TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
közben utánanéztem. először ugye felajánlották a tikot, de az nem kellett. aztán mondták, hogy rúdtáncolnak, az sem érdekelte őket. és a ferdeszemű, ÁM nagymellű akárki akkor mondta, hogy ennyi és ennyi pálmalevelük van, fonnak nekik tetőt. ezért kapták meg a tüzet végül, bár nem hiszem, hogy azt a fél napot nem tudták kivárni(mondom nem láttak ezek még egy évadot se).
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
amit nem vágtam a részből: végül a tüzet azért adták oda, mert a lányok megfonták a tetőt nekik?shawnka
az ázsiai ribanc odament még kettővel és lekezelt a sushi séffel. ezért utálta a végén a kicsitfeka luvnya hogy mit partizánkodik. de hogy végül miért kapták meg a tüzet, nem vágom pontosan, valamit magyaráztak, hogy csinálnak a fiúknak 20/40 valamit, de hogy mit az rejtély. amúgy meg segghülyék, első tribalon általában mindenki megkapja a tüzet, számíthattak volna rá. ja meg ugye este lopni is mentek a tüzet a gárék

bezzeg ha Brandon meg Coach ittlenne, akkor mind a tizennyolcan kézenfogva imádkoztak volna öt perc után és a nagy közös tábortűz körül énekelték volna a kumbayyát teljes békében
több mint 12 éve
szinte biztos vagyok benne, hogy az 5. részre már lesz kavarás a tribeok közt. a fiúk fele szalámi lesz, ugyanennyi lány meg manónő, de eljöhetne ez a twist előbb is.
Colton feje hulljon porba. Főleg, ha tényleg megmutatja a HI-t a többieknek, elvégre pont azért kapta, hogy a Matt(szőke bankár, nagypofájú)-Mike(barnahajú, lopóstolvaj)-Jay(a pirosatlétásmodell) trióból megszopasson majdan valakit.
Tarzan eléggé emlékeztet kavbojRickre, remélem nem lesz igazam, de az epic battlet már én is várom köztük.

amit nem vágtam a részből: végül a tüzet azért adták oda, mert a lányok megfonták a tetőt nekik?
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
az előző évadról a sorozatok topikban beszélgettünk. én csak holnap jutok el odáig, hogy megnézzem, de az már most pozitívum, hogy tudtommal annyi a redemption islandnek.DoM
így van. mondjuk nekem az új koncepció nem jön be eddig. RI neutrál volt számomrakonqueror
nincs RI, cserébe van csereüzletes társadalom (megmutatom a melleimet, adtok tüzet?) és egy rakás amatőr karakter, akik semmit nem tanulnak az előző 23 évadból. de nem baj, ezért szeretjük nézni 😀 Innentől kissé spoileres leszek.

Sab akkora HI magnet, hogy Russell elbújhat menten. Kár, hogy szarra sem megy vele, talán csak indirekt módon a buzigyerek miatt. Mondjuk a jövő heti promó alapján el is bassza Colton, remélem nem lesz hosszúéletű a játéka.
Egyelőre úgy vagyok az évaddal, hogy tetszett az első rész. A szalámi törzs vesszen egytől-egyig(főleg CM Alicia - "If we were in Chicago, i'd have already punched you in the face", és a kopasznő. Utóbbi csak azért, mert félek tőle.)
Srácok közül első blikkre a törpe és Troyzan tűnnek ki, illetve Matt próbálgat Rob-imitátor lenni, de nem igazán megy még neki.shawnka
lehet ez is SPOILER:

szerintem szar, hogy így osztották szét a törzseket, mehetett volna keverve. remélem a challengek azért úgy lesznek megválasztva, hogy meglegyen ott is az izgalomfaktor. plusz gondolom megkülönböztethetőség miatt lett olyan, amilyen. én felirat nélkül néztem, szóval nem minden esett le azonnal és a nevekkel is még bajban vagyok. Coltonról nem hittem volna, hogy ENNYIRE meleg. csajok közül pont agyaltam, hogy top kedvenc legyen-e Courtney, vagy #1 a halállistán, de aztán ez mindegy is lett. törpe alap halkszavú workhorse, így kell neki. nyerni nem fog. Troyzan VS Tarzan epic feud lesz, akárki meglássa. Matt az a Kirilenko look-alike? az próbálgat keménykedni, ami kimerül annyiban, hogy begyűjtötte a modellalkatú fiúkat (ez amúgy szvsz szintén hülyeség, hogy egy csomó hasonló wannabe szörfös kinézetűt tolnak be mindig, régen változatosabb volt. a kövér sushi séf üdítő kivétel). fiúk gecik voltak a challengen, a nők meg kicsit ostobák, pláne így egykupacban. jelenleg egyik szereplőből sem nézem ki, hogy majd mastermind váljon belőle (bár az a tag király volt, aki legelső percben kirabolta a másik törzset 😛 ). challengek legyenek változatosak, mert másképp a Manonók ledominálnak majd mindenkit a picsába. mindegy, ha nagyon szar lesz az évad akkor előveszem a Shawnka féle évadokat mellé
több mint 12 éve
itt lehet amcsi Survivorről írni vagy régi helyén, a sorozattopikba? kilőttem a 24x01et ma, lenne mit elemezni, de nemtudom más is látta-e márkonqueror
az előző évadról a sorozatok topikban beszélgettünk. én csak holnap jutok el odáig, hogy megnézzem, de az már most pozitívum, hogy tudtommal annyi a redemption islandnek.DoM
így van. mondjuk nekem az új koncepció nem jön be eddig. RI neutrál volt számomrakonqueror
nincs RI, cserébe van csereüzletes társadalom (megmutatom a melleimet, adtok tüzet?) és egy rakás amatőr karakter, akik semmit nem tanulnak az előző 23 évadból. de nem baj, ezért szeretjük nézni 😀 Innentől kissé spoileres leszek.

