NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
ncaahu.wordpress.com/2015/01/07/best-of-college-football-2014/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
csak Beckham meg Dudek között lesz fél másodperc 40 yardon meg az összes többi atletikussági gyakorlatban is hasonló szintű különbség :pHát végülis Beckham is 5'11", de kétlem, hogy freshmanként sokkal több lett volna 185 fontnál. Most 198 az nfl.com szerint, de atletikusságban sok a különbség.Volt szerencsém a Eurosport2-n egy Illinois meccset látni, talán egy hónapja. Leginkább Mike Dudek játéka tűnt fel. Korai a kérdés, de milyen jövőt jósoltok neki? Amit én látok, hogy freshman, a számok alapján picit narrow framednek tűnik, (5'11" / 185 lbs) de ezt kompenzálta az erőszakosságával. Talán elcsépelt, hogy minden fehér, "alacsony" WR-t Welkerhez hasonlítanak, de nekem ő jutott róla eszembe.mustaineaz Illinois egyetlen potens támadójátékosa volt, a bowlon is remekül játszott, de a fene se tudja, ilyen méretekkel max. rendkívül produktív egyetemi elkapó lehet, az NFL megfigyelői akkor sem fognak sorban állni értebaggio
Kíváncsi leszek pár év múlva Dudekre, és nem csak azért, mert olyan kurva jól védett a Milan elleni BL döntőben ~10 éve 😀mustaine
De a remény él, Cole Beasley is köszöni jól van
több mint 9 éve
VJani
3
Én úgy tudtam nem jött ki egy ncaa sem PC-re.[/quote]A 13-ast letöltöttem, mert PC-s játékként volt kategorizálva, és aztán szenvedtem is vele, persze hiába 😕 Aztán a wiki-n láttam, hogy ez csak konzolra jött ki, de reménykedtem, hogy valamelyik korábbi verziót PC-re is kiadták. De ezek szerint nem 😕
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Én úgy tudtam nem jött ki egy ncaa sem PC-re.Szia 😊Sziasztok! PC-re keresek NCAA-s játékokat. Nem a legújabb a gépem, de a MADDEN 08-as még elmegy rajta, sajnos úgy tudom, hogy a további verziók már nem jöttek ki PC-re. Most viszont arra gondoltam, hogy talán vannak NCAA-s játékok, melyek viszonylag újak, és tudnám futtatni őket,console only... 15 pedig már nem is jöttDrip
Előre is köszönöm a segítségeteket.VJani
Köszönöm a gyors válaszodat. Igen, sajnos látom, hogy mostanában már csak konzolokra jöttek ki, gondolom, a jobb irányíthatóság miatt. Azért remélem, lesz valamilyen régebbi NCAA-s játék, ami beugrik valakinek és nem konzolos.VJani
több mint 9 éve
VJani
3
Szia 😊Sziasztok! PC-re keresek NCAA-s játékokat. Nem a legújabb a gépem, de a MADDEN 08-as még elmegy rajta, sajnos úgy tudom, hogy a további verziók már nem jöttek ki PC-re. Most viszont arra gondoltam, hogy talán vannak NCAA-s játékok, melyek viszonylag újak, és tudnám futtatni őket,console only... 15 pedig már nem is jöttDrip
Köszönöm a gyors válaszodat. Igen, sajnos látom, hogy mostanában már csak konzolokra jöttek ki, gondolom, a jobb irányíthatóság miatt. Azért remélem, lesz valamilyen régebbi NCAA-s játék, ami beugrik valakinek és nem konzolos.
több mint 9 éve
Sziasztok! PC-re keresek NCAA-s játékokat. Nem a legújabb a gépem, de a MADDEN 08-as még elmegy rajta, sajnos úgy tudom, hogy a további verziók már nem jöttek ki PC-re. Most viszont arra gondoltam, hogy talán vannak NCAA-s játékok, melyek viszonylag újak, és tudnám futtatni őket,console only... 15 pedig már nem is jött
több mint 9 éve
VJani
3
Sziasztok! PC-re keresek NCAA-s játékokat. Nem a legújabb a gépem, de a MADDEN 08-as még elmegy rajta, sajnos úgy tudom, hogy a további verziók már nem jöttek ki PC-re. Most viszont arra gondoltam, hogy talán vannak NCAA-s játékok, melyek viszonylag újak, és tudnám futtatni őket,Előre is köszönöm a segítségeteket.
több mint 9 éve
Hát végülis Beckham is 5'11", de kétlem, hogy freshmanként sokkal több lett volna 185 fontnál. Most 198 az nfl.com szerint, de atletikusságban sok a különbség.Volt szerencsém a Eurosport2-n egy Illinois meccset látni, talán egy hónapja. Leginkább Mike Dudek játéka tűnt fel. Korai a kérdés, de milyen jövőt jósoltok neki? Amit én látok, hogy freshman, a számok alapján picit narrow framednek tűnik, (5'11" / 185 lbs) de ezt kompenzálta az erőszakosságával. Talán elcsépelt, hogy minden fehér, "alacsony" WR-t Welkerhez hasonlítanak, de nekem ő jutott róla eszembe.mustaineaz Illinois egyetlen potens támadójátékosa volt, a bowlon is remekül játszott, de a fene se tudja, ilyen méretekkel max. rendkívül produktív egyetemi elkapó lehet, az NFL megfigyelői akkor sem fognak sorban állni értebaggio
Kíváncsi leszek pár év múlva Dudekre, és nem csak azért, mert olyan kurva jól védett a Milan elleni BL döntőben ~10 éve 😀
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Volt szerencsém a Eurosport2-n egy Illinois meccset látni, talán egy hónapja. Leginkább Mike Dudek játéka tűnt fel. Korai a kérdés, de milyen jövőt jósoltok neki? Amit én látok, hogy freshman, a számok alapján picit narrow framednek tűnik, (5'11" / 185 lbs) de ezt kompenzálta az erőszakosságával. Talán elcsépelt, hogy minden fehér, "alacsony" WR-t Welkerhez hasonlítanak, de nekem ő jutott róla eszembe.mustaineNézegesd Ryan Switzert (UNC WR) is 😀 Nekem meg ő ugyanez.
