TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: A legnagyobb, a legjobb nyert, megint. Úgy néz ki kezdenek átállni arra, hogy a húzóemberek nyernek, ami örömteli. 😊
több mint 12 éve
mert már a felénél beleraksz valamit a szájába? 😛A Pats-Giants SB-ket jobban szereti 😛StezNa már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!Joci
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.Stez
több mint 12 éve
Erről mindig a Truman-show vége jut eszembe...Jóó, Attila legalább műsort csináltMajd jön a másik szar...
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznemStez
Ne aggódj!catattack
több mint 12 éve
A Pats-Giants SB-ket jobban szereti 😛Na már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!Joci
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.Stez
több mint 12 éve
Na már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!
több mint 12 éve
Na már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.
több mint 12 éve
hmhát erre nem számítottam. de nyilván nagyobb öröm a magányos manipulátor győzelme, mint az unalmas jófiúé. tanulság: néha megéri 'rossznak' lenni
Attila sikere azért is örömteli nekem, mert ezek szerint az emberi kapcsolatok & érzelmek kialakítására alkalmatlan figuráknak is lehet keresnivalója a világban
több mint 12 éve
catattack
3 520
Jóó, Attila legalább műsort csináltMajd jön a másik szar...
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznemStez
Ne aggódj!
több mint 12 éve
Jóó, Attila legalább műsort csináltbár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznem
több mint 12 éve
catattack
3 520
Van igazság!
több mint 12 éve
Csaba W leszStezeaglesmcnabb cimborája végre igazán híres lesz
a finálé legjobb jelenetei egyértelműen a KöKis kikapcsolások voltak
több mint 12 éve
eddig papírforma, sehereseagya out
több mint 12 éve
epic tress megy a hiperdöntőről 😛Olivér Leonidasz(a spártai, nem a nyikhaj) ütött 😀
több mint 12 éve
VV5:igazán jó húzás mostanában csakis a Kinga-Gergő féle szembesítés volt
Dya szerelmet vallott Fecónak(!), állítólag mindig is rá volt csoffadva, és kinn is rá gondolt
http://starity.hu/magazin/22852-szerelem-a-villan-kivul-shadi-es-dya-egyutt/
minden jóérzésű ember tudja, hogy irányított a dolog. de bazki csinálhatnák kevésbé feltűnően és hihetőbben 😀 én is utolsó hetet úgyahogy nézegetem, mint fetomy, erre próbálnak a nézők torkán lenyomni két ilyen ordító fake kejli sztorit, mint ez a kubai latin vérvonal Cristofel-kacsacsőr Veronika-gonosz törpe Peti hármas, meg ez a Dya ( . )( . ) - Fecó akármi
save_us.ÉH2konqueror
az viszont nagyon komolyat ütött (nekik is )!
😀 😀
ÉH2.-ben viszont nagyon bízom !! 😊
több mint 12 éve
az új Survivorról fogok írni, SPOILER ALERTmikor megláttam mi a rész címe (total dysfunction) már sejtettem, hogy mi lesz a 2 cselendzs eredménye 😀
konqueror
még 2 csaj kiesik utána variálás lesz. csak az a kérdés, hogy draftszerűen vagy kendősorsolás. utóbbi nagyobb szívás 😊
több mint 12 éve
VV5:Dya szerelmet vallott Fecónak(!), állítólag mindig is rá volt csoffadva, és kinn is rá gondolt
http://starity.hu/magazin/22852-szerelem-a-villan-kivul-shadi-es-dya-egyutt/
minden jóérzésű ember tudja, hogy irányított a dolog. de bazki csinálhatnák kevésbé feltűnően és hihetőbben 😀 én is utolsó hetet úgyahogy nézegetem, mint fetomy, erre próbálnak a nézők torkán lenyomni két ilyen ordító fake kejli sztorit, mint ez a kubai latin vérvonal Cristofel-kacsacsőr Veronika-gonosz törpe Peti hármas, meg ez a Dya ( . )( . ) - Fecó akármi
save_us.ÉH2
több mint 12 éve
Na azt nagyon nem tartom valószínűnek 😀 Legalábbis tavaly egyáltalán nem fogott meg, majd idén megláSSuk.Szörnyű volt ez az idei mezőny.fetomyidén beépülsz az ÉH nézők sorába a tavalyi - vállalhatatlan- távolmaradás után?Höri
több mint 12 éve
én is távol voltam tavaly ÉH alattSzörnyű volt ez az idei mezőny.fetomyidén beépülsz az ÉH nézők sorába a tavalyi - vállalhatatlan- távolmaradás után?Höri
több mint 12 éve
Szörnyű volt ez az idei mezőny.fetomyidén beépülsz az ÉH nézők sorába a tavalyi - vállalhatatlan- távolmaradás után?
