NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 hónapja
This is how Rutgers got their safety against Virginia Tech pic.twitter.com/bDXK6l7FGu
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 21, 2024
2 hónapja
És van videómontázs isArkansas & Auburn throw 3 picks in 26 seconds, here's all three pic.twitter.com/lFHOG58ic8
— CJ Fogler account may or may not be notable (@cjzero) September 21, 2024
2 hónapja
ARKANSAS AND AUBURN
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 21, 2024
WE LOVE YOU ❤️ pic.twitter.com/REV1ma1zR6
2 hónapja
És megint, 2-3 playyel később is.Vannak párosítások, melyeknél előre borítékolható, hogy goofy lesz az egész, az Auburn vs Arkansas tipikusan ilyen
Ez Bennyi Hill kategória
zacknorb
A California @ FSU-ra vagyok még rettentő kíváncsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
És megint, 2-3 playyel később is.Ez Bennyi Hill kategória
2 hónapja
Back2back labdaeladás!
2 hónapja
Csóri Auburn, explozív futójáték, erre a futó elhagyja a 10esen belül egy testcselnél, Arkansas touchback.plusz ott volt valami lábtörés is
zacknorb
2 hónapja
Erre a Levises majonéz reklámra nem voltam felkészülve. Meg amúgy is, ki az a kretén, aki nem Drake MAYE-el reklámozza a majonéztEz a Keenumos backup reklám viszont zseni
zacknorb
2 hónapja
Csóri Auburn, explozív futójáték, erre a futó elhagyja a 10esen belül egy testcselnél, Arkansas touchback.
2 hónapja
Folytatódik közben a Kansas vs West Virginia, ha valaki szoros végjátékot nézne most
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Helyére kerül a USC is, szembeötlő, hogy mennyire fizikálisabb csapat a Michigana védelemmel lesznek gondok Big Ten rangadókon, de a támadók meccsben tudják tartani azért a csapatot. (remélhetőleg.)
r.baggio
Szerkesztette: törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Végre USC explozív játék
2 hónapja
"2024-ben már lehetetlen keményen védekezni"Auburn CB, Champ Anthony: x.com/UnnecRoughness/status/1837582082505097320?t=8IPcuEgXLQmKRZSktHlDpQ&s=19
Szerkesztette: r.baggio
---
2 hónapja
Csak átszakadt a gát EdwardsnálHelyére kerül a USC is, szembeötlő, hogy mennyire fizikálisabb csapat a Michigan
---
2 hónapja
eh, ez a védelem már inkább a tavalyit idézi... :/
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
a Miami (Ohio) vezet a második negyed elején 3:0-ra a Notre Dame ellen 😊Pont írni is akartam, hogy az ND alakít megint.
stream: tvsportslive.fr/35966-3/
minden idők egyik legviccesebb története lenne, ha a NIU után még egy MAC-ostól kikapna az Irish, persze még messze a vége
r.baggio
2 hónapja
a Miami (Ohio) vezet a második negyed elején 3:0-ra a Notre Dame ellen 😊stream: tvsportslive.fr/35966-3/
minden idők egyik legviccesebb története lenne, ha a NIU után még egy MAC-ostól kikapna az Irish, persze még messze a vége
---
2 hónapja
astroid
571
Jó ez a Graham srác
2 hónapja
Kicsit jobban folytattuk 😊
2 hónapja
Ott a center elég szépen nyitotta a rést
2 hónapja
Erre a Levises majonéz reklámra nem voltam felkészülve. Meg amúgy is, ki az a kretén, aki nem Drake MAYE-el reklámozza a majonéztÉn meg mindig elfelejtem, hogy a cbs kötvetítések mennyire nézhetetlenek, eddig volt kb 3 percnyi játék és 30 perc reklám
zacknorb
---
2 hónapja
Erre a Levises majonéz reklámra nem voltam felkészülve. Meg amúgy is, ki az a kretén, aki nem Drake MAYE-el reklámozza a majonézt
2 hónapja
Nem hinném hogy Archie kijön már a 25-ös draftra...Egyébként kicsit off, de nem tudom Q Ewers mennyire sèrült viszont ha mèg játszhat idèn ès a kis Manning így alakít már jelentkeznèk is a NiL portálon esetlegesen a Michigannèl, hogy lehessen belőle valami (ha portál utan nem kell csücsülnie valamennyit, ezzel nem vagyok tisztában)...mert innentől kb veszett helyzet ez neki ha csak a kis Archival nem lesz valami. A padon ücsörögnie felesleg. Persze ha komolyabb a gond, vagy nem játszhat a transzfer után, az más helyzet.Jövőre övé a csapat...minek ugrálni ilyenkor 😊
dande2
Klaci79
Mi viszont "jól" kezdtük 😛