annyiban, hogy kedden nem csak Magdit fogja megbaszni a kedves barátja.Egyébként az eurovízióra küldött legjobb számunk az utóbbi időben egyértelműen ez:Mi elfogultak vagyunk. (Remélem érted. 😀)Schleck
több mint 12 éve
Egyébként az eurovízióra küldött legjobb számunk az utóbbi időben egyértelműen ez:Mi elfogultak vagyunk. (Remélem érted. 😀)
több mint 12 éve
Egyébként az eurovízióra küldött legjobb számunk az utóbbi időben egyértelműen ez:http://www.youtube.com/watch?v=GAhouvVeqcg
több mint 12 éve
.brk
1 890
mondjuk ezt az Omárnak adok 500at dolgot nem értem. ha valakivel tényleg összespanolok és tartom egy műsor után is a kapcsolatot, tuti inkább meghívnám valahova vagy csapatnék valami kurvajó bulit saját számlára, minthogy direkt adjak a kezébe pénzt.
több mint 12 éve
Odaadta? Igen.– Omarnak biztos, hogy adok körülbelül ötszázezret, mert mögém állt a fináléban – mondta Máté.A gerinces Edina. Sokadszorra is...Bazzani
– Tőlem pedig Noémi számíthat valamennyire. Anno abban maradtunk, hogyha bármelyikünk nyer, az ad a másiknak egymilliót. Ezt így már utólag sokallom, de nem jár majd rosszul – tette hozzá Edina.shawnka
több mint 12 éve
– Omarnak biztos, hogy adok körülbelül ötszázezret, mert mögém állt a fináléban – mondta Máté.A gerinces Edina. Sokadszorra is...
több mint 12 éve
– Omarnak biztos, hogy adok körülbelül ötszázezret, mert mögém állt a fináléban – mondta Máté.– Tőlem pedig Noémi számíthat valamennyire. Anno abban maradtunk, hogyha bármelyikünk nyer, az ad a másiknak egymilliót. Ezt így már utólag sokallom, de nem jár majd rosszul – tette hozzá Edina.