TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
szerdán lemaradtam a jóról, most ki ez az omár meg mit kavar? 😀

megvolt az első blidside, tetszett 😊peach
Következő lakó, aki védett lesz rögtön. Berakták pár napra, hogy játsza el, hogy ő is ilyen helyi lakos, szállodai dolgozó, közben figyelgesse a többieket. Ha nem bukik le, védettséggel beszáll a műsorba 😊
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

megvolt az első blidside, tetszett 😊peach
Olvass hogyvolt-ot!

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 780 — a new hope (again)

megvolt az első blidside, tetszett 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Egyébként Krisztián egyedi tekintetének titka, hogy akkorára tudja nyitni a szemét, hogy a szivárványhártyája körül alul és fölül is jókora darab látszik az ínhártyából (szeme fehérje).

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀Höri
a végén kiderül, hogy testvérekkonqueror
Vagy legalábbis az apukák lyuksógorok.vadibandi
lyuksógor 😂 én eszkimótesóként ismertem a kifejezést, a The Leagueből átvéve

ezt a képet pedig muszáj betenni. alatta szigorúan ez szóljon, 2:13től http://www.youtube.com/watch?v=cOrxs9nHHD4

mekkora meme lehetne ebből a képből
több mint 13 éve
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀Höri
a végén kiderül, hogy testvérekkonqueror
Vagy legalábbis az apukák lyuksógorok.

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
a végén kiderül, hogy testvérek
több mint 13 éve
Shawnka:

Ha még érdekel/emlékszel: Christina Parie - Titanium (Acoustic Cover) áprilisban jön az EP 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Nagy értelme volt a titkos küldetésnek...
Legalább kiesett Tamás, aki saját bevallása szerint sem nagyképű.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azt írja a bors, hogy anikó apja vette el muzsikus anyjának szüzességét, lol 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Megnéztem a csisz eddigi 2 adását.

hát ez a Szirota Jennifer nálam simán nyerte volna az Xfaktor 2. szériáját.
egyébként még mindig sokkal jobban tetszik ez a műsor mint az X.
utcazenész továbbment a corvinos aluljáróból. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
hétfőtől Horváth Éva is játékos lesz, godmode védettséggel? 😀
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Legalább befejezik ezt a "család" dumát. Mondjuk valószínű, hogy a skorpiók elszaporodása ezek után elkerülhetetlen lesz.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
de gyönyörű lesz ez a Levente-Anikó féle blindside. mármár Survivorba illőkonqueror
Anikó hatalmas fakemeglepődést tolt, amikor beállt mögé Ned 😀 Egyébként az egész párválasztón zseniális arckifejezések vannak. Krisztiánból gif-et! 😀 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
de gyönyörű lesz ez a Levente-Anikó féle blindside. mármár Survivorba illő
több mint 13 éve
Kemény az előzetes. Jön egy csaj is lehet.
HÉ-nak van egy ajánlata a csajokhoz.

több mint 13 éve
Omárka tesiedzőre is jár mint mondta az extrába, Juhász Gyula Power!

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Mármint Omárról beszélsz JJ? 😊

Mert egyébként igaz, hogy semmit nem láttunk belőle, eddig szimpatikus 😀

Egyébként most jut eszembe, hogy hát a muzsikus is így érkezett, csak ugye nem napokig, hanem 1szeri alkalomként a zenészekkel 😊fetomy
sose láttam még egy részt se, csak hallottam, hogy szerepelni fog, itt meg pont róla beszéltetek, ideális alkalomnak véltem hát, hogy beleszóljak a dolgokba 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mármint Omárról beszélsz JJ? 😊

Mert egyébként igaz, hogy semmit nem láttunk belőle, eddig szimpatikus 😀

Egyébként most jut eszembe, hogy hát a muzsikus is így érkezett, csak ugye nem napokig, hanem 1szeri alkalomként a zenészekkel 😊
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Petit kibaszták szlovákozás miatt, de szegény Omárt szó nélkül berakták cselédnek a bőrszíne miatt 😀lol
utóbb még muszáj lesz néznem nekem is, mert ismerem a srácot, két nyáron dolgoztam vele Siófokon 😊

igen jóarc, nem bántani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nahát, akkor nem csak hipert utáljuk együtt, de még a családi nézés is megvan 😀 Azt hittem már csak mi nézzük így zusammen 😀

Hát el is mondok egy mitíbónkot, hogy a muzsikus zúzzon haza 😊 Amúgy az az érdekes, hogy pl. krisztiánt marhára nem bírtam az elején, de aztán vett egy ilyen "alekoszos kanyart", és mostanra már inkább szimpatikus mint nem. Vagyis hát inkább szórakozok rajta, minthogy zavarna 😀
több mint 13 éve
Jóvan látom már, hogy Anikót kb. csak én nem bírom egyáltalán 😀

Muzsikusnak nem szabad kiesni, hát mi lesz ha megint kapnak egy feladatot, hogy zenéljenek? Hát gyakorlatilag mindegy volt ki mit javasol szövegnek, ő nyomta amit ő gondolt, új ötletek után is tökugyanazt kezdte el, és ugye hát annak ellenére, hogy kint ő profikkal dolgozik, most itt amatőrökkel is slágergyanús szerzeményt sikerült összehozni, ráadásul Edinának ott a front lineban nagyszerűen kitalálták, hogy 1-2 szót énekeljen és tapsolgasson néha, amolyan jelzésképpen, hogy ő is ott van 😀fetomy
én utálom hipert, meg a családom is 😀 mármint a családomat kedvelem, de ők szintén utálják hipert.

muzsikusnak pedig megásták már a sírját nyilván azért most volt zeneíró feladat mert tudják hogy ma kiejti őt Elemző

több mint 13 éve
Nekem sem szimpi Anikó, de amire elhatalmasodna ez az érzés addigra mindig megmutatják a fenekét. 😀

több mint 13 éve
Jóvan látom már, hogy Anikót kb. csak én nem bírom egyáltalán 😀

Muzsikusnak nem szabad kiesni, hát mi lesz ha megint kapnak egy feladatot, hogy zenéljenek? Hát gyakorlatilag mindegy volt ki mit javasol szövegnek, ő nyomta amit ő gondolt, új ötletek után is tökugyanazt kezdte el, és ugye hát annak ellenére, hogy kint ő profikkal dolgozik, most itt amatőrökkel is slágergyanús szerzeményt sikerült összehozni, ráadásul Edinának ott a front lineban nagyszerűen kitalálták, hogy 1-2 szót énekeljen és tapsolgasson néha, amolyan jelzésképpen, hogy ő is ott van 😀
több mint 13 éve
Azért a Krisztián féle rap betét nagyon kemény volt...
Amúgy remélem kiesik a muzsikus, mert akkora az arca, hogy nem fér a TV-nkbe.
Anikó meg egyre jobb csaj.
Omááááááááár!