TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
A legnagyobb, a legjobb nyert, megint. Úgy néz ki kezdenek átállni arra, hogy a húzóemberek nyernek, ami örömteli. 😊

több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Na már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.Stez
csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!Joci
A Pats-Giants SB-ket jobban szereti 😛Stez
mert már a felénél beleraksz valamit a szájába? 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Jóó, Attila legalább műsort csinált
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznemStez
Majd jön a másik szar...
Ne aggódj!catattack
Erről mindig a Truman-show vége jut eszembe...

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Na már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.Stez
csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!Joci
A Pats-Giants SB-ket jobban szereti 😛

több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
hm

hát erre nem számítottam. de nyilván nagyobb öröm a magányos manipulátor győzelme, mint az unalmas jófiúé. tanulság: néha megéri 'rossznak' lenni

Attila sikere azért is örömteli nekem, mert ezek szerint az emberi kapcsolatok & érzelmek kialakítására alkalmatlan figuráknak is lehet keresnivalója a világban
több mint 12 éve
catattack 3 520
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznemStez
Majd jön a másik szar...
Ne aggódj!
több mint 12 éve
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznem

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
FUCK YEAH

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
catattack 3 520
Van igazság!
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Csaba W leszStez
eaglesmcnabb cimborája végre igazán híres lesz

a finálé legjobb jelenetei egyértelműen a KöKis kikapcsolások voltak
több mint 12 éve
Csaba W lesz

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
eddig papírforma, sehereseagya out
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
epic tress megy a hiperdöntőről 😛

Olivér Leonidasz(a spártai, nem a nyikhaj) ütött 😀
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
VV5:

Dya szerelmet vallott Fecónak(!), állítólag mindig is rá volt csoffadva, és kinn is rá gondolt

http://starity.hu/magazin/22852-szerelem-a-villan-kivul-shadi-es-dya-egyutt/

minden jóérzésű ember tudja, hogy irányított a dolog. de bazki csinálhatnák kevésbé feltűnően és hihetőbben 😀 én is utolsó hetet úgyahogy nézegetem, mint fetomy, erre próbálnak a nézők torkán lenyomni két ilyen ordító fake kejli sztorit, mint ez a kubai latin vérvonal Cristofel-kacsacsőr Veronika-gonosz törpe Peti hármas, meg ez a Dya ( . )( . ) - Fecó akármi

save_us.ÉH2konqueror
igazán jó húzás mostanában csakis a Kinga-Gergő féle szembesítés volt
az viszont nagyon komolyat ütött (nekik is )!
😀 😀

ÉH2.-ben viszont nagyon bízom !! 😊
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az új Survivorról fogok írni, SPOILER ALERT
konqueror
mikor megláttam mi a rész címe (total dysfunction) már sejtettem, hogy mi lesz a 2 cselendzs eredménye 😀

még 2 csaj kiesik utána variálás lesz. csak az a kérdés, hogy draftszerűen vagy kendősorsolás. utóbbi nagyobb szívás 😊

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
VV5:

Dya szerelmet vallott Fecónak(!), állítólag mindig is rá volt csoffadva, és kinn is rá gondolt

http://starity.hu/magazin/22852-szerelem-a-villan-kivul-shadi-es-dya-egyutt/

minden jóérzésű ember tudja, hogy irányított a dolog. de bazki csinálhatnák kevésbé feltűnően és hihetőbben 😀 én is utolsó hetet úgyahogy nézegetem, mint fetomy, erre próbálnak a nézők torkán lenyomni két ilyen ordító fake kejli sztorit, mint ez a kubai latin vérvonal Cristofel-kacsacsőr Veronika-gonosz törpe Peti hármas, meg ez a Dya ( . )( . ) - Fecó akármi

save_us.ÉH2
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szörnyű volt ez az idei mezőny.fetomy
idén beépülsz az ÉH nézők sorába a tavalyi - vállalhatatlan- távolmaradás után?Höri
Na azt nagyon nem tartom valószínűnek 😀 Legalábbis tavaly egyáltalán nem fogott meg, majd idén megláSSuk.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
idén beépülsz az ÉH nézők sorába a tavalyi - vállalhatatlan- távolmaradás után?Höri
én is távol voltam tavaly ÉH alatt
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
idén beépülsz az ÉH nézők sorába a tavalyi - vállalhatatlan- távolmaradás után?

