TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Edina vezetkéneve amúgy Szégyen? Komolyan mondom, akkora hisztis picsa, hogy beszarok már. Minden szutykon össze-vissza sérül, én nem csodálkoznék ha jövő héten már lecserélné a picsába Máté, mert sokáig ez nem nagyon tolerálható...

btw Tomin meglepődtem, egész jót írt, de hát Krisztián vitte a prímet nyilván 😂
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
300 köbcenti nélkül nem élet az élet!vadibandi
parádés vers volt 😀 nincs igazság!
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
300 köbcenti nélkül nem élet az élet!

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
szegény Máté meg a végén már nagyon ki volt...
Lécci,lécci.... behaltam!!! 😀yooker
az extrában már nem kellett kérlelniHöri
a "konkurencia" érkezése akkor megtette hatását ... 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lécci,lécci.... behaltam!!! 😀yooker
az extrában már nem kellett kérlelni

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
bassza meg az összes lakó, hogy a jobb csajt zavarták haza

gazemberség 😕konqueror
az a furcsa hogy milyen tuti csajnak tartja magát ez az új lány ,pedig még csak 20 éves de
olyan a tartása mint aki 70 évig rőzsét cipelt + csapott váll ,egyelőre még vékony , de tónustalan puha test , stb teljesen el van tévedve....
viszont amennyiben a külsőségektől eltekintünk akkor játék szempontjából értelmesebb ,
okosabb lesz ezért meg jobban jártunk vele...

Lécci,lécci.... behaltam!!! 😀
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Omáron szakadok 😀 Nagyon nagy arc. Remélem sokáig benn marad még.
Ez a Tomi ez egy totál alja ember 😀 Én belöktem volna a vízbe a csónakban.

Úgy látom ma Krisztián fogja le szlovákkurvázni Noémit 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

gazemberség 😕konqueror
azért csak fejlődnek a fiúk is stratégiailag. engem meglepett ez a majdnem konszenzus

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
marosvásárhelyi tenorx a csillag születikben. És továbbjutott 😀

pantomim énekes beszarás. 😂 az is tuti székely volt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Tamás tegnapi táncából amit a műsorban csinált.
Én szégyeltem magam...Bazzani
Pedig saját elmondása szerint ahhoz is ért. Ezen a hajókázáson is ahogy leszarták a fejét és csak tolta-tolta...
Mind1, fél Budapestnek már biztos ég az arca...

Do your job
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 258 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez most tényleg ennyire hülye vagy csak megjátssza?????
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a Tomi mekkora gyökér, nagyon túlmisztifikálja a dolgokat, gyanúsan repül csütörtökön
(pedig örültem mikor bejött)
több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 542 — Steelers fan
itt a cápánál már nem tudom elhinni h van ilyen szerencsétlen pali
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...

gazemberség 😕
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
hogyvolt:

Carlos levelet hoz és vigyorog, amikor Omárt meglátja, a levelet meghallva Terror meg teljesen kiakad, hiszen a szingliszobába kell költöznie. Nem hiszem el, mondja, Ostobenkó meg röhög, mire Terror beszól, SZERINTED EZ VICCES BAZDMEG, EGY FASZIVAL KELL ALUDNOM! A legtöbb látens homoszexuális ezzel leplezi a dolgot, csak mondom,….

…Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt, aki ismeri a csávót - márpedig ha fél Budapest ismeri, legalább egy kommentelő csak akad, aki benne van az egymillióban - jelentse kommentben.

komment:

Válasz erre
Názáleti Blájen 2012.04.03. 07:26:03
"Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt"

Tegnap együtt nyomtuk a bugit Eurythmics-re az Alteregóban. 😀 😀 😀

Majdnem tökéletes komment, bár én zeneként Boy George-t, Jimmy Sommerville-t vagy Marc Almondot írtam volna, esetleg Erasure-t.vadibandi
Ez valami buziklub?Bazzani
Miből jöttél rá? 😊vadibandi
Tamás tegnapi táncából amit a műsorban csinált.
Én szégyeltem magam...

több mint 13 éve
hogyvolt:

Carlos levelet hoz és vigyorog, amikor Omárt meglátja, a levelet meghallva Terror meg teljesen kiakad, hiszen a szingliszobába kell költöznie. Nem hiszem el, mondja, Ostobenkó meg röhög, mire Terror beszól, SZERINTED EZ VICCES BAZDMEG, EGY FASZIVAL KELL ALUDNOM! A legtöbb látens homoszexuális ezzel leplezi a dolgot, csak mondom,….

