NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 222 — no es importante
8 csapatos PO esetén az alábbi meccsekre készülhetnénk...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 449 — Wrath of Khan
Köszönöm!

Azt hiszem oda fogok rá figyelni, mert néhány videó alapján egész jónak tűnik 😊
több mint 10 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 222 — no es importante
Most olvastam, hogy Scooby Wright nyerte a Bronko Nagurskit, tudtok róla egy kicsit mesélni? Milyen esélyi lehetnek a profik között majd?

Sajnos nem volt túl sok időm idén NCAA-t követni.tenorx
Watt-szerű sztori az övé, a középiskola végén szinte senkinek nem kellett, a Californánál kerek-perec megmondták neki, hogy a másodosztály az ő szintje és menjen a Sacramento State-hez. Egyedül az Arizona ajánlott neki ösztöndíjat az FBS-ben, amit el is fogadott, és nyilván külön motiválta az alulértékeltsége. Pedig még a fizikai paraméterei se rosszak, súlypontemelkedése pl. 37 inch volt, ez elit szint az LB-knél.

Tavaly SAM poszton játszott, idén került át MLB-nek a 3-3-5-ös védelemben, hogy még nagyobb legyen a hasonlóság gyerekkori példaképével, Tedy Bruschi-val. 27 TFL, 14 sack, 153 tackle 2014-ben és csak sophomore, simán NFL-szintű tehetségnek tűnik, de épp ezért nem is elemezték ki egyelőre ebből a szempontból a játékát.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 449 — Wrath of Khan
Most olvastam, hogy Scooby Wright nyerte a Bronko Nagurskit, tudtok róla egy kicsit mesélni? Milyen esélyi lehetnek a profik között majd?

Sajnos nem volt túl sok időm idén NCAA-t követni.
több mint 10 éve
Bowl-tetszési index
 ncaahu.wordpress.com/2014/12/09/bowl-szezon-2014/

---
több mint 10 éve
Lesznek majd bowl beharangozók? 😊Da3m0n
jó kérdés, a kiemelt bowlokról mindenképpen kellene írni, de hogy az összes többiről mennyire és kinek lesz rá kedve/kapacitása, az más dolog... őszintén szólva én már-már feleslegesnek érzem a bulimeccsek beharangozóját, aki nézi, úgyis nézi, ha esetleg bármivel kapcsolatban érdeklődés van, itt a fórumon eddig is örömmel válaszoltunk

---
több mint 10 éve
Vbalazs Miami Dolphins Texas Tech Red Raiders 32
Lesznek majd bowl beharangozók? 😊
több mint 10 éve

---
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 295 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Undorító. Ez a Buckeyes 4-ben, lol.
Egyébként hatalmas meglepetés a 4 csapat kiléte. Ha tippelni kellett volna a szezon előtt, nem lett volna nagy kunszt telibe lőni.Robilluma
és ilyenkor szeretem olvasni a szezon beharangozókat (NFL-.re is vonatkozik) 😊

bowl.hu beharangozó:
https://bowl.hu/images/cache/uploads/0e1003ca8ec686344f7d16f42807dc13.jpg
Egyetemi előzetes 7/7 | Bowl.hu
Ezt is megértük, nyakunkon a kapunyitás, ideje végére érni a sorozatnak.
- (FSU, alabama, ohio state)
https://bowl.hu/images/cache/uploads/e6e2e377f909e17f6ebb7913593829b5.jpg
Egyetemi előzetes 6/7 | Bowl.hu
Pár hét kihagyás után folytatódik a sorozat, itt már komoly bajnokesélyesekről esik szó
- (baylor, oregon)
https://bowl.hu/images/cache/uploads/9e2c41d8b59e37798f9c3058f6e8fce1.jpg
Egyetemi előzetes 5/7 | Bowl.hu
Számos tradícionális nagyhatalom szóba kerül, és egy meglepetésgárda is.
- (TCU)
https://bowl.hu/images/cache/uploads/b71b85759db4a55858d340a51b872443.jpg
Egyetemi előzetes 4/7 | Bowl.hu
Főleg óriásölőkre specializálódunk ezúttal.

