Bowldog Hálaadást!

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Tuti Petit hívja ki, és kint hagyja a rákba 80v20-al 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ejj Sobri...double epic fail... 😕

|
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Rövid kiválasztás utáni PR:

10. Veronika - Csodálatos karaktere az utolsókat rúgja, csak az mentheti meg attól, hogy otthon töltse a karácsonyt, ha Csaba Seherezádét vagy Pétert választja. Ami azért megeshet.Sobri Jóska
Azért Csaba marha kemény ha a lila kendős Seherezádét kiviszi, mondjuk akkor kapna egy barna kendőt a Serri ? 😀
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

1. Csaba - Ezek ott bent nem tanulnak. Minden párbajjal csak erősebb lesz, rajta múlik kit hagy kint. Nem Eszter lesz az.
2. Eszter - Még mindig ő az egyetlen nő, aki VV-t nyerhet, sok múlik azon ki lesz a harmadik döntős.
3. Gergő - Ő az egyik, aki odaérhet a döntőbe, sokat nem fog párbajozni, sokat nem lesz jelölve.
4. Fecó - A másik esélyes a top3-ba, csak ne párbajozzon.
5. Attila - Bár a legmozgalmasabb karakter, de el fog vérezni a Csaba/Eszter duó azon tagja ellen, aki kiviszi párbajra.
6. Péter - Jó ötletnek tűnt levarrni Veronikát, de túlságosan belebonyolódott az agyhalálba, ezzel kvázi meghalt a karaktere.
7. Seherezádé - Ha nem ismernék személyesen sok korabeli lányt, azt mondanám: "bezzeg az én időmben". Így azt mondom: "az én időmben is eléldegéltek csini lányok agy nélkül."
8. Kinga - afaszomatbazmeeeeeg http://www.youtube.com/watch?v=rZ0sMvKosxw
9. Vera - Ha nem ő nyeri a női kocsmabunyó mehetne haza. Így még utazik 1-2 kört.
10. Veronika - Csodálatos karaktere az utolsókat rúgja, csak az mentheti meg attól, hogy otthon töltse a karácsonyt, ha Csaba Seherezádét vagy Pétert választja. Ami azért megeshet.Sobri Jóska
tehát ha Csaba a kiválasztott, akkor nem érvényesül a PR főszabály, miszerint:
A PR azt jelzi, hogy kinek van a legtöbb esélye megnyerni a játékot (az az első), vagyis ki a legerősebb, és kinek van a legkevesebb esélye megnyerni az egészet (az az utolsó).
Mivel jelenleg XYZ a kiválasztott, evidens az utolsó helye.Sobri Jóska
?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
ahogy Verát elnéztem tegnap + ha Attiláék betartják ezt a leugatós taktikát ,
várhatóan Vera féle pofoszkodós kizárással zárulhat ez a konfliktus !
Mert ugye hát őt is a pszichiáterek castingolták az biztos...
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Majdnem olyan jó, mint az eredeti afaszomatbazmeg: http://www.valovilag.hu/video/151623Sobri Jóska
a beszavazón abszolúte nem értettem miért kellett pont kingát beküldeni, de mára kiderült, hogy működött a casting.

ez a nő nem normális.Höri
Tudnak a profik. 😊

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Majdnem olyan jó, mint az eredeti afaszomatbazmeg: http://www.valovilag.hu/video/151623Sobri Jóska
a beszavazón abszolúte nem értettem miért kellett pont kingát beküldeni, de mára kiderült, hogy működött a casting.

ez a nő nem normális.Höri
http://www.valovilag.hu/video/151667 bazmeg a sok tanulás az agyamra ment, és belenéztem a boxokba, és ebbe is. 3,33-nál Csaba hogy bírta ki röhögés nélkül? 😀 bazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg 😀😀😀DDDDDDDDDD VV Zsófi elbújhat 😀
jóvan nézzük tovább a videót, ez a Vera sem normális. Ez a casting tényleg odabaszott 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

ez a nő nem normális.

több mint 12 éve
Majdnem olyan jó, mint az eredeti afaszomatbazmeg: http://www.valovilag.hu/video/151623

több mint 12 éve
tegnap is furcsálottam már de az
összefoglalóban leesett hogy Attila egy az egyben Sherlock Holmes stílusban nyomta... 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kiviszi fecot karacsonyi ajandeknak aztan visszamegy. v ha bemondjak neki a hireket a riportban akkor meg petert is viheti es ugyanugy visszazuz. csajt nemhiszem h vinne o ahhoz tulsagosan "grallovag".
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mivel nem Attila ellen megy, ezért én is simán neki szurkolok, jó arc. Még az is rádob egy lapáttal, hogy egy olyan meccsen kapott ki, amit neki kellett volna nyernie.

