NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Az "átlag magyarnak" talán könnyebb is NFL, NHL, NBA csapatot követni. A college sport kissé a bőség zavara is elsőre. Nem tudom mi a cél az oldallal, de szerintem nem is kell a "kocanézőkre" számítani. Próbáljátok meg a meccsek felvételeit, stream-eit, összefoglalóit nyomatni; másképp nem lehet komolyabban beleszeretni.
Tippjáték az NCAA szezonra? Valami kis ajándékkal, azt csípik a földik.
Csak így tovább srácok! (Y)gaben
Van tippjáték évek óta 😀

Én amúgy pont a bőség zavara miatt szeretem. Így is van kedvencem, meg több szimpatikus csapat, és heti 8-10 meccset simán ki tudok választani ami baromira érdekel, és jó is lesz.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
Az "átlag magyarnak" talán könnyebb is NFL, NHL, NBA csapatot követni. A college sport kissé a bőség zavara is elsőre. Nem tudom mi a cél az oldallal, de szerintem nem is kell a "kocanézőkre" számítani. Próbáljátok meg a meccsek felvételeit, stream-eit, összefoglalóit nyomatni; másképp nem lehet komolyabban beleszeretni.
Tippjáték az NCAA szezonra? Valami kis ajándékkal, azt csípik a földik.
Csak így tovább srácok! (Y)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
24-en kattintottak át eddig ebből a topicból az ÖF-re, sokan nem olvassák akkor az NCAA csevegőt (se) sajnos 😕 😊 valahogy MENŐvé kellene tenni a ligát itthon, de egyelőre ötletem sincs hogybaggio
az nfl is úgy lett itthon "menő", hogy nyomatták ezerrel a közvetítéseket/ismétléseket. részletesebben megismerték a csapatokat, a játékosokat, aztán megtalálták a
Fűzővel kifelé! – Minden, ami amerikai foci
-t. szóval ha egy nagyobb lefedettségű adón (pl: sport1, eurosport) mentek volna a magyar nyelvű közvetítések, biztos több ncaa fan lenne.
a fórumozók meg csak a saját csapatukkal foglalkoznak inkább, nem akarnak még 100+ csapatot / játékost megismerni-megtanulni. szerintem.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 358 — no es importante
24-en kattintottak át eddig ebből a topicból az ÖF-re, sokan nem olvassák akkor az NCAA csevegőt (se) sajnos 😕 😊 valahogy MENŐvé kellene tenni a ligát itthon, de egyelőre ötletem sincs hogybaggio
bowl.hus főoldal
bowl.hu facebook oldalon megosztani. sztem egyértelműen erről lehet a legtöbb olvasót hozni.braxa88
Itt most nem egy cikk olvasottságára gondolok, mert azon már végre túl tudom tenni magam, ha keveseket érdekel, amit írok, igyekszem mindig "a pohár félig teli" szemlélettel alkotni. Az viszont megdöbbent és elszomorít, hogy több évnyi munka után még a bowl.hu fórumozóit se sikerült rászoktatni a college footballra, egyáltalán nem, szóval legalább a probléma gyökerét jó lenne megtalálni. Mert számomra érthetetlen, hogy mikor 7 hónapig azon megy a sírás, hogy nincs futball, mikor lenne mit nézni meg sehol senki, és egyetlen csapatnak sem lett érzékelhető támogatottsága, valamennyire pörgő szurkolói topicja (utóbbi nyilván annak is betudható, hogy a jóval kevesebb fan jóval több program között oszlik meg).

Az, hogy egy kocanéző - pláne most, mikor digis közvetítés sincs - nem talál rá az NCAA-re, sajnos benne van, mivel oda kell tenni az orruk alá a produktumot, de hogy attól még egy átlagos amfocit kedvelőnek ez miért nem opció, nem értem, még objektíven nézve is a mérkőzések többsége van olyan szórakoztató, mint az NFL-ben.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
bowl.hus főoldal
bowl.hu facebook oldalon megosztani. sztem egyértelműen erről lehet a legtöbb olvasót hozni.
több mint 10 éve
24-en kattintottak át eddig ebből a topicból az ÖF-re, sokan nem olvassák akkor az NCAA csevegőt (se) sajnos 😕 😊 valahogy MENŐvé kellene tenni a ligát itthon, de egyelőre ötletem sincs hogy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
 ncaahu.wordpress.com/2014/09/01/fbs-osszefoglalo-1-het/

---
több mint 10 éve
Most néztem a statisztikákat az első hétről, Brandon Doughty, a Western Kentucky írányítója: 569 passzolt yard, 46/56 (CMP/ATT), 6 TD, és csak 1 sack-et nyelt be, szóval a fal se lehet olyan rossz (vagy a Bowling Green védelme nem jó).

