TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
most látom FB-n hogy ez a kép a Spartacus únióról van 😊

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Ja, durva 😊 A szemétől a szája vonaláig szinte ráncmentes 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez undorító.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Asztakurva szegény Kirk hogy szét van botoxolva. Egy huszast simán letagadthat a 96 évéből 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A Király kommentje fészbukon valószínűleg Mátéról 😀

Pejkó Ádám
Féltékeny vagyok.... Erre a kutyára!!! Ez nem csak egy erkölcstelen, jellemtelen fasz, de meg hülye is... 😊)))shawnka
Kezd unszimpatikussá válni, tényleg féltékeny lehet. Máté nem ennyire gáz arc.JayB
nálam ott veszített sokat a renoméjából, amikor azt mondta, hogy sose tudná ledobni a labdát, bár tavaly a döntőben még azt hangoztatta, hogy 17,5nél a legérdemesebb eldobni....brk
hát mert a király csak arra érdemes emberrel jutna döntőbe, és amellett kitartana örökké. lásd Zsömike 😀

de Kristóf helyében 17.5-nél dobott volna

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Toca: Mint ember, nem ismertem meg, csak sejtéseim vannak. Mondjuk az alapján is szimpatikus, viszont itt elsősorban a játékban játszott karakterekre gondoltam 😊 Az első részben azon 1-2 ember között volt, akik hűek voltak ahhoz, amit elgondoltak, nem kenegette másokra a saját szarát, nem volt álszent, volt agya és érzéke a játékhoz, inkább volt egyedül 10 ellen, minthogy benyaljon és nem mellesleg tetszett, hogy talán ő volt az egyetlen, aki a védettséget úgy használta, ahogyan azt kell. Voltak kevésbé szimpatikus pillanatai, de kevés, összességében kedvenc. 😊 Kíra nagyon hasonló karakter volt, nem véletlen, hogy ők ketten a topok 😊

Sonka: Mármint ezeknek szimpatikusoknak kéne lenniük? 😀 Szöszi lol akkora féreg volt mint a szar, de olyan bénán, hogy szarrá röhögtem magam rajta 😀 Pitta lool dehogy 😀 Cristofel is épphogy, ez meg a gagyibb verziója, Robi (Szabó Győző) na igen ő még szimpatikus, Linda 😂 suttyó mint a ház, Laci egy szerencsétlen kuki, az életben valószínű szimpatikus figura lehet, de itt a játékhoz semmit nem adott hozzá, Attila NOT, bár az tetszett, hogy volt pofája überparasztnak lenni gyakorlatilag már a második mondatával 😀 Dani ... A triumvirátusból a legkevésbé unszimpatikus (vagy ne legyünk Gallásak, szóval legszimpatikusabb), de így is inkább nem mint igen.

Gábor volt még szimpatikus nagyon sokáig, amíg Leventével ökörködött, megvédte Leventét is, és egyáltlán kiállt a véleménye mellett, aztán Levente kiesett, ő meg szépen benyalt a főnököknek. Az meg a másik, hogy mikor aztán kiesett már kb. olyan volt mint aki ott sincs. Alíz sokáig szimpi volt, aztán elkezdte ezt az ide is nyalok oda is nyalok, ide is súgok oda is súgok dolgot, amit megkoronázott azzal, hogy lefeküdt azoknak, akik rángatták jobbra-balra, fenyegették (azt is csak nekik volt szabad ugye 😛), folyamatosan a kiesés szélére rakták. Akiben ennyi tartás, önbecsülés nincsen, az nekem nem szimpatikus. Akkor sem ha úgy gondolta így juthat el a lóvéhoz. Meg is érdemelte, hogy szart se kapott, ha ilyen gyerekben, mint a Kristóf megbízott és lefeküdt neki.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Az bosszant csak, hogy maga a műsor, a játék nagyon tetszik, de alig van olyan, akivel végig tudok szimpatizálni. A fenti 3 emberen kívül talán nem is nagyon van ilyen, csak olyanok akik ideig-óráig szimpatikusak. Az meg végképp szar, hogy a bottom2-m elvitt 25 millát 😀fetomy
Szöszi? Pitta? ProsztóRobi? BajszosLinda? Laci? PincsiAttila? SzentDániel? 😀
több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 542 — Steelers fan
http://indavideo.hu/video/Nyiregyhaza_Tigers

végülis ez is TV...😊
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 242 — Vikings fan
1. Szandra (1)fetomy
Pókmajom?vadibandi
Nem ismerem ezeket a neveket, de google alapján igen 😊fetomy
Mint szimpatikus ember ? hmm 😀
több mint 13 éve
1. Szandra (1)fetomy
Pókmajom?vadibandi
Nem ismerem ezeket a neveket, de google alapján igen 😊
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
1. Szandra (1)fetomy
Pókmajom?

