Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

bowl.hu div. 2./B

14 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tavaly ellenem volt mindenkinek ömlése 😀

több mint 14 éve
Tomeee 753
Durva hogy mennyire szerencsétlen vagyok, 150 ponttal többet kaptam mint a második legtöbb pontot kapó...

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Kollégák!
A humoros ajánlatokat a viccek topicba kérem eztán....!
(inkább a pad törje fel a seggét mindnek, de azért az ellenértékért nem szabadulok senkitől)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 102 — Apu ökölbeszorított keze
Hát ez nem lesz jó nekem.

több mint 14 éve
Foster+vmi 😀
Vagy Jennings/Smitty+Vincy

több mint 14 éve
Valahol el kell kezdeni az alkut 😊

HA KOMOLYAN ÉRDEKEL SHADY mi az ár?

több mint 14 éve
Janek, értem én, hogy gyenge az alapcsapat, de ezekkel az ajánlatokkal korábban még mosolyt csaltál legalább az arcomra, most már annyira azt sem 😊
Van két jó TE-em, van egy elit elkapóm, meg pár hasonló szintű, miért adnék egy elit futót két olyanért, akire nincs annyira szükségem? Vincy jöhet, de LeSean-féle trade-ben tuti nem kell 😊

több mint 14 éve
Ha Stewart nem padozik... 😀
Amúgy a múlt héten bye-on volt a fél csapat, sajnos azt nem sikerült jól betervezni, de inkább egy nagy zakó, mint sok kicsi 😀 Mondjuk a másik kettőért kár, no mindegy, irány a PO 😊

több mint 14 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 691 — playoffs???
WEEK 8:
1. zinedine5 8-0
2. institucio 7-1
3. Tuja 6-1-1
4. Wyatt 5-3
5. Kájzerszóze 4-3-1
6. Rataxes 4-4
7. jules 4-4
8. 11 4-4
9. zemanla 4-4
10. Antman 4-4
11. tothbebe 3-4-1
12. berger90 2-5-1
13. Tomeee 2-6
14. gabokocka 2-6
15. Janek 2-6
16. Eaglesfan93 1-7

Heti győztes (legtöbb pont) : 295 pont Wyatt – majdnem HOF, múlt héten legkevesebb pontja volt… GRATU

Heti szopóálarcos (legkevesebb pont) : 142,5 pont gabokocka
Malackirály (legkevesebb szerzett ponttal nyert) : 186 pont institucio
Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : 209 pont Tomeee
Kispadátor (legtöbb pont a padon) : 69 pont 11
Legtöbb szerzett pont összesen: 1903 pont zinedine5
Legkevesebb szerzett pont összesen: 1320 pont Eaglesfan93
Aki ellen a legtöbb pontot szerezték: 1877,5 pont Tomeee
Aki ellen a legkevesebb pontot szerezték: 1401,5 pont institucio

heti All-star team:
QB Matthew Stafford (zinedine5) 34
RB Steven Jackson (Tomeee) 35
RB LeSean McCoy (Wyatt) 33
RB/WR Adrian Peterson (berger90) 30
WR Calvin Johnson (Wyatt) 25
WR Laurent Robinson (FA) 23
TE Scott Chandler (Wyatt) és Brent Celek (FA) 15
DT Vince Wilfork (Kájzerszóze) és Athyba Rubin (zinedine5) 18
DT Spencer Johnson (FA) 16
DE Terrell Suggs (Eaglesfan93) 29
DE Cliff Avril (Wyatt) 28
LB London Fletcher (Antman) 42
LB DeMarcus Ware (tothbebe) 39
LB Derrick Johnson (Rataxes) 35
CB Captain Munnerlyn (Kájzerszóze) 25
CB Chris Houston (zinedine5) 24
S Patrik Chung (Kájzerszóze) 28
S Darian Stewart (Wyatt) 27
K Nick Novak (zemanla) 15
P Brad Maynard (FA) 11
HC Lions (institucio) és Eagles Coach (FA)7

több mint 14 éve
Tuja!

Írd meg pmben mi lenne a játékos cseréje akiért már tettem vagy 3 ajánlatot

több mint 14 éve
Ismét győzelem!

Olsen és valaki cserélhető egy jó LB-ért

több mint 14 éve
Köszi 😀

több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Délután már leírtam, de vmi miatt nem ment át.
KABBE! 😛
Egyébként gratulálok! Kár hogy ellenem sikerült.... 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
298 az átszámolás után 😂 Ha nyer a Chargers, 300+ 😊

több mint 14 éve
No, ha már a csapat kikapott...
Cullen Jenkins, Phi DT
Red Bryant, Sea DT
1+1 pont
Dan Bailey, Dal K
Nem rúgattak vele a nagy hátrányban FG-ket, így csak 3 pont
Zoli egyelőre 4, de talán lesz több
Dashon Goldson, SF S helyett ha Darian Stewart, StL S-t játszatom +14 pont, DE így is 286 pont és még van egy Chargers HC, asszem ez elég jó pontszám 😂

több mint 14 éve
Nagyon kéne egy RB nekem! Akinek van egy felesleges top25-ös RB-je az tehetne nekem egy ajánlatot 😀 Ngata-n kívül tulajdonképpen mindenki vihető a csapatomból! RB-k mellett WR-t is szívesen fogadnék 😊eaglesfan93
Cole-ért egy kezdő futót ajánlottam aki épp nem top25(még)

több mint 14 éve
Nekem semmi bajom a HC val...

