TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az amerikaifoci hódítja magyarország értelmiségét, tegnap a legyenönismilliomosban próbálkozott egy amerikaifoci-fan doktor, ma pedig a maradj talponban tűnt fel egy fiatal srác szintén a.f. fanként 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem szoktam efféle bullshiteket nézni, de az ajánlóban nekem nagyon úgy tűnt h ez a Megasztár-logó eléggé Dallas Stars logó koppintás, vélemény?empty taxi
yup, twitteren már az előző évadnál is feljegyeztem 😀

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Nem szoktam efféle bullshiteket nézni, de az ajánlóban nekem nagyon úgy tűnt h ez a Megasztár-logó eléggé Dallas Stars logó koppintás, vélemény?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
A legnagyobb, a legjobb nyert, megint. Úgy néz ki kezdenek átállni arra, hogy a húzóemberek nyernek, ami örömteli. 😊Newman
Kiszurkoltuk!!
Egyértelműen a legjobb helyre ment a fődíj!
Bár így , hogy a vége felé már szinte teljesen jófiú lett ő is,
egy kicsit veszített a szimpátiámból!! 😂

Dupla öröm hogy e miatt ( meg azért más miatt is ) kb Kinga a legnagyobb vesztes... :cool:
több mint 14 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ez az 1 perc és nyersz már most tetszik, nagyon komoly idegörlő game 😀JayB
Az erőltetett műcsaládidrámán kívül nekem is 😀shawnka
Igen egy kis családi dráma helyett lehetne kicsit pörgősebb a játékmenet.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 115 — Chiefs GM
Ez az üveges ez fizikailag lehetetlen...JayB
JA, pont ezen gondolkodtam én is, de hát 1 millát már nem adnak ingyen. 😊

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 863
Ez az üveges ez fizikailag lehetetlen...
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Ez az 1 perc és nyersz már most tetszik, nagyon komoly idegörlő game 😀JayB
Az erőltetett műcsaládidrámán kívül nekem is 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 863
Ez az 1 perc és nyersz már most tetszik, nagyon komoly idegörlő game 😀
több mint 14 éve
Christofel még mindig überkurvanagy 😂
Hajdú Steve meg óriási, ahogy ezt a csicskát előadta, hát beszarás 😀
Komolyan ez a belevaló szenzációs évadzáró lett, szarrá röhögöm magam 😀
Főleg ezzel a fél banda hót részeg, Olivér meg olt mindenkit mint az ökör, tényleg óriási.

"Állandóan csesztetsz, kérlek tisztelj meg!"
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ja, néztem én is a Belevalót, Kinga ma is bizonyított.

több mint 14 éve
Most nézem a Coolon a BeleValó Világot. Még most is anyáznak, Kinga és a másik szöszi főleg. Előbbi most már sír is 😂gdavid
Kinga egyébként gyönyörűen viselkedett ma is, azok az arcok is amiket vágott.. főleg miközben attila kb. épp bocsánatot kért, hogy x alkalomkor túlzásba esett és köcsög volt, közben is úgy nézett kinga, mintha épp őt anyázta volna kb. attila.

De sebaj, szoliba már volt az a lényeg 😉
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Most nézem a Coolon a BeleValó Világot. Még most is anyáznak, Kinga és a másik szöszi főleg. Előbbi most már sír is 😂

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
A finálé legjobb jelenete Csaba haverjának beszéde volt, aminek a végén a mellette ülő lenyomott egy epic fészpalmot 😂

Egyébként miután először mutatták az állást, gondoltam, hogy ez lesz. Miután tavaly látszott, hogy ténylegesen lehet szavazóbázisa az ilyen félig bunkópöcs félig szerethető karaktereknek, már valószínű volt, hogy ilyen 60-al nem kap ki Csabitól. Azzal együtt, hogy a java részét kihagytam a műsornak, így az uccsó hét sztem nem volt rossz, és az alapján örülök is Attila győzelmének.

btw az X-Faktorosok valami eszméletlen semmilyenek, ez a sláger tibó féle egysoros konkrétan mintha semmiről nem szólt volna, Muri Enikő meg szimplán teljesen alkalmatlan a playbackre is meg erre a Shakira-Beyoncé vonalra is szvsz.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
A legnagyobb, a legjobb nyert, megint. Úgy néz ki kezdenek átállni arra, hogy a húzóemberek nyernek, ami örömteli. 😊

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Na már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.Stez
csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!Joci
A Pats-Giants SB-ket jobban szereti 😛Stez
mert már a felénél beleraksz valamit a szájába? 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 760 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Jóó, Attila legalább műsort csinált
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznemStez
Majd jön a másik szar...
Ne aggódj!catattack
Erről mindig a Truman-show vége jut eszembe...

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Na már alig várom. A való világnál csak az ilyen zenés szarokat utálom jobban, ahol szintén le van zsírozva előre az egész.
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.Stez
csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!Joci
A Pats-Giants SB-ket jobban szereti 😛

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
csapj az asztalra,hogy ma akkor is milan meccset nézünk!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Barátnőm meg odáig van az összes ilyen fosért, aztán folyamatosan rá vagyok kényszerítve, hogy ez menjen a TV-ben.

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
hm

hát erre nem számítottam. de nyilván nagyobb öröm a magányos manipulátor győzelme, mint az unalmas jófiúé. tanulság: néha megéri 'rossznak' lenni

Attila sikere azért is örömteli nekem, mert ezek szerint az emberi kapcsolatok & érzelmek kialakítására alkalmatlan figuráknak is lehet keresnivalója a világban
több mint 14 éve
catattack 3 520
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznemStez
Majd jön a másik szar...
Ne aggódj!
több mint 14 éve
bár a döntő nyertese egyértelműen én vagyok, mert nem kell többé ezt a szart néznem

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
FUCK YEAH

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
catattack 3 520
Van igazság!