Ezután, gondoltam megnézem mi a record az NCAA-ben:
FBS:716 yard, David Klingler, Houston vs. Arizona, 1990. dec. 2.
FCS:730 yard, Taylor Heinicke, Old Dominion vs. New Hampshire, 2012. szept. 22.

Utóbbi nevet pedig már az FBS-ben láthatjuk játszani, bár az első meccsen nem játszott valami jól: 281 yard, 3 TD, 2 INT.zsotyi
Nem tudom itt nézted-e, de hasznos lehet másoknak megjegyezni, hogy itt vannak a részletes egyéni és csapat statisztikák:  stats.ncaa.org/rankings?sport_code=MFB&division=11

---
több mint 10 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
Most néztem a statisztikákat az első hétről, Brandon Doughty, a Western Kentucky írányítója: 569 passzolt yard, 46/56 (CMP/ATT), 6 TD, és csak 1 sack-et nyelt be, szóval a fal se lehet olyan rossz (vagy a Bowling Green védelme nem jó).

Ezután, gondoltam megnézem mi a record az NCAA-ben:
FBS:716 yard, David Klingler, Houston vs. Arizona, 1990. dec. 2.
FCS:730 yard, Taylor Heinicke, Old Dominion vs. New Hampshire, 2012. szept. 22.

Utóbbi nevet pedig már az FBS-ben láthatjuk játszani, bár az első meccsen nem játszott valami jól: 281 yard, 3 TD, 2 INT.

több mint 10 éve
Utolsó felhívás, határidő ma éjfél!

twitter.com/roberthorvath24
régi és új twitter-követőim közül, akik legalább egy ottani bejegyzést retweeteltek vagy a kedvencek közé helyeztek, kisorsolom ezt a könyvet:

www.onlinequizcreator.com/college-football-nyeremenyjatek/quiz-31345
a kvízjátékot se késő megcsinálni még egy másik könyvnyereményért, azok közül, akik megdöntik jjncaa eredményét, valaki ezt viheti haza:
baggio

---
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Segítsetek. Ki ez az ember? Tudom, hogy ismerem de nem jövök rá. Clemson - Georgia meccsen mutatták.
Shawn84
DJ Shockley

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Segítsetek. Ki ez az ember? Tudom, hogy ismerem de nem jövök rá. Clemson - Georgia meccsen mutatták.
több mint 10 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
vassadi
Nagyon nagyon örülnék ennek a forgatókönyvnek 😀

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ami a szezonnal kapcsolatos várakozásokat illeti...

Tippem a playoff mezőnyére: Florida State, Michigan State, Oklahoma, Alabama. Bajnok: Michigan State.

Pozitív meglepetés az Indiana, a Hoosierst szerintem bowl-jogosultságig repíti a Big Ten egyik legjobb offense-e, és akár egy komoly upset is összejöhet nekik.

Negatív meglepetés a floridai Miami. Sokan őket is az ACC Coastal fő esélyesei közé sorolják, de a Canes szerintem legfeljebb a negyedik legjobb csapat a divízióban, minimum hat vereséget várok tőlük az alapszakaszban. Illetve Nebraska, akik szerintem csak a B1G nyugati csoportjának harmadik helyére futnak be az Iowa-Wisconsin duó mögött.

Bold prediction (ha az MSU bajnoki címe ezt nem merítené ki): a Marshall nem hozza le veretlenül az alapszakaszt.

