TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Magyar népmesés lett a vége rendesen! bár 17,5 -20 után már lehetett érezni hogy itt már nem fog dobni egyik sem , mert akkor már megtette volna!
így nőttek a szememben mindketten , mert hiába voltak többször is jellemtelenek a műsor alatt ,
egymás mellett végig kitartottak!
Eurovízióból sokról lemaradtam , de az Adams familyből igazolt énekessel felállóasszem Macedónok jó kis zenét toltak !
+ az Ukrán Tina Turnernek , C. Puyol volt az egyik háttértáncosa!! 😀
talán ők is döntősök , érdemes lesz figyelni!!
több mint 12 éve
Na szinte végig néztem az egészet pont a döntőt nem tudtam 😀 én örülök a végeredménynek igazából Edina részéről egyedül Levi kirakása volt gáz meg néhány hiszti, de szerintem az összes többi rávetített hülyeség volt. Drukkoltam nekik, és örülök, hogy így alakult. Várom a 3. évadot sokkal több értelme van mint a VV-nek, amúgy RTL-t nem is tudom mikor néztem utoljára Viastot meg sokkal rendszeresebben.
több mint 12 éve
Egyébként érdekesség: Semi final 1-ben a sorrendben utolsó 7 fellépőből 6 jutott tovább, Semi final 2-ben az utolsó 6-ból 5 döntős. Mindkettőből 1-1 alapból esélytelen maradt csak ki (Woki mit dein popó és a szlovák metál). Nem véletlenül slágerposztok a hátsóbb fellépések a talent showkban is 😊fetomyÉs a döntőben 2. fellépő a magyar csapat, ha jól tudom.
több mint 12 éve
örülök, hogy lesz 3. évad és örülök hogy hyper rábaszott 😀sose feledünk Noémi!
több mint 12 éve
Pont, hogy inkább azt hisszük, hogy lejárt a VV ideje. Abszolút nem. És azért nem, mert bár én is ezeket a taktikázós, nem smsvadász realityket szeretem jobban, de ez a ritkább. Főleg aki VV-t néz, sokkal kevésbé igényes.De a lényeg az, hogy valóvilággal együtt kiscsatornán realityt indítani olyan, mint kisboltot nyitni a Tesco mellett. Minőségileg jobb vagy, emberbarátibb vagy, de baszhatod, mert meg fog ölni a Tesco. Csak szeretnénk, hogy egy ÉH megéljen a VV mellett, vagy a kisbolt a Tesco mellett, de ez ebben a világban, ezekkel az igényekkel 100%-ban esélytelen. Úgy tűnik, mert akár pl. itt a fórumon amerikaiasodott, tág világnézetű, igényesebb, haladóbb emberek java részének pl. az ÉH jobban tetszik, de ne mondd, hogy komolyan el tudod képzelni, hogy a mittudomén 1,5M VV nézőből akár csak 200.000 ilyen van 😊 Ha lenne, nem is néznének VV-t alapból.
Na de mindegy, meglátjuk mi lesz, de engem nagyon meg fog lepni, ha ősszel elindítják 😊
Viszont a mai Eurovízió sem alakult számomra tökéletesen, több unalmas is továbbment, és pl. a holland csajt nagyon sajnáltam, hogy kiesett. De szerencsére az észt, svéd és török ott van azért 😊 Amúgy szerintem ez jóval gyengébb felhozatal volt, mint tegnapelőtt. De legalább Lena is megjelent egy rövid időre :rolleyes:
Egyébként érdekesség: Semi final 1-ben a sorrendben utolsó 7 fellépőből 6 jutott tovább, Semi final 2-ben az utolsó 6-ból 5 döntős. Mindkettőből 1-1 alapból esélytelen maradt csak ki (Woki mit dein popó és a szlovák metál). Nem véletlenül slágerposztok a hátsóbb fellépések a talent showkban is 😊
több mint 12 éve
azért a reality fanságnak is van egy határa. ha az nem olyan tematikájú, mint ami engem érdekel, akkor nem fogok maradni, nem fogom nézni. legyen képernyőn akármikor. engem sokkal jobban megfog az olyan reality, amiben a nézőknek nincsen beleszólása. amiben izgulsz együtt a játékosokkal, a hatásvadászat, nézőknek játszás és az emeltdíjas távirányítás hiányában. engem nem fog meg, az, hogy adásonként hatszor az arcunkba tolják, hogy mit nem fogok nyerni, ha szavazok, és hogy mennyire fontos vagyok én a műsornak. nem. az legyen fontos a műsornak, aki szerepel benne. a játékos ne a nézőnek tegye az agyát, hogy az önáltatva dönthessen a sorsáról, hanem igenis a játéknak játsszon, a játékostársainak és nyerjen azért, mert érti azt, tudja azt, amit csinál, van érzéke hozzá és ne azért mert idióta és lehet rajta röhögni, meg mert szórakoztatónak találják a TV-n keresztül őt nézők. ezért szeretem az Édent, ezért szeretem a Survivort, ezért szeretem az Amazing Race-t. és ezért nem szeretem a VV-t. szóval lehet, hogy elszippantógépezné az RTL a Viasattól a nézőket, ha egy időben futnának, de akkor is sokkal élvezetesebb és érdekesebb egy ÉH epizód, mint bármelyik VV évad. utóbbi ideje lejárt már, akármennyire is azt hisszük, hogy nem. és jó volna, ha az RTL ezt realizálná, és az ÉH sikerén felbuzdulva parasztlagzik szervezése helyett felélesztenék a Survivort vagy a TAR-t. szvsz a VV nézettségét 2012-ben ezek meg tudnák tartani, sőt szerintem hozzá is tudnának tenni, sokat.
