TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyébként Wolf Katitól csak engem ráz ki a hideg? Eleve rossz ránézni szerencsétlenre, de ezen kívül a gesztusai is rohadtul idegesítenek... Ha meglátom ez jut eszembe:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jó kis nyugdíjas műsort varázsoltak a Fábryból 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szerintem Krisz Rudi nem olyan rossz, mint amennyire lealázták a pontokkal!No meg Wulf Kati, aki a tavalyi részvételével mostanra akkora Eurovíziós szakértő lett, hogy szerintem fel is kérik hogy a következőt ő szervezze le..
A zsűriből pedig egyedül Rakonczay, aki valamennyire tiszteletet érdemel szakmailag.vadibandi
Egyébként Krisz Rudi olyan szörnyű nem volt, de azért jó se volt egyáltalán. Azt tudom kb. mondani, hogy az ilyen homokba rajzolt szerelem jellegű előadásainál egy fokkal jobb volt, de erről max a Newman által említett két előadót küldenék ki nyugodt szívvel. 😊
Vagy hát küldjük ki Bikicsunájt, hadd lássa Európa, miért rajong Magyarország.
több mint 12 éve
Szerintem Krisz Rudi nem olyan rossz, mint amennyire lealázták a pontokkal!A zsűriből pedig egyedül Rakonczay, aki valamennyire tiszteletet érdemel szakmailag.
több mint 12 éve
Na felvételről én is megnéztem.Én már kb azt vártam mikor esik valaki egy hatalmasat vagy mikor dől le egy díszlet. Ennyi bakit és bénázást, Kapóccsal az élen.
Dencs Annamária vagy ki most csak szerintem volt kritikán aluli? 😮 Szörnyű volt hallgatni, erre több helyen olvasom, hogy jó volt...
Egyébként Heinz meg a Compact Disco volt az a két előadó, akinek az angolján sem igazán lehetett érezni, hogy ők magyarok, és a dal is jó volt, még ha kicsit csórt cuccok is voltak. De egyébként a fellépők nagy része elég gyenge volt, pedig pl. Tóth Gabitól annak ellenére, hogy nem igazán bírom, vártam volna egy fasza dolgot.
A műsor maga meg teljesen paródiája saját magának. Csiszárt még Bagi-Nacsa se tudná viccesebbre formálni, hogy mennyire szarta le a dolgokat, az pedig nagyon vicces megint, hogy ilyen szar táblagépeken mutogatják a számokat...
Pedig az MTV ezzel a műsorral akart egy kicsit robbantani, de hát max röhögni jó rajta :/fetomy
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Na felvételről én is megnéztem.Dencs Annamária vagy ki most csak szerintem volt kritikán aluli? 😮 Szörnyű volt hallgatni, erre több helyen olvasom, hogy jó volt...
Egyébként Heinz meg a Compact Disco volt az a két előadó, akinek az angolján sem igazán lehetett érezni, hogy ők magyarok, és a dal is jó volt, még ha kicsit csórt cuccok is voltak. De egyébként a fellépők nagy része elég gyenge volt, pedig pl. Tóth Gabitól annak ellenére, hogy nem igazán bírom, vártam volna egy fasza dolgot.
A műsor maga meg teljesen paródiája saját magának. Csiszárt még Bagi-Nacsa se tudná viccesebbre formálni, hogy mennyire szarta le a dolgokat, az pedig nagyon vicces megint, hogy ilyen szar táblagépeken mutogatják a számokat...
Pedig az MTV ezzel a műsorral akart egy kicsit robbantani, de hát max röhögni jó rajta :/
több mint 12 éve
Nem lehet kérdés, hogy a Compact Disco meg Heinz a legjobb, utóbbinak mondjuk jobban tetszett az élő produkciója.
