TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
egy eddig még senki által nem látott, közkedvelt karakterrel bővítettem ma a buszmegállós gyűjteményt

várom a tippeket mi volt Krisztián pólójánkonqueror
szét 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
egy eddig még senki által nem látott, közkedvelt karakterrel bővítettem ma a buszmegállós gyűjteményt

várom a tippeket mi volt Krisztián pólóján
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
ÉH2 spoiler!
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/feladja-a-jatekot-az-eden-hotel-egyik-lakoja-2084861

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Hát Adri nekem olyan, hogy nem mondanám jónak, de azért hallgatni nem rossz, viszont mindezt leszarom, mert külsőre nálam 10-ből 15-ös 😀

Gigi meg jó, de ugyanazt játszák el mint Muri Enikővel. Folyamat nyomatják neki a végig sikongatós számokat, amiből a java részének az jön le, hogy bucira veri az egész mezőnyt. Márpedig azért nem, meg ez a "jobb volt mint Beyoncé", hát azért hagyjuk már... Most ez olyan, hogy hasonlítsd össze mondjuk a Beatles tagok éneklését egy Whitney Houstonnal pl. Utóbbinál jön ez a kieresztett hatalmas hang, McCartney-ék meg nagyon messze vannak ettől, mégis hatalmas zenészek, de a stílussal azt hatást keltené ha nem ismernénk őket, hogy mennyivel jobb és mennyire "odaveri" a nő a faszikét. Az emberek alapból úgy gondolják, hogy egy ilyen "kiabálós" énekes tehetségesebb, mint aki bulisabb, vagy rockosabb dalt énekel, és ezt pontosan tudják ezekben a műsorokban is, épp ezért játszanak rá.fetomy
Eddigi 2 dala abszolút nem ilyen volt, ez most dalilag nekem sem tetszett, kiabálós volt tényleg, de reméljük nem kap ilyet mindig.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
A Nagy Adri szerintem elég erős Minka Kelly-s (FNL Lyla Garrity) beütéssel rendelkezik 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hát Adri nekem olyan, hogy nem mondanám jónak, de azért hallgatni nem rossz, viszont mindezt leszarom, mert külsőre nálam 10-ből 15-ös 😀

Gigi meg jó, de ugyanazt játszák el mint Muri Enikővel. Folyamat nyomatják neki a végig sikongatós számokat, amiből a java részének az jön le, hogy bucira veri az egész mezőnyt. Márpedig azért nem, meg ez a "jobb volt mint Beyoncé", hát azért hagyjuk már... Most ez olyan, hogy hasonlítsd össze mondjuk a Beatles tagok éneklését egy Whitney Houstonnal pl. Utóbbinál jön ez a kieresztett hatalmas hang, McCartney-ék meg nagyon messze vannak ettől, mégis hatalmas zenészek, de a stílussal azt hatást keltené ha nem ismernénk őket, hogy mennyivel jobb és mennyire "odaveri" a nő a faszikét. Az emberek alapból úgy gondolják, hogy egy ilyen "kiabálós" énekes tehetségesebb, mint aki bulisabb, vagy rockosabb dalt énekel, és ezt pontosan tudják ezekben a műsorokban is, épp ezért játszanak rá.
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Na sikerült utólag megtekinteni a megasztárt..

1) Már felkészültem arra, hogy minőségben csalódni fogok a voiceok után, de amit ez a nemtommilyen István előadott... Hát komolyan, én jobban énekelek. Ennyre hamis, orrhangú, kifejezetten szar éneklést legutóbb valami magyar válogatón hallottam kb.
2) Kullai Tímea hasonlóan szenzációs volt. De örülök,hogy eljutottunk arra a szintre, hogy a 3 sorból álló dalokat is előadjuk. Jó, nyilván csak én nem szeretem ezeket, de a vége felé már könyörögtem hogy hagyja abba, mert iszonyat idegesítő volt már 256. alkalomml meghallgatni ugyanazt a sort... Plusz az a kamurekesztés és az orrhang... Alig volt talán 2 produkció ami jó volt.
3) Már nagyon unom a Muri Enikő effektet. Miért kell mindegyik ilyen fosba egyet belenyomni...
4) Ez a Nagy Adri bmeg.. :rolleyes: :rolleyes: hát remélem a végéig itt lesz bakker 😀fetomy
Ez a rész nekem is nagyon gyengye volt, ha nem Gigi nyeri simán akkor csalás! Nincs igazi kihívója itt. Még talán Attila teszett most, a többi nagyon gyenge volt. Adri is csak helyes,d e semmi énekhangja nincs, elcsalja az éneklés részét. De eddig elégedett vagyok a nézőkkel, mert ebből a középszerből is nagyon kilógott lefele a múltheti ádám, és ez az István is.
több mint 12 éve
Na sikerült utólag megtekinteni a megasztárt..