több mint 12 éve
nem biztos, nekem az a tapasztalatom, hogy eléggé más a nézőközönsége a kettőnek..brkEzt én is így gondolom, de mivel alapvetően reality-reality, és mivel valóvilág minden egyes nap van, ÉH meg csak 4 nap a 7-ből, aki nézné mindkettőt, az úgy dönt, hogy VV a TV-ben és ÉH letöltve max.
Egyszerűen a viasat kiscsatorna. Ha jól emlékszem van 2, max 300ezres nézettsége az RTL-es 1-1,5M-val. Semmi esélye nincsen az RTL Klub ellen, ami viszont mindegy mit ad kb. úgyis az a legnézettebb műsor, ezért hasonló műsort ellene indítani csak önmagaddal kibaszás. És nem csak mert a te műsorod rajongói majd a valóvilágot választják, hanem mert nem tudsz VV-st elhódítani, illetve a még egyiket sem néző embereket is sokkal előbb fogja érdekelni egy olyan, amiről valószínű több emberrel tud beszélgetni.
Az meg már csak a bónusz, hogy tavaszra vége a való világnak, és olyankor a reality fanoknak nincs mit nézni, olyankor lehet úgymond betölteni az űrt, mivel aki realityt szeret, az nem csak ősszel szereti. Én és a családom pl. kifejezetten csakis azért néztük idén az Éden Hotelt, mert nem volt semmi más alternatíva reality kategóriában. Ha lett volna VV, sose tudom meg milyen fasza az ÉH 😛😊
Ha elindítasz egy műsort, akkor nem az a cél, hogy megtartsd a nézőket. Az az elvárás. A cél újakat szerezni, amit nem lehet, ha ekkora rivális van veled szemben, viszont nagy esély, ha épp semmi más sincsen amivel a reality-fanok csillapíthatnák étvágyukat 😊
több mint 12 éve
nem értek veled egyet Tamás. ha pl. együtt menne a kettő, akkor azok, akik ezt nézték, azok ez mellett maradnának. nagyrészben. de szerintem fel tudná venni a versenyt. ráadásul amihez a TV2 nyúl, az már akkor elbaszott dolog, amikor még csak az első promók jönnek 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ha a párcserés megbeszélést nem Máté hanem mondjuk Edina kezdi valszeg minden máshogy alakul. Máténak mondjuk örülök és annak is ahogy a végén tartotta magát.
több mint 12 éve
.brk
1 890
nem biztos, nekem az a tapasztalatom, hogy eléggé más a nézőközönsége a kettőnek.
több mint 12 éve
Ez oké, de most nem volt semmi konkurencia. A valóvilággal együtt valóságshowt indítani egyértelmű öngyilkosság akkor is, ha all-star évad lenne akkor. Ebben semmi kérdés nincsen, a tv2 sem csak bénaságból szopja be az őszt, hanem egyszerűen tök mindegy mit indítanának el mellette. Ha a viasat tavasszal indítja, mikor nincs másik reality vele egyidőben, akkor tudja magából kisajtolni a legnagyobb nézettséget, ha elindítja ősszel, akkor csak ellövi a puskaport a semmire szerintem. :/
több mint 12 éve
azért a hogyvoltnak és a velvetnek brutálisan sokat köszönhet a nézettség..brkezzel nehéz vitatkozni. emlékszem, az első évadba én is úgy a 10-11. rész körül kapcsolódtam be, mert véletlenül elolvastam 1 hogyvoltot és rájöttem, hogy a balfasz cím megvezetett és ez kurvajó 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
azért a hogyvoltnak és a velvetnek brutálisan sokat köszönhet a nézettség.