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szerintem Csabának már nincs akkora esélye most mint az első párbajon. Ott még érdekes volt, hogy mi lehet ebből a karakterből, de eltelt pár hét és megmaradt tujának. Nem tudom ez mennyire lehet érdekes még.Greengo
Az összes többi vagy idegesítő fasz vagy pedig sipítozó picsa. Folyton ő van baszogatva Attila által alaptalanul. Kikapott egy olyan meccsen ahol simán jobb volt az ellenfelénél. Az ellenfele nem elég, hogy egy kamu győzelmet aratott felette, még rá is rakta a jelet. Kizártnak tartom, hogy ne ő menjen vissza. Plusz ő az egyetlen jófiú karakter akit lehet szeretni a nézőknek, pont mint tavaly Jerzy. Visszafog menni. Jelen pillanatban mindenki ellen olyan 90% esélyt adnék.
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Szerintem Csabának már nincs akkora esélye most mint az első párbajon. Ott még érdekes volt, hogy mi lehet ebből a karakterből, de eltelt pár hét és megmaradt tujának. Nem tudom ez mennyire lehet érdekes még.Greengo
Ja csak sajnos szimpatikus az embereknek úgy általában. Hiába tuja, hiába nem nagyon látják nálunk is - az irodában - aki nézi az szurkol neki és az érdekesebb arcokat f@sznak/kreténnek tartja.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Szerintem Csabának már nincs akkora esélye most mint az első párbajon. Ott még érdekes volt, hogy mi lehet ebből a karakterből, de eltelt pár hét és megmaradt tujának. Nem tudom ez mennyire lehet érdekes még.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
teljesen rendben van ez a sorrend , csak ez így túl egyszerű...

valszeg ezzel még azok is tisztában vannak akik szavaznak...
egyszerűen nem lehet hogy meglepetések nélkül menjen le a műsor 2. fele....
vagy igen?
több mint 12 éve

1. Csaba - Ezek ott bent nem tanulnak. Minden párbajjal csak erősebb lesz, rajta múlik kit hagy kint. Nem Eszter lesz az.
2. Eszter - Még mindig ő az egyetlen nő, aki VV-t nyerhet, sok múlik azon ki lesz a harmadik döntős.
3. Gergő - Ő az egyik, aki odaérhet a döntőbe, sokat nem fog párbajozni, sokat nem lesz jelölve.
4. Fecó - A másik esélyes a top3-ba, csak ne párbajozzon.
5. Attila - Bár a legmozgalmasabb karakter, de el fog vérezni a Csaba/Eszter duó azon tagja ellen, aki kiviszi párbajra.
6. Péter - Jó ötletnek tűnt levarrni Veronikát, de túlságosan belebonyolódott az agyhalálba, ezzel kvázi meghalt a karaktere.
7. Seherezádé - Ha nem ismernék személyesen sok korabeli lányt, azt mondanám: "bezzeg az én időmben". Így azt mondom: "az én időmben is eléldegéltek csini lányok agy nélkül."
8. Kinga - afaszomatbazmeeeeeg http://www.youtube.com/watch?v=rZ0sMvKosxw
9. Vera - Ha nem ő nyeri a női kocsmabunyó mehetne haza. Így még utazik 1-2 kört.
10. Veronika - Csodálatos karaktere az utolsókat rúgja, csak az mentheti meg attól, hogy otthon töltse a karácsonyt, ha Csaba Seherezádét vagy Pétert választja. Ami azért megeshet.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a győztes Gergő azért elég szarul nézett ki már tegnap is...
kiváncsi vagyok mára hogy alakul a feje... :rolleyes:yooker
majd Seri leápolja...v lúúkingolja 😀

|
több mint 12 éve
Péter, Eszter vagy Veronika lesz a következő kieső?JayB
Esztert jelölte , de sztem nem meri meghúzni hogy őt viszi...
Ha valakinek van esélye ellene az ő....(bár ha kiejti akkor megnyerte a játékot)

valszeg Pétertől búcsúzunk...

a győztes Gergő azért elég szarul nézett ki már tegnap is...
kiváncsi vagyok mára hogy alakul a feje... :rolleyes:
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Péter, Eszter vagy Veronika lesz a következő kieső?
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez az edd a fikát otthon duma még Attilától is ordas nagy taplóság volt...

Do your job
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Megnyerte a meccset is, majd utána kiválasztották. Remélem akárki ellen is párbajozik, visszamegy.

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Csóróó, bár szerintem akárkit visz ki visszajön.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Remélem Csaba fiút visz.
Péter megérdemelné,de a rézgyűjtő is.

több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Szétvernek, majd kiválasztanak... :S