NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 359 — no es importante
Kik lehetnek idén a nagy meglepetéscsapatok, mint amilyenek tavaly voltak például a UCF, Missouri, Auburn, vagy a Michigan State?norbisillo
a Marshallnak a menetrendje miatt szinte "kötelező" a hibátlan alapszakasz, én erősen bízok egy első heti Utah State upsetben vasárnap a Tennessee otthonában (Chuckie Keeton 4 Heisman!), esetleg a Navy is menetelhet egyet

a power5-osokat még nehezebb megmondani, talán az Arizona lephet meg sokakat, csak a Pac-12 túlságosan telített, nem úgy a Big Ten, ahol mondjuk az Iowa hozhat össze szép csendben egy elég korrekt szezont

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kik lehetnek idén a nagy meglepetéscsapatok, mint amilyenek tavaly voltak például a UCF, Missouri, Auburn, vagy a Michigan State?norbisillo
Marshall 14-0

több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 100 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
hát én is eléggé csalódott vagyok, hogy egyre jobban leépülődik az ncaa. az archivumot nézegetve 2-3-4 évvel ezelőtt micsoda cikkek voltak az egyetemi footballal kapcsolatban.
amúgy meg annak a jj-nek köszönhetem, hogy megszerettem az egyetemi football-t akit sokan szidtak, hogy erőszakoskodik az ncaa-val. ha nem erőszakoskodott volna 2 évvel ezelőtt, akkor szerintem még mindig csak az NFL-en élnék.

szóval egy kis pótlás a 120 yard blog-tól (nem reklámozom őket - nekem amúgy is a bowl.hu marad az no1 - csak állításuk szerint ők jelentkezni fognak részletes beszámolókkal. szóval aki éhes marad a bowl.hu után college-ra azok nézzék még a 120yardot, illetve jj-t - amennyiben ő is jelentkezik)

big ten -  120yard.blog.hu/2014/08/27/a_michigan_state_eve_lehet_ez_is_a_big_ten-ben
pac 12 -  120yard.blog.hu/2014/08/28/felkeszulhetunk_a_pac-12-ben_meszarlas_lesz
sec -  120yard.blog.hu/2014/08/27/sec_499
big 12 -  120yard.blog.hu/2014/08/28/valaki_nem_fog_megallni_100_pontig_iden

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
sajnálom h a college beharangozókra csak ennyi jut.
sztem azért több beharangozó, összefoglaló cikkre lenne igénybraxa88
én most írok egy beharangozószerűséget a blogra, még az esti meccsek előtt felpakolom, összefoglaló is lesz majd, de az hosszabb távon függ a melótól is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
Kik lehetnek idén a nagy meglepetéscsapatok, mint amilyenek tavaly voltak például a UCF, Missouri, Auburn, vagy a Michigan State?

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
sajnálom h a college beharangozókra csak ennyi jut.
sztem azért több beharangozó, összefoglaló cikkre lenne igény
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Navy szerelése Ohio State ellen. Nagyon jól néz ki. 😊

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 120yard.blog.hu/2014/08/26/a_karmazsin_dagaly_es_a_tobbiek ezdeszar 😊
Hawaii Melegjogi Aktivista Harcosok 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Megvan az utolsó is, szóval itt az eredeti:
 www.sbnation.com/college-football/2014/8/20/6030683/25-maps-that-explain-college-football

alant pedig ennek a cikknek a fordítása részletekben:
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/24/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-1-resz-a-tortenelem/
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/25/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-2-resz-honnan-jonnek-a-jatekosok/
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/25/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-3-resz-ki-rendelkezik-az-eroforrasokkal-az-atrendezodes-helyzete/
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/26/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-4-resz-a-szurkolok/
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/26/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-5-resz-a-jovo/

Szerintem biztosabb alap nem kell, hogy kissé jobban átlássa mindenki a college football számos aspektusát, nem csak azt, ami a pályán történik. Ha esetleg kérdés/kérés adódik, örömmel válaszolok.

---
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
The #Lions announce a multiyear deal with Ford's Quick Lane Tire & Auto Center designating Quick Lane as title sponsor for annual bowl game.
This year’s game is scheduled for Dec. 26 at 4:30 p.m. The Quick Lane Bowl will air nationally on ESPN between Big 10 and ACC teams.

több mint 10 éve
még ma jön a vége is

ncaahu.wordpress.com/2014/08/26/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-4-resz-a-szurkolok/

a Bitcoin Bowl után pedig itt a Popeyes Bowl!

