TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
de gyönyörű lesz ez a Levente-Anikó féle blindside. mármár Survivorba illő
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Kemény az előzetes. Jön egy csaj is lehet.
HÉ-nak van egy ajánlata a csajokhoz.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Omárka tesiedzőre is jár mint mondta az extrába, Juhász Gyula Power!

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Mármint Omárról beszélsz JJ? 😊

Mert egyébként igaz, hogy semmit nem láttunk belőle, eddig szimpatikus 😀

Egyébként most jut eszembe, hogy hát a muzsikus is így érkezett, csak ugye nem napokig, hanem 1szeri alkalomként a zenészekkel 😊fetomy
sose láttam még egy részt se, csak hallottam, hogy szerepelni fog, itt meg pont róla beszéltetek, ideális alkalomnak véltem hát, hogy beleszóljak a dolgokba 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mármint Omárról beszélsz JJ? 😊

Mert egyébként igaz, hogy semmit nem láttunk belőle, eddig szimpatikus 😀

Egyébként most jut eszembe, hogy hát a muzsikus is így érkezett, csak ugye nem napokig, hanem 1szeri alkalomként a zenészekkel 😊
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Petit kibaszták szlovákozás miatt, de szegény Omárt szó nélkül berakták cselédnek a bőrszíne miatt 😀lol
utóbb még muszáj lesz néznem nekem is, mert ismerem a srácot, két nyáron dolgoztam vele Siófokon 😊

igen jóarc, nem bántani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nahát, akkor nem csak hipert utáljuk együtt, de még a családi nézés is megvan 😀 Azt hittem már csak mi nézzük így zusammen 😀

Hát el is mondok egy mitíbónkot, hogy a muzsikus zúzzon haza 😊 Amúgy az az érdekes, hogy pl. krisztiánt marhára nem bírtam az elején, de aztán vett egy ilyen "alekoszos kanyart", és mostanra már inkább szimpatikus mint nem. Vagyis hát inkább szórakozok rajta, minthogy zavarna 😀
több mint 12 éve
Jóvan látom már, hogy Anikót kb. csak én nem bírom egyáltalán 😀

Muzsikusnak nem szabad kiesni, hát mi lesz ha megint kapnak egy feladatot, hogy zenéljenek? Hát gyakorlatilag mindegy volt ki mit javasol szövegnek, ő nyomta amit ő gondolt, új ötletek után is tökugyanazt kezdte el, és ugye hát annak ellenére, hogy kint ő profikkal dolgozik, most itt amatőrökkel is slágergyanús szerzeményt sikerült összehozni, ráadásul Edinának ott a front lineban nagyszerűen kitalálták, hogy 1-2 szót énekeljen és tapsolgasson néha, amolyan jelzésképpen, hogy ő is ott van 😀fetomy
én utálom hipert, meg a családom is 😀 mármint a családomat kedvelem, de ők szintén utálják hipert.

muzsikusnak pedig megásták már a sírját nyilván azért most volt zeneíró feladat mert tudják hogy ma kiejti őt Elemző

több mint 12 éve
Nekem sem szimpi Anikó, de amire elhatalmasodna ez az érzés addigra mindig megmutatják a fenekét. 😀

több mint 12 éve
Jóvan látom már, hogy Anikót kb. csak én nem bírom egyáltalán 😀

Muzsikusnak nem szabad kiesni, hát mi lesz ha megint kapnak egy feladatot, hogy zenéljenek? Hát gyakorlatilag mindegy volt ki mit javasol szövegnek, ő nyomta amit ő gondolt, új ötletek után is tökugyanazt kezdte el, és ugye hát annak ellenére, hogy kint ő profikkal dolgozik, most itt amatőrökkel is slágergyanús szerzeményt sikerült összehozni, ráadásul Edinának ott a front lineban nagyszerűen kitalálták, hogy 1-2 szót énekeljen és tapsolgasson néha, amolyan jelzésképpen, hogy ő is ott van 😀
több mint 12 éve
Azért a Krisztián féle rap betét nagyon kemény volt...
Amúgy remélem kiesik a muzsikus, mert akkora az arca, hogy nem fér a TV-nkbe.
Anikó meg egyre jobb csaj.
Omááááááááár!

több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Petit kibaszták szlovákozás miatt, de szegény Omárt szó nélkül berakták cselédnek a bőrszíne miatt 😀

Broki tánca priceless volt 😂

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
de hülye vagyok hát ő még lényegében bent sincs 😀 true!

