TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bettinek nem érdeke, hogy beálljon Pít mögé. Ettől miért lenne rossz amúgy a Máté-Noémi párosnak? Máté erősebb szövetségese szerintem Pítnek, mint a pár napja arra lézengő vízfejű. Meg az ilyet Pít képes feldolgozni, átlátni, hogy miért csinálták úgy, ahogy.

Betti érdekes kérdés, hogy hova fog állni. Lehet sikerül megfűzniük, hogy Anikó mellé álljon, bár ebbe csekély reményt fektetek. Egy ideális világban persze így lenne, de szerintem Csíráékhoz áll, és megint megszívja a vasbimbós.shawnka
Mert mind a ketten kiesnek 😉
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Bettinek nem érdeke, hogy beálljon Pít mögé. Ettől miért lenne rossz amúgy a Máté-Noémi párosnak? Máté erősebb szövetségese szerintem Pítnek, mint a pár napja arra lézengő vízfejű. Meg az ilyet Pít képes feldolgozni, átlátni, hogy miért csinálták úgy, ahogy.

Betti érdekes kérdés, hogy hova fog állni. Lehet sikerül megfűzniük, hogy Anikó mellé álljon, bár ebbe csekély reményt fektetek. Egy ideális világban persze így lenne, de szerintem Csíráékhoz áll, és megint megszívja a vasbimbós.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Titokban abban reménykedtem, hogy együtt mondjuk beállnak Levente Anikó mögé és akkor köv héten is együtt megint védettek lennének. Sztem ezt is meglehetett volna játszani de persze ez eszükbe sem jutott 😊 hacsak direkt meg nem tiltották, de hát az sem volt tilos, hogy három lány egy fiú mögé. Mindegy sajnálni fogom Máté-Edina párost de biztos (remélem) lesz még csvar 😛dande
szerintem teljesen egyértelmű a helyzet.

Roli marad Edina mögött, Máté bepusztul Noémi mögé, aki gond nélkül kiejti a meleghangút.shawnka
Erre gondoltam én is de így kicsesznének Píttel azt is kicsit sajnánlnám de hát van mikor az ember túltaktikázza dolgot. Hacsak Bettike be nem áll Pít mögé na akkor Máté Noémi kéz a kézbe kifelé, attól pusztulna meg Edina 😂
több mint 12 éve
Titokban abban reménykedtem, hogy együtt mondjuk beállnak Levente Anikó mögé és akkor köv héten is együtt megint védettek lennének. Sztem ezt is meglehetett volna játszani de persze ez eszükbe sem jutott 😊 hacsak direkt meg nem tiltották, de hát az sem volt tilos, hogy három lány egy fiú mögé. Mindegy sajnálni fogom Máté-Edina párost de biztos (remélem) lesz még csvar 😛dande
szerintem teljesen egyértelmű a helyzet.

Roli marad Edina mögött, Máté bepusztul Noémi mögé, aki gond nélkül kiejti a meleghangút.
több mint 12 éve
Titokban abban reménykedtem, hogy együtt mondjuk beállnak Levente Anikó mögé és akkor köv héten is együtt megint védettek lennének. Sztem ezt is meglehetett volna játszani de persze ez eszükbe sem jutott 😊 hacsak direkt meg nem tiltották, de hát az sem volt tilos, hogy három lány egy fiú mögé. Mindegy sajnálni fogom Máté-Edina párost de biztos (remélem) lesz még csvar 😛
több mint 12 éve
Azért a Viasat elmehet a kurvaanyjába. Két indokom is van menten: lelövik az előzetesben, hogy a védettek előbb állnak majd be, mint Máté (mondjuk nem értem, hogy ezt miért most lépik meg először, sokkal ütősebbek lennének a párválasztók, ha a védettek indulnának meg először), illetve, hogy ezt Meláknál rohadtul nem voltak képesek megjátszani, még akkor se, ha sokat nem segített volna rajta.
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Ez a Roland gyerek még a többihez képest is nagyon ostoba! Egyetlen egy értelmes mondatot nem képes kimondani!
Anikó meg továbbra is Taigetosz-pozitív.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Csávó legyen ön is milliomosban erősen kattos 😀
több mint 12 éve
muhahaha, szabával ne beszéljetek 4 hétig, és ne is inzultáljátok, mert szétspoilerezi az évadot 😀 😀
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Máténak ne adjanak többet inni inkább , mert el kezdett átalakulni
valami elég gáz irányba...
Úgy érzi Edinával mindent megtehet , és meg is akarna ahogy láttuk!
Legalább észbe kapott a csaj hogy na ez már kérem szépen egy kicsit sok ! 😉

