TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
közben utánanéztem. először ugye felajánlották a tikot, de az nem kellett. aztán mondták, hogy rúdtáncolnak, az sem érdekelte őket. és a ferdeszemű, ÁM nagymellű akárki akkor mondta, hogy ennyi és ennyi pálmalevelük van, fonnak nekik tetőt. ezért kapták meg a tüzet végül, bár nem hiszem, hogy azt a fél napot nem tudták kivárni(mondom nem láttak ezek még egy évadot se).
több mint 12 éve
amit nem vágtam a részből: végül a tüzet azért adták oda, mert a lányok megfonták a tetőt nekik?shawnkaaz ázsiai ribanc odament még kettővel és lekezelt a sushi séffel. ezért utálta a végén a kicsitfeka luvnya hogy mit partizánkodik. de hogy végül miért kapták meg a tüzet, nem vágom pontosan, valamit magyaráztak, hogy csinálnak a fiúknak 20/40 valamit, de hogy mit az rejtély. amúgy meg segghülyék, első tribalon általában mindenki megkapja a tüzet, számíthattak volna rá. ja meg ugye este lopni is mentek a tüzet a gárék
bezzeg ha Brandon meg Coach ittlenne, akkor mind a tizennyolcan kézenfogva imádkoztak volna öt perc után és a nagy közös tábortűz körül énekelték volna a kumbayyát teljes békében
több mint 12 éve
szinte biztos vagyok benne, hogy az 5. részre már lesz kavarás a tribeok közt. a fiúk fele szalámi lesz, ugyanennyi lány meg manónő, de eljöhetne ez a twist előbb is.Colton feje hulljon porba. Főleg, ha tényleg megmutatja a HI-t a többieknek, elvégre pont azért kapta, hogy a Matt(szőke bankár, nagypofájú)-Mike(barnahajú, lopóstolvaj)-Jay(a pirosatlétásmodell) trióból megszopasson majdan valakit.
Tarzan eléggé emlékeztet kavbojRickre, remélem nem lesz igazam, de az epic battlet már én is várom köztük.
amit nem vágtam a részből: végül a tüzet azért adták oda, mert a lányok megfonták a tetőt nekik?
több mint 12 éve
lehet ez is SPOILER:nincs RI, cserébe van csereüzletes társadalom (megmutatom a melleimet, adtok tüzet?) és egy rakás amatőr karakter, akik semmit nem tanulnak az előző 23 évadból. de nem baj, ezért szeretjük nézni 😀 Innentől kissé spoileres leszek.az előző évadról a sorozatok topikban beszélgettünk. én csak holnap jutok el odáig, hogy megnézzem, de az már most pozitívum, hogy tudtommal annyi a redemption islandnek.DoMígy van. mondjuk nekem az új koncepció nem jön be eddig. RI neutrál volt számomrakonqueror
Sab akkora HI magnet, hogy Russell elbújhat menten. Kár, hogy szarra sem megy vele, talán csak indirekt módon a buzigyerek miatt. Mondjuk a jövő heti promó alapján el is bassza Colton, remélem nem lesz hosszúéletű a játéka.
Egyelőre úgy vagyok az évaddal, hogy tetszett az első rész. A szalámi törzs vesszen egytől-egyig(főleg CM Alicia - "If we were in Chicago, i'd have already punched you in the face", és a kopasznő. Utóbbi csak azért, mert félek tőle.)
Srácok közül első blikkre a törpe és Troyzan tűnnek ki, illetve Matt próbálgat Rob-imitátor lenni, de nem igazán megy még neki.shawnka
szerintem szar, hogy így osztották szét a törzseket, mehetett volna keverve. remélem a challengek azért úgy lesznek megválasztva, hogy meglegyen ott is az izgalomfaktor. plusz gondolom megkülönböztethetőség miatt lett olyan, amilyen. én felirat nélkül néztem, szóval nem minden esett le azonnal és a nevekkel is még bajban vagyok. Coltonról nem hittem volna, hogy ENNYIRE meleg. csajok közül pont agyaltam, hogy top kedvenc legyen-e Courtney, vagy #1 a halállistán, de aztán ez mindegy is lett. törpe alap halkszavú workhorse, így kell neki. nyerni nem fog. Troyzan VS Tarzan epic feud lesz, akárki meglássa. Matt az a Kirilenko look-alike? az próbálgat keménykedni, ami kimerül annyiban, hogy begyűjtötte a modellalkatú fiúkat (ez amúgy szvsz szintén hülyeség, hogy egy csomó hasonló wannabe szörfös kinézetűt tolnak be mindig, régen változatosabb volt. a kövér sushi séf üdítő kivétel). fiúk gecik voltak a challengen, a nők meg kicsit ostobák, pláne így egykupacban. jelenleg egyik szereplőből sem nézem ki, hogy majd mastermind váljon belőle (bár az a tag király volt, aki legelső percben kirabolta a másik törzset 😛 ). challengek legyenek változatosak, mert másképp a Manonók ledominálnak majd mindenkit a picsába. mindegy, ha nagyon szar lesz az évad akkor előveszem a Shawnka féle évadokat mellé
több mint 12 éve
nincs RI, cserébe van csereüzletes társadalom (megmutatom a melleimet, adtok tüzet?) és egy rakás amatőr karakter, akik semmit nem tanulnak az előző 23 évadból. de nem baj, ezért szeretjük nézni 😀 Innentől kissé spoileres leszek.így van. mondjuk nekem az új koncepció nem jön be eddig. RI neutrál volt számomrakonqueroritt lehet amcsi Survivorről írni vagy régi helyén, a sorozattopikba? kilőttem a 24x01et ma, lenne mit elemezni, de nemtudom más is látta-e márkonqueroraz előző évadról a sorozatok topikban beszélgettünk. én csak holnap jutok el odáig, hogy megnézzem, de az már most pozitívum, hogy tudtommal annyi a redemption islandnek.DoM
Sab akkora HI magnet, hogy Russell elbújhat menten. Kár, hogy szarra sem megy vele, talán csak indirekt módon a buzigyerek miatt. Mondjuk a jövő heti promó alapján el is bassza Colton, remélem nem lesz hosszúéletű a játéka.
