TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
egy eddig még senki által nem látott, közkedvelt karakterrel bővítettem ma a buszmegállós gyűjteménytszét 😀
várom a tippeket mi volt Krisztián pólójánkonqueror
több mint 12 éve
egy eddig még senki által nem látott, közkedvelt karakterrel bővítettem ma a buszmegállós gyűjteménytvárom a tippeket mi volt Krisztián pólóján
több mint 12 éve
ÉH2 spoiler!http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/feladja-a-jatekot-az-eden-hotel-egyik-lakoja-2084861
több mint 12 éve
Hát Adri nekem olyan, hogy nem mondanám jónak, de azért hallgatni nem rossz, viszont mindezt leszarom, mert külsőre nálam 10-ből 15-ös 😀Eddigi 2 dala abszolút nem ilyen volt, ez most dalilag nekem sem tetszett, kiabálós volt tényleg, de reméljük nem kap ilyet mindig.
Gigi meg jó, de ugyanazt játszák el mint Muri Enikővel. Folyamat nyomatják neki a végig sikongatós számokat, amiből a java részének az jön le, hogy bucira veri az egész mezőnyt. Márpedig azért nem, meg ez a "jobb volt mint Beyoncé", hát azért hagyjuk már... Most ez olyan, hogy hasonlítsd össze mondjuk a Beatles tagok éneklését egy Whitney Houstonnal pl. Utóbbinál jön ez a kieresztett hatalmas hang, McCartney-ék meg nagyon messze vannak ettől, mégis hatalmas zenészek, de a stílussal azt hatást keltené ha nem ismernénk őket, hogy mennyivel jobb és mennyire "odaveri" a nő a faszikét. Az emberek alapból úgy gondolják, hogy egy ilyen "kiabálós" énekes tehetségesebb, mint aki bulisabb, vagy rockosabb dalt énekel, és ezt pontosan tudják ezekben a műsorokban is, épp ezért játszanak rá.fetomy
több mint 12 éve
A Nagy Adri szerintem elég erős Minka Kelly-s (FNL Lyla Garrity) beütéssel rendelkezik 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hát Adri nekem olyan, hogy nem mondanám jónak, de azért hallgatni nem rossz, viszont mindezt leszarom, mert külsőre nálam 10-ből 15-ös 😀Gigi meg jó, de ugyanazt játszák el mint Muri Enikővel. Folyamat nyomatják neki a végig sikongatós számokat, amiből a java részének az jön le, hogy bucira veri az egész mezőnyt. Márpedig azért nem, meg ez a "jobb volt mint Beyoncé", hát azért hagyjuk már... Most ez olyan, hogy hasonlítsd össze mondjuk a Beatles tagok éneklését egy Whitney Houstonnal pl. Utóbbinál jön ez a kieresztett hatalmas hang, McCartney-ék meg nagyon messze vannak ettől, mégis hatalmas zenészek, de a stílussal azt hatást keltené ha nem ismernénk őket, hogy mennyivel jobb és mennyire "odaveri" a nő a faszikét. Az emberek alapból úgy gondolják, hogy egy ilyen "kiabálós" énekes tehetségesebb, mint aki bulisabb, vagy rockosabb dalt énekel, és ezt pontosan tudják ezekben a műsorokban is, épp ezért játszanak rá.
több mint 12 éve
Na sikerült utólag megtekinteni a megasztárt..Ez a rész nekem is nagyon gyengye volt, ha nem Gigi nyeri simán akkor csalás! Nincs igazi kihívója itt. Még talán Attila teszett most, a többi nagyon gyenge volt. Adri is csak helyes,d e semmi énekhangja nincs, elcsalja az éneklés részét. De eddig elégedett vagyok a nézőkkel, mert ebből a középszerből is nagyon kilógott lefele a múltheti ádám, és ez az István is.
1) Már felkészültem arra, hogy minőségben csalódni fogok a voiceok után, de amit ez a nemtommilyen István előadott... Hát komolyan, én jobban énekelek. Ennyre hamis, orrhangú, kifejezetten szar éneklést legutóbb valami magyar válogatón hallottam kb.
2) Kullai Tímea hasonlóan szenzációs volt. De örülök,hogy eljutottunk arra a szintre, hogy a 3 sorból álló dalokat is előadjuk. Jó, nyilván csak én nem szeretem ezeket, de a vége felé már könyörögtem hogy hagyja abba, mert iszonyat idegesítő volt már 256. alkalomml meghallgatni ugyanazt a sort... Plusz az a kamurekesztés és az orrhang... Alig volt talán 2 produkció ami jó volt.
3) Már nagyon unom a Muri Enikő effektet. Miért kell mindegyik ilyen fosba egyet belenyomni...
4) Ez a Nagy Adri bmeg.. :rolleyes: :rolleyes: hát remélem a végéig itt lesz bakker 😀fetomy
több mint 12 éve
Na sikerült utólag megtekinteni a megasztárt..1) Már felkészültem arra, hogy minőségben csalódni fogok a voiceok után, de amit ez a nemtommilyen István előadott... Hát komolyan, én jobban énekelek. Ennyre hamis, orrhangú, kifejezetten szar éneklést legutóbb valami magyar válogatón hallottam kb.