---
több mint 10 éve
mára még egy rész, újabb 6 térképpel
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/25/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-3-resz-ki-rendelkezik-az-eroforrasokkal-az-atrendezodes-helyzete/

---
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
Ha maradnánk ketten én felajánlom gabennek a nyereményt, úgy gondolom ez így fair.empty taxi
A zabály az zabály.
Legfeljebb újraszámlálást kérek. 😕)
Amelyikünk megnyeri az kérheti a lefordítását is?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ha maradnánk ketten én felajánlom gabennek a nyereményt, úgy gondolom ez így fair.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
jj vagy empty?gaben
jj
ez a verseny eddig kétnevezős, a twitteres meg három... 😊 a határidő legyen augusztus 31.baggio
(Y)
Legyen aug. 26. és sorsoljunk. :p

több mint 10 éve
jj vagy empty?gaben
jj
ez a verseny eddig kétnevezős, a twitteres meg három... 😊 a határidő legyen augusztus 31.

---
több mint 10 éve
itt a második, újabb 5 térképpel
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/25/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-2-resz-honnan-jonnek-a-jatekosok/
 www.onlinequizcreator.com/college-football-nyeremenyjatek/quiz-31345
a kvízjátékot se késő megcsinálni még egy másik könyvnyereményért, azok közül, akik megdöntik jjncaa eredményét, valaki ezt viheti haza:
baggio
jj vagy empty?

több mint 10 éve
itt a második, újabb 5 térképpel

twitter.com/roberthorvath24
régi és új twitter-követőim közül, akik legalább egy ottani bejegyzést retweeteltek vagy a kedvencek közé helyeztek, kisorsolom ezt a könyvet:

www.onlinequizcreator.com/college-football-nyeremenyjatek/quiz-31345
a kvízjátékot se késő megcsinálni még egy másik könyvnyereményért, azok közül, akik megdöntik jjncaa eredményét, valaki ezt viheti haza:

---
több mint 10 éve
elkészült a térképes cikk fordításának első része:
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/24/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-1-resz-a-tortenelem/baggio
Sok sikert hozzá!

Ugyanakkor nem tudom, hogy a hiba az én készülékemben van-e, de az "ő" betű elég fura az oldalon.DoM
sajnos ez a wordpress hibája, nincs nagyon sablon, ami az ékezetes betűket jól tudná kezelni

---
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/24/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-1-resz-a-tortenelem/baggio
Sok sikert hozzá!

Ugyanakkor nem tudom, hogy a hiba az én készülékemben van-e, de az "ő" betű elég fura az oldalon.
több mint 10 éve
 ncaahu.wordpress.com/2014/08/24/25-terkep-mely-segit-megerteni-a-college-footballt-1-resz-a-tortenelem/

twitter.com/roberthorvath24

---
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 100 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
hashtag csata texasban 😊

- #HootNHoller (rice, david bailiff)
- #YESSIR! (texas a&m, kevin sumlin)
- #DreamBigDreamBaylor, #BeBigBeBaylor, #TrophyChasers (baylor, art briles)
- #LetsRide (texas, charlie strong)
- #WreckEm (texas tech, kliff kingsburry)
- #GoFrogs (tcu, gary patterson)
- #GoCoogs (houston, tony levine)
- #GMG (north texas, dan mccarney)
- #UTSA, #WinTheDay (utsa, larry coker)
- [not on twitter - utep, sean kugler]
- [can't be bothered - texas state, dennis franchione + smu, june jones]

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
új projekt:  ncaahu.wordpress.com/
twitter csatornám is van újra, ide kerülnek majd a rövidhírek, kedvenc linkek, stb.:  twitter.com/roberthorvath24
(elméletileg a blogon is látszódnia kell a twitteres bejegyzéseknek, ha az adblocker nincs bekapcsolva)baggio
Az jjncaa blog megszűnt?gaben
Így van, írtam is a nyitókommentbenbaggio
Kár érte, bírtam a körutas témát. Na de hajrá.

több mint 10 éve
twitter csatornám is van újra, ide kerülnek majd a rövidhírek, kedvenc linkek, stb.:  twitter.com/roberthorvath24
(elméletileg a blogon is látszódnia kell a twitteres bejegyzéseknek, ha az adblocker nincs bekapcsolva)baggio
Az jjncaa blog megszűnt?gaben
Így van, írtam is a nyitókommentben

---
több mint 10 éve
Az jjncaa blog megszűnt?