TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
"Nem akarok hülyeségeket beszélni, mint a színes testvérünk."
Ha ez érdekelne, ez úgy rasszista volt egyébként...Schleck
kitől származik ezen idézet?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"Nem akarok hülyeségeket beszélni, mint a színes testvérünk."
Ha ez érdekelne, ez úgy rasszista volt egyébként...

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Amúgy sztem a szerkesztők is kifogytak kicsit az ötletekből,mert jóformán semmi feladat nincs.
Kellene már egy katonahéthez hasonló mozgalmas valami nekik.Bazzani
Karácsony van bazzeg 😛 ez épp elég special edition. Majd januárban lesz újdonság gondolom.Höri
Remélem és azt is,hogy mr.dögunalom kiesik vasárnap.
Aztán meg mindegyki kiviszi Kingát,aztán kinhagyja bőgni.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Amúgy sztem a szerkesztők is kifogytak kicsit az ötletekből,mert jóformán semmi feladat nincs.
Karácsony van bazzeg 😛 ez épp elég special edition. Majd januárban lesz újdonság gondolom.Höri
jééé! pont tök ugyanezt írtam én is 1 hsz-vel előbb ...!!! :rolleyes: 😉yooker
igaz de azt a hsz-t az első szó után nem tudtam tovább olvasni 😀

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
jééé! pont tök ugyanezt írtam én is 1 hsz-vel előbb ...!!! :rolleyes: 😉
több mint 12 éve
Karácsony van bazzeg 😛 ez épp elég special edition. Majd januárban lesz újdonság gondolom.

több mint 12 éve
panem et circenses.
meg ez amúgy is mi, hogy nem üzenhet ki ? mi az amit a külvilág nem tud róla ? fordítva oké, de ez egy így hülyeség.gabtsi
Nekem csak az volt érdekes,hogy ugye megkapta a büntetést (semmi üzenetet nem kaphat kintről) erre másnap már telefonálhatott.
Akkor minek büntetik meg?
Ez olyan mint Kinga hatalmas büntetése a múltkor,ami aztán akkora volt,hogy nem is került műsorba.

Kingát én is reméltem hogy megfingatják , erre semmi...
az átmeneti üresjárat meg gondolom a Karácsony miatt volt , nemsokára felpörgetik megint az eseményeket!
több mint 12 éve
panem et circenses.
meg ez amúgy is mi, hogy nem üzenhet ki ? mi az amit a külvilág nem tud róla ? fordítva oké, de ez egy így hülyeség.gabtsi
Nekem csak az volt érdekes,hogy ugye megkapta a büntetést (semmi üzenetet nem kaphat kintről) erre másnap már telefonálhatott.
Akkor minek büntetik meg?
Ez olyan mint Kinga hatalmas büntetése a múltkor,ami aztán akkora volt,hogy nem is került műsorba.

Kellene már egy katonahéthez hasonló mozgalmas valami nekik.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Én ilyen visszataszító embert mint a Vera még nem láttam valóságsóban... Annyira cink, hogy még SomaMamaGésa/Steiner Kristófka/Győzike hármast is szívesebben nézném helyette 😊 Kinga szerintem nem annyira gáz, Ő csinálja legalább a műsort a hisztijeivel. Igaz hogy Vera is csinálja a balhét, de nagyon szarul, kajakra én szégyellem magam helyette...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Vera megint beszart. (Mondjuk teljesen mind1, mert kb. mindenki ellen kint marad)Duff
Gergő ellen nem feltétlen, bármelyik kint marad, örülök.... 😀Newman
csak Kinga ellen jött volna vissza....
annak még örültem is volna!
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Vera megint beszart. (Mondjuk teljesen mind1, mert kb. mindenki ellen kint marad)Duff
Gergő ellen nem feltétlen, bármelyik kint marad, örülök.... 😀