1) Már felkészültem arra, hogy minőségben csalódni fogok a voiceok után, de amit ez a nemtommilyen István előadott... Hát komolyan, én jobban énekelek. Ennyre hamis, orrhangú, kifejezetten szar éneklést legutóbb valami magyar válogatón hallottam kb.
2) Kullai Tímea hasonlóan szenzációs volt. De örülök,hogy eljutottunk arra a szintre, hogy a 3 sorból álló dalokat is előadjuk. Jó, nyilván csak én nem szeretem ezeket, de a vége felé már könyörögtem hogy hagyja abba, mert iszonyat idegesítő volt már 256. alkalomml meghallgatni ugyanazt a sort... Plusz az a kamurekesztés és az orrhang... Alig volt talán 2 produkció ami jó volt.
3) Már nagyon unom a Muri Enikő effektet. Miért kell mindegyik ilyen fosba egyet belenyomni...
4) Ez a Nagy Adri bmeg.. :rolleyes: :rolleyes: hát remélem a végéig itt lesz bakker 😀
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Puzsért ma is majd' mindenhonnan kivágták, de legalább nem állították be menstruáló nőnek. Úgy tűnik, az RTL kudarcnak fogta fel az első adást, ahol közellenségként szerepelt, mert a sok agyhalott mindezt beszívja és akár megutálja a műsort is. Szóval kicsit átkalibrálták az imidzsét, de élőben úgyse fogják tudni alakítani.

több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 214
Kiesett a Muzsikus soha jobb hetet, Elelmző meg akkora egy sunyi köcsög, hogy öröm nézni. (a párválasztót végig kamuzta szép volt). Amúgy ennyi volt a hét kb Omár kapott egy rémkönnyű feladatot a két másik hódítót meg megszívatták, bár igaz ami igaz ahhoz, hogy bent maradjnak kell a csajok szimpátiája. 😊

Ja és a lényeget majd elfelejtettem, NBA nézés közben ráakadtam egy reklámra, amibe Melák tökéletesen bele illene (a struccos résznél egy pillanatig azt hittem ő az, de ez valószínűleg csak a hajnali időpont miatt volt. 😊 )
http://www.youtube.com/watch?v=_BRVSkTE22U&feature=related
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
szerdán lemaradtam a jóról, most ki ez az omár meg mit kavar? 😀

megvolt az első blidside, tetszett 😊peach
Következő lakó, aki védett lesz rögtön. Berakták pár napra, hogy játsza el, hogy ő is ilyen helyi lakos, szállodai dolgozó, közben figyelgesse a többieket. Ha nem bukik le, védettséggel beszáll a műsorba 😊fetomy
thx 😉 , am. szegedi a tag 😀 vmeik dizsien ( volt? ) pultos...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve

Következő lakó, aki védett lesz rögtön. Berakták pár napra, hogy játsza el, hogy ő is ilyen helyi lakos, szállodai dolgozó, közben figyelgesse a többieket. Ha nem bukik le, védettséggel beszáll a műsorba 😊
több mint 12 éve

Olvass hogyvolt-ot!

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)

megvolt az első blidside, tetszett 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Egyébként Krisztián egyedi tekintetének titka, hogy akkorára tudja nyitni a szemét, hogy a szivárványhártyája körül alul és fölül is jókora darab látszik az ínhártyából (szeme fehérje).

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀Höri
a végén kiderül, hogy testvérekkonqueror
Vagy legalábbis az apukák lyuksógorok.vadibandi
lyuksógor 😂 én eszkimótesóként ismertem a kifejezést, a The Leagueből átvéve

ezt a képet pedig muszáj betenni. alatta szigorúan ez szóljon, 2:13től http://www.youtube.com/watch?v=cOrxs9nHHD4

mekkora meme lehetne ebből a képből
több mint 12 éve
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀Höri
a végén kiderül, hogy testvérekkonqueror
Vagy legalábbis az apukák lyuksógorok.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
a végén kiderül, hogy testvérek
több mint 12 éve
Shawnka:

Ha még érdekel/emlékszel: Christina Parie - Titanium (Acoustic Cover) áprilisban jön az EP 😊
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Nagy értelme volt a titkos küldetésnek...
Legalább kiesett Tamás, aki saját bevallása szerint sem nagyképű.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Megnéztem a csisz eddigi 2 adását.

hát ez a Szirota Jennifer nálam simán nyerte volna az Xfaktor 2. szériáját.
egyébként még mindig sokkal jobban tetszik ez a műsor mint az X.
utcazenész továbbment a corvinos aluljáróból. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
hétfőtől Horváth Éva is játékos lesz, godmode védettséggel? 😀
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Legalább befejezik ezt a "család" dumát. Mondjuk valószínű, hogy a skorpiók elszaporodása ezek után elkerülhetetlen lesz.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
de gyönyörű lesz ez a Levente-Anikó féle blindside. mármár Survivorba illőkonqueror
Anikó hatalmas fakemeglepődést tolt, amikor beállt mögé Ned 😀 Egyébként az egész párválasztón zseniális arckifejezések vannak. Krisztiánból gif-et! 😀 😀