És ha már a Washington szóba került: a Kikaha, Shelton, Shaq Thompson, Peters fémjelezte védelem parádés lehet, Petersen pedig egyetemi szinten az egyik legjobb HC, de az offense nekem gyengébbnek tűnik, mint a tavalyi, és tartok tőle, hogy emiatt most sem sikerül kilépnie a Huskiesnak az Oregon és a Stanford árnyékából.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A legutóbbi két szezonban főként én írtam az alapszakasz-fordulók beharangozóit Bowl.hu-ra (aki közben besegített, annak ezúton is köszönöm, illetve tavaly volt ugyebár egy podcastes próbálkozásunk), így ha már ez a téma, illő jeleznem, hogy az oldal NCAA-tartalmának csökkenése az én "bűnöm" is. Sajnálom én magam is, mert cikkírás terén az NCAA-beharangozás volt a kedvencem, de már nem jut rá időm, és nem csak a college focis cikkekkel vagyok így; egyéb elfoglaltságok miatt ősztől már nem leszek teljes értékű szerkesztő az oldalon, NFL-ről sem fogok rendszeresen írni.

Robinak (baggio) és mindenki másnak, aki NCAA-ről ír, sok sikert kívánok, és minden tiszteletem azoké (beleértve a usereket is), akik próbálják népszerűsíteni a college focit idehaza. Lehetőségeimhez mérten én is igyekszem így tenni a későbbiekben is.
több mint 10 éve
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/28/college-football-2014-fbs-beharangozo/baggio
A Pac12-ben a Stanford és az Oregon számára a rájátszásról való lemaradás is tragikus lenne, nemhogy a keleti div elvesztése, noha valakinek biztos búslakodnia kell.baggio
A Pac-12 North lesz az egyik legjobb divízió idén. Ma olvastam olyat is valakitől, h a Washington State nyeri a divíziót 😮.
Én elsősorban a Huskies-nak és kicsit az Oregonnak szurkolok a visszatérő játékosok miatt. Előbbi az én egyik titkos favoritom, pláne Petersennel.Robilluma
én az egész Pac12-t imádom, a USC kivételével valamiért mindegyik csapatnak lehet szorítani most
mondjuk nem tudom, hogy lesz ebből Rose Bowl az Arizonának... 😊

---
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
szóval egy kis pótlás a 120 yard blog-tól (nem reklámozom őket - nekem amúgy is a bowl.hu marad az no1 - csak állításuk szerint ők jelentkezni fognak részletes beszámolókkal. szóval aki éhes marad a bowl.hu után college-ra azok nézzék még a 120yardot, illetve jj-t - amennyiben ő is jelentkezik)
Ventura
Ez aztán komoly bejegyzés lett:
elkészítettük Magyarország eddig első gyűjteményét, amiben az egyetemi csapatok neveinek szabadon értelmezett fordítása szerepel

Rizs(!) Baglyok, Lángossütők(?), Farkasdoboz, Illuminátusok, Bojlergyárosok, Hamarkodók, Hegytetejűek, Játékfaszok, Melegjogi Aktivista Harcosok stb. Mi értelme van az ilyen cikkeknek? A szerző még egy nyamvadt szótárt sem tud használni, mert a gamecock harci kakas kb mindenhol. Illuminátusok az illini? Hegytetejűek, az mi (ha már úgyse tudja, hogy miért hívják így őket, legalább a viccesebb szlenget használta volna, ahol a hilltoppert arra használják, aki degeszre ette magát /*és utána egy nagy rakás sz@r tetején trónol*/)? A szivárványból meg melegjogi aktivistákra asszociálni egy mascotnál... húbazmeg.
Ez vagy tudatlanság/fekészületlenség vagy tiszta dedó. És 80-an lájkolták, az se piskóta.Robilluma
szerintem pusztán irónia az egész cikk (amit DT linkelt is tegnap), a Karmazsin Dagály miatt, innen nézve azért voltak benne poénos megoldásokbaggio
Viccnek lett az szánva csak elég gyengére sikeredett. Mint sajnos más cikkeik is. Viszont a beharangozóik kissé pótolják az itteni "hiányt".
A te cikked 5*. Tömör, pontos, érdekes. (Y)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/28/college-football-2014-fbs-beharangozo/baggio
A Pac12-ben a Stanford és az Oregon számára a rájátszásról való lemaradás is tragikus lenne, nemhogy a keleti div elvesztése, noha valakinek biztos búslakodnia kell.baggio
A Pac-12 North lesz az egyik legjobb divízió idén. Ma olvastam olyat is valakitől, h a Washington State nyeri a divíziót 😮.
Én elsősorban a Huskies-nak és kicsit az Oregonnak szurkolok a visszatérő játékosok miatt. Előbbi az én egyik titkos favoritom, pláne Petersennel.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
hát én is eléggé csalódott vagyok, hogy egyre jobban leépülődik az ncaa. az archivumot nézegetve 2-3-4 évvel ezelőtt micsoda cikkek voltak az egyetemi footballal kapcsolatban.
Ventura
nem csak ncaa-re igaz ez, hanem nfl-re is. sajnos vmiért egyre kevesebb a cikk + olvasni/nézni/hallgatni való:/braxa88
Az FCSel foglalkozó topik mondjuk az utóbbi 1-2 évben nagyon felpörgött, csak nem sokan olvassák.
több mint 10 éve
szerintem pusztán irónia az egész cikk (amit DT linkelt is tegnap), a Karmazsin Dagály miatt, innen nézve azért voltak benne poénos megoldásokbaggio
Össze tudott párosítani egy game-et és egy cock-ot vagy egy farkast és egy dobozt? Biztos velem van a baj akkor 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
szóval egy kis pótlás a 120 yard blog-tól (nem reklámozom őket - nekem amúgy is a bowl.hu marad az no1 - csak állításuk szerint ők jelentkezni fognak részletes beszámolókkal. szóval aki éhes marad a bowl.hu után college-ra azok nézzék még a 120yardot, illetve jj-t - amennyiben ő is jelentkezik)
Ventura
elkészítettük Magyarország eddig első gyűjteményét, amiben az egyetemi csapatok neveinek szabadon értelmezett fordítása szerepel

