bowl.hu div. 2./B
14 feliratkozó
több mint 14 éve
Hmm, ezen az ajánlaton nagyon elgondolkodtam 😊Mondjuk már pont nem állok rosszul DE-ben, hogy húztam oda egy IRL LB-t, de egyelőre nem utasítom el, alszom rá egyet 😊

több mint 14 éve
Igen, sajnos :/ Jövőre talán lesz QB-m is 😀 Addig meg, hátha sikerül valami 😀

több mint 14 éve
Miért, ő játszani fog? 😀Jól látom, hogy egyedül Big Alt nem sikerült behúznom, mindenki mást meghagytatok nekem? Köszke 😀
Ja, meg Wimbleyt, de Ninko pótolja 😊

több mint 14 éve
Na ha ezt már felhoztuk, akkor jövő hétre innen is nagyon sok sikert kívánok wyattnek. 😀institucio😀
több mint 14 éve
Na ha ezt már felhoztuk, akkor jövő hétre innen is nagyon sok sikert kívánok wyattnek. 😀
több mint 14 éve
IGEEEEEEEN!!!!Legalább ketten reméljük, hogy ez a remek munka még a jövő héten is kitart. 😀
3 év kitartó munkája után most először sikerült legyőzni Kájzer komiszt!!!!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Antman
több mint 14 éve
IGEEEEEEEN!!!!3 év kitartó munkája után most először sikerült legyőzni Kájzer komiszt!!!!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
az a lényeg :S sajna ez szoros lett de nem lett meg.Túl gyenge volt a vikes ezért szívtam 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na megint egy siralmas teljesítmény tőlem... De szerencsére az ellenfél még gyengébb volt és végre megvan a 2. győzelmem 😀Támadósorom továbbra is nagyon gyenge. Cutler 1 pontján viszont nagyon meglepődtem. A lényeg a győzelem 😊
több mint 14 éve
S.Smith is kemény 3 pontot csináltNem nyer a Vikes de te igen szvsz...Ja, csak ő mondjuk kb egyedül hozta az én pontjaim 😀 Pedig hogy örültem, hogy a San Diego-játékosaid mit össze nem betliztek, aztán hozzám képest állatok voltak 😀Wyatt
Mondjuk az O részleg az nálunk is siralmas ha nincs Foster eddigJanek
több mint 14 éve
Nem nyer a Vikes de te igen szvsz...Ja, csak ő mondjuk kb egyedül hozta az én pontjaim 😀 Pedig hogy örültem, hogy a San Diego-játékosaid mit össze nem betliztek, aztán hozzám képest állatok voltak 😀
Mondjuk az O részleg az nálunk is siralmas ha nincs Foster eddigJanek

több mint 14 éve
Nem nyer a Vikes de te igen szvsz...Mondjuk az O részleg az nálunk is siralmas ha nincs Foster eddig
több mint 14 éve
Parádésan nem húztam be mégse Ninkovichot, amúgy az mi, hogy Crabtree-nek nem írták be a sikeres kétpontost? Kurvára remélem, hogy ezen bukok 😀 Mellesleg, az egész támadósorom leszophat, egyedül LeSean nem volt gáz, de tőle is több kell. Rajta kívül viszont mindenki szánalom. Mondjuk nálad Dansby ragadt a padon, de nálam is akadt bőven ügyes padoztatás 😀Hát reméljük nyer a Vikings, és akkor csak nem bukok 😛

több mint 14 éve
Na ha G.Jennings és a GB HC hoz 22pontot akkor nyerek ...vagy ha átszámítják és Wyatt-nek 21ponttal kevesebbje lesz 😊Szuper volt Dansbyt padoztatni JH hozott 7pontot helyette 😊
több mint 14 éve
Én jobban!Nagy győzelem lenne ellened.
De nem fog össze jönni ha a 3 O ember ilyen keveset hozott össze
több mint 14 éve
Te mindig magadra gondolszJanekMost megint miért? 😀
Azért annyira nem bánnám, ha nyernék 😊

több mint 14 éve
Ez alap 😀 Nálam, ha egy csapatból van egy posztra kettő, mindkettő játszik 😀 PP és Richard Marshall, de múltkor egyszerre volt Crabtree és Edwards is, aztán nem szívom a fogam, hogy a másikat kellett volna, és így valamelyikről úgyis jön pont 😀Most esett le,hogy TNF van már... wtf lett Vincyvel?
Btw, inkább a San Diegónak szurkoltam (volna, ha ébren lettem volna, de ez most sansztalan volt), de annyira azért nem bánom a -3 pontot, mert Oliver végre játszott és intet is fogott (GM), de ami itt számít, hogy Mathews, Vincy és Gates összesen hozott 12 pontot az ellennek, és még Butler 14-e sem az az überkiugró teljesítmény, szóval eddig számomra nem alakul olyan rosszul a párharc 😊Wyatt
több mint 14 éve
Ez alap 😀 Nálam, ha egy csapatból van egy posztra kettő, mindkettő játszik 😀 PP és Richard Marshall, de múltkor egyszerre volt Crabtree és Edwards is, aztán nem szívom a fogam, hogy a másikat kellett volna, és így valamelyikről úgyis jön pont 😀Btw, inkább a San Diegónak szurkoltam (volna, ha ébren lettem volna, de ez most sansztalan volt), de annyira azért nem bánom a -3 pontot, mert Oliver végre játszott és intet is fogott (GM), de ami itt számít, hogy Mathews, Vincy és Gates összesen hozott 12 pontot az ellennek, és még Butler 14-e sem az az überkiugró teljesítmény, szóval eddig számomra nem alakul olyan rosszul a párharc 😊

több mint 14 éve
SPOILERJátszasd mindkettőt! 😛
Ez az Oaklandes WR tandem a bolondját járatja velem. Múlt héten D. Moore-t kezdettem, Jacoby Ford ült a padon, előbbi 12, utóbbi 22 pontot hozott (az a 10 pont de jól jött volna... de hát magamnak köszönhetem....). Most Fordot tettem a kezdőbe, Denarius pedig padozott. Mit ad Isten Ford kőkemény 4 pontot termelt Moore 29 egységével szemben.
:mad:Rataxes

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