TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Amerikaiban volt egy csávó aki egy horgot nyomot keresztül az orrán és jött ki a száján.Mikor a zsűri megkérdezte, hogy erre mégis mikor jött rá, azt felelte, hogy először ütvefúróval tágította az orrlyukát, de azt hamar megunta. 😀 Azt hiszem ő is tovább ment. :/
több mint 12 éve
Amúgy az a szögbeverős is hatalmas mentalizmus ám. Pont nemrég láttam egy műsorban, hogy hogyan csinálják.(érzéketlen az egyik vagy mindkét orrjárata, így simán dugdoshatja bele a dolgokat, nem fogja tüsszentésre ingerelni, így nem is lehet belőle baj. A kalapácsos történet meg maga a szög durvává teszi, de ehhez nem kell semmiféle gyakorlás vagy képesség)
CSISZt egyébként csak elvétve szoktam nézni, pont azért mert egyrészt az énekes-táncos produkciók tarolnak úgyis, de azok sem olyan jók, akik miatt meg értelme van ennek a műsornak (egyéb produkciók) max 1szeri megnézésre érdekes, de többre semmi érdeklődést nem tudnak kelteni -bennem legalábbis-.
több mint 12 éve
Én két percet láttam az egészből és lesüt róla, hogy egy megrendezett szar.Pont egy Puzséros részt kaptam el, komoly színészi munka volt amit előadott.
Ez a CSISZ mindennek a legalja.
Remélem az az idióta nyeri aki szögeket ver a fejébe, hihetetlenül nagy szükség van egy ilyen emberre.
több mint 12 éve
Jól mondod, kell egy franchise arc. De csak Muri Enikő 3.0, mert a 2.0 Radics Gigi a megasztárban, akinek elég kimondani a nevét, már 20%-ot ugrik a szavazatszáma 😊 Mondjuk jobb is, hogy nyomatják a döntőig, talán végre elég ideig eljut ahhoz, hogy ne induljon el negyedszer is.fetomypedig neki is van már videóklipje 😛
bezzeg Dér Heni vagy Puskás Peti, kurva hamar kiestek a Mega 2-3ban, de leszarták és inkább karriert csináltak 😛 lehet ők majd indulnak a következő Megában
több mint 12 éve
Jól mondod, kell egy franchise arc. De csak Muri Enikő 3.0, mert a 2.0 Radics Gigi a megasztárban, akinek elég kimondani a nevét, már 20%-ot ugrik a szavazatszáma 😊 Mondjuk jobb is, hogy nyomatják a döntőig, talán végre elég ideig eljut ahhoz, hogy ne induljon el negyedszer is.
több mint 12 éve
Na a Puzsér imidzsét megpróbálják teljesen tönkretenni, amikor lelki mélypontra került (ami gondolom szimpla fáradtság volt, de utána tényleg időnként szarabbakat is átengedett, illetve a trágyákat jobban szapulta), azt nagyon megmutatták, de minden mást totálisan kivágtak, főleg a sztárolni vágyott emberkék kritikáit, még a nemet sem vágták be. Várom már az élő adást, ott eldől, hogy mennyire vették meg, itt a vágással meg lehet oldani majdnem mindent.Rajnanekem elég randomnak tűnik, hogy mi tetszik neki és mi kevésbé. de én sem hoztam meg még az ítéletemet, hogy nem bírom a tagot, mert valóban egy ilyen megszerkesztett műsorban mindenki olyan imázst kap, amilyet csak akarnak a fejesek
élőshow más lesz (mondjuk nemtom kitartok-e addig a műsornál 😛 )
az mondjuk gyanús volt h a Szirota Dzsenifernél (akinek nemtom láttátok-e az apján mielőtt bevonult, hát aztakurva 😀 ) nem vágták be a kritikáját, meg azt se tudjuk hogy mi volt a végső ukáz, gondolom erre gondolt Rajna hogy az valszeg egy "nem" volt. de eleve nem értem ha egy énekes a híres és népszerűbb és csakis erre kihegyezett X Faktorban majdnem bejut az élőbe, akkor utána miért egy szerintem színvonaltalanabb Csillag születikben próbálkozik újra. a megoldás az lehet, hogy talán úgy szóltak neki h ugyanmár gyere, kell egy jóhangú énekes kislány, Muri Enikő 2.0, cserébe te lehetsz a franchise arc idén a műsorban
több mint 12 éve
Na a Puzsér imidzsét megpróbálják teljesen tönkretenni, amikor lelki mélypontra került (ami gondolom szimpla fáradtság volt, de utána tényleg időnként szarabbakat is átengedett, illetve a trágyákat jobban szapulta), azt nagyon megmutatták, de minden mást totálisan kivágtak, főleg a sztárolni vágyott emberkék kritikáit, még a nemet sem vágták be. Várom már az élő adást, ott eldől, hogy mennyire vették meg, itt a vágással meg lehet oldani majdnem mindent.