Ja hát ha újtominak is az volt a feladata, hogy megkedveltesse magát, akkor nem jár jó úton 😀 Kíváncsi vagyok ki(k) kap(nak) védettséget holnap, bár szerintem senki. Vagy előtte savaztatnak a csajokkal,hogy Tomi vagy CR7 szimpibb, és amelyik kevésbé, az lesz védett 😀

Vagy bemondja a ceremónián Éva, hogy "Aki ma a védettséget kapja......OMÁÁR! Köszöntsétek az új lakót, Omárt" 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Még nem hiszem, hogy a héten beküldenék a csókát, szerintem majd kicsit később, azért a feladata annyira nem nehéz, ha csak egy-két napig kell csinálni.

Ez az újtomi nagyon elcseszte ezzel az arcoskodással....ilyen embert nem fognak tűrni benn.
Ez az Enrico meg kb mintha mindig sírásra állna, már majdnem sajnálom is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
OMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!443
Mekkora ötlet így beküldeni 😀 Végre nem csak szimplán bement, viszont így már tényleg eléggé vad lett a dolog, hogy 3-al több faszi van. Ilyen volt tavaly? (s hogyan zaljott a kijesés?)

Egyébként pedig akit nem zavar, hogy talán megtud valamit Máté játékban elért eredményéről:

Sources said: Máté 4. helyen fog végezni a versenyben, és Edinával kint már nincsenek együtt. 😊
több mint 12 éve
újTomi igazából Bárányos Zsolt öccse? 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Melák "artikulálásáról" elég sokszor Kőhalmi ugrik be.... 😀

ez a családozás meg gyakorlatilag abban merül ki (amellett hogy mondogatják ),
hogy esténként amikor bebaszás után elmennek aludni ,pacsiznak,ölelkeznek a lépcsőnél.... :rolleyes:
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Múlt héten még a Fókuszt is szétbarmolhatták a haverjaival tíz percre, az vicces volt 😀Rajna
http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/162643

Kösz a tippet, ez tényleg jó volt 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
jó kis népnevelő hatása van az ÉH-nak, rámutat hogy a nyálas szépfiúknak itt lőttek, csak a komoly manusokra van igény.

több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Spoiler alert: 😀
Muzsikus Tamás már nem sokáig lesz bent 😊
Tizen pár napot töltött a konkáv mödansziék birodalmában.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
akár Enrico, akár Új Tamás marad benn és kap védettséget, nagy valószínűséggel Alexához áll be. nem hinném, hogy utóbbi odamegy Nikihez, akármennyire is ezt akarja sugallni a Viasat

ezt valahogy meg kéne tudnia Anikónak és Leventének, mert utóbbi akkor szemrebbenés nélkül állhat el onnét (sőt, ha ottmarad kiesik ugye), és Levente (aki elijesztette az ormányos medvét 😕 ) mehet az olaszliszkai Slasht kifúrni

így mindenki jól jár, Skorpiókirály/Kulabácsi/Muzsikus pedig gigantikus blindsideot kapna részben attól az original családtól, amiben igazából ő ugye soha nem is volt benne
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
tetszik a gondolatmenet, nekem is teljesen szimpatikus a tag.

viszont ez a feladat elég gonosz. egy rossz húzás és... mindjárt kiderül 😀 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
mikor mutatták az új tagot először hátulról a fejét & a varrását, akkor felkiáltottam hogy "BAZMEG EZ RANDY ORTON!"

aztán kiderült h búrázatra inkább Gus Hansenre hasonlít egy kicsit. mindenesetre eddig abszolút jó a benyomásom róla. a selyem Enrikóval szemben tuti nyeri majd a szimpátiaszavazást, CR7 kiesik, védett lesz az új bak, aztán papírforma szerint Tomit ki is ejti egy Name VS Name összecsapás során, már ha nem lesz extra kavarás
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Le vagyok döbbenve, hogy Niki milyen kis kertitörpe Edina mellett.
Azt hittem, hogy fordítva van.

több mint 12 éve
Így az 1 perc utolsó adására sikerült egy méretes bakit belerakni. Icuka golflabdás-üvegenmaradós-kupakkiütős játékban mutatott drámai produktumakor, mikor ugye 7-et elkúrt, majd 1 mp-el az idő vége előtt az utolsó 3-at rakta rá, akkor elkezdenek örülni, és a visszamaradó 1 másodpercből a háttérben a kivetítős visszaszámlálón valahogy 17 lett 😊 Nem gondoltam volna, hogy még ezt is összevágják 😮