TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
erősen elszóltam magam
szerk. vajon mit érezhettem az előző hsz.-emnél?
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
emelkedett? 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem mondom, hogy jó a műsor, de a színvonal talán emelkedett
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...fetomy
Statiszták nézik ott, napi 3 rugóért 😀FViktor93
Hát igazából az már biztos, hogy ha zenészek nem is öntik el az utcákat, kitermelnek jó sok statisztát a műsoraikba. Már ugye az a házasodós cucc is úgy volt, hogy 50-en ültek a stúdióban, amiből 30 korábbi megasztáros... De nem is maga ez a zavaró, hanem hogy gyakorlatilag nem telik el úgy perc, hogy ne közelítenének rá pl. Oláh Ibolyára, ahogy tapsol.

btw a kiscsaj milliószor jobb volt mint a kézfej nélküli srác, de hát ő sérült, neki tovább kellett menni. Látom erről továbbra sem lehet leszokni.
Pedig idén végre van 1-2 aki teljesen jó.

Klimó Jutka a művésznevem, amúgy Klimó Józsefné... Istenem. Komolyan úgy kezdődött a műsor, hogy na mondom mi a fene, még a végén értelmes lesz, hát nem. Ugyanolyan fos mint eddig.

hmm. És amit a legkevésbé vártam, hogy kb. Bereczki a legjobb zsűritag eddig.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Volt már olyan srác ma, aki NEM buzi?

több mint 12 éve
kiscsaj jól tolja Adele-t

hát ez nagyon szar..

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...fetomy
Statiszták nézik ott, napi 3 rugóért 😀
több mint 12 éve
Amúgy külföldi hasonló témájú műsorokban csak én nem szoktam látni a közönségben random megmutatott celebeket? Kifejezetten nevetséges látni,hogy a fél nézőtér ex-megasztárosokból áll. Kicsit olyan hatást kelt, mintha nem találtak volna 20 embert, aki hajlandó megnézni a helyszínen, ezért fel kellett tölteni a nézőteret...
több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Megvan az új bikcsunáj, húzdacsík néven!

több mint 12 éve
Látatlanban bejönnek az újítások. Az mondjuk durva lesz, hogy az első körből csak 24-en fognak továbbmenni.
több mint 12 éve
9-től megasztár 6

az első pár rész mustsee a sok madár miatt 😀

több mint 12 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Discovery-n 16:00-kor: Mérnöki műtárgyak: Dallas Cowboys Stadion
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ildi pedig mindent megtesz azért hogy végre valaki rendesen "elkapja" 😂 😂 😂

By Balázs a mai VV-ből 😂 😂 😂 élő adásban 😊
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Éden Hotel 2.0 promók ÚJ Szereplőkkel! http://edenhotel.hu/category/adasok/ Benne van Szaba spanja is.Höri
shawnka ott lesz a képernyő előtt, ismét 😀shawnka
Én is, vagy legalább is újra rácuppanhatok a hogyvolt blogra.

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Éden Hotel 2.0 promók ÚJ Szereplőkkel! http://edenhotel.hu/category/adasok/ Benne van Szaba spanja is.Höri
shawnka ott lesz a képernyő előtt, ismét 😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Éden Hotel 2.0 promók ÚJ Szereplőkkel! http://edenhotel.hu/category/adasok/ Benne van Szaba spanja is.

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
IGEN!!!! 😊
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/02/08/puzser_robert_a_csillag_szuletik_negyedik_zsuritagja/

A következő Borbás Marcsi-féle Négy szellemben is szerepelni fog.

több mint 12 éve
Nem tudom, hányan nézitek, de ez A dal rettenetesen szórakoztató műsor. 😂
Király Linda haján is már meghaltam a nevetéstől, de ez a nagy döbbenet, hogy döntetlen van a 3. helyen, hát valami elképesztő volt. Persze a szarabbat juttatták tovább, de ez nem nagy meglepetés. 😀Schleck
hmm hát nem értünk egyet. Az a haj mondjuk kétségkívül extrém, de szerintem jó, plusz látványban eléggé szuggesztív volt ez, és Linda arcmimikája szvsz baromira illett az extrém kinézetéhez. De nem lep meg ha csak nekem jött be, megszoktam már, hogy az extrémebb dolgokat csak én bírom itt 😂

A zene meg nem volt nagy cucc, de ebben a mezőnyben nálam simán top2-3 volt. De mondjuk ez inkább annak köszönhető, hogy szvsz baromi gyenge nap volt ez. Gyurcsik a no1 helyen max ponttal meg teljesen nonszensz. Még a 3 csajos "dubstep"et is előrébb raknám, annyira semmitmondó volt a csávó. Ja, és az ő maxpontos fantáziadús fantommikrofonállványtsimogatós koreográfiája után Királyéknak bemondani, hogy látványban kellett volna még valami, hát azon azért felröhögtem 😀

Juliékkal spec amúgy az volt a gondom, hogy szvsz a zenei alap egyáltalán nem passzolt össze az éneklés ritmusával. A csajnak nagyon profi, tényleg országon túlnövő hangja és előadása van, de így a zenével nagyon nem jött be.
Puskás Petit bírom egyébként, kár hogy eléggé mellé ment ezzel a számmal.

Mikrofonokat meg jó lenne kicsit rendberakni, mert vicces, hogy javarészt alig hallani az éneklést.
több mint 12 éve
nem voltam itthon, így nem láttam, de nem értem, hogy az AFC hogyhogy nem nyerte meg a szavazást? 😮 bulizni vannak a lányok vagy mi?Höri
A tinik nem szavaznak, csak rajonganak.
Az átlag sms-ben szavazó Magyarországon az 50 év körüli háziasszony/feleség.Sobri Jóska
Akkor végképp nemértem, hogy az AFC hogy nem tarolt 😮
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
nem voltam itthon, így nem láttam, de nem értem, hogy az AFC hogyhogy nem nyerte meg a szavazást? 😮 bulizni vannak a lányok vagy mi?Höri
A tinik nem szavaznak, csak rajonganak.
Az átlag sms-ben szavazó Magyarországon az 50 év körüli háziasszony/feleség.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem voltam itthon, így nem láttam, de nem értem, hogy az AFC hogyhogy nem nyerte meg a szavazást? 😮 bulizni vannak a lányok vagy mi?

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Király Linda haján is már meghaltam a nevetéstől, de ez a nagy döbbenet, hogy döntetlen van a 3. helyen, hát valami elképesztő volt. Persze a szarabbat juttatták tovább, de ez nem nagy meglepetés. 😀Schleck
az a baj, hogy ezt az egészet komolyan gondolják :o szégyen...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Király Linda haján is már meghaltam a nevetéstől, de ez a nagy döbbenet, hogy döntetlen van a 3. helyen, hát valami elképesztő volt. Persze a szarabbat juttatták tovább, de ez nem nagy meglepetés. 😀

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Pécsen a digin van...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Másnál sincs eurosport v csak az csodálatos T-Kábel baszaxik?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...