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Vera megint beszart. (Mondjuk teljesen mind1, mert kb. mindenki ellen kint marad)
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
panem et circenses.
meg ez amúgy is mi, hogy nem üzenhet ki ? mi az amit a külvilág nem tud róla ? fordítva oké, de ez egy így hülyeség.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Egyébként korrekt, hogy Eszter végül nem kapott semmi büntetést lényegében azért, hogy titkos üzenetet küldött a pasijának, amíg Csaba két hónapig szopott amiatt, hogy odaszaladt ünnepelni a családjához a párbaj során.Schleck
miért is ?
egyrészt eszter tette egy bagatell hülyeség, amire csak azért volt képes mert egy ostoba buta nő, mert ezt kb beleordíthatta volna a kamerába is egy kiválasztáson, vagy simán elmondja veronikának - nem leírja kis karkötőbe, hogy mit csináljon. kb szabályszegési értéke annyi volt, mint 2 perccel később felkelni reggel.
ad2 csabát mivel is büntették ? segítek semmivel, mert a dzsipón kívül most jött be először valaki a villába kintről (kingához, ok volt bent artúrbandi), úgyh az h nem érintkezhetett a családjával ugyanúgy igaz volt a többire is. az első alkalommal amikor "számított volna" a büntetése, egyből törölték.gabtsi
Mikuláskor sem üzenhetett a családjának azt hiszem. Meg oké, hogy ez csak egy hülyeség volt Esztertől, de akkor miért jöttek azzal a szöveggel, hogy mekkora óriási bűn volt, meg hogy ki is zárhatnák érte?

több mint 12 éve
Egyébként korrekt, hogy Eszter végül nem kapott semmi büntetést lényegében azért, hogy titkos üzenetet küldött a pasijának, amíg Csaba két hónapig szopott amiatt, hogy odaszaladt ünnepelni a családjához a párbaj során.Schleck
miért is ?
egyrészt eszter tette egy bagatell hülyeség, amire csak azért volt képes mert egy ostoba buta nő, mert ezt kb beleordíthatta volna a kamerába is egy kiválasztáson, vagy simán elmondja veronikának - nem leírja kis karkötőbe, hogy mit csináljon. kb szabályszegési értéke annyi volt, mint 2 perccel később felkelni reggel.
ad2 csabát mivel is büntették ? segítek semmivel, mert a dzsipón kívül most jött be először valaki a villába kintről (kingához, ok volt bent artúrbandi), úgyh az h nem érintkezhetett a családjával ugyanúgy igaz volt a többire is. az első alkalommal amikor "számított volna" a büntetése, egyből törölték.

több mint 12 éve
Egyébként korrekt, hogy Eszter végül nem kapott semmi büntetést lényegében azért, hogy titkos üzenetet küldött a pasijának, amíg Csaba két hónapig szopott amiatt, hogy odaszaladt ünnepelni a családjához a párbaj során.

több mint 12 éve
Tud valaki ennél a Kingánál undorítóbb idiótát mondani?Bazzani
seheresezádé

több mint 12 éve
Tud valaki ennél a Kingánál undorítóbb idiótát mondani?

több mint 12 éve
Tegnap este Siófokon egy kocsmában piáltam az Aranypart két sztárjával, wakebordos Csigával és a kalapos formával! 😊Melehov
lol, kalap úr 😀 😂

több mint 12 éve
Melehov Chicago Bears 119
Tegnap este Siófokon egy kocsmában piáltam az Aranypart két sztárjával, wakebordos Csigával és a kalapos formával! 😊

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
1."Kicsit" kimaradt a Kingát megbüntetik rész.
2.Eszter ezután a hadművelet után megérdemli,ha Vera kiviszi.
3.Tényleg Sehi a legnormálisabb.

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Seherezade meglepően szimpatikus. Kinga meg néha-néha tud okosat mondani, okosan gondolkodni, de legtöbbször a nők szégyene.Duff
Jaja egyertelműen Sehi a legnormálisabb csaj bent. ÉS a legjobb :cool:
több mint 12 éve
" te csináld a körmödet "

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az X-faktorból korán búcsúzó Abodi-Nagy Blanka most lett Erdély hangja. Bár én csak a 2. helyre raktam volna, csak ugye nagy volt a hype az X után.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A hazudós kurva szépen lebukott. 😂

szerk: oh, kimagyarázta magát. pedig nagyon megérdemelné, hogy kirepüljön.