NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 9 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Sajnos nem sikerült Lincoln kalapját megszerezni. 😕
több mint 9 éve
palleon New York Giants 52
Idén hogy lesz a rájátszás? A Rose bowl és a Sugar bowl győztese játsza a nagydöntőt? Illetve ez változik jövőre? Előre is elnézést, ha már szó volt róla korábban.

Bocs. Közben megtaláltam, hogy lesz😊
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
Black Friday, college football módra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/28/college-football-2014-fbs-beharangozo/baggio
A Pac12-ben a Stanford és az Oregon számára a rájátszásról való lemaradás is tragikus lenne, nemhogy a keleti div elvesztése, noha valakinek biztos búslakodnia kell.baggio
A Pac-12 North lesz az egyik legjobb divízió idén. Ma olvastam olyat is valakitől, h a Washington State nyeri a divíziót 😮.
Én elsősorban a Huskies-nak és kicsit az Oregonnak szurkolok a visszatérő játékosok miatt. Előbbi az én egyik titkos favoritom, pláne Petersennel.Robilluma
én az egész Pac12-t imádom, a USC kivételével valamiért mindegyik csapatnak lehet szorítani most
mondjuk nem tudom, hogy lesz ebből Rose Bowl az Arizonának... 😊baggio
ezt előbányászom most, bár továbbra sem tudom, az Arizonának hogy jöhet össze a Rose Bowl 😊 (ha nem az lenne az egyik elődöntő idén, akkor nem kérdés, így viszont esélytelen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
friss:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA rangsor | Bowl.hu
Történelmi áttekintés: http://bowl.hu/a_futballrangsorok

a top7-nél nincs változás, a legfontosabb fejlemény, hogy végre bekerült két Group of 5-os csapat is a top25-be, igaz a veretlen Marshallt megelőzi a két vereséggel bíró Boise State

kihirdették közben nyolc egyéni díj döntőseit is:  espnmediazone.com/us/press-releases/2014/11/24-finalists-announced-for-the-home-depot-college-football-awards-on-thursday-dec-11-2/

---
több mint 10 éve
újra az év ezen szakaszában vagyunk, szóval idézhetem magam tavalyról:

elkészítettem a hét nagy derbitérképét 😊 a térképen szereplő csapatok és a rivalizálások nevei, illetve a párharcok állása és az idei meccsek kezdési időpontja az alábbi linken:
 www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=zSIU0PCb3R5U.kOMKHZhnXfa8baggio
természetesen frissítve az idei #rivalryweek párosításokkal

---
több mint 10 éve
 www.sbnation.com/college-football/2014/11/22/7268461/wake-forest-virginia-tech-game-horror-pain
Na ennek mi köze az NFL-hez?gaben
semmi, de ez kb. ugyanolyan reakció, mint egy új támadórekordnál elkezdeni szidni az ellenfél védelmét

---
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
baggio
Védekezni nem divat?gaben
debaggio
Az nem igazán a védelmeken múlt.gaben
ja értem, csak a tipikus fordított nfl logikabaggio
Nem ez tipikus lószar Offense.Shawn84
 www.sbnation.com/college-football/2014/11/22/7268461/wake-forest-virginia-tech-game-horror-pain
Na ennek mi köze az NFL-hez?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nem ez tipikus lószar Offense.Shawn84
Láttad a mérkőzést? Amilyen sz@r volt a Kansas védelme az Oklahoma ellen, annyira jól játszott a Wake Forest D#, NFL-ben az ilyen mérkőzést (nyilván nem a 0-0-át) adják el brutális védelmi csatának

---
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
baggio
debaggio
ja értem, csak a tipikus fordított nfl logikabaggio
Nem ez tipikus lószar Offense.
több mint 10 éve
baggio
debaggio
ja értem, csak a tipikus fordított nfl logika

---
több mint 10 éve
baggio
debaggio
Az nem igazán a védelmeken múlt.

több mint 10 éve
baggio
de

---
több mint 10 éve
baggio
Védekezni nem divat?

több mint 10 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Hihetetlen egy újonctól.Itt a többi amit tegnap màr említettél:
FBS: 427 – Samaje Perine, Oklahoma vs. Kansas, Nov. 22, 2014, 34 rushes
FCS: 437 – Maurice Hicks, North Carolina A&T vs. Morgan State, Oct. 6, 2001, 34 rushes
Div II: 418 – Jarom Freeman, Southern Connecticut State vs. Bryant, Nov. 2, 2007, 34 rushes
Div III: 465 – Cartel Brooks, Heidelberg vs. Baldwin Wallace, Nov. 16, 2013, 38 rushes

több mint 10 éve

---
több mint 10 éve

www.sbnation.com/college-football/2014/11/20/7255623/the-college-football-playoff-risk-board

---
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Az ECU-s Justin Hardy jó eséllyel már ezen a hétvégén megdönti Ryan Broyles elkapásokra vonatkozó NCAA-csúcsát (349), még négy kell neki a rekordhoz.vassadi
és mégse került be a Biletnikoff award elődöntősei közé...