több mint 12 éve
vagy mikor gyúrtak Krisztiánnal:Ned Starknak valóban van még hova fejlődnie, ő is a simán beáldozható kategórián belül van. Mondjuk a leégett homloka minden este megnevettet 😀 Pít, aki engem rendületlenül a Lassúbeszédű Kalózra emlékeztet, csak ugye rövid hajjal, viszont egyre szimpatikusabb, jókat is beszél, pl. a tegnapi ingyenreklám 😀kírát miért oltja mindenki, sztem kur*a jó karakter 😉peachnyilván ő legalább valamilyen, nem ilyen Pít meg Levente féle hígfos karakterek, vagy a csupán cuppogással foglalkozó gerlepár. de hosszú távon engem frusztrál a karaktere. viszont most szólok, ha Kyra visszamegy akkor még az eddiginél is gonoszabb bosszúállóbb mérgesebb idegesítőbb lesz, potenciális Pókmajom 2.0konqueror
Niki: Jajjneee, én nem akarok mindenki előtt táncolniiii !
Pete: Ne aggódj, lesz még ennél ZORDDDabb is. 😀 😀shawnka
-a gyúrás közbeni kiabálásod rám fog ragadni. pedig ez nem is én vagyok
-DE TE VAAAAAGY!
-TUDOOOOOM! 😀
több mint 12 éve
Ned Starknak valóban van még hova fejlődnie, ő is a simán beáldozható kategórián belül van. Mondjuk a leégett homloka minden este megnevettet 😀 Pít, aki engem rendületlenül a Lassúbeszédű Kalózra emlékeztet, csak ugye rövid hajjal, viszont egyre szimpatikusabb, jókat is beszél, pl. a tegnapi ingyenreklám 😀kírát miért oltja mindenki, sztem kur*a jó karakter 😉peachnyilván ő legalább valamilyen, nem ilyen Pít meg Levente féle hígfos karakterek, vagy a csupán cuppogással foglalkozó gerlepár. de hosszú távon engem frusztrál a karaktere. viszont most szólok, ha Kyra visszamegy akkor még az eddiginél is gonoszabb bosszúállóbb mérgesebb idegesítőbb lesz, potenciális Pókmajom 2.0konqueror
Niki: Jajjneee, én nem akarok mindenki előtt táncolniiii !