több mint 12 éve
Én örülnék őszi ÉH-nak, viszont szerintem a ValóVilággal együtt nem fogják merni bevállalni, és én emiatt nem is tenném, mert az megkúrná a nézettségüket ami vélhetően így sem verdesi az egeket. Maximum akkor, ha tudják garantáltan más, nem túl kései időpontra tenni, de ha túl népszerűek lesznek, akkor meg az RTL teheti át olyan sávba. Csak ugye tavaly már a VV sem volt korán, így én nem hiszem, hogy normális időben meg tudnák ezt valósítani, túl későn meg megintcsak nem nézné senki.Bőven csatornaátlag felett teljesített, gyakorlatilag csak a Two and a Half Man tudta megverni. Ami ugye felvezette. De 18-49-ben nem egyszer volt heti top 3-ban egy-egy rész, szóval eléggé bejött a Viasatnak. A döntő ratingjeire kíváncsi leszek, szerintem a rész második felére volt csatornarekorddöntés is, mint tavaly. Az All-Star évad meg azért volna jó, mert ott már ismert arcok lennének, az meg önmagában garantálja a nagy nézettséget. Még egy olyan szkenárió is lehetne abban, hogy az összes(!) játékos bemegy az elején, és szépen 1-2/hét tempóban hullanak kifelé.
fetomy
több mint 12 éve
Én örülnék őszi ÉH-nak, viszont szerintem a ValóVilággal együtt nem fogják merni bevállalni, és én emiatt nem is tenném, mert az megkúrná a nézettségüket ami vélhetően így sem verdesi az egeket. Maximum akkor, ha tudják garantáltan más, nem túl kései időpontra tenni, de ha túl népszerűek lesznek, akkor meg az RTL teheti át olyan sávba. Csak ugye tavaly már a VV sem volt korán, így én nem hiszem, hogy normális időben meg tudnák ezt valósítani, túl későn meg megintcsak nem nézné senki.Szóval szerintem ez sajnos inkább lenne rossz döntés mint jó.
Jelentkezésed rövid leírása:
Egy hájas, szőrös geci vagyok, tehát rendkívül egyedi lennék a többiek között, plusz ez megmutatná, hogy az Éden Hotelben BÁRMI megtörténhet 😀
több mint 12 éve
annyira jó lenne, ha a Viasat gyorsan tudna finanszírozni egy őszi 3. évadot, hogy utána tavasszal jöhessen egy olyan évad, ahol az első 3 szezon legnépszerűbb, illetve legmegosztóbb játékosai jönnének vissza még egy körre, valami korrekt csavarral. mondjuk védettség nélküli szezon, vagy survivor módra legyenek valamiféle cselendzsek 😀 ha én Viasat lennék biztosan meglovagolnám a sikert, meg a hype-ot. ez az újabb 1 év szünet nagyon sok lesz.BREAKING! A VIASAT BERENDELTE A HARMADIK ÉVADOT, JÚNIUS 30-IG LEHET JELENTKEZNI!
tessék jelentkezni: http://www.viasat3.hu/eden3jelentkezes 😀
több mint 12 éve
Reméltem, hogy kamu lesz sonkáék fülese, hát nem...Edina konkrétan legalább annyira nem érdemelt itt szart se mint Anikó. Sőt... Itt az utolsó 2 héten nagyon szépen megmutatta milyen ember. Szövetséget kötöttek Noémivel, első adandó alkalommal felrúgta, minek következtében Noémi ki is esett a picsába gyakorlatilag-bár csak közvetve. Aztán szövetséget kötöttek Leventéékkel, amint lehetett felrúgta a picsába, amikor ráadásul gyökér is volt, mert Anikó Levivel sokkal esélytelenebb lett volna. Majd itt 2 napig hangoztatja Rolandnak, hogy nyugi nem foglak cserben hagyni, nem csinálok segget a számból (ezt ma konkrétan kimondta), majd amint lehetett visszaállt Máté mögé, Rolandot meg odabaszta Anikónak, ami élből bukta, mert nyilvánvaló, hogy Anikót senki az ég világon nem támogatja. Szóval ez nekem így már végképp sok volt, bár tényleg csúnya lett volna ha Rolival marad és egy kb. 6-1-es szimpátiaszavazást hoznak ki 😛
Ebből a 4 főből egyedül Roland érdemelt volna pénzt, mert ő volt egyedül aki tisztességesen játszott. Esetleg ha Mátéval ketten homokoznak a döntőben még jó lett volna 😀 de ez a két "nő" egyik gusztustalanabb volt mint a másik, és sajnos egy másodpercig nem tudtam örülni annak sem, hogy Anikó szépen megkapta, hogy 1 darab támogatója nem akadt...