…Ki a faszom ez a Tetkós Terror Tamás? versenyt, aki ismeri a csávót - márpedig ha fél Budapest ismeri, legalább egy kommentelő csak akad, aki benne van az egymillióban - jelentse kommentben.

komment:

Válasz erre

Majdnem tökéletes komment, bár én zeneként Boy George-t, Jimmy Sommerville-t vagy Marc Almondot írtam volna, esetleg Erasure-t.vadibandi
Ez valami buziklub?Bazzani
Miből jöttél rá? 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
hogyvolt:

komment:

Válasz erre

Ez valami buziklub?

több mint 13 éve
hogyvolt:

komment:

Válasz erre

Majdnem tökéletes komment, bár én zeneként Boy George-t, Jimmy Sommerville-t vagy Marc Almondot írtam volna, esetleg Erasure-t.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
A cigi elvonása is simán okozhat tüneteket 😊 Épp azért mertem mondani, mert van ismerősöm, aki nem nyomott semmi komolyabbat, csak füvet és mégsem viselte túl jól amikor abbahagyta 😊fetomy
Szerintem ez emberfüggő... Az a meglátásom hogy a cigiről is azok nem tudnak leszokni akik pörgetik magukat rajta hogy "jaj de jó lenne rágyújtani, úgy hiányzik", stb. Én pl. sok év aktív dohányzás után gond nélkül szoktam le egyik napról a másikra.
Szerintem ugyanez igaz a spanglira is...
Abba meg most ne menjünk bele hogy ki honnan (ismerőstől, stb.) veszi az információit, kényes téma 😊
De ez már tényleg off.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
szimplán agyhalottak, nyertem 😀

több mint 13 éve
mivel az ilyen műsorok szereplői sztem nagy százalékban nyomatják a cuccost, és az úgy eléggé instabillá tenné őket, ha hetekre, hónapokra megvonják tőlük 😊fetomy
OFF: Szerintem ez nincs így 😊 A kender nem heroin hogy elvonási tüneteket okozzon az elhagyása 😊Rataxes
A cigi elvonása is simán okozhat tüneteket 😊 Épp azért mertem mondani, mert van ismerősöm, aki nem nyomott semmi komolyabbat, csak füvet és mégsem viselte túl jól amikor abbahagyta 😊
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
mivel az ilyen műsorok szereplői sztem nagy százalékban nyomatják a cuccost, és az úgy eléggé instabillá tenné őket, ha hetekre, hónapokra megvonják tőlük 😊fetomy
OFF: Szerintem ez nincs így 😊 A kender nem heroin hogy elvonási tüneteket okozzon az elhagyása 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ugye ez a kevésbé irányított dolog nem komoly? 😀Schleck
Úgy értettem, hogy talán kevesebb lóvét és energiát fektetnek abba, hogy minden másodperc megrendezett legyen, mint egy rtlklub amennyire megteheti, de hát ezt nem feltételezem, mivel fogalmam sincs, csak arra akartam kilyukadni, hogy mindegy mennyire van megrendezve, egy füvezést nem hinném, hogy tiltanak, mivel az ilyen műsorok szereplői sztem nagy százalékban nyomatják a cuccost, és az úgy eléggé instabillá tenné őket, ha hetekre, hónapokra megvonják tőlük 😊

Inkább max azt tudom elképzelni, hogy mondták, hogy azért ne éjjel nappal, hogy lehessen mellette műsort is csinálni 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Miért ne lehente? 😊 Szvsz a valóvillában is simán nyomták nekik, hiszen ezek a műsorok (már rég) nem arról szólnak, hogy összezárunk és követjük a napjaitokat, hanem megrendezünk minden pillanatot. Lehet, hogy most egy ÉH kevésbé irányított, mint a VV, de sztem ilyen simán van benne, hogy füvezhetnek. Alapból nem is csak máté füves sztem.

Máté amúgy jól kezeli edinát valóban. TEgnap este szarrá röhögtem magam amikor ott edina full besérülve üldögél, máté meg szarik az egészre, azt ott fekszik mellette, ami párbeszéd ott lement.. 😀fetomy
Ugye ez a kevésbé irányított dolog nem komoly? 😀

több mint 13 éve
Miért ne lehente? 😊 Szvsz a valóvillában is simán nyomták nekik, hiszen ezek a műsorok (már rég) nem arról szólnak, hogy összezárunk és követjük a napjaitokat, hanem megrendezünk minden pillanatot. Lehet, hogy most egy ÉH kevésbé irányított, mint a VV, de sztem ilyen simán van benne, hogy füvezhetnek. Alapból nem is csak máté füves sztem.

Máté amúgy jól kezeli edinát valóban. TEgnap este szarrá röhögtem magam amikor ott edina full besérülve üldögél, máté meg szarik az egészre, azt ott fekszik mellette, ami párbeszéd ott lement.. 😀