Pete: Ne aggódj, lesz még ennél ZORDDDabb is. 😀 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
meg amikor kristof arrol beszel h kezdenek egymashoz kozelebb kerulni es h felole ebbol meg barmi is lehetne a kepen pedig utivagja parnaval szerencsetlen lanyt meg a budos labat dugdossa a szajaba 😂igen, felejthetetlenek a "Kriiiiiiiiiiiiiistóóóóóóóóóóóf neeeeeeeeeeeee viiiiiiiiiiiiiiiiizes lesz a hajaaaaaaaaaaaaam" és hasonló rinyálások 😛konquerorazt nemtom, viszont arra inkább emlékszem hogy hasonló antipatikus személyiségjegyszavazás miatt szavazták ki az ÉH1 legjobb seggét a játékból 😕 remember Jennifer?konqueroro a legjobb csaj volt nemcsak a legjobb segg csak sajnos nem birta befogni a pofajat ami kicsit sem javitott a helyzeten sot 😀Fake
több mint 12 éve
kírát miért oltja mindenki, sztem kur*a jó karakter 😉peachnyilván ő legalább valamilyen, nem ilyen Pít meg Levente féle hígfos karakterek, vagy a csupán cuppogással foglalkozó gerlepár. de hosszú távon engem frusztrál a karaktere. viszont most szólok, ha Kyra visszamegy akkor még az eddiginél is gonoszabb bosszúállóbb mérgesebb idegesítőbb lesz, potenciális Pókmajom 2.0
több mint 12 éve
igen, felejthetetlenek a "Kriiiiiiiiiiiiiistóóóóóóóóóóóf neeeeeeeeeeeee viiiiiiiiiiiiiiiiizes lesz a hajaaaaaaaaaaaaam" és hasonló rinyálások 😛o a legjobb csaj volt nemcsak a legjobb segg csak sajnos nem birta befogni a pofajat ami kicsit sem javitott a helyzeten sot 😀Fakenem az volt elsore h tirpakoskodott es megszavaztak a nok a legantipatikusabb fiunak amiert kibanoltak ?Fakeazt nemtom, viszont arra inkább emlékszem hogy hasonló antipatikus személyiségjegyszavazás miatt szavazták ki az ÉH1 legjobb seggét a játékból 😕 remember Jennifer?konqueror
több mint 12 éve
kírát miért oltja mindenki, sztem kur*a jó karakter 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
o a legjobb csaj volt nemcsak a legjobb segg csak sajnos nem birta befogni a pofajat ami kicsit sem javitott a helyzeten sot 😀azt nemtom, viszont arra inkább emlékszem hogy hasonló antipatikus személyiségjegyszavazás miatt szavazták ki az ÉH1 legjobb seggét a játékból 😕 remember Jennifer?konquerorDani először unszimpátia kártyát kapott egy csajtól, ezért esett ki, aztán meg Ádiii 😀 áldozta fel magát, a harmadikra meg én nem emlékszem.Eazzynem az volt elsore h tirpakoskodott es megszavaztak a nok a legantipatikusabb fiunak amiert kibanoltak ?Fake
több mint 12 éve
azt nemtom, viszont arra inkább emlékszem hogy hasonló antipatikus személyiségjegyszavazás miatt szavazták ki az ÉH1 legjobb seggét a játékból 😕 remember Jennifer?Dani először unszimpátia kártyát kapott egy csajtól, ezért esett ki, aztán meg Ádiii 😀 áldozta fel magát, a harmadikra meg én nem emlékszem.Eazzynem az volt elsore h tirpakoskodott es megszavaztak a nok a legantipatikusabb fiunak amiert kibanoltak ?Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dani először unszimpátia kártyát kapott egy csajtól, ezért esett ki, aztán meg Ádiii 😀 áldozta fel magát, a harmadikra meg én nem emlékszem.Eazzynem az volt elsore h tirpakoskodott es megszavaztak a nok a legantipatikusabb fiunak amiert kibanoltak ?