Anikó továbbra is brutális , hihetetlen milyen jámbor ember ez az elemző hogy még
nem rúgta picsán amikor éppen letolt gatyával riszál,miközben őt már 100x lebaszta a semmiért... 😊

az előzetes meg gyanús hogy megint valami ügyes összevágás !
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Egy büdös nagy pofont biztos megérdemelne már ez az Anikó. Azon csodálkozom, hogy Levente még így is mellette akar maradni...jó oké, van annyi esze, hogy máshol nem igen esélyes, de hát mint egy darab rongy, úgy lesz kibaszva holnap...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Anikótól a top pillanat az volt mikor letolta a gatyáját és úgy nyomta. Ott már tényleg felröhögtem, annyira szánalmas 😀fetomy
ez elég lájtos volt a tegnapihoz képest, amikor ugye kivetkőzött magából, és úgy mödansziézott/szárazbaszott Márkkal. amiről ugye szintén Ned tehet 😀
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Anikótól a top pillanat az volt mikor letolta a gatyáját és úgy nyomta. Ott már tényleg felröhögtem, annyira szánalmas 😀
több mint 12 éve
Broki olcsón megúszta!vadibandi
Olcsón? 😀 Gecc még meg lett dícsérve 😂fetomy
hatalmas volt ez a jelenet a végén. ráadásul miután megtisztult a lelkiismerete máris visszatért a régi gimmickje, és tolta volna a cuki lánynak tűnő lányt, mint a lopott biciklit 😀

Anikó meg ma valami új szintre lépett. majdnem katapultáltam a jupiterre attól, ahogy beszélt szerencsétlen Ned Starkkal, aki kurvára nem csinált semmit, de még annyit se. erre ezt kapja, szörnyű.
több mint 12 éve
Broki olcsón megúszta!vadibandi
Olcsón? 😀 Gecc még meg lett dícsérve 😂
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Broki olcsón megúszta!

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kicsit felületes voltam, mert igazából ketté kellett volna szednem az "agyas" paramétert jelesül:
1. Helyzetfelismerés: Pít, Elemző, Dávid,Broki, Féliker, Roland
2. Optimális helyzetkezelés: Pít, Dávid, Broki, Elemző, Roland, Félikervadibandi
Alulértékelt szempont a 'damage control', mert itt ha valaki szarba kerül, igen nehezen oldja meg azt. Melák is erre baszott rá.
Nem véletlen van 1 originál összesen itt a fiúk között.Höri
Melak szvsz nem szarba kerult hanem ott volt. O ezt a jatekot sajnos egy pillanatig sem jatszotta, csak a pofaja jart.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kicsit felületes voltam, mert igazából ketté kellett volna szednem az "agyas" paramétert jelesül:
2. Optimális helyzetkezelés: Pít, Dávid, Broki, Elemző, Roland, Félikervadibandi
Alulértékelt szempont a 'damage control', mert itt ha valaki szarba kerül, igen nehezen oldja meg azt. Melák is erre baszott rá.
Nem véletlen van 1 originál összesen itt a fiúk között.

több mint 12 éve
Az oké, hogy Edinát így meg tudná tartani, csak nem akarja. 😊

Kíváncsi leszek mi lesz ez az esti balhé, mert már csak az ajánló végé láttam, bár úgy sejtem,hogy ez is valami habos szarság lesz, és nem történt semmi...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Szóval Máté helyében vagy szeppukut követtem volna el, vagy hagytam volna a fenébe dr. Codyt (az a hajó már elment) és folytattam volna Edinával úgy, mint korábban.

Hülyeség arra bazírozni, hogy majd megbocsát a kinti csaj, mert a látogatása után hirtelen hűséges lett. Így legalább az egyik nő megtartható.

