TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem értek egyet.Ne ezért ejtsék ki! Ezért ne tartsák bent! Azért ez óriási kritika. Nem feltétlen csak hang kell ehhez a szakmához, de az élet majd úgyis újra rostál. Meglátjuk kiből mi lesz!
Most ezért ejtsék ki?
1-2 adástól eltekintve végig a legjobb volt.Bazzani
több mint 12 éve
Hihetetlen ez a Veronika! 😂catattackHa az ágy alá bújós storyról beszélsz,akkor van egy véleményem a dologról.
Ennél átlátszóbban megrendezett dolog még nem nagyon volt a VV-k történetében.
Az ágy alá bújik a lába kilátszik,persze senki sem veszi észre.
Majd Vera véletlenül leveszi a takarót az ágyról és hopp jéééééézus valaki van az ágy alatt.
Ja.
több mint 12 éve
Baricz volt a végére az egyetlen olyan egyéniség, aki a jövőben nem csak elénekel majd egy a nagyrabecsült magyar producer bagázs által szájába adott dalt, hanem magára formálja, jóesetben magára szabja azt.Nem értek egyet.
Az meg a másik talány számomra, h hogy engedhették idág a Tibor-t. Valóban kiváló karakterhangja van (amennyiben ez lírai, még jól is áll neki), de aki egyszer már nem tudott élni a lehetőséggel, és a médiafigyelmet kihasználva megragadni ezen a magyar zenei szintéren, annak nem biztos, hogy még egy lehetőséget adnék mindent vinni. Annyira azért nem jó :/clbass
Most ezért ejtsék ki?
1-2 adástól eltekintve végig a legjobb volt.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hihetetlen ez a Veronika! 😂
több mint 12 éve
Baricz volt a végére az egyetlen olyan egyéniség, aki a jövőben nem csak elénekel majd egy a nagyrabecsült magyar producer bagázs által szájába adott dalt, hanem magára formálja, jóesetben magára szabja azt. Az meg a másik talány számomra, h hogy engedhették idág a Tibor-t. Valóban kiváló karakterhangja van (amennyiben ez lírai, még jól is áll neki), de aki egyszer már nem tudott élni a lehetőséggel, és a médiafigyelmet kihasználva megragadni ezen a magyar zenei szintéren, annak nem biztos, hogy még egy lehetőséget adnék mindent vinni. Annyira azért nem jó :/
több mint 12 éve
Szerintem ma jó volt Baricz, az első élő-show volt amit megnéztem és azt kell mondjam hogy a nagyképűségből amiről itt többen is írtatok én nem láttam semmit, a szvsz. a kiesését is nagyszerűen kezelte. Nem örülök hogy kiesett, ami különösen zavar, hogy egy ilyen számomra "semmilyen" mezőnyből esett ki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
bár eddig ő tetszett a legjobban de a mai teljesítmény (számválasztás ) alapján Murinak kellett volna mennie...viszont visszagondolva Tebow -nak voltak kiugróan jó számai..
ez a mai Robbie W. is zseniális volt...
több mint 12 éve
Bármelyik nyeri ebből a felhozatalból jogos lesz majd, de én most egyre inkább Tibi fele hajlok majd holnap, talán ő jobban megérdemelné szerintem.
több mint 12 éve
Jóvan 😀 Holnap pedig ezerrel hajrá Tibó!
Do your job
több mint 12 éve
VÉÉÉÉGREEEE!!!!
több mint 12 éve
HÁHÁHÁHÁHÁBárki nyerje is meg, megérdemli. 😊 (én úgy tippeltem, hogy Tibó esik ki)
több mint 12 éve
Ja nem, azt már megkapta Keresztes. 😛A nagy egyéniségek szvsz nem egy doboz Mercit visznek egy számukra fontos embernek....na mind1. 😛NewmanHanem mit?
Egy tincset a fanszőrzetükből?Sobri Jóska
több mint 12 éve
A nagy egyéniségek szvsz nem egy doboz Mercit visznek egy számukra fontos embernek....na mind1. 😛NewmanHanem mit?