több mint 12 éve
Cukormáz aka Karamella még érne valamit, bár ő is kezd elbuzulni az utóbbi időben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nem mindegy ki megy a fesztiválra, amikor nekünk egyébként sem adnak pontot? 😀de azért afc odabaszna, azt hiszem az tökéletesen jellemezné piciny országunk agyi kapacitását, ha ők mennének 😂
baszki most látom, ott van Krisz Rudi is 😂
Pélynek meg milyen bajusza van, elképesztő, azt hiszem néznem kell ezt a szart 😀
több mint 12 éve
köcsög tóth gábor ebből se marad ki, mennyire utálom őt, a többi csak simán szar 😀
több mint 12 éve
pont most akartam írni, hogy mennyire gáz már ez a műsor... most amúgy miért adták elő másodszorra is? nem figyeltem.ma van az mtv-n 20.15-kor az eurovizio első magyar elődöntője.Hát ez a műsor nekem kínos, komolyan... Technika, zsűri, produkciók, Kapocs Zsóka, Phillip, nem tudom, melyik a nagyobb gáz.somoskovig
sajna a legnagyobb powerhouse afc csak a második kanyarban lép pályára 😀Höri
több mint 12 éve
ma van az mtv-n 20.15-kor az eurovizio első magyar elődöntője.Hát ez a műsor nekem kínos, komolyan... Technika, zsűri, produkciók, Kapocs Zsóka, Phillip, nem tudom, melyik a nagyobb gáz.
sajna a legnagyobb powerhouse afc csak a második kanyarban lép pályára 😀Höri
több mint 12 éve
http://valovilag5.postr.hu/peter-kinga-hasonmasat-keresi-kozben-lathatunk-egyet-es-mast/Peti pót Kingát keres.
Hát nem teljesen sikerült...
több mint 12 éve
JéBé
7 035
http://velvet.hu/celeb/2012/01/26/valosagshow_igazi_nyertesei/vadibandiMilo gyártásvezetőként dolgozik az RTL-nél, lehet hogy nem lett celeb de ő is elég jól kijött a doloból.
több mint 12 éve
ma van az mtv-n 20.15-kor az eurovizio első magyar elődöntője.sajna a legnagyobb powerhouse afc csak a második kanyarban lép pályára 😀
több mint 12 éve
ahogy Sobri mondaná biztos súgtak neki.. 😉na mi van ? ezt a szar VV-t már senki se nézi?? 😀yookermeglepődtem, h Kinga rendelkezik egy kis aggyal és Pétert hívta ki. Eszter meg Heresezádé ellen tuti kiesett volna, de Péter ellen szerintem lehet visszajön. A legjobb lenne ha kiesne mind2. Egyik egy nyávogó picsa, másik egy suttyó paraszt. 😀Duff
+ az megy vissza akinek több van a karakterében !
ez talán Péter lehet mivel a Kinga +Attilát már rendesen kifacsarták...
kicsit tényleg leült a dolog ,kb Attila tartja életben a műsort ....
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
na mi van ? ezt a szar VV-t már senki se nézi?? 😀yookerAnnyira ótvar szar a felhozatal, hogy engem speciel nem köt le. Vagy Attilag szemétkedése, vagy valamelyik lány sírása van benne. Plusz ez a rendőr hét is nagyon mellé ment. Kéne megint egy ilyen alsó-felső osztályos hét mint a 4ben. Ott lehetne röhögni.
több mint 12 éve
Duff
3 133
na mi van ? ezt a szar VV-t már senki se nézi?? 😀yookermeglepődtem, h Kinga rendelkezik egy kis aggyal és Pétert hívta ki. Eszter meg Heresezádé ellen tuti kiesett volna, de Péter ellen szerintem lehet visszajön. A legjobb lenne ha kiesne mind2. Egyik egy nyávogó picsa, másik egy suttyó paraszt. 😀
több mint 12 éve
na mi van ? ezt a szar VV-t már senki se nézi?? 😀
több mint 12 éve
végre van újra VV hogyvolt.sajna a 96. rész után csomó kimaradt, 105-106. volt, és most a 112.
Látom Peti átvette a pálcika módszert amit az édenben A KIRÁLYtól látott 😀
több mint 12 éve
Attila kezd az utóbbi időben egyre elviselhetőbb lenni. 😊FViktor93Kiesett a szerepéből.
Ennyi ideig a legjobb színészek sem tudnák magukra erőltetni az "útálok mindent és mindenkit" karaktert.
Amúgy tudtátok,hogy Attila egyik legjobb barátja Lányi "Kozmix" Lala?