Nelson Agholor, USC: 82 catches, 1,079 yards, 10 TDs
Amari Cooper, Alabama: 87 catches, 1,303 yards, 11 TDs
Rashad Greene, Florida State: 75 catches, 1,042 yards, 5 TDs
Rashard Higgins, Colorado State: 67 catches, 1,280 yards, 13 TDs
Tyler Lockett, Kansas State: 60 catches, 878 yards, 6 TDs
Vince Mayle, Washington State: 86 catches, 1,152 yards, 9 TDs
Sterling Shepard, Oklahoma: 50 catches, 957 yards, 5 TDs
Nelson Spruce, Colorado: 99 catches, 1,091 yards, 11 TDs
Jaelen Strong, Arizona State: 71 catches, 982 yards, 9 TDs
Kevin White, West Virginia: 91 catches, 1,207 yards, 8 TDsbaggio
Nem egy olyan játékos van az elődöntősök között, aki helyett én is szívesebben látnám Hardy-t, de végső soron nincs különösebb jelentősége, hogy bekerült-e vagy sem, az egész lista nem több, mint formalitás. Elég nagy fordulatnak kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy ne tudjukki kapja a díjat.
több mint 10 éve
Az ECU-s Justin Hardy jó eséllyel már ezen a hétvégén megdönti Ryan Broyles elkapásokra vonatkozó NCAA-csúcsát (349), még négy kell neki a rekordhoz.vassadi
és mégse került be a Biletnikoff award elődöntősei közé...

Nelson Agholor, USC: 82 catches, 1,079 yards, 10 TDs
Amari Cooper, Alabama: 87 catches, 1,303 yards, 11 TDs
Rashad Greene, Florida State: 75 catches, 1,042 yards, 5 TDs
Rashard Higgins, Colorado State: 67 catches, 1,280 yards, 13 TDs
Tyler Lockett, Kansas State: 60 catches, 878 yards, 6 TDs
Vince Mayle, Washington State: 86 catches, 1,152 yards, 9 TDs
Sterling Shepard, Oklahoma: 50 catches, 957 yards, 5 TDs
Nelson Spruce, Colorado: 99 catches, 1,091 yards, 11 TDs
Jaelen Strong, Arizona State: 71 catches, 982 yards, 9 TDs
Kevin White, West Virginia: 91 catches, 1,207 yards, 8 TDs

---
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 100 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
college football A-Z -ig (de van itt több sportág: NHL, NFL, stb.) 😊
 collegefootball.about.com/
nem olyan jól átlátható az oldal, de ha lentebb tekertek, akkor van olyan rész a bal oldalon, hogy "college football cetegories". na itt lehet szemezgetni (stadionok, rivalizálások, bowl meccsek, tradíciók, stb) 😊

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
undorító. állítólag a SEC nem akar egy esetleges aggies-longhorns bowl meccses találkozást.Ventura
az egyelőre csak egy Texas beatwriter találgatása (bár elég egyértelmű volt, hogy sajnos így lesz)
baggio
úgyhogy az egyetemi football-nak is megvannak a maga bajai.

"Two sources close to the situation told HornsDigest.com SEC officials have indicated to bowls with SEC and Big 12 tie-ins that the SEC won’t support a Texas vs Texas A&M postseason matchup. In short, A&M has too much to lose from a potential loss.

Right now, the Aggies and Kevin Sumlin are seen as the school to beat in the Lone Star State in recruiting. Why risk diminishing that status with just more than two months until National Signing Day?

Especially when UT and A&M have been head-to-head on so many key recruits.

Because the SEC handpicks which of its schools will play in the Outback, Gator, Belk, Liberty, Music City and Texas bowls, the conference known as the biggest, baddest bully on the block can make sure no fight is made unless they say it’s made."

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Az ECU-s Justin Hardy jó eséllyel már ezen a hétvégén megdönti Ryan Broyles elkapásokra vonatkozó NCAA-csúcsát (349), még négy kell neki a rekordhoz.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a klip közepén komoly SEC jelenlét, 1 kivétellel

több mint 10 éve
undorító. állítólag a SEC nem akar egy esetleges aggies-longhorns bowl meccses találkozást.Ventura
az egyelőre csak egy Texas beatwriter találgatása (bár elég egyértelmű volt, hogy sajnos így lesz)

ez viszont valós:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA rangsor | Bowl.hu
Történelmi áttekintés: http://bowl.hu/a_futballrangsorok

most mondom tényleg azt, hogy ideje lenne ha a Power 5 teljes autonómiával új divíziót alkotna, mert semmi értelme nincs a college footballban járatlanokat megtéveszteni azzal, hogy pl. a Big Ten csapatai egy ligában játszanak a Mountain Westtel... a Marshall 10-0-lal vagy a Colorado State 9-1-gyel még a top25-be se fér oda, a mid-major csapatok helyzete még a BCS-érában se volt ilyen rossz

illetve két aranyköpés a Committee elnök Jeff Longtól a Bama első helyének indoklásakor:
- "We feel like Alabama is the most complete team with offense, defense & kicking game."
- After saying Bama "controlled" game," then praises Miss State, saying "you never felt they were out of it."

---
több mint 10 éve
undorító. állítólag a SEC nem akar egy esetleges aggies-longhorns bowl meccses találkozást.