több mint 14 éve
Nagyon kéne egy RB nekem! Akinek van egy felesleges top25-ös RB-je az tehetne nekem egy ajánlatot 😀 Ngata-n kívül tulajdonképpen mindenki vihető a csapatomból! RB-k mellett WR-t is szívesen fogadnék 😊eaglesfan93
HC nem kellene? Most lököm ki a Dallas HC-t 😀 😀 😀 😀 😀

Ha már aktuális a kérdés......

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kéne egy RB nekem! Akinek van egy felesleges top25-ös RB-je az tehetne nekem egy ajánlatot 😀 Ngata-n kívül tulajdonképpen mindenki vihető a csapatomból! RB-k mellett WR-t is szívesen fogadnék 😊
több mint 14 éve
Nem baj, ha nincs. Patriots HC-t én sem dobtam volna ki, mint ahogy a Chargerst sem tettem, és csak azért mert bye-on voltak, nem cserélem le olyanra, akitől később sokkal kevesebbet várok. 😊
Én múlt héten kiszedtem Blountot, így nem volt egy futóm a csapatban, úgy voltam vele, hogy ha a hétfő esti mérkőzésen még van esélyem, behúzok valakit, mint ahogy DT posztra is. De mivel a csapat több mint fele pihent, ráadásul még az ellennek is nagyon ment, úgy voltam vele, hogy most minek vágjam ki két kiemelkedő emberemet azon a héten, amikor úgysincs esélyem

több mint 14 éve
jules New England Patriots 104 — ideasokszart@gmail.com
Az, hogy én , minek látom és mit gondolok róla tán ne képezze vita tárgyát, nehogy már bárki idejöjjön és megkérdőjelezze és még az észt is ossza nekem. Köszönöm. Aki esetleg álszentnek tart az, halkan jegyzem meg, be is kaphatja. Nem tettem szóvá a múlt héten sem, azelőtt sem, tavaly sem, mert mindenki úgy játszik az adott kereteken belül, ahogy akar, tud, vagy lehetősége van rá. De ettől még kialakíthatok magamban egy véleményt erről. Ugye?
A trédekbe se ugatok bele, pedig egy-kettő elég meredek néha, és néha úgy gondolom mások naivitása, vagy adott esetben tudatlansága, teljesen magyartalanul mondva, ki van használva. És ez se tetszik, sőt erről is van egy elég sarkos véleményem. De mindenki úgy játszik ahogy tud, vagy a képességei engedik.

PunBB bbcode test

"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Nekem mindegy. Aki akar HC-t tegyen be. Aki HP-t akar, az meg igyon, egésségére.

Személy szerint gyáva dolognak tartom, de ez csak privát vélemény, nem commish-felfogás.
Aki akar tegyen, aki nem nem.

több mint 14 éve
Antman Chicago Bears 419
Na hamár felkavartam az állóvizet:
1.: Szerintem mindenki maga dönti el kit rak ill nem rak be a csapatába, ez igaz az összes posztra.
2.: véleményem szerint a HC posztnál is ugyanúgy benne van a minusz pont is mint esetleg a többi poszton, csak itt nagyobb rá az esély.
3.: Azért miért nem háborog senki ha mondjuk 1 RB nem játszik a héten az ellenfél csapatában.

Szerintem egy kicsit álszent dolog ez. Nekem eddig is és ezután is mindig volt a kezdőmben HC, lehet az bye weekes is. Lesz ahogy lesz. Szerintem hozzátartozik a játék varázsához ez is, ha minuszos, akkor minuszos.
Mindenki maga állítja össze a csapatát és ehhez senkinek semmi köze. Nem csapatban játszot játék, egyéni!!!!

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
Absz nem értem ezt a HC problémát ami mindig felmerül itt. Mi köze ennek a sportszerűséghez, pláne a gyávasághoz? Egyik posztra sem kötelező berakni játékost, ugyanez igaz a HC-re is. Ha vki úgy ítéli meg, h szinte tuti mínuszos a csapata akkor hülye lenne berakni. Én folyamatosan HC-vel játszom, de semmi gond nincs azzal, ha más ezt nem teszi, ő nyilván plusz pontra se tud ezáltal szert tenni. Bátorságról, lelkiismeretről meg hasonló dolgokról beszélni ebben az esetben teljesen marhaság, sőt még etikailag se nagyon kifogásolható ez, mert mindenkinek lehetősége van így vagy úgy dönteni.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 548 — Ajmo Vatreni
Én nem látom sem gyávának, sem megengedhetetlennek. Ez is csak egy taktikai húzás.