Egy tincset a fanszőrzetükből?
több mint 12 éve
A nagy egyéniségek szvsz nem egy doboz Mercit visznek egy számukra fontos embernek....na mind1. 😛
több mint 12 éve
remélem Muri harmadjára énekli a tavalyi selejtezős számát 😛 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ezt ne hagyjátok ki mega LOLTetszik, és pont attól hatásos, hogy olyan filmből választ, ami manapság már nem annyira ismert, legalábbis dialógusai már nem forognak közszájon.
tv2.hu/osszeeskuvok/video/alekosz-vs-ben-hur-a-gorog-nagy-lebukasayooker
Mennyire snassz lenne, ha ilyenekkel jönne, mint "Ízi rájder öcsém".
több mint 12 éve
ezt ne hagyjátok ki mega LOL tv2.hu/osszeeskuvok/video/alekosz-vs-ben-hur-a-gorog-nagy-lebukasa
több mint 12 éve
Még a terminátor és a sin city so-so, de ami igazán brutális karácsonyra az a TCM 😀 Egyébként érdekes, biztosan lesz, aki nézi, mivel várhatóan a többin vagy egy még nem adott, de nagyon gyökér noname karácsonyi film, vagy egy agyonjátszott valamilesz úgyis.
több mint 12 éve
Sebii
3 537
Nagyon helyesen, tegyük hozzá. Csak hát nem ehhez van szokva az ember, ezért kicsit meglepődtem.A fim+ karácsonyi műsora:Ja.
21:00 Terminátor 2
23:45 Texasi láncfűrészes mészárlás
1:25 Sin City
Ez azt hiszem önmagáért beszél 😀Sebii
Egyértelmű, hogy nem gondolják úgy, hogy a Shrek-Télapu-Budspencer-Beethoven vonulatot kéne erősíteniük, nyújtanak teljesen más alternatívát.Sobri Jóska
több mint 12 éve
A fim+ karácsonyi műsora:Ja.
21:00 Terminátor 2
Ez azt hiszem önmagáért beszél 😀Sebii
Egyértelmű, hogy nem gondolják úgy, hogy a Shrek-Télapu-Budspencer-Beethoven vonulatot kéne erősíteniük, nyújtanak teljesen más alternatívát.
több mint 12 éve
Sebii
3 537
A fim+ karácsonyi műsora:21:00 Terminátor 2
Ez azt hiszem önmagáért beszél 😀
több mint 12 éve
Csabi nem Jerzyhez kell hasonlítani, Jerzy egy párbajon volt a legvégén, oda is vitték, nem választották.Nyilván nem, ha csak az intelligenciájukat is nézzük, fölösleges őket összehasonlítani, csupán Attila kihívásának ütemezésére utaltam, hogy kb amikor 5-en 6-an vannak bent akkor érdemes kihívnia őt. Addig fölös.
Sokkal inkább hasonlatos a sztorija Szabolcséhoz az első szériából, ő is ilyen csendes kis jófiú volt, némi ésszel megáldva, minden alkalommal megjelölték amikor lehetett (asszem a döntőig a 7 emberből 3-at vagy 4-et ő hagyott kint), bárkit vitt ki simán visszajött, majd végül nyert. Jerzy pl. nem nyert a végén, nem is jelelgették.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Csabi nem Jerzyhez kell hasonlítani, Jerzy egy párbajon volt a legvégén, oda is vitték, nem választották.Sokkal inkább hasonlatos a sztorija Szabolcséhoz az első szériából, ő is ilyen csendes kis jófiú volt, némi ésszel megáldva, minden alkalommal megjelölték amikor lehetett (asszem a döntőig a 7 emberből 3-at vagy 4-et ő hagyott kint), bárkit vitt ki simán visszajött, majd végül nyert. Jerzy pl. nem nyert a végén, nem is jelelgették.
több mint 12 éve
Amiben benne van Apeh Levi, az csak király lehet.Legteteje:Valami baj van velem, de ez egész turhető 😀kzol
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/12/09/ime_elkeszult_aranypart_leviek_elso_klipje/
Golden Coast klip 😀 Levi és Korvette ezzel haknizik míg nincs aranypart, kötelező.Höri