több mint 9 éve
Volt szerencsém a Eurosport2-n egy Illinois meccset látni, talán egy hónapja. Leginkább Mike Dudek játéka tűnt fel. Korai a kérdés, de milyen jövőt jósoltok neki? Amit én látok, hogy freshman, a számok alapján picit narrow framednek tűnik, (5'11" / 185 lbs) de ezt kompenzálta az erőszakosságával. Talán elcsépelt, hogy minden fehér, "alacsony" WR-t Welkerhez hasonlítanak, de nekem ő jutott róla eszembe.mustaineaz Illinois egyetlen potens támadójátékosa volt, a bowlon is remekül játszott, de a fene se tudja, ilyen méretekkel max. rendkívül produktív egyetemi elkapó lehet, az NFL megfigyelői akkor sem fognak sorban állni érte
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Volt szerencsém a Eurosport2-n egy Illinois meccset látni, talán egy hónapja. Leginkább Mike Dudek játéka tűnt fel. Korai a kérdés, de milyen jövőt jósoltok neki? Amit én látok, hogy freshman, a számok alapján picit narrow framednek tűnik, (5'11" / 185 lbs) de ezt kompenzálta az erőszakosságával. Talán elcsépelt, hogy minden fehér, "alacsony" WR-t Welkerhez hasonlítanak, de nekem ő jutott róla eszembe.
több mint 9 éve
De jól megnéztem, tényleg RS junior. 😐Mi ez a hír, hogy Golson át akar transzferelni az LSU-ra? Van alapja?redshirted junior
Ő senior és valami külön engedély kell, hogy +1 évet még játszhasson az NCAA-ben.danyly
az LSU-nak nincs normális qb-je, a Notre Dame-nek pedig ott lehet az előbb említett Zairebaggio
Így már érthető.
Én is azt olvastam, hogy az ND-ben gyakorlatilag (erős kifejezés) Zaire már kiszorította a kezdő posztról Golson-t. Nem is számítanának úgy rá.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mi ez a hír, hogy Golson át akar transzferelni az LSU-ra? Van alapja?redshirted junior
Ő senior és valami külön engedély kell, hogy +1 évet még játszhasson az NCAA-ben.danyly
az LSU-nak nincs normális qb-je, a Notre Dame-nek pedig ott lehet az előbb említett Zaire
---
több mint 9 éve
Mi ez a hír, hogy Golson át akar transzferelni az LSU-ra? Van alapja?Ő senior és valami külön engedély kell, hogy +1 évet még játszhasson az NCAA-ben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
nagydöntős mezek, hogy a szárny és a palást is az uniformis része-e, arról nincsenek információimElég jól fogjuk tudni blokkolni a FG-okat így.
baggio
több mint 9 éve
Az nagy meglepetés, hogy Driskel transzferelt az LA Tech-be?tizenkettő egy tucat qb, az nagyobb hír, hogy az LA Tech DC Manny Diaz lett a Mississippi State defenzív koordinátora
Vagy volt már?danyly
---
több mint 9 éve
Az nagy meglepetés, hogy Driskel transzferelt az LA Tech-be?Vagy volt már?
több mint 9 éve
nagydöntős mezek, hogy a szárny és a palást is az uniformis része-e, arról nincsenek információim---
több mint 9 éve
Ki a legígéretesebb balkezes college irányító jelenleg?mustaineMalik Zaire, a Notre Dame történetének első balkezes QB-ja. Bár csak a bowlon mutatkozott be, de az LSU védelme ellen ígéretesen játszott Golsont kiszorítva a kezdőből.
---
több mint 9 éve
Ki a legígéretesebb balkezes college irányító jelenleg?
több mint 9 éve
woohoo, felkerült ez is!Helyes!
noonkick.se/a-football-life-the-2006-rose-bowl/baggio
| Snoop - McCon BOOOOOOO (N) |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
woohoo, felkerült ez is!noonkick.se/a-football-life-the-2006-rose-bowl/
---
több mint 9 éve
Shit happens: dailysnark.com/florida-rb-may-shit-scoring-touchdown/empty taxiSzarik rá.
több mint 9 éve
Hozzon mindenki még egy embert!Gondoltam én is egy VT topicra, csak nem tudom lenne e rá igényMirrMurrnyitottál Texas A&M topicot is, aztán másfél éve nem írtál bele egy kommentet se :p igény egyik ncaa csapat csevegőjére nincs, tartalmat kell kreálni, hogy érdeklődés legyenbaggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Shit happens: dailysnark.com/florida-rb-may-shit-scoring-touchdown/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...