TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
na mostmár láttam.mivel jó előre megnéztem a bemutató filmeket, így volt már némi képem róluk.
a csajok közül kírát én se választottam volna, az biztos. irritáló.
nekem a szlovákiai csaj tetszik legjobban, de edina is értelmesnek tűnik, ez máris komolyabb létszám a csajok közt mint tavaly volt 😀
ribancniki hozza a karaktert, hyperaktív anikó meg a műsornak jót tesz, az idegeimnek hosszú távon nem.
ez a +1-es bige meg tuti hogy kurva, alapvető első kieső.
a csávók közül az ácsmester még mindig rendes tagnak látszik, hozza a pápa2.0-t, de többet beszél legalább. esti fénnyel hasonlít crixusra.
máténak a kisfilmje pofánverés gyanús, de a pilotban csodásat alkotott. érződik, hogy vágyik az újkorleóne szerepkörre, de király csak egy van. alapvető a maradása.
swimmer csávónak bejött az élet ribancnikivel, hosszú távú projektnek néz az ki, várom a twistet.
szakkommentátor krisztián sokat nem tett hozzá, mr. obvious poszter lehet a falán otthon. tőle gyanúsan lelép az asszony szerintem már most és betámadja a kiskirályt, de ettől még vigasztalódhat kyrával mondjuk.
aki kilóg az a peti gyerek, aki ződfülű, az ilyenek meg már tavaly sem éltek sok időt meg. jobban járnánk szvsz az olaszliszkai deszperádóval mi nézők - az ilyen kisgyerekek egysíkú karakternek számítanak.
több mint 12 éve
höri meg monnyon le, tuti nem is nézte.... 😛 😀peachnem néztem, mert nincs tévém. minden részt másnap fogok csak pótolni a neten.
több mint 12 éve
hát , így első részből ami lejött , hogy van új Dani meg új Levi + egy után gyártott Bódi Sylvi !! 😊
több mint 12 éve
elsőre az ács tűnt normálisnak, aztán kiderült h egy makk 😀 nálam is máté a favorit, respect első este sakál részegen egy szál fasz*an befeküdni egy vadidegen csaj mellé 😀 az edina nevű csak brutál jó nő, a végén az a kokesz bula meg valami tragédia... 😂höri meg monnyon le, tuti nem is nézte.... 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
jol sikerült a casting ismételten. az autószerelő gyereket mondjuk feliratozhatnak, mert nem annyira értem az akcentusat, és biztos lesz pár epikus sora.
meg a kira szösziben van fantázia, fogja tolni a műsort.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
a rész elején szaba cimborája volt a legszimpatikusabb, aztán a prömier végére felkerültem a Máté-bandwagonra 😀 a zenei szerkesztőt sem vágták ki az előző évad óta, minden adott egy jó évadhoz. első benyomások alapján jól sikerült a casting, féltem, hogy közelében nem lesznek az előző csapatnak. szerencsére nem kell félnem, legalább 14-szer nevettem fel ezalatt az 1 óra alatt 😀csajok közül Kira kuka, Niki sokáig bent lesz, Noémiről egyből Aliz ugrott be, Anikó olyan, mint egy Jennifer-Kriszta hibrid, Edina meg simán szimpatikus. várjuk a holnapit 😀
Extrában volt valami érdekes?
több mint 12 éve
.brk
1 890
Máté az én emberem 😀 amit a végén levágott az hatalmas volt 😀csajok közül egyedül Edina néz ki értékelhetően, többi bűnronda (najó, Anikó elmehet esetleg). jó lesz ez, csak kavarják a szart rendesen 😊
több mint 12 éve
remek évadkezdés volt 😀 hiányzott már, mint egy falat kenyér 😀
több mint 12 éve
minden nap lesz éden extra (= csöcs és faszmutogatás), nem csak pénteken.