Sab akkora HI magnet, hogy Russell elbújhat menten. Kár, hogy szarra sem megy vele, talán csak indirekt módon a buzigyerek miatt. Mondjuk a jövő heti promó alapján el is bassza Colton, remélem nem lesz hosszúéletű a játéka.
Egyelőre úgy vagyok az évaddal, hogy tetszett az első rész. A szalámi törzs vesszen egytől-egyig(főleg CM Alicia - "If we were in Chicago, i'd have already punched you in the face", és a kopasznő. Utóbbi csak azért, mert félek tőle.)
Srácok közül első blikkre a törpe és Troyzan tűnnek ki, illetve Matt próbálgat Rob-imitátor lenni, de nem igazán megy még neki.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
itt lehet amcsi Survivorről írni vagy régi helyén, a sorozattopikba? kilőttem a 24x01et ma, lenne mit elemezni, de nemtudom más is látta-e márkonqueror
így van. mondjuk nekem az új koncepció nem jön be eddig. RI neutrál volt számomra
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
az előző évadról a sorozatok topikban beszélgettünk. én csak holnap jutok el odáig, hogy megnézzem, de az már most pozitívum, hogy tudtommal annyi a redemption islandnek.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
itt lehet amcsi Survivorről írni vagy régi helyén, a sorozattopikba? kilőttem a 24x01et ma, lenne mit elemezni, de nemtudom más is látta-e már
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hány évadot láttál ami nem magyar? 😛shawnka
0,00eaglesmcnabb
kiestél.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀peach
2 😊 azt a műsort szvsz nekem találták ki, kár hogy anno még kis pöcs voltam és nem jelentkezhettem :/ 😀eaglesmcnabb
hány évadot láttál ami nem magyar? 😛shawnka
0,00
de ebből arra következtetek hogy a magyar nem olyan, akkor meg nemtökmindegy? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höri
2 😊 azt a műsort szvsz nekem találták ki, kár hogy anno még kis pöcs voltam és nem jelentkezhettem :/ 😀eaglesmcnabb
hány évadot láttál ami nem magyar? 😛
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
arra hátshawnka
lehetséges, hogy nyomatom majd week-to-week, de még a 23-ból is van 6 rész vissza, plusz már bespájzoltam magamnak a Tocantins-t, szóval haladok folyamatosan a minden tudás felé, hogy mire elindul Magyarországon a Survivor III, fel legyek készülve mindenre.Höri
2 😊 azt a műsort szvsz nekem találták ki, kár hogy anno még kis pöcs voltam és nem jelentkezhettem :/ 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
amúgy tényleg!
miért nem nyomnak egyet a kertv-k?
a pénz gondolom nem lehet akadály...
a siker meg esélyes!
végre lehetne igazi szemétkedéseket nézni!! 😉yooker
mert kurva drága kiutaztatni a stábot a halál faszára, és cserébe nem jönne kiugró nézettség (1.5 millió legalább), ráadásul még az epizód is kevés. 16 maximum.
[
Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.tenorx
tanács volt, de fáklyák nem. nappal volt a szeánsz, és oltás helyett áthúzták a kieső nevét pirossal. gagyi volt.

több mint 12 éve
amúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
akkor még nem volt rá érett a nép!! 😉yooker
írj nekik egy levelet, mi meg indítunk egy petíciót. deal? 😀
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
amúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
akkor még nem volt rá érett a nép!! 😉
több mint 12 éve
amúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
abban nem vagyok biztos, de a döntőben biztosan néző szavazatok voltak 😀
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
amúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
Már volt, és anyira nem adta. Ha jól emlékszem pl. nem volt tribal.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
amúgy tényleg!
a siker meg esélyes!
végre lehetne igazi szemétkedéseket nézni!! 😉
több mint 12 éve
titkos szövetséget ajánlok már most.Höri
én meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀shawnka
grat a szimpatikus 4. helyhez 😛Höri
de legalább visszahívnak az all-star évadra 😛
több mint 12 éve
én meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀shawnka
grat a szimpatikus 4. helyhez 😛

több mint 12 éve
én meg megyek challangemonsternek és szarok a szövetségetekre 😀
több mint 12 éve
arra hátshawnka
titkos szövetséget ajánlok már most.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
mármint a mai one world premierre?Höri
arra hátshawnka
ha lesz survivor magyarországon, egy komoly ellenfeled tuti lesz... 😉 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
mármint a mai one world premierre?Höri
arra hátshawnka
szerintem a Tocas nem volt jó. egyedül Coach és a mentális fókusz miatt éri meg megnézni, de hát tudjuk mi lett ott a sorsa 😕
több mint 12 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
neeeeeee 😂 Legyen Ön is milliomos Friderikusszal 😂