NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?de, én fogok írni róla, amint befejeztem.
Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
tenorx
több mint 9 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
több mint 9 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így isÉn is nézem, zseniális!
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
"Everybody, touch somebody!"
több mint 9 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ezentúl csak akkor lesznek az elődöntők december 31-én (még az idei évet leszámítva), ha az óév utolsó napja szombatra esika 2017-es szezon két elődöntőjét 2018. január 1-jén, az azt követőét 2018. december 29-én, a rákövetkezőét 2019. december 28-án rendezik meg és így tovább: www.collegefootballplayoff.com/future-sites-and-schedules
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Autóbalesetben elhunyt a Nebraska puntere (posztján tavaly a Big Ten legjobbja), Sam Foltz és a Michigan State 2014-ben végzett puntere, Mike Sadler. 22, illetve 24 évet éltek...

---
több mint 9 éve
Kötelező!www.beingbretbielema.com/category/videos/episodes/
Az FSU topicba meg már írtam pár napja, de azért akkor megemlítem itt is, hogy a tavaly a Notre Dame szezonját végigkövető Showtime sorozatban idén a Seminoles lesz a főszereplő

---
több mint 9 éve
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊

---
több mint 9 éve
ugyan JuCo, de ezt muszáj idewww.youtube.com/watch?v=rFzvBYFrhOc

---
több mint 9 éve
!twitter.com/B5Q/status/739441257592807426

---
több mint 9 éve
már lehet nézegetni a következő szezon menetrendjétespn.go.com/college-football/schedule
közben a CBS
www.cbssports.com/college-football/news/ucla-at-texas-a-m-to-kick-off-sec-on-cbs-coverage-schedule-announced/
és a FOX is bejelentette az általa közvetített meccsek listáját
www.foxsports.com/presspass/latestnews/2016/06/01/ohio-state-oklahoma-leads-fox-sports-college-football-schedule

---
több mint 9 éve
Verne Lundquist utolsó szezonja jön CBS-es kommentátorként az SEC meccseken.Utódja eddig az ESPN-nél dolgozó Brad Nessler lesz, tökéletes döntés

---
több mint 9 éve
az komoly www.sbnation.com/college-football/2016/5/26/5253866/art-briles-baylor-firedwww.sbnation.com/college-football/2016/5/26/11787406/baylor-ken-starr-art-briles-ian-mccaw

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
csmaster
9
hosszú 3 és fél hónap lesz...
több mint 9 éve
kemény, még a UCLA @ Texas A&M hiányzik a listáról, amit a CBS ad majd 09/03-ánkepfeltoltes.hu/160517/Screenshot__89__www.kepfeltoltes.hu_.png

---
több mint 9 éve
A 15 legígéretesebbnek tűnő FCS-FBS összecsapás az idei college szezonbanathlonsports.com/college-football/15-best-fbs-vs-fcs-football-games-2016
több mint 9 éve
szomorú, ex-ND futótwitter.com/SInow/status/729409230533496832

---
több mint 9 éve
A Coastal Carolina jövőre lép fel meg a UAB is újra pályán lesz

---
több mint 9 éve
Mármint most eggyel kevesebb csapat lesz a FBSben, vagy van arra esély, hogy valaki feljön az FCSből?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
évtizedek óta nem volt ilyenki lesz a helyettes ?
twitter.com/FootballScoop/status/725360963969536001
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
évtizedek óta nem volt ilyentwitter.com/FootballScoop/status/725360963969536001

---