bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
na csak összejött az 5W után a 4Lez már olyan mint tavaly...
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
H. Ward fumblijával kikaptam. (egyelőre mínusz 4)lassan búcsúzom kedves játszótársak, megyek a div 3 ba....
P. Thomas hetek óta sérült, Clark IR, Barber betli, és most Matthews is gyanús... (szarul draftoltam.....)
"Szuper" futóim (és Moore is) bye weeken, ráadásul waiverezni sem lesz időm, mert nem leszek itthon. Így csak szoros meccseket lehet játszani, de nyerni nem lehet. 😕
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
11
22
A győzelmemet nagyban beárnyékolja az ellenfelem hozzáállása... 😕Tegnap szokás szerint 19:00 előtt egy kicsivel, még "csinosítgattam" az összeállításon, aztán megláttam az ellent...
Kikapcsoltam és ma néztem csak meg, azért így nem az igazi a győzelem íze.
több mint 14 éve
Bocsi Kájzer, nem voltam itthon a héten, ezért reagáltam csak későn a trade-re :/Egyébként semelyik verzió nem lett volna jó, mert Welker-nél szinte csak jobb RB/WR-eim vannak 😊
több mint 14 éve
kell a hendikep is... 😊megkérhettél volna valakit hogy állítsa be legalább, vagy ilyesmi. hajrá a jövő héten.Kájzerszózehol jártál báránykám?voltak dolgok, de sajna ez nem mentség 😊
szar dolog, hogy ilyen lett a meccs, bár oké, a W jól jön bármikor, de jó is volt a csapatom. lett volna esélyem nyerni rendesen is. talán. na majd a következő fordulóban! sajnálom, hogy nem tudtál játszani.Kájzerszóze
na majd kövi héten 😊Wyatt
|
több mint 14 éve
megkérhettél volna valakit hogy állítsa be legalább, vagy ilyesmi. hajrá a jövő héten.voltak dolgok, de sajna ez nem mentség 😊bocs srácok, erről a hétről lecsúsztam 😛hol jártál báránykám?
bár ezt gondolom Kájzer nem igen bánja 😀Wyatt
szar dolog, hogy ilyen lett a meccs, bár oké, a W jól jön bármikor, de jó is volt a csapatom. lett volna esélyem nyerni rendesen is. talán. na majd a következő fordulóban! sajnálom, hogy nem tudtál játszani.Kájzerszóze
na majd kövi héten 😊Wyatt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
voltak dolgok, de sajna ez nem mentség 😊bocs srácok, erről a hétről lecsúsztam 😛hol jártál báránykám?
na majd kövi héten 😊
több mint 14 éve
bocs srácok, erről a hétről lecsúsztam 😛hol jártál báránykám?
szar dolog, hogy ilyen lett a meccs, bár oké, a W jól jön bármikor, de jó is volt a csapatom. lett volna esélyem nyerni rendesen is. talán. na majd a következő fordulóban! sajnálom, hogy nem tudtál játszani.
több mint 14 éve
Elkezdem beírni, hogy mekkora ökör vagyok, hogy tegnap még arra kerítettem időt (őszöltem a hegyekben a kölkökkel), hogy a bye week miatt egy LB-t kerítsek, de a rúgót és a puntert már elfelejtettem, mikor is eszembe jutott, hogy van még egy meccs...hát nagyon kemény lesz a vége, én remélem BigBen betlizik ismét...de sztem Te fogsz nyerni. 😕
És találtam egy szabad kickert.
Úgyhogy ketten vannak már hátra. Kivételesen az újraszámolás után kisebb lett a különbség is. Remélem TO most lelassul, mert öt győzelem után 4 vereség hülyén nézne ki az önéletrajzomban.jules
|
több mint 14 éve
Ja az a hét ember: Cedric Benson, Chad Ochocinco, James Harrison, Troy Polamalu, Mike Nugent,Daniel Sepulveda és a Steelers Coach.nem kell... hetek óta betlizik a csapatom, nem most fog ez megfordulni :/ Grat
Az első 4 miatt kicsit agódom.Antman
You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
bocs srácok, erről a hétről lecsúsztam 😛bár ezt gondolom Kájzer nem igen bánja 😀
több mint 14 éve
Elkezdem beírni, hogy mekkora ökör vagyok, hogy tegnap még arra kerítettem időt (őszöltem a hegyekben a kölkökkel), hogy a bye week miatt egy LB-t kerítsek, de a rúgót és a puntert már elfelejtettem, mikor is eszembe jutott, hogy van még egy meccs...És találtam egy szabad kickert.
