TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Talán ebben a topikban van a helye: http://www.youtube.com/watch?v=oHbeguUPmVE
5 éve még a giminkben léptek fel 😊zolika26
Mondjuk az kicsit kamu volt a sráctól, hogy nem léptek fel itthoni tehetségkutatóban. Ettől függetlenül persze szurkolok nekik. 😊

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Talán ebben a topikban van a helye: http://www.youtube.com/watch?v=oHbeguUPmVE
5 éve még a giminkben léptek fel 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Attól elvonatkoztatva hogy két igen jó haverom táncol benne, ez a Quantum XXL egy amerikai showban is megállná a helyét...JayB
ez szerintem is így van. Legalábbis nekem k.vára bejöttek elejétől a végéig, a másik csapat se volt rossz, de azt már a végén untam.fetomy
A másik banda mondjuk nevetséges volt hozzájuk képest, ez totál nyilvánvaló volt végig. Ahogyan az a tanárember is Plazmához képest.

Persze most is kilőtték azokat, akik hozhattak volna valami magyar mainstreamben ismeretlent, mint a festősrác vagy az ugrabugrások. De ez már csak ilyen.

Puzsér meg ma csak az elején kapott teret, ott majd' minden szavával egyetértettem, mondjuk nem volt nehéz, a többiek csak nyomták a hájpot hogy itt mindenki milyen jó. Pedig rohadtul nem, a Quantum XXL az, ami tényleg üt, a többi mind trágya vagy utánzat tulajdonképp.

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Jó velem lehet alkudni, meg el tudom fogadni, mert hálistennek én nem ilyeneket hallgatok, és hogy soha többet nem nézek megasztárt az is biztos, bár eddig sem igen néztem 😀 Szóval alapjáraton felesleges is vitatkoznom, mert annyira azért nem izgat, hogy eret vágjak érte 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az meg, hogy idióták amikor egy ilyen hopeless placet, meg a party rock anthemet engedik egy műsorban, az szerintem igenis helytálló. Azért legyen már legalább annyi, hogy ne olyan számot adjanak nekik, amiknek az eléneklése abszolút semmit nem mutat a tudásukból.Eazzy
De minek? Amikor 10 emberből 7, vagy 10 megasztár nézőből 9 az ilyet szereti, akkor minek variálni? Legalább talán nem kúrja el a szöveget. Az meg hogy nem mutat a tudásukból semmit, az sem érdekel senkit, mivel aki szavaz, az még sztem 5%-ban sem az énektudás alapján szavaz, hanem alapszimpátia alapján vagy azért, mert olyan dalt énekel.
több mint 12 éve
Most olyan mintha nem értetted volna amit írtam.
Kb ugyanazt amit te.

Éppen ez az, hogy én nem is várom ezt ezektől a műsoroktól, mert tudom, hogy nincs rá igény, de akik kikerülnek innen, azokra meg szerintem nincsen szükség sem.

Az meg, hogy idióták amikor egy ilyen hopeless placet, meg a party rock anthemet engedik egy műsorban, az szerintem igenis helytálló. Azért legyen már legalább annyi, hogy ne olyan számot adjanak nekik, amiknek az eléneklése abszolút semmit nem mutat a tudásukból.

több mint 12 éve
az idióta producerek.Eazzy
Pont nem idióták. Eleinte a megasztárban voltak pl. jazz énekesek. Kiestek hamar a picsába, és most ettől függetlenül énekelnek. Egy ilyen műsorba sosem fognak olyat berakni, ami nem nyom nap mint nap a rádió, mivel aki magas szintű zenét, jazz-t, soult, gospelt, dáridót, operát stb... hallgat és arra van igazi igénye az alapból nem néz megasztárt. Plusz sokkal kevesebben is vannak, mint akik nap mint nap a discoban nyomják a tucctuccra meg egyebek. Egy ilyen műsor nem nézett, éppen akkor lennének idióták a producerek ha ilyet nyomatnának. Hozzáteszem az általad említett hopeless place például eszméletlenül übergáz volt.

Azzal meg nem lehet mit tenni, hogy a nagy többségnek ilyen kell.