Rizs(!) Baglyok, Lángossütők(?), Farkasdoboz, Illuminátusok, Bojlergyárosok, Hamarkodók, Hegytetejűek, Játékfaszok, Melegjogi Aktivista Harcosok stb. Mi értelme van az ilyen cikkeknek? A szerző még egy nyamvadt szótárt sem tud használni, mert a gamecock harci kakas kb mindenhol. Illuminátusok az illini? Hegytetejűek, az mi (ha már úgyse tudja, hogy miért hívják így őket, legalább a viccesebb szlenget használta volna, ahol a hilltoppert arra használják, aki degeszre ette magát /*és utána egy nagy rakás sz@r tetején trónol*/)? A szivárványból meg melegjogi aktivistákra asszociálni egy mascotnál... húbazmeg.
Ez vagy tudatlanság/fekészületlenség vagy tiszta dedó. És 80-an lájkolták, az se piskóta.Robilluma
szerintem pusztán irónia az egész cikk (amit DT linkelt is tegnap), a Karmazsin Dagály miatt, innen nézve azért voltak benne poénos megoldások

---
több mint 10 éve
Ventura

Ez vagy tudatlanság/fekészületlenség vagy tiszta dedó. És 80-an lájkolták, az se piskóta.

WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/28/college-football-2014-fbs-beharangozo/

---
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát én is eléggé csalódott vagyok, hogy egyre jobban leépülődik az ncaa. az archivumot nézegetve 2-3-4 évvel ezelőtt micsoda cikkek voltak az egyetemi footballal kapcsolatban.
Ventura
nem csak ncaa-re igaz ez, hanem nfl-re is. sajnos vmiért egyre kevesebb a cikk + olvasni/nézni/hallgatni való:/braxa88
Felnőttünk, és kevesen vagyunk mint mindig.

De egyébként ez a közönségnek is szól, egyre nehezebb újat mondani.

2011-ben ugye minden NFL divnek és college csoportnak volt felelőse. Olyan 90 percet legalább rá kellett szánnom egy ACC cikkre, aztán elolvasták 30-an. Ha van elég erőforrás, aki megcsinálja a többit, akkor belefér, de ha nincs, akkor arra kell összpontosítani, amire a legnagyobb tömeg vágyik.

több mint 10 éve
Kik lehetnek idén a nagy meglepetéscsapatok, mint amilyenek tavaly voltak például a UCF, Missouri, Auburn, vagy a Michigan State?norbisillo
a Marshallnak a menetrendje miatt szinte "kötelező" a hibátlan alapszakasz, én erősen bízok egy első heti Utah State upsetben vasárnap a Tennessee otthonában (Chuckie Keeton 4 Heisman!), esetleg a Navy is menetelhet egyet

a power5-osokat még nehezebb megmondani, talán az Arizona lephet meg sokakat, csak a Pac-12 túlságosan telített, nem úgy a Big Ten, ahol mondjuk az Iowa hozhat össze szép csendben egy elég korrekt szezont

---