több mint 13 éve
Nekem már az első széria úgy kb. felénél elvesztette a szimpátiámat 😛

Már kétlem, hogy változna a hátralevő 5-6 részben, szóval nálam a 2 évados szimpátialista:

1. Kíra (2)
1. Szandra (1)
3. Levente (1)
...
x. Anikó (2)
y. Edina (2)
z. Kristóf (1)

Csajszimpátiában meg elhamarkodottan ítéltem. Sajnos az első szériából is csak 1 csaj maradt szimpatikus a végéig 😕

Az bosszant csak, hogy maga a műsor, a játék nagyon tetszik, de alig van olyan, akivel végig tudok szimpatizálni. A fenti 3 emberen kívül talán nem is nagyon van ilyen, csak olyanok akik ideig-óráig szimpatikusak. Az meg végképp szar, hogy a bottom2-m elvitt 25 millát 😀
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890

Pejkó Ádám
Féltékeny vagyok.... Erre a kutyára!!! Ez nem csak egy erkölcstelen, jellemtelen fasz, de meg hülye is... 😊)))shawnka
Kezd unszimpatikussá válni, tényleg féltékeny lehet. Máté nem ennyire gáz arc.JayB
nálam ott veszített sokat a renoméjából, amikor azt mondta, hogy sose tudná ledobni a labdát, bár tavaly a döntőben még azt hangoztatta, hogy 17,5nél a legérdemesebb eldobni...
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 862

Pejkó Ádám
Kezd unszimpatikussá válni, tényleg féltékeny lehet. Máté nem ennyire gáz arc.
több mint 13 éve

Pejkó Ádám
Féltékeny vagyok.... Erre a kutyára!!! Ez nem csak egy erkölcstelen, jellemtelen fasz, de meg hülye is... 😊)))
több mint 13 éve
A LÖIM-ban mennyire nem okos szegény csávó. 😮Schleck
hatalmas ez az adás 😂 😂 😂 pedig ez az első rész, amit ebből a Fridi-féle vonulatból látok 😀shawnka
Mondjuk engem a végén már eléggé idegesített. 😀Schleck
höhö, kolléga 😀

több mint 13 éve
Máté milyen oltást kapott a királytól!!!csebi
Lehet, hogy sürgősen munkahelyet kellene változtatnia!

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Máté milyen oltást kapott a királytól!!!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
http://hogyvolt.blog.hu/2012/05/31/eden_hotel_extra_a_zarobuli
zseniális ez az ember 😀😀😀D az a paródia amit az elején tol 😀😀😀.brk
kár, hogy Melákot vagy csikönfútot nem sikerült elkapni 😕shawnka
Mérges vagyok, mert beelőztetek!
Igaz, én előbb végignéztem.

több mint 13 éve
zseniális ez az ember 😀😀😀D az a paródia amit az elején tol 😀😀😀.brk
kár, hogy Melákot vagy csikönfútot nem sikerült elkapni 😕
több mint 13 éve
zseniális ez az ember 😀😀😀D az a paródia amit az elején tol 😀😀😀
több mint 13 éve
hatalmas ez az adás 😂 😂 😂 pedig ez az első rész, amit ebből a Fridi-féle vonulatból látok 😀shawnka
http://www.youtube.com/watch?v=_DAu3KzIknQ&feature=share
akkor pótold gyorsan 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk engem a végén már eléggé idegesített. 😀

több mint 13 éve
hatalmas ez az adás 😂 😂 😂 pedig ez az első rész, amit ebből a Fridi-féle vonulatból látok 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A LÖIM-ban mennyire nem okos szegény csávó. 😮