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az nem lényeg, hogy megkúrt a peti, de az undorító és gusztustalan, hogy ezt elárulta a faszimnak.

Nem értettem mi hiányzott az életemből 😂

Egyébként így eldöntöttem, hogy az uccsó hetet csak megnézem már a való világból, és kb. 2 nap után rá kellett jönnöm, hogy egyedül Shadi az, aki nem idegesítően barom/gyökér/picsa/... satöbbi és ő is csak azért, mert egyáltalán nem mutatták 😀 Szörnyű volt ez az idei mezőny.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
az új Survivorról fogok írni, SPOILER ALERT

hát minden úgy megy ahogy vártam. Salani törzs nyilván gyengébb, de ezt tetézik még hülyeséggel is. ritkán látni ilyen elbaszott törzset. Kitty Kat meg egyszerűen priceless volt a challengen, kétszer(!) is bevetődött a vízbe csak úgy(!), pedig nem is kellett volna neki. megmentése érthetetlen, inkább kibaszták a walking dead asszonyt, akitől shawnka fél. de mínusz kettőben vannak, kurvára szarok, és még nők is. valami nekik fekvő challenget kéne betenni majd a jövőben, mert ez így nem túl izgi. Manonóknál Colton engem idegesít, és nem azért mert meleg, hanem azért, mert idegesítő. nagyobb drama queen mint a salanik közül bármelyik. viszont jól tette, hogy az idoljával összeállt Troyzannal, Tarzannal, a törpével, meg a sushi séffel. nyilván ha egyszer valahogy a csajok bemákolnak egy challenget akkor idol elő, és kibasszák az Andrzej Kirilenko hasonmás Mattet. amúgy a muscular fiúk mit gondoltak? 9 fős törzsben 4 fős csapat? vágom, hogy csak a jómegjelenésűeket vették be, de így az elején könnyű lenyomni őket, jelenleg nagyon úgy fest, hogy beleszaladnak a késbe (mondjuk a fene se gondolta volna hogy Colton összekukáz egy szobrocskát). jövő héten meg nem tudni mi lesz, csak annyit, hogy szakadni fog az eső és a lányok szétfagynak. fiúk meg verték a mellüket, hogy övék a legjobb tábor evör. nekem a kedvencem a régiek közül az All Starban a Chapera volt (piros, ott volt Rob és Amber). még hintát is csináltak 😊 (bár azt a mostaniak is). abban volt, hogy Rupert ötlete alapján beásták magukat a sárgák, aztán másnap az első dagály kiöntötte őket és hajléktalanok lettek 😀 a mostani csajbandától kinézek hasonlót

és továbbra is idegesít az eyecandyk hiánya
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Aranypart Adának bejött az élet

http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2012/02/17/ismerd-fel-keprol-a-ribancotkonqueror
szép találat. a leendő ÉH2 versenyzők között is van vállalkozó* http://www.foxhq.com/ambra-top-class/Höri
Comment.com-ot nem olvasol? 17-én kitették már sixxék. A legjobb, hogy végre kiderült a térdzokni eredete. 😀Schleck
á, nekem csak ma délután mondták, egyből meg is kerestem. most visszakerestem a comment.com-on is, és tényleg 😀 http://comment.blog.hu/2012/02/17/aranypart_ada_a_teste_svajcot_is_megjarta_18#more4120148 térdzokni 😂
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Aranypart Adának bejött az élet

http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2012/02/17/ismerd-fel-keprol-a-ribancotkonqueror
szép találat. a leendő ÉH2 versenyzők között is van vállalkozó* http://www.foxhq.com/ambra-top-class/Höri
Comment.com-ot nem olvasol? 17-én kitették már sixxék. A legjobb, hogy végre kiderült a térdzokni eredete. 😀