https://bowl.hu/images/cache/uploads/3419ebad5b009a832f67d37bb0da281f.jpg
Egyetemi előzetes 3/7 | Bowl.hu
Elértünk a rangsoroltak mezejére.

https://bowl.hu/images/cache/uploads/12f9a1a334afd09b8b6b4b82ad994f12.jpg
Egyetemi előzetes 2/7 | Bowl.hu
Eltelt egy hét, újabb 6 csapat szezon előtti várakozására derül fény

https://bowl.hu/images/cache/uploads/b150d0b5103dede9f00aee136884f8b1.jpg
Egyetemi előzetes 1/7 | Bowl.hu
Akárcsak tavaly, ezen a nyáron is megkezdjük a szezon felvezetését már júniusban.

120 yard beharangozó:
sec -  120yard.blog.hu/2014/08/27/sec_499
big ten -  120yard.blog.hu/2014/08/27/a_michigan_state_eve_lehet_ez_is_a_big_ten-ben
pac 12 -  120yard.blog.hu/2014/08/28/felkeszulhetunk_a_pac-12-ben_meszarlas_lesz
big 12 -  120yard.blog.hu/2014/08/28/valaki_nem_fog_megallni_100_pontig_iden

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
 espn.go.com/college-football/schedule/_/seasontype/3/week/1

Alamo Bowl: Kansas State vs UCLA
Armed Forces Bowl: Houston vs Pittsburgh
Bahamas Bowl: Western Kentucky vs Central Michigan
Belk Bowl: Louisville vs Georgia
Birmingham Bowl: Florida vs East Carolina
Boca Raton Bowl: Marshall vs Northern Illinois
Cactus Bowl: Oklahoma State vs Washington
Camellia Bowl: Bowling Green vs South Alabama
Citrus Bowl: Missouri vs Minnesota
Duck Commander Bowl: Miami vs South Carolina
Foster Farms Bowl: Stanford vs Maryland
GoDaddy Bowl: Arkansas State vs Toledo
Hawaii Bowl: Fresno State vs Rice
Heart of Dallas Bowl: Illinois vs Louisiana Tech
Holiday Bowl: USC vs Nebraska
Las Vegas Bowl: Utah vs Colorado State
Liberty Bowl: West Virginia vs Texas A&M
Miami Beach Bowl: BYU vs Memphis
Military Bowl: Virginia Tech vs Cincinnati
Music City Bowl: Notre Dame vs LSU
New Orleans Bowl: Louisiana-Lafayette vs Nevada
New Mexico Bowl: UTEP vs Utah State
Outback Bowl: Wisconsin vs Auburn
Pinstripe Bowl: Penn State vs Boston College
Poinsettia Bowl: Navy vs SDSU
Potato Bowl: Air Force vs Western Michigan
Quick Lane Bowl: Rutgers vs North Carolina
Russell Athletic Bowl: Clemson vs Oklahoma
St. Petersburg Bowl: NC State vs Central Florida
Sun Bowl: Duke vs Arizona State
Taxslayer Bowl: Iowa vs Tennessee
Texas Bowl: Arkansas vs Texas

---
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
tessék ez a lényeg, amit említettem is:

B12 commish Bob Bowlsby on weak nonconf. schedules impacting CFP rankings: "I think this is going to be a wake-up call for our schools."

a konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...baggio
Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Egyébként egyetértek abban hogy pl a Baylornak is nagyon gyenge non konf meccsei vannak, évről évre. Én is valami erősebbet szeretnék inkább. Azt hiszem a csapat elbírná a plusz megerőltetést, és nem menne az eredményesség rovására, amit olyannyira féltenek Wacoban.Shawn84
Majd 2019-ben lesz komoly ellenfél az Incarnate Word Cardinals személyében. 😀

több mint 10 éve
SUGAR BOWL: #1 Alabama vs #4 Ohio State
ROSE BOWL: #2 Oregon vs #3 Florida State

-----

Orange Bowl: Georgia Tech vs. Mississippi State
Peach Bowl: Ole Miss vs. TCU
Cotton Bowl: Baylor vs. Michigan State
Fiesta Bowl: Boise State vs Arizona

