Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kicsit fura, hogy nulla darab erdeklodes, hozzaszolas sem erkezett erre, ezert direktben megkerdezem :

bajnoksag szuneteben volna kedve a tisztelt tarsasagnak ilyen jellegu minitorna[k]ra?
termeszetesen felszereles nelkul, non contact, flag, 70x25 yard-os palyan, 2x15perces futooraval, 5 az 5 ellen.xtaki
A én jelentem, elolvastam becsülettel a szabálykönyvet 😀
Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, mert minimális felszerelés és csupán néhány ember elég ahhoz, hogy az amerikai foci alapjait játékközben is kipróbálhassa valaki, vagy csupán gyakorlásnak is jó lehet a játékos múlttal rendelkezőknek. Sok sikert kívánok ehhez a munkához.
Esetleg ha megvan az eredeti angol szövege, ami alapján íródott, akkor azt megköszönném, ha elküldenéd számomra.kisdani
dobj valami elerhetoseget es atkuldom, egyebkent IFAF 5vs5 szabalykonyvxtaki
Jelentem, Tatán alakul a szakosztály. 😊
több mint 12 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
hivatalos magyar flagfoci szabalykonyv :
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20120324-Flag_Football_jatekszabaly_MAFSZ-2012.pdf

folyamatban a jatek rovid leirasanak, plusz szabalyertelmezeseknek a forditasa.xtaki
kicsit fura, hogy nulla darab erdeklodes, hozzaszolas sem erkezett erre, ezert direktben megkerdezem :

bajnoksag szuneteben volna kedve a tisztelt tarsasagnak ilyen jellegu minitorna[k]ra?
termeszetesen felszereles nelkul, non contact, flag, 70x25 yard-os palyan, 2x15perces futooraval, 5 az 5 ellen.xtaki
Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, mert minimális felszerelés és csupán néhány ember elég ahhoz, hogy az amerikai foci alapjait játékközben is kipróbálhassa valaki, vagy csupán gyakorlásnak is jó lehet a játékos múlttal rendelkezőknek. Sok sikert kívánok ehhez a munkához.
Esetleg ha megvan az eredeti angol szövege, ami alapján íródott, akkor azt megköszönném, ha elküldenéd számomra.kisdani
dobj valami elerhetoseget es atkuldom, egyebkent IFAF 5vs5 szabalykonyv
több mint 12 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20120324-Flag_Football_jatekszabaly_MAFSZ-2012.pdf

folyamatban a jatek rovid leirasanak, plusz szabalyertelmezeseknek a forditasa.xtaki

Esetleg ha megvan az eredeti angol szövege, ami alapján íródott, akkor azt megköszönném, ha elküldenéd számomra.

Wolverines #79 C
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890

eltén működik egy flagfoci csapat már, plusz a pázmányon is most indul be. ha jól tudom a bme-n is van rá igény, de ők egyelőre az eltésekkel edzenek. ha lenne még pár csapat, szerintem gond nélkül lehetne szervezni tornát, lenne rá igény.
több mint 12 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442

termeszetesen felszereles nelkul, non contact, flag, 70x25 yard-os palyan, 2x15perces futooraval, 5 az 5 ellen.
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Jó reggelt Tamás! 😊

Crushers #12
több mint 12 éve
VT 123
Szerintem a játékosok kiválogatását meg lehetne oldani. A két egymást követő azonos lebonyolítás pedig szerintem mostantól nagyjából tartható.Zorddd
Ausztriában 30 éve van bajnkoság, de szerintem még nem volt két azonos lebonyolítási mód 😊VT
szeretném ha te is megjegyeznéd h egy magyarország ám!! itt minden jobb.... és ne gyere a " de durva volt amikor hochenemsbe utaztunk... " dumáddal 😀Ricsi56
1. ne haragudj, hogy hozzászóltam
2. csipkebokorvessző
3. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy még egy olyan országban, ahol 30 éves múltja van a sportnak, és van szakmai hozzáértés, ill. támogatói pénz, is évről évre változik a lebonyolítás, mivel csapatok keletkeznek, szűnnek meg, egyesülnek, visszalépnek egy osztályt, stb., de már megbántam
4. Hohenems
5. "egy magyarország": megjegyeztem!
több mint 12 éve
bowl.hu 48
http://bowlhu.tumblr.com/

Várjuk a magyar csapatok toborzó- és meccsplakátjait, és persze a mérkőzésekről készült jobb képeket, videófelvételeket!
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
és ki válogatná össze az embereket? 😊 sok kérdés lenne itt. elöbb legyen 2 egymást követö azonos lebonyolitásu bajnokság 😊.
döntökre kik szeretnének pályázni?Ricsi56
Szerintem a játékosok kiválogatását meg lehetne oldani. A két egymást követő azonos lebonyolítás pedig szerintem mostantól nagyjából tartható.Zorddd
Ausztriában 30 éve van bajnkoság, de szerintem még nem volt két azonos lebonyolítási mód 😊VT
mindenki tévedhet 😊

több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
és ki válogatná össze az embereket? 😊 sok kérdés lenne itt. elöbb legyen 2 egymást követö azonos lebonyolitásu bajnokság 😊.
szeretném ha te is megjegyeznéd h egy magyarország ám!! itt minden jobb.... és ne gyere a " de durva volt amikor hochenemsbe utaztunk... " dumáddal 😀