Nézz The Voice-ot.
több mint 12 éve
Nekem az egyetlen komoly problémám az itteni énekesekkel, főleg a lányokkal, hogy ha eljutnak sokáig, márpedig sajnos el fognak, hogy majd annyira nyálas, hallgathatatlan szó szerint szar lemezt fognak alájuk rakni, hogy sírva fakadna az ember, ha kötelező lenne végighallgatni...a tucat hulladék zenére még aztán nincs még nagyobb számban szüksége az emberiségnek szerintem (ahogyan a csöpögő vámpírsztorikra sem), így én élből kivágnék minden énekest, aki nem valami érdemleges stílusban énekel. Mondjuk egy jó kis jazz énekes, vagy ilyesmi, aminek viszont meg azért nem lesz helye itt, mert egyrészt van annyi esze, hogy enélkül is befut abban a körben, lásd pl Harcsa Veronikát, másrészt a nép nagyobb része még mindig az igénytelen alja zenére vevő...bár reményt keltő, hogy a megasztárt pl már a kutya sem nézi, multkor belelestem, de amikor a csajszi a we fell in love in a hopeless place sor negyvenedszer tolta el, majd a kis majom lenyomta a party rock anthemet egy ÉNEK versenyen, akkor kinyomtam, mert azért ha már a felhozatal gyenge, legalább szöveggel rendelkező, hallgatható számokat raknának alájuk az idióta producerek.

több mint 12 éve
Attól elvonatkoztatva hogy két igen jó haverom táncol benne, ez a Quantum XXL egy amerikai showban is megállná a helyét...JayB
ez szerintem is így van. Legalábbis nekem k.vára bejöttek elejétől a végéig, a másik csapat se volt rossz, de azt már a végén untam.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Attól elvonatkoztatva hogy két igen jó haverom táncol benne, ez a Quantum XXL egy amerikai showban is megállná a helyét...
több mint 12 éve
Köszönöm szépen, végre valaki kimondta, hogy a minden hangot fél percig kitartok, mert akkor vagyok jó énekesnő elgondolás nem jó. Ennek ellenére továbbjutott persze hatalmas meglepetésre Jennifer is, főleg mert mind a 3 másik halálosan el volt ájulva, de legalább tényleg van jele annak, hogy nem csak szerintem gáz. 😊
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 130 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
a most 2012-ben készült amerikia-kanadai-brit-magyar 4 részes (részenként 45 perc) titanic film-et most adja az m1. mind a 4 részt leadja.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
nem értem miért oltjátok anikót, egy normális reality erről szól... ki tudja jobban ÁT a másikat... :rolleyes:peach
teljesen jó az amit csinál odabent , ős is Csíra is
ezektől lesz jobb a műsor..
nem pedig az erős pár vagyunk és ennyi taktikájú arcoktól...
az viszont hogy itt ország világ láthatja hogy mire képesek (pénzért , sikerért, akármiért) az már az ő bajuk...
én nyilván messze elkerülném a való életben , de ebben a ,műsorban pont jó!

fetomy: tényleg egy jó lehetőség lett volna egy megállapodásra Pítnek(mégha nevetséges is ez a búcsúzkodás ) de
közvetlen nem tudta volna ugye benttartani Melák a későbbiekben..
Pít pedig sokkal jobb párnak gondolja Petrát akivel jól kijönnek , mint azt a Nikit aki gyakorlatilag csak úgy melléállt...
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Bereczki művész úrnak szövegértelmezési gondjai lehetnek, ellenben jól lecseszte szerencsétlen fószert a Megasztárban, amiért az érti, hogy miről szól a dal valójában...

