TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
ő amúgy valami barátokköztös vacsoracsata celeb? vagy mit csinált, hogy ő itt megerőszakolhatta a színpadot, illetve seppukura kényszerített több ezer embert egyidejűleg?Ez a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...BostonNem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀fetomy
több mint 12 éve
Ez a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...BostonNem volt ezzel baj, csak elfogyott a levegő 😀
több mint 12 éve
Ez a László Attila annyira gáz, hogy már én érzem szarul magam helyette...
Do your job
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Nem is kérdés...
több mint 12 éve
ja, az szép volt. de érezte, hogy nem akar belemenni inkább egy vitába, mert még szarabbul jött volna ki belőle.Puzsér eddig kurvajókat mond, örülök neki, hogy az RTL nem butította le. najó, Szirotának benyalt, de egyszer belefér.shawnkaEgyetértek. Bár sok szart volt eddig a szériákban, de eddig nekem ő a kedvenc a magyar műsorokból. És -eddig- ma abszolúte nem vakon paraszt, szinte teljesen igaza volt eddig. Hajóst is gyönyörűen beégette (pontosabban ő magát félig) 😊fetomy
btw szerintem ez a zsűri még mindig jobban működik, mint az eddigi Britain's Got Talent zsűrik bármelyike.
több mint 12 éve
Puzsér eddig kurvajókat mond, örülök neki, hogy az RTL nem butította le. najó, Szirotának benyalt, de egyszer belefér.shawnkaEgyetértek. Bár sok szart volt eddig a szériákban, de eddig nekem ő a kedvenc a magyar műsorokból. És -eddig- ma abszolúte nem vakon paraszt, szinte teljesen igaza volt eddig. Hajóst is gyönyörűen beégette (pontosabban ő magát félig) 😊
több mint 12 éve
Puzsér eddig kurvajókat mond, örülök neki, hogy az RTL nem butította le. najó, Szirotának benyalt, de egyszer belefér.
több mint 12 éve
Én is lesem quantum miatt.JayBHát ha az ausztrál the voice-ot the a quantum miatt nézed, akkor csalódni fogsz 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Én is lesem quantum miatt.hoppá 😮 azt hittem egyedül vagyok 😊hát szerintem nézzed 😀 ha van rá időd szedj le egy adást, mert jó lenne ha nem én nézném egyedül a világon 😂fega is nézi.
De viccen kívül van benne pár igen jó/érdekes 😊fetomy
de akkor jövő héten bepróbálom, bár az ausszi ikszek nyomába úgyse ér semmi 😀shawnka
hát, attól függ miért gondolod így 😛 😊fetomy
több mint 12 éve
hoppá 😮 azt hittem egyedül vagyok 😊hát szerintem nézzed 😀 ha van rá időd szedj le egy adást, mert jó lenne ha nem én nézném egyedül a világon 😂fega is nézi.
de akkor jövő héten bepróbálom, bár az ausszi ikszek nyomába úgyse ér semmi 😀shawnka
hát, attól függ miért gondolod így 😛 😊
több mint 12 éve
hát szerintem nézzed 😀 ha van rá időd szedj le egy adást, mert jó lenne ha nem én nézném egyedül a világon 😂fega is nézi.
de akkor jövő héten bepróbálom, bár az ausszi ikszek nyomába úgyse ér semmi 😀
több mint 12 éve
vááháá mekkora oltás a korábbi cssz-esnek 😀 és megint 7-8-7-3 😀 "Varga Viktor dala is nagy klasszikus" 😂 😂 😂 Nem tudom, hogy a közönség ezen röhögött-e közben de ha igen akkor megértem 😀
hát szerintem nézzed 😀 ha van rá időd szedj le egy adást, mert jó lenne ha nem én nézném egyedül a világon 😂
De viccen kívül van benne pár igen jó/érdekes 😊
több mint 12 éve
nem. nézzem? 😀"Ha már feldolgoztok, akkor igényes anyagból." 😂
több mint 12 éve
A Csillagromboló bekezdett egy korrekt kettessel 😀 😀shawnkajajj de jó akkor nem maradtam le semmiről, attól tartottam volt már valaki 😊
Hatalmas arc komolyan mondom 😀 Kellett már nagyon egy ilyen 😀
Sonka amúgy, ausztráloktól voice-ot nem nézel?
több mint 12 éve
A Csillagromboló bekezdett egy korrekt kettessel 😀 😀
több mint 12 éve
Omár előtt meg le a kalappal ahogyan távozott !yookersztem Melák távozása is qrva menö volt, Csíránál el is érte a kellő hatást...bár azért Omár is odabökött egy Patrikot Márknak. 😊
|
több mint 12 éve
egyben pótoltam ma az egész hetet! 😊 nagyon érthetetlen volt hogy Meláknak semmi taktikája nem akadt , elég ergyaság
hogy annyira játszott csak hogy majd a Kíra bent tartja.... :rolleyes:
nem érdemelt maradást
a szörfös gyerek ( bár kicsit bájgúnáros ) de legalább van érzelmi intelligenciája a játékhoz
belőle még lehet jó játékos!
nem tudom ki hogy van vele de a Pít gyerek nem beszél hülyeségeket , elég korrektül ( a lehetőségekhez képest )
és jól játszik !
Omár előtt meg le a kalappal ahogyan távozott !
több mint 12 éve
áh, azt Jc6ék stadionja mögött forgatnákja igen, alap fegyver hogy barbár nyelven akárki előtt tudnak kommunikálni 😛HöriCsak nehogy bejöjjön még 1-2 aztán átnevezzük a műsort Tót Hotelre 😀fetomy
több mint 12 éve
ja igen, alap fegyver hogy barbár nyelven akárki előtt tudnak kommunikálni 😛HöriCsak nehogy bejöjjön még 1-2 aztán átnevezzük a műsort Tót Hotelre 😀
több mint 12 éve
ja igen, alap fegyver hogy barbár nyelven akárki előtt tudnak kommunikálni 😛mondanám hogy Noémi izgulhat a kiesés miatt, de nagyobb túlélő ő annál. Dávidka az obligát jófejkedő, biztos nem akarja kitenni mert akkor gonosznak tűnne.HöriMeg ezek a csúnya tótok úgyis összetartanak! 😊vadibandi
több mint 12 éve
mondanám hogy Noémi izgulhat a kiesés miatt, de nagyobb túlélő ő annál. Dávidka az obligát jófejkedő, biztos nem akarja kitenni mert akkor gonosznak tűnne.HöriMeg ezek a csúnya tótok úgyis összetartanak! 😊
több mint 12 éve
mondanám hogy Noémi izgulhat a kiesés miatt, de nagyobb túlélő ő annál. Dávidka az obligát jófejkedő, biztos nem akarja kitenni mert akkor gonosznak tűnne.
több mint 12 éve
Persze a Csíra kavarás is benne van, de azért érdekes, hogy kezdő csapatból egy fiú maradt, ellenben négy lány.vadibandiNem is ment be normális vagy szép csaj a kezdés óta. Remélem most valami bombázó jön. Vagy olyan aki érti a játékot...
több mint 12 éve
viszont bejött az omár két hétig marad emlékem, mégsem ittam el még teljesen az agyamat 😂 melák nélkül szarabb lesz, ez a márk tipik kis komplexusos görcs :/peachakkor akár el is kezdhetnél további kulisszatitkokra emlékezni... 😀
|
több mint 12 éve
viszont bejött az omár két hétig marad emlékem, mégsem ittam el még teljesen az agyamat 😂 melák nélkül szarabb lesz, ez a márk tipik kis komplexusos görcs :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...