NCAA csevegő

35 feliratkozó

24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 541 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Week 4 totó:
 forms.gle/wKcG6FwyNg2n2ceF9

Week 3 eredmények:
 docs.google.com/spreadsheets/d/16DBwIkgq8Y3Eqj0H87hbNgLb3PNl1dUPLXXfYMp4KIM/edit?usp=drivesdk

Totó éves állása:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing

Tippjáték eredményei:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing

Szerkesztette: zacknorb
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 568
Akkor a foxos így storno ?
Drip
én tippelni fogok ott is, aki(k) több pontot szerez(nek) majd nálam a saját tippsoromnál, annak/azoknak könyvjutalmat ajánlok fel 😊 (ahogy természetesen a yahoo-s játék első helyezettjének is)
baggio
Jól van tolom akkor ott is 😛 De ahogy nézem a Yahoo-n se vagyunk többen :/
Drip
hirtelen nem kezdték el többen olvasni a topicot,amig csak itt lesz meghirdetve a játék nem lesznek többen
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 639 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Drip
én tippelni fogok ott is, aki(k) több pontot szerez(nek) majd nálam a saját tippsoromnál, annak/azoknak könyvjutalmat ajánlok fel 😊 (ahogy természetesen a yahoo-s játék első helyezettjének is)
baggio
Jól van tolom akkor ott is 😛 De ahogy nézem a Yahoo-n se vagyunk többen :/

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 368 — hotty f*cking toddy
GAME WEEK! A kihagyhatatlan meccsek listája az első fordulóból már most, hogy legyen idő felkészülni rá:

Szeptember 1., csütörtök (magyar idő szerint péntek hajnal):
02:00 South Carolina @ Vanderbilt [ESPN]
03:00 Oregon State @ Minnesota [Big Ten Network]

Szeptember 2., péntek (magyar idő szerint szombat hajnal):
02:00 Colorado State vs Colorado - Mile High Stadium, Denver [ESPN]
03:00 Kansas State @ Stanford [FOX Sports 1]

Szeptember 3., szombat:
13:30 Georgia Tech vs Boston College - Aviva Stadium, Dublin [ESPN2]
18:00 Oklahoma vs Houston - Reliant Stadium, Houston [abc]
18:00 Missouri @ West Virginia [FOX Sports 1]
21:30 UCLA @ Texas A&M [CBS]
21:30 LSU vs Wisconsin - Lambeau Field, Green Bay [abc]
23:30 Georgia vs North Carolina - Georgia Dome, Atlanta [ESPN]
02:00 USC vs Alabama - AT&T Stadium, Arlington [abc]
03:00 Clemson @ Auburn [ESPN]
04:30 Arizona vs BYU - University of Phoenix Stadium, Glendale [FOX Sports 1]

Szeptember 4., vasárnap (magyar idő szerint hétfő hajnal):
01:30 Notre Dame @ Texas [abc]

Szeptember 5., hétfő (magyar idő szerint kedd hajnal):
02:00 Ole Miss vs Florida State - Camping World Stadium, Orlando [ESPN]

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 750 — 🏈🐬🐂🤘🏽
23 things you need to know about the 2016 college football schedule
 www.fbschedules.com/2016/08/23-things-know-2016-college-football-schedule/

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 10 éve
Drip
baggio
milyen könyv mert amilyen a szerencsém úgy sem nyerek, max meg tudom venni
Heisman Trophy
Szabadon választott a könyvespolcomról, nyilván ncaa-s témában 😊 (a legújabb vétel valószínűleg Spurrier könyve lesz)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 528 — "Montoya por favor!"
Drip
baggio
milyen könyv mert amilyen a szerencsém úgy sem nyerek, max meg tudom venni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
ja a Lambeau után az ESPN college gameday innen jelentkezik majd a második forduló szombatján

---
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
már készülnek a szeptember 10-i meccsre:
 www.youtube.com/watch?v=R4l3AUdV774
több mint 10 éve
Drip