több mint 12 éve
Az nem lényeg, hogy megkúrt a peti, de az undorító és gusztustalan, hogy ezt elárulta a faszimnak.Nem értettem mi hiányzott az életemből 😂
Egyébként így eldöntöttem, hogy az uccsó hetet csak megnézem már a való világból, és kb. 2 nap után rá kellett jönnöm, hogy egyedül Shadi az, aki nem idegesítően barom/gyökér/picsa/... satöbbi és ő is csak azért, mert egyáltalán nem mutatták 😀 Szörnyű volt ez az idei mezőny.
több mint 12 éve
az új Survivorról fogok írni, SPOILER ALERThát minden úgy megy ahogy vártam. Salani törzs nyilván gyengébb, de ezt tetézik még hülyeséggel is. ritkán látni ilyen elbaszott törzset. Kitty Kat meg egyszerűen priceless volt a challengen, kétszer(!) is bevetődött a vízbe csak úgy(!), pedig nem is kellett volna neki. megmentése érthetetlen, inkább kibaszták a walking dead asszonyt, akitől shawnka fél. de mínusz kettőben vannak, kurvára szarok, és még nők is. valami nekik fekvő challenget kéne betenni majd a jövőben, mert ez így nem túl izgi. Manonóknál Colton engem idegesít, és nem azért mert meleg, hanem azért, mert idegesítő. nagyobb drama queen mint a salanik közül bármelyik. viszont jól tette, hogy az idoljával összeállt Troyzannal, Tarzannal, a törpével, meg a sushi séffel. nyilván ha egyszer valahogy a csajok bemákolnak egy challenget akkor idol elő, és kibasszák az Andrzej Kirilenko hasonmás Mattet. amúgy a muscular fiúk mit gondoltak? 9 fős törzsben 4 fős csapat? vágom, hogy csak a jómegjelenésűeket vették be, de így az elején könnyű lenyomni őket, jelenleg nagyon úgy fest, hogy beleszaladnak a késbe (mondjuk a fene se gondolta volna hogy Colton összekukáz egy szobrocskát). jövő héten meg nem tudni mi lesz, csak annyit, hogy szakadni fog az eső és a lányok szétfagynak. fiúk meg verték a mellüket, hogy övék a legjobb tábor evör. nekem a kedvencem a régiek közül az All Starban a Chapera volt (piros, ott volt Rob és Amber). még hintát is csináltak 😊 (bár azt a mostaniak is). abban volt, hogy Rupert ötlete alapján beásták magukat a sárgák, aztán másnap az első dagály kiöntötte őket és hajléktalanok lettek 😀 a mostani csajbandától kinézek hasonlót
és továbbra is idegesít az eyecandyk hiánya
több mint 12 éve
á, nekem csak ma délután mondták, egyből meg is kerestem. most visszakerestem a comment.com-on is, és tényleg 😀 http://comment.blog.hu/2012/02/17/aranypart_ada_a_teste_svajcot_is_megjarta_18#more4120148 térdzokni 😂Comment.com-ot nem olvasol? 17-én kitették már sixxék. A legjobb, hogy végre kiderült a térdzokni eredete. 😀SchleckAranypart Adának bejött az életszép találat. a leendő ÉH2 versenyzők között is van vállalkozó* http://www.foxhq.com/ambra-top-class/Höri
http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2012/02/17/ismerd-fel-keprol-a-ribancotkonqueror
több mint 12 éve
Comment.com-ot nem olvasol? 17-én kitették már sixxék. A legjobb, hogy végre kiderült a térdzokni eredete. 😀Aranypart Adának bejött az életszép találat. a leendő ÉH2 versenyzők között is van vállalkozó* http://www.foxhq.com/ambra-top-class/Höri
http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2012/02/17/ismerd-fel-keprol-a-ribancotkonqueror