több mint 12 éve
Az amerikaifoci hódítja magyarország értelmiségét, tegnap a legyenönismilliomosban próbálkozott egy amerikaifoci-fan doktor, ma pedig a maradj talponban tűnt fel egy fiatal srác szintén a.f. fanként 😀fetomyráadásul utóbbi Raikkönen fan is volt! :cool:
több mint 12 éve
Az amerikaifoci hódítja magyarország értelmiségét, tegnap a legyenönismilliomosban próbálkozott egy amerikaifoci-fan doktor, ma pedig a maradj talponban tűnt fel egy fiatal srác szintén a.f. fanként 😀
több mint 12 éve
Nem szoktam efféle bullshiteket nézni, de az ajánlóban nekem nagyon úgy tűnt h ez a Megasztár-logó eléggé Dallas Stars logó koppintás, vélemény?empty taxiyup, twitteren már az előző évadnál is feljegyeztem 😀
több mint 12 éve
Nem szoktam efféle bullshiteket nézni, de az ajánlóban nekem nagyon úgy tűnt h ez a Megasztár-logó eléggé Dallas Stars logó koppintás, vélemény?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:Kiszurkoltuk!!
A legnagyobb, a legjobb nyert, megint. Úgy néz ki kezdenek átállni arra, hogy a húzóemberek nyernek, ami örömteli. 😊Newman
Egyértelműen a legjobb helyre ment a fődíj!
Bár így , hogy a vége felé már szinte teljesen jófiú lett ő is,
egy kicsit veszített a szimpátiámból!! 😂
Dupla öröm hogy e miatt ( meg azért más miatt is ) kb Kinga a legnagyobb vesztes... :cool:
több mint 12 éve
Igen egy kis családi dráma helyett lehetne kicsit pörgősebb a játékmenet.Ez az 1 perc és nyersz már most tetszik, nagyon komoly idegörlő game 😀JayBAz erőltetett műcsaládidrámán kívül nekem is 😀shawnka
több mint 12 éve
Ez az üveges ez fizikailag lehetetlen...JayBJA, pont ezen gondolkodtam én is, de hát 1 millát már nem adnak ingyen. 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ez az üveges ez fizikailag lehetetlen...
több mint 12 éve
Ez az 1 perc és nyersz már most tetszik, nagyon komoly idegörlő game 😀JayBAz erőltetett műcsaládidrámán kívül nekem is 😀
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Ez az 1 perc és nyersz már most tetszik, nagyon komoly idegörlő game 😀
több mint 12 éve
Christofel még mindig überkurvanagy 😂Hajdú Steve meg óriási, ahogy ezt a csicskát előadta, hát beszarás 😀
Komolyan ez a belevaló szenzációs évadzáró lett, szarrá röhögöm magam 😀
Főleg ezzel a fél banda hót részeg, Olivér meg olt mindenkit mint az ökör, tényleg óriási.
"Állandóan csesztetsz, kérlek tisztelj meg!"
több mint 12 éve
Ja, néztem én is a Belevalót, Kinga ma is bizonyított.
több mint 12 éve
Most nézem a Coolon a BeleValó Világot. Még most is anyáznak, Kinga és a másik szöszi főleg. Előbbi most már sír is 😂gdavidKinga egyébként gyönyörűen viselkedett ma is, azok az arcok is amiket vágott.. főleg miközben attila kb. épp bocsánatot kért, hogy x alkalomkor túlzásba esett és köcsög volt, közben is úgy nézett kinga, mintha épp őt anyázta volna kb. attila.
De sebaj, szoliba már volt az a lényeg 😉
több mint 12 éve
Most nézem a Coolon a BeleValó Világot. Még most is anyáznak, Kinga és a másik szöszi főleg. Előbbi most már sír is 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
A finálé legjobb jelenete Csaba haverjának beszéde volt, aminek a végén a mellette ülő lenyomott egy epic fészpalmot 😂 Egyébként miután először mutatták az állást, gondoltam, hogy ez lesz. Miután tavaly látszott, hogy ténylegesen lehet szavazóbázisa az ilyen félig bunkópöcs félig szerethető karaktereknek, már valószínű volt, hogy ilyen 60-al nem kap ki Csabitól. Azzal együtt, hogy a java részét kihagytam a műsornak, így az uccsó hét sztem nem volt rossz, és az alapján örülök is Attila győzelmének.
btw az X-Faktorosok valami eszméletlen semmilyenek, ez a sláger tibó féle egysoros konkrétan mintha semmiről nem szólt volna, Muri Enikő meg szimplán teljesen alkalmatlan a playbackre is meg erre a Shakira-Beyoncé vonalra is szvsz.