Egyelőre úgy vagyok az évaddal, hogy tetszett az első rész. A szalámi törzs vesszen egytől-egyig(főleg CM Alicia - "If we were in Chicago, i'd have already punched you in the face", és a kopasznő. Utóbbi csak azért, mert félek tőle.)
Srácok közül első blikkre a törpe és Troyzan tűnnek ki, illetve Matt próbálgat Rob-imitátor lenni, de nem igazán megy még neki.
több mint 12 éve
így van. mondjuk nekem az új koncepció nem jön be eddig. RI neutrál volt számomraitt lehet amcsi Survivorről írni vagy régi helyén, a sorozattopikba? kilőttem a 24x01et ma, lenne mit elemezni, de nemtudom más is látta-e márkonqueroraz előző évadról a sorozatok topikban beszélgettünk. én csak holnap jutok el odáig, hogy megnézzem, de az már most pozitívum, hogy tudtommal annyi a redemption islandnek.DoM
több mint 12 éve
itt lehet amcsi Survivorről írni vagy régi helyén, a sorozattopikba? kilőttem a 24x01et ma, lenne mit elemezni, de nemtudom más is látta-e márkonqueroraz előző évadról a sorozatok topikban beszélgettünk. én csak holnap jutok el odáig, hogy megnézzem, de az már most pozitívum, hogy tudtommal annyi a redemption islandnek.
több mint 12 éve
itt lehet amcsi Survivorről írni vagy régi helyén, a sorozattopikba? kilőttem a 24x01et ma, lenne mit elemezni, de nemtudom más is látta-e már
több mint 12 éve
kiestél.hány évadot láttál ami nem magyar? 😛shawnka0,00eaglesmcnabb
több mint 12 éve
0,00hány évadot láttál ami nem magyar? 😛shawnkaha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peach2 😊 azt a műsort szvsz nekem találták ki, kár hogy anno még kis pöcs voltam és nem jelentkezhettem :/ 😀eaglesmcnabb
de ebből arra következtetek hogy a magyar nem olyan, akkor meg nemtökmindegy? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
hány évadot láttál ami nem magyar? 😛2 😊 azt a műsort szvsz nekem találták ki, kár hogy anno még kis pöcs voltam és nem jelentkezhettem :/ 😀eaglesmcnabblehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höriha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peach
több mint 12 éve
2 😊 azt a műsort szvsz nekem találták ki, kár hogy anno még kis pöcs voltam és nem jelentkezhettem :/ 😀ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peacharra hátshawnkalehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mert kurva drága kiutaztatni a stábot a halál faszára, és cserébe nem jönne kiugró nézettség (1.5 millió legalább), ráadásul még az epizód is kevés. 16 maximum.ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
miért nem nyomnak egyet a kertv-k?
a pénz gondolom nem lehet akadály...
a siker meg esélyes!
végre lehetne igazi szemétkedéseket nézni!! 😉yooker
[tanács volt, de fáklyák nem. nappal volt a szeánsz, és oltás helyett áthúzták a kieső nevét pirossal. gagyi volt.
Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorx
több mint 12 éve
írj nekik egy levelet, mi meg indítunk egy petíciót. deal? 😀akkor még nem volt rá érett a nép!! 😉yookeramúgy tényleg!Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorx
a siker meg esélyes!
több mint 12 éve
akkor még nem volt rá érett a nép!! 😉Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorxha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
több mint 12 éve
abban nem vagyok biztos, de a döntőben biztosan néző szavazatok voltak 😀Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorxha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
több mint 12 éve
Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
több mint 12 éve
ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachamúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
végre lehetne igazi szemétkedéseket nézni!! 😉
több mint 12 éve
de legalább visszahívnak az all-star évadra 😛grat a szimpatikus 4. helyhez 😛Hörititkos szövetséget ajánlok már most.Hörién meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀shawnka
több mint 12 éve
grat a szimpatikus 4. helyhez 😛én meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀shawnkaha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peachtitkos szövetséget ajánlok már most.Höri
több mint 12 éve
én meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀titkos szövetséget ajánlok már most.Hörilehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höriha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peach
több mint 12 éve
titkos szövetséget ajánlok már most.ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peacharra hátshawnkalehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höri
több mint 12 éve
ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Hörimármint a mai one world premierre?Höriarra hátshawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szerintem a Tocas nem volt jó. egyedül Coach és a mentális fókusz miatt éri meg megnézni, de hát tudjuk mi lett ott a sorsa 😕lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Hörimármint a mai one world premierre?Höriarra hátshawnka
több mint 12 éve
neeeeeee 😂 Legyen Ön is milliomos Friderikusszal 😂