---
több mint 10 éve
a konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...baggio
hm. ez jó hír. kérdés, hogy meddig tart ennek létrejötte. memphis? cincinnati?
BYU-t örömmel várnám. a boise state is jó lehetne, de nem akarnék megvakulni a stadionukba 😀 , colorado state-nek a főedzőét most csente el a florida - ha jól tudom. szóval képlékeny a csapat jövője (amúgy érdekes lenne. korábbana riválisuk, a buffaloes volt a big 12-ben 😊 )

csak most lett feldobva, de a nyáron akár el is dőlhet a kérdés
a Colorado State-nél 2017-re elkészülhet az új stadion, a Boise State meg nyilván nem tartaná meg a kék talajt a csatlakozás esetén

Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Shawn84
nem hiába utálom hogy 20 évre előre le vannak kötve a meccsek.Ventura
a TCU a Minnesota ellenit tavaly kötötte le... mindig lehet rajta variálni, ha van rá szándék

---
több mint 10 éve
hm. ez jó hír. kérdés, hogy meddig tart ennek létrejötte. memphis? cincinatti?
BYU-t örömmel várnám. a boise state is jó lehetne, de nem akarnék megvakulni a stadionukba 😀 , colorado state-nek a főedzőét most csente el a florida - ha jól tudom. szóval képlékeny a csapat jövője (amúgy érdekes lenne. korábbana riválisuk, a buffalo volt a big 12-ben 😊 )

Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Shawn84
nem hiába utálom hogy 20 évre előre le vannak kötve a meccsek.

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 530

B12 commish Bob Bowlsby on weak nonconf. schedules impacting CFP rankings: "I think this is going to be a wake-up call for our schools."

Szép névsor. Sajnos előre elég sok meccs már most le van kötve. Egyébként egyetértek abban hogy pl a Baylornak is nagyon gyenge non konf meccsei vannak, évről évre. Én is valami erősebbet szeretnék inkább. Azt hiszem a csapat elbírná a plusz megerőltetést, és nem menne az eredményesség rovására, amit olyannyira féltenek Wacoban.
több mint 10 éve

a konferenciánál már bevallottan gondolkoznak a bővítésen is, ideális jelölt akad bőven: Boise State, Colorado State, BYU, Memphis, Cincinnati, Central Florida...

---
több mint 10 éve
deep throat a big 12-nek. remélem 2015-ös szezont már csoportban várhatom :cool:

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 543
óriási ez a rendszer 😀
több mint 10 éve
A heti rangsor valami bődületes b@romság így, az ESPN úgyse fog belemenni, de ezt mindenképp meg kell szüntetni

---
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 323 — Chalk Dawk fan
1. Alabama 2. Oregon 3. Florida St. 4. Ohio St.
ahogy várható volt

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
bocsi, az OFFért (remélem annyira mégsem az), de hátha valakit érdekel ebben a topicban.: van 2 1 eladó NCAA-s pulóverem (Texas Longhorns, Louisville Cardinals), újak, mert végül nem hordtam őket, miután megvettem. Mindkettő M-es, de kisebb L-esnek is elmegy a méretük szerintem. Pesten átvehető személyesen, máshova postázom szívesen. Kérdezzetek bátran, itt vagy írjatok mailt: buda86 kukac gmail.com

köszi és bocs az offért.

Update: Louisville elkelt 😊

több mint 10 éve
Azért a nevetséges tirádáért, amit a HC a KSU elleni meccset követően lenyomott, és a nevetséges non-konf menetrendjükért bárkit szeretnék, csak a Baylort nem. Pontosan ez a hozzáállás volt a baj a BCS-rendszernél is:

Art Briles on if @CFBPlayoff system is working: "It’s not working, if we’re not in it"

