TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Abszolút egyetértek! főleg mert úgy a gyökér idióta nővel talán lehetne kezdeni valamit. Mi műsort levágott tegnap is te jó ég...Legjobb scenario, hogy az idióta beáll Márk mögé, Kíráék összeállnak és a csaj lesz a védett, aki pedig benyomul Márkó mögé. 😊 Mert egyébként Levi teljesen szimpatikus volt amíg össze nem állt ezzel a hülyeleánnyal, talán megint az lenne.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Szakmán belüli elismertség az nem feltétlen híresség. A hírességet ez a műsor adhatja meg. A Quantumos srácoknak meg ez pont jó arra hogy felfuttassák a tánciskolát és a saját óráikat.
több mint 12 éve
mondjuk az emberek 99%-a nem ismerte a quantumot eddig, szóval sokak szemében csillag született, de nem is fogják megnyerni.Biztos én vagyok hülye, de nekem alapból egy Csillag Születik műsor arról szólna, hogy addig ismeretlen tehetségeket karol fel.Igen egyébként nekem -is- az a problémám ezekkel a műsorokkal, hogy úgy próbálnak mindenkit beállítani,hogy előjött asemmiből, holott sokuknál ez közel sem igaz.
Na most ők (meg a többi...) ezek szerint minden csak nem ismeretlen.Bazzani
De ezzel nincs gond, a voice-nál pl. sok ilyen van, de ők ezt alapból el is mondják, csakhogy ezek a műsorok viszont erről javarészt teljesen hazudnak.fetomy
szvsz az ilyen Juhász Marcik és prügyi duok miatt jött létre ez az egész műsor , vagy említhetném tavalyról László Attilát, éppen ezért nem hinném hogy a quantum vagy dzsenifer esélyesek lennének a végén.
ettől függetlenül elég magas színvonalon űzik az ipart.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Biztos én vagyok hülye, de nekem alapból egy Csillag Születik műsor arról szólna, hogy addig ismeretlen tehetségeket karol fel.Igen egyébként nekem -is- az a problémám ezekkel a műsorokkal, hogy úgy próbálnak mindenkit beállítani,hogy előjött asemmiből, holott sokuknál ez közel sem igaz.
Na most ők (meg a többi...) ezek szerint minden csak nem ismeretlen.Bazzani
De ezzel nincs gond, a voice-nál pl. sok ilyen van, de ők ezt alapból el is mondják, csakhogy ezek a műsorok viszont erről javarészt teljesen hazudnak.
több mint 12 éve
Nagyon szimpatikusak tényleg, a srác aki a szalagavatós táncukat koreografálta jobban izgult előtte mint mi pedig valami végtelenül gagyi dolog volt azokhoz képest amiket előtte csinált. (Azért arattunk 😛) Mindig ő volt ott elsőnek próbán és ha úgy volt túlórázott is. És a CSISZ előtt is már bőven az egyik ha nem a legelismertebb tánccal foglalkozó arc volt itthon. Az egész Jamland és bad boys meg ilyenek nála tanultak.JayBBiztos én vagyok hülye, de nekem alapból egy Csillag Születik műsor arról szólna, hogy addig ismeretlen tehetségeket karol fel.
Na most ők (meg a többi...) ezek szerint minden csak nem ismeretlen.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Nagyon szimpatikusak tényleg, a srác aki a szalagavatós táncukat koreografálta jobban izgult előtte mint mi pedig valami végtelenül gagyi dolog volt azokhoz képest amiket előtte csinált. (Azért arattunk 😛) Mindig ő volt ott elsőnek próbán és ha úgy volt túlórázott is. És a CSISZ előtt is már bőven az egyik ha nem a legelismertebb tánccal foglalkozó arc volt itthon. Az egész Jamland és bad boys meg ilyenek nála tanultak.
több mint 12 éve
Amin nekem nagyon tetszik a Quantum XXL produkcióiban, hogy legalább nem folyamat sztorira építenek, hanem a TÁNCra és ez az amit sosem értettem, amikor régen is az volt a kritika a táncos csoportok felé itthon, hogy hát a tánc még hagyjám, de a sztori rossz...kit érdekel a sztori, nem feltétlen kell az ahhoz, hogy kurva jól táncoljanak, sőt, egyáltalán nem kell.Eazzykurva jól tolják, sose szerettem ezeket a táncos produkciókat, de ők valami kurva jók.
szerintem egyik másikban van azért sztori, ami nekem tetszik hogy viccesek is itt-ott, és mellé szimpatikusak ami nagy szó egy ilyen stílusú táncos produkciónál. mindemellett nem hiszem hogy ők nyernék ezt az egészet, az ilyenek nem szoktak nyerni.
ma néztem az ismétlést, hát a marosvásárhelyiek szépen mellélőttek a számválasztással, van egy olyan érzésem hogy juhász marcinak és a prügyieknek is 1 lövésük van, ha megint mellélőnek pakolhatnak. pedig szvsz nagyon ügyesek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amin nekem nagyon tetszik a Quantum XXL produkcióiban, hogy legalább nem folyamat sztorira építenek, hanem a TÁNCra és ez az amit sosem értettem, amikor régen is az volt a kritika a táncos csoportok felé itthon, hogy hát a tánc még hagyjám, de a sztori rossz...kit érdekel a sztori, nem feltétlen kell az ahhoz, hogy kurva jól táncoljanak, sőt, egyáltalán nem kell.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Tegnapi CSISZT visszanézve továbbra is úgy néz ki hogy van a QuantumXXL és a többi bár most ez a Plazma gyerek is nagyon odatette.JayBPontosan, bár nekem még valamiért a Juhász Marci is bejön.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Tegnapi CSISZT visszanézve továbbra is úgy néz ki hogy van a QuantumXXL és a többi bár most ez a Plazma gyerek is nagyon odatette.
több mint 12 éve
Azért ez nagyon szép volt:- Petra, Reni ti kiestetek. Most viszont olyan fog történni ami még eddig soha...
- ...
- Mégpedig az, hogy Pít mellett két lány áll, ezért ketten esnek ki mellőle.
Aztakurva mekkora fordulat 😱OOO
több mint 12 éve
az volt a fordulat, h nem lett fordulat... bájbáj Reni 😕 😕pfff azt hittem legalább vmi fordulatot visznek belekristofElág gyenguska rész volt megint.Bazzani
|
több mint 12 éve
pfff azt hittem legalább vmi fordulatot visznek belekristofElág gyenguska rész volt megint.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pfff azt hittem legalább vmi fordulatot visznek bele
több mint 12 éve
Hóóóóót hülye ez a szegény Reni.Azééé álltam ide mert ideálltam kb.
több mint 12 éve
és egy fiatalító kalapban... 😊Keresztes Ildikó napszemüvegben.BazzaniA Hotelban Edina.Edinát vágom, az otthonira voltam kíváncsi.Stez
Az igazi otthonit ma nem mutatták.Bazzani
|
több mint 12 éve
Keresztes Ildikó napszemüvegben.Edinát vágom, az otthonira voltam kíváncsi.Stezmelyik a Máté nője?A Hotelban Edina.
csak most nézem, de egyébként sose szoktamStez
több mint 12 éve
Edinát vágom, az otthonira voltam kíváncsi.melyik a Máté nője?A Hotelban Edina.
több mint 12 éve
melyik a Máté nője?A Hotelban Edina.
Az igazi otthonit ma nem mutatták.