2) Kullai Tímea hasonlóan szenzációs volt. De örülök,hogy eljutottunk arra a szintre, hogy a 3 sorból álló dalokat is előadjuk. Jó, nyilván csak én nem szeretem ezeket, de a vége felé már könyörögtem hogy hagyja abba, mert iszonyat idegesítő volt már 256. alkalomml meghallgatni ugyanazt a sort... Plusz az a kamurekesztés és az orrhang... Alig volt talán 2 produkció ami jó volt.
3) Már nagyon unom a Muri Enikő effektet. Miért kell mindegyik ilyen fosba egyet belenyomni...
4) Ez a Nagy Adri bmeg.. :rolleyes: :rolleyes: hát remélem a végéig itt lesz bakker 😀
több mint 12 éve
Puzsért ma is majd' mindenhonnan kivágták, de legalább nem állították be menstruáló nőnek. Úgy tűnik, az RTL kudarcnak fogta fel az első adást, ahol közellenségként szerepelt, mert a sok agyhalott mindezt beszívja és akár megutálja a műsort is. Szóval kicsit átkalibrálták az imidzsét, de élőben úgyse fogják tudni alakítani.
több mint 12 éve
Jughead
5 214
Kiesett a Muzsikus soha jobb hetet, Elelmző meg akkora egy sunyi köcsög, hogy öröm nézni. (a párválasztót végig kamuzta szép volt). Amúgy ennyi volt a hét kb Omár kapott egy rémkönnyű feladatot a két másik hódítót meg megszívatták, bár igaz ami igaz ahhoz, hogy bent maradjnak kell a csajok szimpátiája. 😊 Ja és a lényeget majd elfelejtettem, NBA nézés közben ráakadtam egy reklámra, amibe Melák tökéletesen bele illene (a struccos résznél egy pillanatig azt hittem ő az, de ez valószínűleg csak a hajnali időpont miatt volt. 😊 )
http://www.youtube.com/watch?v=_BRVSkTE22U&feature=related
több mint 12 éve
thx 😉 , am. szegedi a tag 😀 vmeik dizsien ( volt? ) pultos...szerdán lemaradtam a jóról, most ki ez az omár meg mit kavar? 😀Következő lakó, aki védett lesz rögtön. Berakták pár napra, hogy játsza el, hogy ő is ilyen helyi lakos, szállodai dolgozó, közben figyelgesse a többieket. Ha nem bukik le, védettséggel beszáll a műsorba 😊fetomy
megvolt az első blidside, tetszett 😊peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szerdán lemaradtam a jóról, most ki ez az omár meg mit kavar? 😀Következő lakó, aki védett lesz rögtön. Berakták pár napra, hogy játsza el, hogy ő is ilyen helyi lakos, szállodai dolgozó, közben figyelgesse a többieket. Ha nem bukik le, védettséggel beszáll a műsorba 😊
több mint 12 éve
szerdán lemaradtam a jóról, most ki ez az omár meg mit kavar? 😀Olvass hogyvolt-ot!
több mint 12 éve
szerdán lemaradtam a jóról, most ki ez az omár meg mit kavar? 😀megvolt az első blidside, tetszett 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Egyébként Krisztián egyedi tekintetének titka, hogy akkorára tudja nyitni a szemét, hogy a szivárványhártyája körül alul és fölül is jókora darab látszik az ínhártyából (szeme fehérje).
több mint 12 éve
lyuksógor 😂 én eszkimótesóként ismertem a kifejezést, a The Leagueből átvéveVagy legalábbis az apukák lyuksógorok.vadibandiazt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀Höria végén kiderül, hogy testvérekkonqueror
ezt a képet pedig muszáj betenni. alatta szigorúan ez szóljon, 2:13től http://www.youtube.com/watch?v=cOrxs9nHHD4
mekkora meme lehetne ebből a képből
több mint 12 éve
Vagy legalábbis az apukák lyuksógorok.azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀Höria végén kiderül, hogy testvérekkonqueror
több mint 12 éve
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀Höria végén kiderül, hogy testvérek
több mint 12 éve
Shawnka:Ha még érdekel/emlékszel: Christina Parie - Titanium (Acoustic Cover) áprilisban jön az EP 😊
több mint 12 éve
Nagy értelme volt a titkos küldetésnek...Legalább kiesett Tamás, aki saját bevallása szerint sem nagyképű.
több mint 12 éve
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀
több mint 12 éve
Megnéztem a csisz eddigi 2 adását. hát ez a Szirota Jennifer nálam simán nyerte volna az Xfaktor 2. szériáját.
egyébként még mindig sokkal jobban tetszik ez a műsor mint az X.
utcazenész továbbment a corvinos aluljáróból. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
hétfőtől Horváth Éva is játékos lesz, godmode védettséggel? 😀
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Legalább befejezik ezt a "család" dumát. Mondjuk valószínű, hogy a skorpiók elszaporodása ezek után elkerülhetetlen lesz.
több mint 12 éve
de gyönyörű lesz ez a Levente-Anikó féle blindside. mármár Survivorba illőkonquerorAnikó hatalmas fakemeglepődést tolt, amikor beállt mögé Ned 😀 Egyébként az egész párválasztón zseniális arckifejezések vannak. Krisztiánból gif-et! 😀 😀