A mostani taktikával mindkettőt bukja, a játékkal együtt.vadibandi
Az egyik előzetesben látszik (ha jól láttam), hogy Máté megcsókolja Noémit (szájon puszilja?).
És mintha Edina meglátná a dolgot. Szokásos sejtelmes előzetes.
Meg lesz megint valami ajánlat Horváth Évától az újaknak meg asszem még két valakinek.

több mint 12 éve
Szóval Máté helyében vagy szeppukut követtem volna el, vagy hagytam volna a fenébe dr. Codyt (az a hajó már elment) és folytattam volna Edinával úgy, mint korábban.

Hülyeség arra bazírozni, hogy majd megbocsát a kinti csaj, mert a látogatása után hirtelen hűséges lett. Így legalább az egyik nő megtartható.

A mostani taktikával mindkettőt bukja, a játékkal együtt.

több mint 12 éve
A féliker amúgy teljesen hülye. Ilyet kavart Kíra háta mögött és tényleg elhiszi hogy max egy kis húzogatás lesz cserébe??

Máté meg elkúrta azzal, hogy mindent elnézett Edinának. Teljesen tipikus helyzet, hogy történik vele valami szar, ami miatt elveszti a türelmét, amire komolyan rátesz az ilyen hahó valentinnapi történet, meg a ragmálódó csaj és már keres gyakorlatilag akármilyen indokot amivel talán összeveszhetnének és szakíthatnának anélkül, hogy be kéne vallania a dolgokat. Mindezt azért, mert pontosan tudja, hogy miután minden nap "huncutkodtak", nem fogja tudni még hetekig húzni hogy nem huncutkodnak. Az a baj,hogy más esetben elmondaná neki aztán nem szexelnének, és ennyi. Csak már beetette, hogy ő kell neki meg egyebek, a csaj rég beleszeretett, nem lehet már okosban megoldani... Érdekes történet lesz az biztos, és cserébe el is üti őket a győzelemtől.
több mint 12 éve
2. Optimális helyzetkezelés: Pít, Dávid, Broki, Elemző, Roland, Féliker

több mint 12 éve
Felállítok egy szubjektív listát arról, hogy a fiúk közül szerintem ki mennyire "agyas" ehhez a játékhoz.
Természetesen ez nem esélyrangsor, mert nem csak ez az egy tényező játszik.
1. Pít - nagy manipulátor, főleg a lányok között kavar jól
2. Elemző - lehet, hogy nem optimális a játéka, de gyorsan levágja, hogy mi az ábra
3. Broki - Naívával fennálló viszonya megköti a kezét, de megpróbálja kihozni az optimális kapcsolatrendszert (én felkötöttem volna magam a helyében dr Cody látogatása után)
4. Dávid - próbálja szociológiai tanulmányait használni, de csak Naomira hat vele
5. Roland - még ismeretlen tényező, de a Félikernél bénább nem lehet, még akkor sem, ha ránézésre az IQ-ja gyök kettő
6. Féliker - túlságosan egyenes jellem (ez eufémizmus az egyszerű, mint a faék hasonlatra), megmondja amit gondol (itt hiba) a "konspirációi" meg tök átlátszóak

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Abszolút egyetértek! főleg mert úgy a gyökér idióta nővel talán lehetne kezdeni valamit. Mi műsort levágott tegnap is te jó ég...

Legjobb scenario, hogy az idióta beáll Márk mögé, Kíráék összeállnak és a csaj lesz a védett, aki pedig benyomul Márkó mögé. 😊 Mert egyébként Levi teljesen szimpatikus volt amíg össze nem állt ezzel a hülyeleánnyal, talán megint az lenne.fetomy
Azért megint megmutatkozott Anikó szemétsége.
Amikor még nem tudták, hogy ki jön be (sejtették,hogy fiú) akkor beolvasott Levinek, majd amikor lány is jött be egyből fogta a kezét.
A kegyetlen jó picsáját is bevetette, de ettől csak még szánalmasabb lett.

Egyébként először volt az, amikor Edinának volt igaza Mátéval szemben.