Úgyhogy ketten vannak már hátra. Kivételesen az újraszámolás után kisebb lett a különbség is. Remélem TO most lelassul, mert öt győzelem után 4 vereség hülyén nézne ki az önéletrajzomban.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Antman
401
Ja az a hét ember: Cedric Benson, Chad Ochocinco, James Harrison, Troy Polamalu, Mike Nugent,Daniel Sepulveda és a Steelers Coach.Az első 4 miatt kicsit agódom.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit rossz padozással 35 pont hátrányban vagyok, Timmons van még hátra, aki képes ilyen pontmennyiség termelésére, úgyhogy este szorítok erősen. 😊
több mint 14 éve
mocskos kurva élet fasza már, újabb lossgyűlölöm a fantáziafocit
több mint 14 éve
egyelőre így állunk (ÁTSZÁMOLÁS után frissítve):Kájzerszóze – Wyatt 205-114 (eldőlt)
Divat – jules 203,5-200,5 (egy-egy ember van még)
Fetomy – zinedine5 208-220 (egy-egy ember van még hátra)
Tomeee – konqueror 168-157,5 (eldőlt)
Ork – kd 231-203,5 (kd egy embere lép még pályára)
Grafi – 11 111-210 (eldőlt)
Antman – tothbebe 200-110 (tohbebének van még 7 játékosa)
zemanla – Eaglesfan93 163-163 (kettő illetőleg három ember van még)
több mint 14 éve
Tomeee
753
A végére Collins-Sensabaugh derbi lesz, nagyonizgi.Dani igazából az lenne az ideális ha mindketten kikapnánk, hihetetlenül szarok vagyunk. 😀Tomeeeborzasztó low score derbi, ebben a pillanatban néztem meg. de nekem az egész szezon ilyen, kevés szerzett, még kevesebb kapott pont
projected szerint nyerek, remélem már nem fordul meg. mondjuk én mínusz 3 emberrel vagyokkonqueror
több mint 14 éve
Dani igazából az lenne az ideális ha mindketten kikapnánk, hihetetlenül szarok vagyunk. 😀Tomeeeborzasztó low score derbi, ebben a pillanatban néztem meg. de nekem az egész szezon ilyen, kevés szerzett, még kevesebb kapott pont
projected szerint nyerek, remélem már nem fordul meg. mondjuk én mínusz 3 emberrel vagyok
több mint 14 éve
Fetomy: nézd meg plz!Coleman játszani fog, de adhatom helyette Stylez White-ot is.......
Két ajánlat ment. az egyik azért, mert valakit dobnod kell és akkor inkább nálam legyen, de tulképp nekem mindegy.....
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
tate egészen eddig kb csak csali volt, most végre volt elkapása is 😀Tate nagy kérdés...... hetek óta kezd nálam Welker és sehol semmi. Tate miért jobb célpont? Nem jó ez így 😀 Nem kéred Welkert?KájzerszózeWyatt: szar a szopóágon ülni, de remélem még egy hetet kitartasz ott 😀 😀 😀 😀 😀ráadásul amin nagyon vacilláltam, hogy berakjam-e kezdőbe Tate-et, pont rosszul döntöttem 😀
Ne haragudj, de azért remélem nem ellenem fogsz nyerni. A pontjaid már a héten megvoltak. A jövő héten 2 kezdő LB-m megy bájologni, meg lesz még más is, szóval kemény meccs lesz.
A szopóággal kapcsolatban: aki ellen a második legtöbb pontot szerezték, na az én vagyok.......... A legtöbbet én szereztem, de ellenem is rengeteget, szóval ezért állok a 7. helyen csak. Szar a defensem 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
mondjuk pozitív, hogy egymásután kétszer is tisztességes pontszámot értem el 😊Wyatt
mostani o-ban senki nem kap annyi labdát, mint tavaly welker pl, azért is kiszámíthatatlanabb 😛
de amúgy jöhet welker, csak sokat nem tudok adni érte 😛
több mint 14 éve
Antman
401
Lehet észrevettétek de kiküldtem egypár trédet.Jules,11, kd és konqueror
több mint 14 éve
Tate nagy kérdés...... hetek óta kezd nálam Welker és sehol semmi. Tate miért jobb célpont? Nem jó ez így 😀 Nem kéred Welkert?Wyatt: szar a szopóágon ülni, de remélem még egy hetet kitartasz ott 😀 😀 😀 😀 😀ráadásul amin nagyon vacilláltam, hogy berakjam-e kezdőbe Tate-et, pont rosszul döntöttem 😀
Ne haragudj, de azért remélem nem ellenem fogsz nyerni. A pontjaid már a héten megvoltak. A jövő héten 2 kezdő LB-m megy bájologni, meg lesz még más is, szóval kemény meccs lesz.
A szopóággal kapcsolatban: aki ellen a második legtöbb pontot szerezték, na az én vagyok.......... A legtöbbet én szereztem, de ellenem is rengeteget, szóval ezért állok a 7. helyen csak. Szar a defensem 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
mondjuk pozitív, hogy egymásután kétszer is tisztességes pontszámot értem el 😊Wyatt