NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 10 éve
palleon
52
Valaki nem tud működő iptv címet espn-hez? Amit találok, sajnos egyik sem élő link. Bezzeg a PAC-12 Network kiváló minőségben tökéletesen működik. Csak hát ott élőben max röplabda ment eddig.
több mint 10 éve
akkor a szombat elé újramásodik heti összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/2014/09/08/fbs-osszefoglalo-2-het/
harmadik heti beharangozó: ncaahu.wordpress.com/2014/09/11/erdekesebb-parositasok-a-harmadik-heten-2014-fbs/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
24/7 sports, talán ez a legjobb, mert ingyenesen értékelik minden prospect tulajdonságát, igaz csak pontszámmal. Én őket szeretem legjobban ranglista összeállítás alapján, náluk doglozik a legtöbb scout. Mindenkinél van külön twitter figyelő, és egy esemény lista is és még pár játékos éves statisztikái is felbukkannak.scout.com, rivals.com, espn
Az ESPN-nél nagyon-nagyon szeretik az SEC területről érkező prospecteket.
A scout és a rivals tartalmai is többnyire insider hozzáférést követelnek meg, de a listák korrektek.
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha az ember recruitment listát vagy értékelést szeretne nézni, melyek a legpontosabb oldalak? Rivals és még?
több mint 10 éve
zsemlezs
175
tessék 😀Ui.:Ha van ezekre a statisztikákra érdeklődés, akkor jövőhéten is írhatok egy ilyet, szerintem akkor Connor Halliday lenne az alany.zsotyitopikot nem akarsz neki nyitni, hogy kibeszéljük a meccseiket majd? 😊
nekem Bo Wallace első meccsen mutatott teljesítménye nem jött be annyira, bár javított aztán. ahogy mondtad, az igazi megmérettetés majd két nyugisabb meccs után lesz, de akkor töményen! Go Ole MiSS! 😊Brian
több mint 10 éve
baggioA Spartansért nagy köszönet!
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Ha már Ole Miss, akkor ide írom, talán itt látják a legtöbben, hogy nekik is van (idén is) olyan heti videósorozatuk, mely a csapat szezonjának részleteibe enged betekintést. Mindegyik elképesztően komoly anyag, olyan, amiről egy NFL fan csak álmodhat (a legutóbbi részeket linkelem, a többit az adott csatornán belül kell keresni):Ui.:Ha van ezekre a statisztikákra érdeklődés, akkor jövőhéten is írhatok egy ilyet, szerintem akkor Connor Halliday lenne az alany.zsotyitopikot nem akarsz neki nyitni, hogy kibeszéljük a meccseiket majd? 😊
nekem Bo Wallace első meccsen mutatott teljesítménye nem jött be annyira, bár javított aztán. ahogy mondtad, az igazi megmérettetés majd két nyugisabb meccs után lesz, de akkor töményen! Go Ole MiSS! 😊Brian
Navy Midshipmen: The Brotherhood - vimeo.com/105816239
Michigan State Spartans: Spartan Football All Access - www.youtube.com/watch?v=iHfROip1o90
Ole Miss Rebels: The Season - www.youtube.com/watch?v=hPXGeR4xL-s
Penn State Nittany Lions: Unrivaled - www.youtube.com/watch?v=rLyX22r98JE
Texas A&M Aggies: The Pulse - www.youtube.com/watch?v=N7a8GqoFaOQ
Nincs kizárva persze, hogy van még, ha esetleg tudtok ilyet, jelezzétek!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gyűlölöm a facebookot, ha a bowl.hu csatornáján megosztanak egy-két cikket, azt megköszönöm, de magamtól nem vinnék oda semmilyen tartalmatweek3 beharangozóBeszéltük, hogy hogyan lehetne népszerűsíteni az egyetemi focit. Facebook oldalban nem gondolkodtál? Valahogy még mindig ez a felület tűnik a leginkább használhatónak szerintem.
ncaahu.wordpress.com/2014/09/11/erdekesebb-parositasok-a-harmadik-heten-2014-fbs/baggio
Ezeket a cikkeket egyébként én nagyon kedvelem, mert ha valaki akkor te tudsz olyan dolgokat beleírni ami engem érdekel, sé eddig nem tudtam róluk.Shawn84
---
több mint 10 éve
Brian
70
Ui.:Ha van ezekre a statisztikákra érdeklődés, akkor jövőhéten is írhatok egy ilyet, szerintem akkor Connor Halliday lenne az alany.zsotyitopikot nem akarsz neki nyitni, hogy kibeszéljük a meccseiket majd? 😊
nekem Bo Wallace első meccsen mutatott teljesítménye nem jött be annyira, bár javított aztán. ahogy mondtad, az igazi megmérettetés majd két nyugisabb meccs után lesz, de akkor töményen! Go Ole MiSS! 😊
több mint 10 éve
week3 beharangozóFIGYELEM, FIGYELEM, aki rossz lesz megverem! 😉
ncaahu.wordpress.com/2014/09/11/erdekesebb-parositasok-a-harmadik-heten-2014-fbs/baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
week3 beharangozóBeszéltük, hogy hogyan lehetne népszerűsíteni az egyetemi focit. Facebook oldalban nem gondolkodtál? Valahogy még mindig ez a felület tűnik a leginkább használhatónak szerintem.