több mint 12 éve
Dani először unszimpátia kártyát kapott egy csajtól, ezért esett ki, aztán meg Ádiii 😀 áldozta fel magát, a harmadikra meg én nem emlékszem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
na de háromszor kellett kiesnie, hogy végre kiessen 😀ezt most úgy ahogy, de megmagyarázták (Petike idő előtti távozása). Dani meg csak úgy visszajött, bár talán ott is volt valami flesbekk.shawnkaAzért csodálnám, ha ez rendszeres lenne. Szerintem csak egyetlen egyszer fogják most is meglépni.Eazzyna de pont Kíránál? 😕konqueror
elsőre nem is tudom már hogyan esett ki, talán a Pók ügyeskedett valamit. másodikra Korleone feláldozta magát. harmadjára Bajuszos (jó, májfolt, whatever :rolleyes: ) Linda lecserélte
több mint 12 éve
ezt most úgy ahogy, de megmagyarázták (Petike idő előtti távozása). Dani meg csak úgy visszajött, bár talán ott is volt valami flesbekk.Azért csodálnám, ha ez rendszeres lenne. Szerintem csak egyetlen egyszer fogják most is meglépni.Eazzyna de pont Kíránál? 😕konqueror
több mint 12 éve
Azért csodálnám, ha ez rendszeres lenne. Szerintem csak egyetlen egyszer fogják most is meglépni.Eazzyna de pont Kíránál? 😕
több mint 12 éve
Azért csodálnám, ha ez rendszeres lenne. Szerintem csak egyetlen egyszer fogják most is meglépni.
több mint 12 éve
jó a műsor , meg kell a folyamatos csavargatás , de ez a visszaküldés már a múltkor is kicsit soknak tűnt nekem.Rentgeteg egyéb eszköz,lehetőség van így is a szerkesztők kezében ( védettségek osztogatása,titkos küldetés,randin kiejtés stb) amivel képesek úgy alakítani a szálakat ahogy nekik kedvük tartja...ez az 1 dolog lehetne igazán tabu , hogy aki kiesett annak viszlát mehet haza!
kellene legalább ez az egy igazodási pont a nézőknek, játékosoknak a műsorban , mert így hiába lehet keményen taktikázni ha tök felesleges mert
ha akarják visszaküldik az illetőt és kész...
több mint 12 éve
tavaly is volt nemegyszer olyan, hogy ketten jöttek be, és kedden meg valaki gyorsan kipottyant - mondjuk úgy, hogy 1 + 2 felállásban elmennek randira és az 1 választ, mondjuk ez a legszemetebb kihullási forma a játékban 😀shawnkavagy titkos küldetést kapnak, és aki megcsinálja védettség, aki nem az meg get the fuck out
az egész családozás meg onnan van, hogy ÉH1 Ádám a Korleone nevet Sixxtől kapta a taktikázás miatt, meg mert a Viasat is a Keresztapa zenét tolta mindig mikor ment az agyalás. Krisztián meg a legelején nagyon Korleone wannabe volt (még az almákat is pakolta mint a Király a cukrokat). csak hát csikorgott a gépezet erősen, nem is erőlteti már. ellentétben Tamással, akinek nagyon megtetszett a család szöveg. el is tudja lőni mindig az Irigy Hónaljmirigytől lopott Don Galáb, Don Bóvár, Don Áldkacsa, Don Kanyar neveket. már csak Don Kartács kellene. mondjuk én oldalba bökném a nagy "tartsuk meg az eredeti csapatot" projekt tervezgetésekor, hogy "haver, te is újonnan jött játékos voltál. vagy tán tévedek?"
több mint 12 éve
Húha, nem gondoltam, hogy visszaküldik. Sajnálom, mert ki nem állhattam a csajt, de örülök is mert jó facsavar. Egyébként ez az Alexa valami nagyon irritáló, talán csak Tamás családozása, meg intézkedése a szánalmasabb. Hol van ő a királyhoz? Neki nem kellett családozni, hogy egyértelműen keresztapa legyen...Egyébként az is benne van a játékban, hogy újra lány jöjjön nem? Volt példa ilyenre is, amikor nem cserélgették a nemeket.
Anikó megkapta a jól megérdemelte Éden Segge címet 😀 Csodálom, hogy nem kapott érte ajándékot...egyébként ez a Levi elég szimpatikus, remélem Anikóval összeállnak, és kivágják Tamást a cibe.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akartam már kérdezni de ennek, hogy lesz vége? úgyértem jönnek be emberek, meg esnek ki, aztán a vége előtt már nem jönnek újak? az első évaddal kicsit megálltam a 3. résznél egyéb elfoglaltságaim miatt :/