NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 556
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Eleve 3 ember minimum autodrafton lesz, és tavaly is elég gyorsan lement.Jó szórakozást Nektek, én meg csak remélem, hogy megint be tudok húzni egy-két sleepert meg a szokásos freeagentezés is bejön szezon közben. 😊
több mint 13 éve
Maradjon akkor a 60 mo, okés? Így is van rá esély hogy hosszú lesz nagyon.
több mint 13 éve
11
22
Aloha,Komolyabb eltünésem után most már itt leszek... Vasárnap is!
Aztán hagy szóljon... 😊
Berger: Megvan már az 1/1?
több mint 13 éve
mi tavaly 90 mp/körnél lepörgettük 3 óra alatt az egészet... 😊NewmanÉn is így emlékszek
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
mi tavaly 90 mp/körnél lepörgettük 3 óra alatt az egészet... 😊
több mint 13 éve
3-4 óra alatt lemegy, az biztosAz meg pont hogy nem, mert egyből BPA 😊WyattBa +. Így is több mint 7 és fél óra ha mindenki kihasználja az 1 percet/kör!!!! :/AntmanNem fogja kihasználni..... max aki autodrafton lesz. 😉zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Az meg pont hogy nem, mert egyből BPA 😊Ba +. Így is több mint 7 és fél óra ha mindenki kihasználja az 1 percet/kör!!!! :/AntmanNem fogja kihasználni..... max aki autodrafton lesz. 😉zemanla
több mint 13 éve
Ba +. Így is több mint 7 és fél óra ha mindenki kihasználja az 1 percet/kör!!!! :/AntmanNem fogja kihasználni..... max aki autodrafton lesz. 😉
több mint 13 éve
Ba +. Így is több mint 7 és fél óra ha mindenki kihasználja az 1 percet/kör!!!! :/AntmanAkkor legyen 45 mp.
több mint 13 éve
Antman
401
Ba +. Így is több mint 7 és fél óra ha mindenki kihasználja az 1 percet/kör!!!! :/
több mint 13 éve
Elég lesz.
több mint 13 éve
szasztok!kösz Gabó!
minden oké, dreftsorrend beállítva. írom az időpontot.
valaki ellenőrizze le, hogy jól számoltam-e ki az időpontot. ezt előre is köszönöm.
60 másodperc elég ugye a draftra? Így is hossz lesz.....
több mint 13 éve
Na és akkor hol nem látom? Rég volt már ezek szerint, hogy használtam a felületet 😊Pedig, de! 😉
Nálam draftordernél a csatlakozás szerinti van, de gondolom nem az leszWyatt
több mint 13 éve
Megvagyok, korábban már szavaztam is, felőlem mehetünk 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Na és akkor hol nem látom? Rég volt már ezek szerint, hogy használtam a felületet 😊Nálam draftordernél a csatlakozás szerinti van, de gondolom nem az lesz
több mint 13 éve
Draftsorrend? 😊WyattÚgy látom, beállítva. 😊
több mint 13 éve
éééééén???? Dehogy!max vakon leszel 😀 😀 😀 😀 😀Köszönöm szépen uraim!Hűha! Akkor készülni kell!
Wyatt neked külön is köszönöm, hogy a többiekhez hasonlóan a táblázatot használtat 😀 😀 😀 😀 😀
A DRAFT AUG 28-án, VASÁRNAP, 21.00 órakor lesz.
Ellenőrizze a gépét mindenki, hogy fut-e rajta a draft-program (próba vagy mock-draft).
A vasárnap így 12-3 szavazatot kapott. Ezért nyert.Kájzerszóze
Igaz, pénteken megyek Egerbe (csak vasárnap jövök), de a draftra a gép előtt leszek! 😊zemanla
mert gondolom nem fox inni, ha már Egerbe mész....Kájzerszóze
Pénteken buli, szombaton.....???? De vasárnap, tiszta fejjel ( 😂 ) :HÁROBÚÚÚÚÚÚÚ!
Who dat!
Gabo nélkül is kezdünk?
több mint 13 éve
max vakon leszel 😀 😀 😀 😀 😀Köszönöm szépen uraim!Hűha! Akkor készülni kell!
Wyatt neked külön is köszönöm, hogy a többiekhez hasonlóan a táblázatot használtat 😀 😀 😀 😀 😀
Ellenőrizze a gépét mindenki, hogy fut-e rajta a draft-program (próba vagy mock-draft).
Igaz, pénteken megyek Egerbe (csak vasárnap jövök), de a draftra a gép előtt leszek! 😊zemanla
mert gondolom nem fox inni, ha már Egerbe mész....
több mint 13 éve
Köszönöm szépen uraim!Hűha! Akkor készülni kell!
Igaz, pénteken megyek Egerbe (csak vasárnap jövök), de a draftra a gép előtt leszek! 😊
több mint 13 éve
Köszönöm szépen uraim!Wyatt neked külön is köszönöm, hogy a többiekhez hasonlóan a táblázatot használtat 😀 😀 😀 😀 😀
A vasárnap így 12-3 szavazatot kapott. Ezért nyert.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én egyszer már szavaztam csak ezek szerint elfelejtettem rámenni a mentésre 😀Most már elvileg ott van nekem is hogy melyik időpont a jó. 28-a lenne a legtökéletesebb nekem, 1-től nekem már suli és úgy azért nehéz megoldani.