Ezeket a cikkeket egyébként én nagyon kedvelem, mert ha valaki akkor te tudsz olyan dolgokat beleírni ami engem érdekel, sé eddig nem tudtam róluk.
több mint 10 éve
week3 beharangozóncaahu.wordpress.com/2014/09/11/erdekesebb-parositasok-a-harmadik-heten-2014-fbs/
---
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Valakinek biztos jól jön még 😀www.saturdaydownsouth.com/sec-football/sec-schedule-wallpapers-free/
több mint 10 éve
Notre Dame - Michigan www.youtube.com/watch?v=93JCIOOTYhc 45 percAlabama - West Virginia www.youtube.com/watch?v=chrU72OgVeA 61 perc
több mint 10 éve
zsemlezs
175
köszi a linketUi.:Ha van ezekre a statisztikákra érdeklődés, akkor jövőhéten is írhatok egy ilyet, szerintem akkor Connor Halliday lenne az alany.zsotyipont ehhez hasonló sorozat megy a Grantlandon: grantland.com/tags/qb-curve/baggio
több mint 10 éve
Ui.:Ha van ezekre a statisztikákra érdeklődés, akkor jövőhéten is írhatok egy ilyet, szerintem akkor Connor Halliday lenne az alany.zsotyipont ehhez hasonló sorozat megy a Grantlandon: grantland.com/tags/qb-curve/
---
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Erre a hétre is néztem statisztikát, most egy személyes kedvencemet választottam ki, Bo Wallace-t. Ole Miss irányítója.A legjobban passzoló QB-nek tartották a szezon előtt (SEC-en belül), és ha megnézzük az első 2 meccsét (Boise ellen inkább csak a második félidőt nézzük 😀), hogy nem véletlenül. Egy érdekesség: A Ole Miss a 3. egyetem, ahol játszik. Felvették az Arkansas State-re ahol pályára se lépett, onnan átkerült a East Mississippi Community College-ba, ahol 53 passzolt TD-vel ma is NJCAA rekorder (megj.:ebben az évben a EMCC NJCAA football bajnok lett, Wallace vezetésével). Ezután, 2012-ben került a Rebelshez.
Idén, 707 passzolt yardja a 8. legtöbb az FBS-ben (SEC-ből csak a freshman, Kenny Hill előzi meg).
A következő statisztikáknál a legalább 600 passzolt yardnál tartó irányítókat néztem (20 darab ilyen irányító volt, amikor a beszámolót írtam):
-66 passzkisérlet, 2. legkevesebb
-10,7 yard/att. legtöbb
-72,7 %-os pontosság, 3. legtöbb
-178,6 irányító mutató, legjobb
Egyenlőre a Rebels, csak a Vandy-vel és a Boise Statetel játszott, amik nem igazán tartonak a legerősebb csapatok közé, de bemelegítésnek pont jó, mert október 4-én játszunk az Alabama ellen, és szerintem Bo Wallace-nak itt és az ezután következő 4 mérkőzésen (Texa A&M, Tennesse, LSU, Auburn) kell igazán megmutatni, hogy az NFL-be való QB.
Ui.:Ha van ezekre a statisztikákra érdeklődés, akkor jövőhéten is írhatok egy ilyet, szerintem akkor Connor Halliday lenne az alany.
több mint 10 éve
azért itt el lehet merülni a részletekbe. bele is fogok, leírom véleményem a meccsről, teljesítményről a longhorns topikba majd. csak hogy legyen itt is nyoma, röviden:itt a másodikoh ezaz:
ncaahu.wordpress.com/2014/09/08/fbs-osszefoglalo-2-het/baggio
Legszebb futás: a Texas otthonában minden összejött a BYU-nak, az irányító Taysom Hill, mint azt 30 yardos TD-je során is láthatjuk, újra megállíthatatlan volt a Horns védelmének 😀
helyes választás 😊Brian
offense-nek folyamatos 3&out az egész meccsen --> védelem elfárad --> első és második félidő különbség (ha találok statisztikát majd azt is csatolom)
több mint 10 éve
Ja meg az oregon 2 pontos extrája is jópofa volt...épp most nézem a meccset 😀Ennyit jelent ha remek az edzői stáb. Én személy szerint nagyon nagyra tartom Dantoniot és Narduzzit.
