NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 10 éve
SziasztokAz lenne a kerdesem hogy osszefoglalokat hol tudnek nezni? Mert kerestem de nem igazan talaltam
Elore is koszi
több mint 10 éve
college footballespn.go.com/video/clip?id=espn:13696561

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
10 yardon fent van a SEC Storied The Bo You Don't Know ! Akit érdekel mindenképpen nézze meg.
több mint 10 éve
bowl.hu/college-football-osszefoglalo-2015-masodik-hetbár ebben még mást írtam, sajnos nem lesz közvetítés a Tennessee-Oklahomáról
baggio
becsületünkre szóljon, másfél óra anyag már megvolt, de technikai okokból nem tudtuk sajnos semmiképp se befejezni, remélhetően a következő fordulóban nagyobb sikerrel járunk majd

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Francokat, én vagyok figyelmetlen. A 2. fordulóban már leesett, hogy a különbséget is nézni kell (pl.: -3.5 stb.).Yahoo-s tippeldét nem nagyon értem. Eltalált meccseket nem pontozta, rossz tippre vette.Türelem tornaterem, előfordul h kell a rendszernek némi idő mire összeáll.
danyly
empty
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve

---
több mint 10 éve
A fél ranglista SEC-s csapatokból áll (a legfrissebben ugye mind a hét nyugati divíziós benne van), így megint nem nehéz ezt összehozniAzt mondtad a South Carolinara, hogy nagy csapat O_O, gyorsan leprintscreenelem, mielőtt még letagadod.Az mennyire megszokott , hogy egy csapat 12 meccséből 8at otthon játszik?A nagycsapatoknál egyre inkább, sajnos
Sixo
baggio
És az, hogy szezon előtti előzetes ranglista szerint a 12ből 6 top 25ös?
Sixo

---
több mint 10 éve
Azt mondtad a South Carolinara, hogy nagy csapat O_O, gyorsan leprintscreenelem, mielőtt még letagadod.Az mennyire megszokott , hogy egy csapat 12 meccséből 8at otthon játszik?A nagycsapatoknál egyre inkább, sajnos
Sixo
baggio
És az, hogy szezon előtti előzetes ranglista szerint a 12ből 6 top 25ös?
több mint 10 éve
Az mennyire megszokott , hogy egy csapat 12 meccséből 8at otthon játszik?A nagycsapatoknál egyre inkább, sajnos
Sixo

---
több mint 10 éve
Az mennyire megszokott , hogy egy csapat 12 meccséből 8at otthon játszik?
több mint 10 éve
Ez még a hajnali meccs margójára:Cseles play (FAU). 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ha lesz közvetítés a második hétről, akkor kedd magasságában lesz, és a Tennessee-Oklahoma meccs kerül terítékre

---
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Értem, én azt hittem, hogy az is jóslás, lejátszástól függetlenül. Szerintetek hány % lett volna? 80-90 között?
több mint 10 éve
az OSU Virginia Tech elleni meccsét már lejátszották, azért 100%...

---
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/college-football/2015/9/9/9287989/ohio-state-football-schedule-strength-2015 Szerintetek is így van? Érdekes hogy a Michigan State-nél van a legtávolabb a 100-tól, a többi majdnem 100, sőt a Virginia Tech 100. Mondjuk szerintem a Virginia Tech elleni meccs nem ennyire egyértelmű.
több mint 10 éve
Jó hát JC monogrammal azért nehéz lásd Jason Campbell, Jay Cutler, Jimmy Clausen.Cato jó játékos volt, de alkatilag nem NFL-kompatibilis és spread offense-t játszott a Marshall.Crompi inkàbb hirhedt volt 😛
Szerk. Jelenleg a CFL-es Montreal Alouettesben kezdő QB, miután két korábbi híres college játékos Jonathan Crompton és Dan LeFevour megsérült.
empty
Höri

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Cato jó játékos volt, de alkatilag nem NFL-kompatibilis és spread offense-t játszott a Marshall.Crompi inkàbb hirhedt volt 😛
Szerk. Jelenleg a CFL-es Montreal Alouettesben kezdő QB, miután két korábbi híres college játékos Jonathan Crompton és Dan LeFevour megsérült.
empty
több mint 10 éve
Az nekem is feltűnt, hogy főleg súlyban és némileg magasságban is kisebb volt a többieknél. A Montrealt olvastam, nem is kezdett rosszul amennyire tudom.
több mint 10 éve
Cato jó játékos volt, de alkatilag nem NFL-kompatibilis és spread offense-t játszott a Marshall.Szerk. Jelenleg a CFL-es Montreal Alouettesben kezdő QB, miután két korábbi híres college játékos Jonathan Crompton és Dan LeFevour megsérült.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Lenne egy kérdésem azokhoz akik követték a tavalyi NCAA szezont, a Marshall egyetem irányítója Rakeem Cato a draft közelébe sem került? Jelzem játszani nem láttam soha, viszont a statisztikái szerintem nem sokkal rosszabbak mint a drafton elkelt Bryce Pettynek vagy Garrett Graysonnak /a Minnesota pedig ha jól tudom undraftedként leigazolta Taylor Heinicket/. Tudom hogy hozzájuk képest jóval gyengébb konferenciában játszott de a Marshall egy igen mutatós 12-1 mérleggel zárta a tavalyi szezont és a bowl meccsét is simán nyerte.Leginkább azért érdekel a dolog mert Cato nagyon nagy kedvencem volt az NCAA 14-ben, és kíváncsi lennék hogy a valóságban is jó játékos-e vagy csak a játékban pontozta felül valaki.
Bocs ha a kérdésem nem vág a témába!
több mint 10 éve

---
több mint 10 éve
Yahoo-s tippeldét nem nagyon értem. Eltalált meccseket nem pontozta, rossz tippre vette.Türelem tornaterem, előfordul h kell a rendszernek némi idő mire összeáll.
danyly

Madden hates me.