Noémi meg szintén nagyon őszintén örült Mátééknak, főleg mert Alíz odaállása után első teendője volt beleborulni Edina nyakába, belekiabálva, hogy nyert egy milliót 😀
Mindegy, remélhetőleg az első szériában találok szimpatikus lányt is, aki nem ócska ribanc, nagyképű picsa vagy álszent köcsög, bár így két heti adás után kb. csak Alízt nem rühellem még, szóval... 😂
több mint 12 éve
de ha összeesküvés elméleteket gyártunk, akkor miért nem volt pénzajánlás most? 😀.brkez egy kiváló kérdés. lehet, hogy azért, mert szimplán ezzel számoltak a játékosok, hogy ilyen lesz. visszakerestem, tavaly lassabban ment az odaállás, mert Éva azt mondta, hogy győzzétek meg a volt játékostársaitokat, akármilyen eszközzel, hogy titeket támogasson. idén ez úgy nézett ki, hogy döntsetek érzelmi alapon agyhalottak és bumm. pedig lehetett volna még ott pofázás meg veszekedés meg konfliktus 😀
Pincsi mekkora égést nyomott tavaly: Adunk neked másfél milliót, ha beállsz mögénk. Nem fogok, mert neked bajszod van Linda. Amúgy is nyerni jöttem, én pénzért vagyok itt 😀 és erre beállt Kristófékhoz, akik nem is győzködték különösebben 😀 persze egy fillért nem kapott.
több mint 12 éve
jó, én továbbra is azt nem értem, hogy Máté miért nem dobta el 25 millánál a gömböt 😀 😀 😀jójó, hát nyilván nem akart segget csinálni a szájából, meg itt emberileg befőni, de akkor is, hatalmas húzás lett volna, ha eldobja 😛
több mint 12 éve
.brk
1 890
nope.De könyörgöm az egyik támogat a másik meg tuti nem, miről beszélünk ? 😀TocaOmárt választotta mert mennyire tiszta, nem úgy mint Krisztián. A különbség annyi hogy az egyikkel megnyeri a műsort a másikkal nem. 😀Tocaazért választotta Omárt, mert ő nem mondott összeget, Krisz meg 3 millát. olcsóbb volt Omár 😀 (nehogy rasszistának gondoljatok azért 😀).brk
Omár megmondta, hogy 2 milláért odaáll Anikó mögé. én pont arra gondoltam, hogy Kriszt, aki mondta, hogy nem a pénz hajtja (plusz Mátéékkal is jóban volt) tartottam volna bent Máté helyében, és megmondtam volna neki, hogy azért tartottalak bent, mert tudom, hogy neked a legfontosabb, hogy ott legyél a legvégén is, én ezt megadom neked, te meg támogass. szerintem Kriszt ezzel lehetett volna megnyerni.
persze így jobban jártak Mátéék 😀 de ha összeesküvés elméleteket gyártunk, akkor miért nem volt pénzajánlás most? 😀
több mint 12 éve
buta volt, mint a tök, amikor gyorsan kellett dönteni, pont magát lőtte fejen a hülyéjeDe könyörgöm az egyik támogat a másik meg tuti nem, miről beszélünk ? 😀TocaOmárt választotta mert mennyire tiszta, nem úgy mint Krisztián. A különbség annyi hogy az egyikkel megnyeri a műsort a másikkal nem. 😀Tocaazért választotta Omárt, mert ő nem mondott összeget, Krisz meg 3 millát. olcsóbb volt Omár 😀 (nehogy rasszistának gondoljatok azért 😀).brk
több mint 12 éve
De könyörgöm az egyik támogat a másik meg tuti nem, miről beszélünk ? 😀Omárt választotta mert mennyire tiszta, nem úgy mint Krisztián. A különbség annyi hogy az egyikkel megnyeri a műsort a másikkal nem. 😀Tocaazért választotta Omárt, mert ő nem mondott összeget, Krisz meg 3 millát. olcsóbb volt Omár 😀 (nehogy rasszistának gondoljatok azért 😀).brk
több mint 12 éve
😂 epic.esküszöm jelentkezek a 3. évadba 😀 de akkor ott nem lesz hepiend 😀shawnkaAddig gyúrjál vazze! 😊vadibandi
több mint 12 éve
Már értem.Noémi és Máté közösen kiválasztják Omárt segítőnek, Noémi Edina legjobb barátnője ,erre a legnagyobb ellenfél támogatóját választja sajátja helyet NOOOORRRRMÁÁÁLIS ?TocaEzt most nem értem.vadibandi
több mint 12 éve
esküszöm jelentkezek a 3. évadba 😀 de akkor ott nem lesz hepiend 😀shawnkaAddig gyúrjál vazze! 😊