NCAA csevegő
35 feliratkozó
24 napja
Week 4 totó:forms.gle/wKcG6FwyNg2n2ceF9
Week 3 eredmények:
docs.google.com/spreadsheets/d/16DBwIkgq8Y3Eqj0H87hbNgLb3PNl1dUPLXXfYMp4KIM/edit?usp=drivesdk
Totó éves állása:
docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing
Tippjáték eredményei:
docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing
Szerkesztette: zacknorb
több mint 10 éve
mobile.twitter.com/roberthorvath24/status/760676778910318593

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
+ Dakota PrukopDucksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Heisman Trophy

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?de, én fogok írni róla, amint befejeztem.
Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
tenorx
több mint 10 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
több mint 10 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így isÉn is nézem, zseniális!
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
"Everybody, touch somebody!"
több mint 10 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ezentúl csak akkor lesznek az elődöntők december 31-én (még az idei évet leszámítva), ha az óév utolsó napja szombatra esika 2017-es szezon két elődöntőjét 2018. január 1-jén, az azt követőét 2018. december 29-én, a rákövetkezőét 2019. december 28-án rendezik meg és így tovább: www.collegefootballplayoff.com/future-sites-and-schedules
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 10 éve
Autóbalesetben elhunyt a Nebraska puntere (posztján tavaly a Big Ten legjobbja), Sam Foltz és a Michigan State 2014-ben végzett puntere, Mike Sadler. 22, illetve 24 évet éltek...

---
több mint 10 éve
Kötelező!www.beingbretbielema.com/category/videos/episodes/
Az FSU topicba meg már írtam pár napja, de azért akkor megemlítem itt is, hogy a tavaly a Notre Dame szezonját végigkövető Showtime sorozatban idén a Seminoles lesz a főszereplő

---
több mint 10 éve
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊

---
több mint 10 éve
ugyan JuCo, de ezt muszáj idewww.youtube.com/watch?v=rFzvBYFrhOc

---
több mint 10 éve
!
---
több mint 10 éve
már lehet nézegetni a következő szezon menetrendjétespn.go.com/college-football/schedule
közben a CBS
www.cbssports.com/college-football/news/ucla-at-texas-a-m-to-kick-off-sec-on-cbs-coverage-schedule-announced/
és a FOX is bejelentette az általa közvetített meccsek listáját
www.foxsports.com/presspass/latestnews/2016/06/01/ohio-state-oklahoma-leads-fox-sports-college-football-schedule

---
több mint 10 éve
Verne Lundquist utolsó szezonja jön CBS-es kommentátorként az SEC meccseken.Utódja eddig az ESPN-nél dolgozó Brad Nessler lesz, tökéletes döntés

---
több mint 10 éve
az komoly www.sbnation.com/college-football/2016/5/26/5253866/art-briles-baylor-firedwww.sbnation.com/college-football/2016/5/26/11787406/baylor-ken-starr-art-briles-ian-mccaw

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
csmaster
16
hosszú 3 és fél hónap lesz...
több mint 10 éve
kemény, még a UCLA @ Texas A&M hiányzik a listáról, amit a CBS ad majd 09/03-ánkepfeltoltes.hu/160517/Screenshot__89__www.kepfeltoltes.hu_.png

---
több mint 10 éve
A 15 legígéretesebbnek tűnő FCS-FBS összecsapás az idei college szezonbanathlonsports.com/college-football/15-best-fbs-vs-fcs-football-games-2016
több mint 10 éve
szomorú, ex-ND futótwitter.com/SInow/status/729409230533496832

---
több mint 10 éve
A Coastal Carolina jövőre lép fel meg a UAB is újra pályán lesz

---
több mint 10 éve
Mármint most eggyel kevesebb csapat lesz a FBSben, vagy van arra esély, hogy valaki feljön az FCSből?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz