NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Michigan officials offered David Cutcliffe their job but the Duke coach turned it down.To be clear, there has been zero contact between Michigan and Duke’s David Cutcliffe. No third party contact, even through search firm
változnak az időkdeyell
már nemcsak az érdeklődésről, az érdeklődés elhárításáról is keringhetnek fals pletykák, ilyen időket élünk 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
deyell
11 702
Michigan officials offered David Cutcliffe their job but the Duke coach turned it down. változnak az idők
choose life
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Mariota lett az első Polynesian College Football Player of the Year Award győztese.És hiába Scooby Wrightot választották a legjobb védőnek, a legjobb linebackernek járó Butkus Awardot Eric Kendricks zsebelte be.
több mint 9 éve
8 csapatos PO esetén az alábbi meccsekre készülhetnénk...---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Köszönöm!Azt hiszem oda fogok rá figyelni, mert néhány videó alapján egész jónak tűnik 😊
több mint 9 éve
Most olvastam, hogy Scooby Wright nyerte a Bronko Nagurskit, tudtok róla egy kicsit mesélni? Milyen esélyi lehetnek a profik között majd?Watt-szerű sztori az övé, a középiskola végén szinte senkinek nem kellett, a Californánál kerek-perec megmondták neki, hogy a másodosztály az ő szintje és menjen a Sacramento State-hez. Egyedül az Arizona ajánlott neki ösztöndíjat az FBS-ben, amit el is fogadott, és nyilván külön motiválta az alulértékeltsége. Pedig még a fizikai paraméterei se rosszak, súlypontemelkedése pl. 37 inch volt, ez elit szint az LB-knél.
Sajnos nem volt túl sok időm idén NCAA-t követni.tenorx
Tavaly SAM poszton játszott, idén került át MLB-nek a 3-3-5-ös védelemben, hogy még nagyobb legyen a hasonlóság gyerekkori példaképével, Tedy Bruschi-val. 27 TFL, 14 sack, 153 tackle 2014-ben és csak sophomore, simán NFL-szintű tehetségnek tűnik, de épp ezért nem is elemezték ki egyelőre ebből a szempontból a játékát.
---
több mint 9 éve
Most olvastam, hogy Scooby Wright nyerte a Bronko Nagurskit, tudtok róla egy kicsit mesélni? Milyen esélyi lehetnek a profik között majd?Sajnos nem volt túl sok időm idén NCAA-t követni.
több mint 9 éve
Bowl-tetszési indexncaahu.wordpress.com/2014/12/09/bowl-szezon-2014/
---
több mint 9 éve
Lesznek majd bowl beharangozók? 😊Da3m0njó kérdés, a kiemelt bowlokról mindenképpen kellene írni, de hogy az összes többiről mennyire és kinek lesz rá kedve/kapacitása, az más dolog... őszintén szólva én már-már feleslegesnek érzem a bulimeccsek beharangozóját, aki nézi, úgyis nézi, ha esetleg bármivel kapcsolatban érdeklődés van, itt a fórumon eddig is örömmel válaszoltunk
---
több mint 9 éve
Vbalazs
32
Lesznek majd bowl beharangozók? 😊
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
Undorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.és ilyenkor szeretem olvasni a szezon beharangozókat (NFL-.re is vonatkozik) 😊
Egyébként hatalmas meglepetés a 4 csapat kiléte. Ha tippelni kellett volna a szezon előtt, nem lett volna nagy kunszt telibe lőni.Robilluma
bowl.hu beharangozó:
- (FSU, alabama, ohio state)
- (baylor, oregon)
- (TCU)
120 yard beharangozó:
sec - 120yard.blog.hu/2014/08/27/sec_499
big ten - 120yard.blog.hu/2014/08/27/a_michigan_state_eve_lehet_ez_is_a_big_ten-ben
pac 12 - 120yard.blog.hu/2014/08/28/felkeszulhetunk_a_pac-12-ben_meszarlas_lesz
big 12 - 120yard.blog.hu/2014/08/28/valaki_nem_fog_megallni_100_pontig_iden
több mint 9 éve
espn.go.com/college-football/schedule/_/seasontype/3/week/1Alamo Bowl: Kansas State vs UCLA
Armed Forces Bowl: Houston vs Pittsburgh
Bahamas Bowl: Western Kentucky vs Central Michigan
Belk Bowl: Louisville vs Georgia
Birmingham Bowl: Florida vs East Carolina
Boca Raton Bowl: Marshall vs Northern Illinois
Cactus Bowl: Oklahoma State vs Washington
Camellia Bowl: Bowling Green vs South Alabama
Citrus Bowl: Missouri vs Minnesota
Duck Commander Bowl: Miami vs South Carolina
Foster Farms Bowl: Stanford vs Maryland
GoDaddy Bowl: Arkansas State vs Toledo
Hawaii Bowl: Fresno State vs Rice
Heart of Dallas Bowl: Illinois vs Louisiana Tech
Holiday Bowl: USC vs Nebraska
Las Vegas Bowl: Utah vs Colorado State
Liberty Bowl: West Virginia vs Texas A&M
Miami Beach Bowl: BYU vs Memphis
Military Bowl: Virginia Tech vs Cincinnati
Music City Bowl: Notre Dame vs LSU
New Orleans Bowl: Louisiana-Lafayette vs Nevada
New Mexico Bowl: UTEP vs Utah State
Outback Bowl: Wisconsin vs Auburn
Pinstripe Bowl: Penn State vs Boston College
Poinsettia Bowl: Navy vs SDSU
Potato Bowl: Air Force vs Western Michigan
Quick Lane Bowl: Rutgers vs North Carolina
Russell Athletic Bowl: Clemson vs Oklahoma
St. Petersburg Bowl: NC State vs Central Florida
Sun Bowl: Duke vs Arizona State
Taxslayer Bowl: Iowa vs Tennessee
Texas Bowl: Arkansas vs Texas
---
több mint 9 éve
Majd 2019-ben lesz komoly ellenfél az Incarnate Word Cardinals személyében. 😀tessék ez a lényeg, amit említettem is:Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Egyébként egyetértek abban hogy pl a Baylornak is nagyon gyenge non konf meccsei vannak, évről évre. Én is valami erősebbet szeretnék inkább. Azt hiszem a csapat elbírná a plusz megerőltetést, és nem menne az eredményesség rovására, amit olyannyira féltenek Wacoban.Shawn84
B12 commish Bob Bowlsby on weak nonconf. schedules impacting CFP rankings: "I think this is going to be a wake-up call for our schools."
a konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...baggio
több mint 9 éve
SUGAR BOWL: #1 Alabama vs #4 Ohio StateROSE BOWL: #2 Oregon vs #3 Florida State
-----
Orange Bowl: Georgia Tech vs. Mississippi State
Peach Bowl: Ole Miss vs. TCU
Cotton Bowl: Baylor vs. Michigan State
Fiesta Bowl: Boise State vs Arizona
---
több mint 9 éve
a TCU a Minnesota ellenit tavaly kötötte le... mindig lehet rajta variálni, ha van rá szándéka konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...baggiohm. ez jó hír. kérdés, hogy meddig tart ennek létrejötte. memphis? cincinnati?
BYU-t örömmel várnám. a boise state is jó lehetne, de nem akarnék megvakulni a stadionukba 😀 , colorado state-nek a főedzőét most csente el a florida - ha jól tudom. szóval képlékeny a csapat jövője (amúgy érdekes lenne. korábbana riválisuk, a buffaloes volt a big 12-ben 😊 )
csak most lett feldobva, de a nyáron akár el is dőlhet a kérdés
a Colorado State-nél 2017-re elkészülhet az új stadion, a Boise State meg nyilván nem tartaná meg a kék talajt a csatlakozás esetén
Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Shawn84nem hiába utálom hogy 20 évre előre le vannak kötve a meccsek.Ventura
---
több mint 9 éve
a konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...baggiohm. ez jó hír. kérdés, hogy meddig tart ennek létrejötte. memphis? cincinatti?
BYU-t örömmel várnám. a boise state is jó lehetne, de nem akarnék megvakulni a stadionukba 😀 , colorado state-nek a főedzőét most csente el a florida - ha jól tudom. szóval képlékeny a csapat jövője (amúgy érdekes lenne. korábbana riválisuk, a buffalo volt a big 12-ben 😊 )
Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Shawn84nem hiába utálom hogy 20 évre előre le vannak kötve a meccsek.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
tessék ez a lényeg, amit említettem is:Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Egyébként egyetértek abban hogy pl a Baylornak is nagyon gyenge non konf meccsei vannak, évről évre. Én is valami erősebbet szeretnék inkább. Azt hiszem a csapat elbírná a plusz megerőltetést, és nem menne az eredményesség rovására, amit olyannyira féltenek Wacoban.
B12 commish Bob Bowlsby on weak nonconf. schedules impacting CFP rankings: "I think this is going to be a wake-up call for our schools."
a konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...baggio
több mint 9 éve
tessék ez a lényeg, amit említettem is:B12 commish Bob Bowlsby on weak nonconf. schedules impacting CFP rankings: "I think this is going to be a wake-up call for our schools."
a konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...
---
több mint 9 éve
deep throat a big 12-nek. remélem 2015-ös szezont már csoportban várhatom :cool:több mint 9 éve
braxa88
12 534
óriási ez a rendszer 😀
több mint 9 éve
A heti rangsor valami bődületes b@romság így, az ESPN úgyse fog belemenni, de ezt mindenképp meg kell szüntetni
---
több mint 9 éve
1. Alabama 2. Oregon 3. Florida St. 4. Ohio St.ahogy várható volt
több mint 9 éve
bocsi, az OFFért (remélem annyira mégsem az), de hátha valakit érdekel ebben a topicban.: van köszi és bocs az offért.
Update: Louisville elkelt 😊
több mint 9 éve
Baylor fanként nyilván így látod, de hidd el, mindenki számára jobb lenne hosszabb távon, ha a committee most azt üzenné, az olyan non-konf menetrend, mint a Bayloré, megengedhetetlen. A Minnesota se egy nagyágyú, de ott legalább a szándék megvolt a konferencián kívüli megmérettetésre is, a Bears-nél nyilvánvalóan a három könnyed győzelem lebegett a szemük előtt, semmi más. Szerencsére már egyre kevesebben kalkulálnak így, ennek köszönhetően jöhet létre ez a 2016-os első forduló:Azért a nevetséges tirádáért, amit a HC a KSU elleni meccset követően lenyomott, és a nevetséges non-konf menetrendjükért bárkit szeretnék, csak a Baylort nem. Pontosan ez a hozzáállás volt a baj a BCS-rendszernél is:Annyi hogy a TCU a Minnesotával játszott, a Samfordal meg az SMu-val, a Baylor meg az SMu, Northwestern St, Buffalo bandával. Egy azaz egy Minnesotával volt erősebb az a schedule, ellenben mi vertük a TCU-t. Nekem azt senki sehogy nem fogja megmagyarázni, hogy a TCU megérdemeltebben jut be mint a Baylor. Ha valamikor, akkor most nagyon kéne egy TCU - Baylor konf döntő. Mindenki jól járna.Shawn84
Art Briles on if @CFBPlayoff system is working: "It’s not working, if we’re not in it"
Minden addig jó, míg nekünk kedveznek... Szerintem a Rose Bowl nyomása miatt Oregon vs Ohio State és Alabama vs Florida State lesz, bár én a TCU-t választanám.baggio
Nem mellesleg a Baylor kikapott a West Virginiától, ha feltétlen a pályán dőlnek el a dolgok, akkor a Mountaineers ezek szerint erősebb a Bears-nél? Az Ole Miss a Bamánál? A Virginia Tech az Ohio State-nél? Ráadásul három pontos siker volt 21 pontos hátrányból fordítva, a végén két meglehetősen véleményes non-DPI/DPI fújással...
---