michigan state OL-je nagyon ott van, de úgy az egész csapat...nem emlékszem arra, h jópár évvel ezelőtt ilyenek lettek volna..Brian
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Brian
70
Ja meg az oregon 2 pontos extrája is jópofa volt...épp most nézem a meccset 😀 michigan state OL-je nagyon ott van, de úgy az egész csapat...nem emlékszem arra, h jópár évvel ezelőtt ilyenek lettek volna..
több mint 10 éve
Brian
70
itt a másodikoh ezaz:
ncaahu.wordpress.com/2014/09/08/fbs-osszefoglalo-2-het/baggio
Legszebb futás: a Texas otthonában minden összejött a BYU-nak, az irányító Taysom Hill, mint azt 30 yardos TD-je során is láthatjuk, újra megállíthatatlan volt a Horns védelmének 😀
helyes választás 😊
több mint 10 éve
itt a másodikncaahu.wordpress.com/2014/09/08/fbs-osszefoglalo-2-het/
---
több mint 10 éve
aki egy héten egy meccset akar megnézni, röviden, annak én szállítom 😀lol, spoileres előnézet
több mint 10 éve
Nekem sok barátom van aki NFL-t néz de egyetemi focit nem.A többi indok ennek a következménye: nincs hozzáférhetőség, ha csak a tv közvetítések útján tudnak "megismerkedni" a sportággal. A steril NFL jelentette komfort zónából kikerülve nehéz átállni az egyetemi foci sokszínűségére. Nyilván az első hónapban a non-konf meccsek és másodosztályú ellenfelek miatt jönnek a végesen egyoldalú meccsek. A széles választék miatt, azonban itt jön elő, hogy lehet mást nézni, mert biztosan lesz érdekes meccs. Ez persze biztosan próbára teszi a néző intelligenciáját is, hogy mennyire tud alkalmazkodni a helyzethez, hogy akár játékoskötődés nélkül élvezni tudjon egy találkozót.
Ha megkérdezem az okát akkor leginkább az a válasz, hogy:
-nincs normális magyar nyelvű közvetítés (a Eurosporton elég "nevenincs" csapatokat mutatnak)
Bazzani
Az eset nem egyedi. Elég megnézni ezt a fórumot. Évekkel ezelőtt már úgy tűnt, valami elindul. A hat kiemelt konfnak külön szerkesztője volt hetente 1-1 nagy volumenű cikkel. Voltak hellyel-közzel működő csapattopikok is, majd az oldalváltás után egy lett konftopikokra váltás, ami rövid ideig még szintén működött, de az érdeklődést nem sikerült fenntartani és a cikkek írásának sem maradt értelme.
Az első bekezdésben írt nagy ugrást A steril NFL jelentette komfort zónából kikerülve nehéz átállni az egyetemi foci sokszínűségére. csak keveseknek sikerült végrehajtani.
Még a draft szempontú megközelítéssel lehetne próbálkozni szerintem.
több mint 10 éve
Én a magam példáját nézem. Most rávettem magam, hogy majd követem a Baylor csapatát, mert szimpatikus az offense és leginkább Bryce Petty játéka. Bele is kezdtem az SMU elleni meccsbe, de olyan volt az egész mintha egy soccer magyar kupa meccset néznék amikor az NB1es csapat játszik egy megye1es ellen. Aztán megnéztem a menetrendjüket és a meccsek többsége ugyanilyen lesz valószínűleg. Persze a rangadóikat majd letöltöm.Most szemét leszek, de nagyon bökte a csőrömet a fenti komment, még ha magyarázatnak el is megy 😊
Azért elég sokakat eltántorít, hogy nézel egy meccset ahol senkit nem ismersz és az egyik agyonveri a másikat.Bazzani
Én a magam példáját nézem. Most rávettem magam, hogy majd követem a 49ers csapatát, mert szimpatikus az offense és leginkább Colin Kaepernick játéka. Bele is kezdtem a Cowboys elleni meccsbe, de olyan volt az egész mintha egy soccer magyar kupa meccset néznék amikor az NB1es csapat játszik egy megye1es ellen. Aztán megnéztem a menetrendjüket és a meccsek többsége ugyanilyen lesz valószínűleg. Persze a rangadóikat majd letöltöm.
Azért elég sokakat eltántorít, hogy nézel egy meccset ahol senkit nem ismersz és az egyik agyonveri a másikat.
bocs :p
---