Do your job
több mint 12 éve
Ettől még nem biztos, hogy kint is ilyen szemétláda.Eazzy
hat en ugyan nem ismerem csak kozos ismeroseink vannak de az alapjan h milyennek ismerem azokat a kozos ismerosoket:
de. sot most igazabol visszafogja magat mert tudja h veszi a kamera es nem akarja h itthon lekopjek az utcan 😀Fake
Ezért írtam, hogy nem biztos 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ettől még nem biztos, hogy kint is ilyen szemétláda.Eazzy
hat en ugyan nem ismerem csak kozos ismeroseink vannak de az alapjan h milyennek ismerem azokat a kozos ismerosoket:
de. sot most igazabol visszafogja magat mert tudja h veszi a kamera es nem akarja h itthon lekopjek az utcan 😀
több mint 12 éve
nem értem miért oltjátok anikót, egy normális reality erről szól... ki tudja jobban ÁT a másikat... :rolleyes:peach
Erre próbáltam én is utalni. Ebben a játékban gusztustalanul kell nyalni, kijátszani az embereket stb, stb. Anikó egyértelműen veszélyben van Levi mögött, mert Kíra nyilván ki akarja majd vágni, meg még jó páran. Ezért szépen Krisztiánnal lepaktál. Ez így érthető totálra.
Ettől még nem biztos, hogy kint is ilyen szemétláda. De ha én bejutnék, és meg is akarnám nyerni, nem csak bulizni, akkor biztosan genyó módon játszanék, de mindezt fű alatt, mert így lehet legjobban haladni, majd meglássátok. Anikó annyit csesz el, hogy túl sok hülyeséget kotyog ki.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
nem értem miért oltjátok anikót, egy normális reality erről szól... ki tudja jobban ÁT a másikat... :rolleyes:

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Egyébként Anikó legalja ember viselkedést mutat, de mégis sokáig el fog jutni vele, mert a legtöbben még mindig csak kapisgálják ezt, ellenben Omárral, aki totál vágja a dolgokat.

Levente egyébként lassan B tervet kéne hogy kitaláljon.

Én nem értem amúgy Krisztiánt, hogy mivel jobb, ha elköszönhet? Most még egyszer találkoznak, csak még jobban fog neki hiányozni szerintem...

Pít meg hülye volt, Krisztián és Nikolett is lekötelezettje lehetett volna. Ellenben ez a Petra roppant mód idegesítően beszél...

Az is rejtély, hogy Nikolett mire számított így, hogy senkivel sem kommunikál...

több mint 12 éve
Hát aki ezt a záró mondatrészt megfogalmazta se normális 😀fetomy
No igen, a legdurvábbat hagyta a végére.

Do your job
több mint 12 éve
Hát aki ezt a záró mondatrészt megfogalmazta se normális 😀
több mint 12 éve
"Az RTL Klubnak egyelőre csak VV Veronika édesanyját sikerült elérni, aki elmondta, hogy lánya jelenleg agyrázkódással fekszik a kórházban, már több vizsgálatot is elvégeztek rajta, de valószínűleg napokig benntartják majd megfigyelésre. Az asszony állítása szerint VV Cristofel orrba verte, fojtogatta, ököllel ütötte, rugdosta a lányt, kést szegezett a torkához, és megfenyegette, hogy megöli, ha szól a rendőrségnek, sőt, kedvenc plüssállatát is lefejezte. "
OMG :o

Do your job
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Azt azért sajnálom, hogy Csíra kezében nincs olyan taktikai fegyver amivel kibaszhatná ezt az eröltetett bájvigyorú görbehátú Anikót.
Én sajnáltam amúgy Nikolettet, mert a műsorkészítők megásták a sírját, 0 esélye volt bennmaradni. Most megint fiú esik ki, ha a meleg ikerpár védettséget kap akkor érdekes lehet. Ha nem akkor unalmasLevi vagy Melák esik ki.
Máté számára meg geci unalmas lehet már tapadókorong Edina, de félek, hogy a dugás miatt megtartja. Mondjuk így minden estére megvan az Extra főtémája...

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ott is 2 homár van, szerintem ezek azok.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Konquerortól várom a megerősítést.

a spoilerekben mutatott két csávó nem azok akik lola - Féktelen éj c. klipjáben ugráltak?Höri
pont tőlem?

vágom amúgy miről beszélsz, de abban csak egy ilyen selyem van, nem? meg szerintem nem ő, bár hasonlít. viszont nagyon rég láttam, meg régi is, szóval nem zárom ki. mindjárt betolom a klipet, a művésznő úgyis egész jól előadja magát benne

viszont nagyon underground celeb infó, hogy FB szerint Enrico és a VV5-ben a Cristofel beszavazóján szereplő Márkó nagy spanok

(rájöttem hogy Blikk/Velvet insidernek kellene lennem)