---
több mint 10 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
hát ez nem túl jó hír mert gépen és firefoxból próbáltam 😊
egy kicsit el is ment az egésztől a kedvem 😕
Cuchulain82
csináltam akkor egy yahoo-sat, talán ide többen lépnek majd be:
 football.fantasysports.yahoo.com/college/group/6346/ (jelszó: bowlhu)

a bad beatnek hála úgyis csak én szereztem pontot az első meccsen a Foxon 😊
baggio
kösz 😊
Cuchulain82
és mi a group ID?
zavi27
az ID 6346
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 852 — Amerikai sportok rajongója
Cuchulain82

baggio
kösz 😊
Cuchulain82
és mi a group ID?
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 639 — Undertaker of the Cleveland graveyard

több mint 10 éve
Cuchulain82

baggio
kösz 😊
több mint 10 éve
Cuchulain82

---
több mint 10 éve
több mint 10 éve
lehet én vagyok nagyon béna de az istennek sem tudok belépni a foxsport oldalára 😕
van valaki aki yahoo-s fiókkal be tudott lépni?
Cuchulain82
Nekem se ment telorol,meg gépen Chrome-ból, haveromnak IE böngésőből sem. Egyedül gépen Firefox-ból engedte.
több mint 10 éve
lehet én vagyok nagyon béna de az istennek sem tudok belépni a foxsport oldalára 😕
van valaki aki yahoo-s fiókkal be tudott lépni?
több mint 10 éve
A tippjátékban tegnap délután még -19,5 volt a spread a Cal meccsre, 20 ponttal nyertek, erre látom, hogy nem lett jó, mert most már -21,5 jelzett spreadnek, ez hogy van?
több mint 10 éve
ha több emberhez akarjátok h eljusson a dolog akkor ne csak fórumba hirdessétek. Facebookon van 8000lájkoló, itt meg a topicnak ha van 50olvasója.
Off de sztem sokkal többet kéne használnotok a facebookot, hiszen manapság az emberekhez onnan jutnak el a hírek, ujdonságok, stb. emiatt is (az írott cikkekről nem is beszélve) sajnos az oldal már nem az 1.számú am.focis oldal :/ de ha ez nem is cél akkor mindegy is 😊
braxa88
Ez nagy off itt, de semmit nem ér már a lájkszám, mióta a facebook elindult abba az irányba pár évvel ezelőtt, hogy önkényesen szűri, mit jelenít meg a felhasználók hírfalán. Ilyen-olyan algoritmusra hivatkoznak papíron, a lényeg viszont, hogy ha nem támogatod meg hirdetési pénzzel a bejegyzéseidet, akkor még a lájkolóidhoz se jutnak el, csak azokhoz, akik amúgy is rákattintanának más módon (tehát nem a facebookról, hanem mondjuk simán a böngészőből közvetlenül). Persze lehet aztán egyfajta illúziót is generálni a nagyobb érdeklődésre számot tevő postokkal (pl. egy szép mez vagy más érdekesség megosztása, kép egy tömött stadionról, stb.), ám ezek ugyanúgy nem érik el a kívánt célt, csupán még több kattintást hoznak nem másnak, mint a facebooknak.

---
több mint 10 éve
ha több emberhez akarjátok h eljusson a dolog akkor ne csak fórumba hirdessétek. Facebookon van 8000lájkoló, itt meg a topicnak ha van 50olvasója.
Off de sztem sokkal többet kéne használnotok a facebookot, hiszen manapság az emberekhez onnan jutnak el a hírek, ujdonságok, stb. emiatt is (az írott cikkekről nem is beszélve) sajnos az oldal már nem az 1.számú am.focis oldal :/ de ha ez nem is cél akkor mindegy is 😊
braxa88
minőségben még mindig a legjobb, nem jobb sem tdmagazin.com, sem a fuzovelkifele.com
Heisman Trophy
az 100%ig egyértelmű.
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 528 — "Montoya por favor!"
braxa88
minőségben még mindig a legjobb, nem jobb sem tdmagazin.com, sem a fuzovelkifele.com

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
 www.espn.com/college-football/story/_/id/17369286/herbie-award-candidates-winners-2016-kirk-herbstreit-college-football

+

a tippeldébe eddig hatan léptek be, pedig holnap péntek éjszaka már lesz egy meccs, California vs Hawaii!
baggio
Fantasy se lesz idén úgy néz ki sajnos.
több mint 10 éve
 www.espn.com/college-football/story/_/id/17369286/herbie-award-candidates-winners-2016-kirk-herbstreit-college-football

+

a tippeldébe eddig hatan léptek be, pedig holnap péntek éjszaka már lesz egy meccs, California vs Hawaii!

---
több mint 10 éve
Na, végre sikerült, de gépen is csak Firefoxban, Chrome-ból nem ment, érdekes.