Minden addig jó, míg nekünk kedveznek... Szerintem a Rose Bowl nyomása miatt Oregon vs Ohio State és Alabama vs Florida State lesz, bár én a TCU-t választanám.baggio
Annyi hogy a TCU a Minnesotával játszott, a Samfordal meg az SMu-val, a Baylor meg az SMu, Northwestern St, Buffalo bandával. Egy azaz egy Minnesotával volt erősebb az a schedule, ellenben mi vertük a TCU-t. Nekem azt senki sehogy nem fogja megmagyarázni, hogy a TCU megérdemeltebben jut be mint a Baylor. Ha valamikor, akkor most nagyon kéne egy TCU - Baylor konf döntő. Mindenki jól járna.Shawn84
Baylor fanként nyilván így látod, de hidd el, mindenki számára jobb lenne hosszabb távon, ha a committee most azt üzenné, az olyan non-konf menetrend, mint a Bayloré, megengedhetetlen. A Minnesota se egy nagyágyú, de ott legalább a szándék megvolt a konferencián kívüli megmérettetésre is, a Bears-nél nyilvánvalóan a három könnyed győzelem lebegett a szemük előtt, semmi más. Szerencsére már egyre kevesebben kalkulálnak így, ennek köszönhetően jöhet létre ez a 2016-os első forduló:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA csevegő - NCAA - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Nem mellesleg a Baylor kikapott a West Virginiától, ha feltétlen a pályán dőlnek el a dolgok, akkor a Mountaineers ezek szerint erősebb a Bears-nél? Az Ole Miss a Bamánál? A Virginia Tech az Ohio State-nél? Ráadásul három pontos siker volt 21 pontos hátrányból fordítva, a végén két meglehetősen véleményes non-DPI/DPI fújással...

---
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 530
Azért a nevetséges tirádáért, amit a HC a KSU elleni meccset követően lenyomott, és a nevetséges non-konf menetrendjükért bárkit szeretnék, csak a Baylort nem. Pontosan ez a hozzáállás volt a baj a BCS-rendszernél is:

Art Briles on if @CFBPlayoff system is working: "It’s not working, if we’re not in it"

Minden addig jó, míg nekünk kedveznek... Szerintem a Rose Bowl nyomása miatt Oregon vs Ohio State és Alabama vs Florida State lesz, bár én a TCU-t választanám.baggio
Annyi hogy a TCU a Minnesotával játszott, a Samfordal meg az SMu-val, a Baylor meg az SMu, Northwestern St, Buffalo bandával. Egy azaz egy Minnesotával volt erősebb az a schedule, ellenben mi vertük a TCU-t. Nekem azt senki sehogy nem fogja megmagyarázni, hogy a TCU megérdemeltebben jut be mint a Baylor. Ha valamikor, akkor most nagyon kéne egy TCU - Baylor konf döntő. Mindenki jól járna.
több mint 10 éve
Ha most szavazni kellene, én úgy döntenék, hogy legyen csak #1 v. #2 nagydöntőDoM
Azért csak jobb arról vitatkozni, hogy a megengedhetetlen vereséggel bíró Ohio State vagy az egymás között is megosztott bajnok TCU/Baylor jut be, mint az egyaránt domináns Alabama vagy Oregon... A Heisman-győztest felvonultató Ducks ugye így valószínűleg kimaradna, már önmagában ezért jobb a PO, mint a BCS.

---
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Amúgy jó legyen 8 csapatos a FBS playoff. Az is jobb lett volna, mint ez a 4 csapatos megoldás. .iktriad
Ameddig nem tudnak objektív rangsort állítani a csapatok között, semmi értelme a bővítésnek. Eddig a #3 csapat pampogot, hogy a rendszer rossz, most a #5 fog, 8 csapatos PO-nál meg a #9. Ha ez még sikerülne is, még mindig ott van a menetrend kérdése, hogy három plusz meccsre mikor jut idő. Minél nagyobb létszámú a PO, annál kevésbé van jelentősége az alapszakasznak, ami az egyetemi foci egyik nagy varázsát adja.

Ha most szavazni kellene, én úgy döntenék, hogy legyen csak #1 v. #2 nagydöntő és legfeljebb a kiemelt "bcs" bowlok válogatási szisztémáját szabályoznám vissza/bővíteném ki, hogy ne büntessenek konf döntőt veszítő csapatot olyan kedvéért, amelyik még a saját divízióját, vagy éppen főcsoportját sem tudta megnyerni (2011-es Michigan vs. Michigan State példa).