Crushers #12
több mint 12 éve
VT 123
Ausztriában 30 éve van bajnkoság, de szerintem még nem volt két azonos lebonyolítási mód 😊
több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Szerintem a játékosok kiválogatását meg lehetne oldani. A két egymást követő azonos lebonyolítás pedig szerintem mostantól nagyjából tartható.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
döntökre kik szeretnének pályázni?

Crushers #12
több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
jó, akkor fikázzuk tovább a pekkment 😊
én mindent megpróbáltam 😊Ricsi56
😂

Akkor megint más téma, az idei div. 2-es lebonyolításból adódik a kérdés: Kelet-Nyugat Pro Bowl?69
a Pro Bowl egyenlő lesz a döntővel 😊Ricsi56
A Pro Bowl-lal az a baj, hogy szerintem drága mulatság. Mármint kell mez, pálya, bírók, hangosítás, előtte edzeni is kell. Őszintén nem tudom, hogy ez mennyibe kerülne, de az is tény, hogy ameddig nem ismerem/ismerjük a pontos költségvetését a szövetségnek, addig értelmetlen arról beszélni, hogy mekkora összeg sok vagy kevés.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
ott vannak azok a tippjátékban 😊

Kori
😂

Akkor megint más téma, az idei div. 2-es lebonyolításból adódik a kérdés: Kelet-Nyugat Pro Bowl?69
a Pro Bowl egyenlő lesz a döntővel 😊

Crushers #12
több mint 12 éve
69 Denver Broncos 92 — Free Agent :)

új téma: hétvégi mérkőzés tippek?Ricsi56
Kori
😂

Akkor megint más téma, az idei div. 2-es lebonyolításból adódik a kérdés: Kelet-Nyugat Pro Bowl?

több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan

Kori
én mindent megpróbáltam 😊

Crushers #12
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169

több mint 12 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
új téma: hétvégi mérkőzés tippek?

Crushers #12
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Vagy még azt is lehet, hogy valaki benéz ide, aztán ha nem tetszik a téma akkor továbbmegy és nem írja be, hogy röhejes, vagy felvet valami másik témát, hogy hátha amiatt, az általa röhejesnek vélt témán túllépnek a többiek is.

Az is baj, ha pörög a fórum meg az is, ha nem! :/
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Te jó isten mi van itt...
Mostantól felteszünk képen minden chop blockot, holdingot, clippinget, horse collart, clotheslinet, headslapet, halospint, spearinget?
Aztán azon dörzsölgetjük a tenyerünket, hogy júj, milyen illegális volt ez? Röhejes.deacon75
Örülök hogy te írtad be, valóban kb. egy oldalon keresztül egy horse collaron pörögni kicsit tényleg túlzás, még ha azt a csoda DB követi is el. 😊Döme
Ez Pacmanről szól, nem a horse collarról.

Mondjuk nem tudok sok olyan embert mondani, aki ilyenkor visszaemlékszik rá, hogy az volt-e vagy sem, amit csinált.

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Mostantól felteszünk képen minden chop blockot, holdingot, clippinget, horse collart, clotheslinet, headslapet, halospint, spearinget?
Aztán azon dörzsölgetjük a tenyerünket, hogy júj, milyen illegális volt ez? Röhejes.deacon75
Örülök hogy te írtad be, valóban kb. egy oldalon keresztül egy horse collaron pörögni kicsit tényleg túlzás, még ha azt a csoda DB követi is el. 😊Döme
6. darab hozzászólás szólt összesen arról a bizonyos szerelésről, a többi mind másról... ami természetesen még így is több, mint a nulla, de legalább mindenki szembesülhetett a modern világ csodáival, a fénykezőgéppel és a kamerával

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Örülök hogy te írtad be, valóban kb. egy oldalon keresztül egy horse collaron pörögni kicsit tényleg túlzás, még ha azt a csoda DB követi is el. 😊
több mint 12 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
ez a felhajtás sztem csak azért alakult ki, mert most az ország talán legjobb DB-je/D#játékosa/játékosa(netán ikonja) a téma 😊thebeke
Mi az, hogy "talán"? 😀

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
a szokásos besértődés a röhejes
megjegyezték a horse collar szabálytalanságot, Pacman álíltotta, hogy nem volt az, válaszul erre pedig mutattunk képet/videót

end of story

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal