NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 hónapja
Közben USC TD
2 hónapja
még egy Auburn INT, imádom 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ez egy igazán beteg play volt, benne mindennel
2 hónapja
közben megőrült a Michigan meccs is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ha mondjuk Brady beiratkozna ujra a Michiganre, jatszhatna?ha Phelps beiratkozna, akkor igen, Brady-nek már nincs több szezonra játékengedélye
Nem hiszem el hogy nem talaltak legalabb egy kozepes QBt.
beltazor
Orjitól olyan Shoelace vibe-ja van az embernek, hogy az hihetetlen
---
2 hónapja
Ha mondjuk Brady beiratkozna ujra a Michiganre, jatszhatna? Nem hiszem el hogy nem talaltak legalabb egy kozepes QBt.
2 hónapja
brutál Arkansas TD és óriási USC futás szinte egy időben 😊
---
2 hónapja
Hendrix
1 555
Nem drukkolok én senkinek, legalábbis nem kiemelt csapatnak, csak látva a végeredményt merült fel bennem a kérdés hogy ennek a kb. edzőmeccsnek sport értéke nem sok van de hát biztos van aki jól szórakozott. De ugye ahogy írtam is meg most te is hoztál egy példát, előfordulhat az upset ha úgy adja ki.Arra nincs valami akarat hogy ne legyenek olyan meccsek amikor osztály különbségek vannak csapatok között? A top csapatoknak valami külön ligát összerakni vagy akármi. Most itt volt ez az Ohio State - Marshall 49-14, elit kiemelt egyetem a másik brigád meg kis túlzással utcáról összeszedett emberekkel. Gondolom vannak meglepetések, de jóformán lejátszani felesleges ezeket a meccseket.28.5 pontos favorit volt az Irish
Hendrix
www.youtube.com/watch?v=bLLtbLj4IoQ
NCAA-ben nem szabad egy csapatnak drukkolni, mert akkor leragadsz az ilyen meccseknél, amúgy meg a Marshall nem is olyan rossz, a Buckeyes a 129-ből kis túlzással közel 100-at szerintem képes lenne hasonló arányban megverni
r.baggio
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Azért említsük meg, hogy a Vandy félidőben veri a 7. kiemelt Mizzou-t
2 hónapja
Á, szóval ez a Michigan playa lesz a mostani top5-ös CB
2 hónapja
Will Johnson for Heisman... or 1/1 or something
---
2 hónapja
jé, egy jó hosszú passz az Auburntőlés TD követte legalább.
Löfli
Végre a USC és az Auburn is szerzett.
2 hónapja
jé, egy jó hosszú passz az Auburntől
2 hónapja
Arra nincs valami akarat hogy ne legyenek olyan meccsek amikor osztály különbségek vannak csapatok között? A top csapatoknak valami külön ligát összerakni vagy akármi. Most itt volt ez az Ohio State - Marshall 49-14, elit kiemelt egyetem a másik brigád meg kis túlzással utcáról összeszedett emberekkel. Gondolom vannak meglepetések, de jóformán lejátszani felesleges ezeket a meccseket.28.5 pontos favorit volt az Irish
Hendrix
www.youtube.com/watch?v=bLLtbLj4IoQ
NCAA-ben nem szabad egy csapatnak drukkolni, mert akkor leragadsz az ilyen meccseknél, amúgy meg a Marshall nem is olyan rossz, a Buckeyes a 129-ből kis túlzással közel 100-at szerintem képes lenne hasonló arányban megverni
---
2 hónapja
Hendrix
1 555
Arra nincs valami akarat hogy ne legyenek olyan meccsek amikor osztály különbségek vannak csapatok között? A top csapatoknak valami külön ligát összerakni vagy akármi. Most itt volt ez az Ohio State - Marshall 49-14, elit kiemelt egyetem a másik brigád meg kis túlzással utcáról összeszedett emberekkel. Gondolom vannak meglepetések, de jóformán lejátszani felesleges ezeket a meccseket.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
16 completed passz, 5 INT xddd
2 hónapja
Reggel még mondtam hogy a Stanford-Syracuseon sok a pick, erre itt van ez az Arkansas-Auburn 😀
2 hónapja
Razorbacks újabb pick 😀
2 hónapja
WVU fordítás fél perccel a vége előttEzért nem fogadok, szerencsére
Löfli
Ezt pedig már zsebben éreztem volna
---
2 hónapja
WVU fordítás fél perccel a vége előtt
2 hónapja
Basszus egyenlített a UCLA még a szünet előtt
---
2 hónapja
nincs valahol egy kansas-wv stream kéznél?the.streameast.app/cfb/kansas-jayhawks-west-virginia-mountaineers/26070368
Klaci79
2 hónapja
Klaci79
22 221
nincs valahol egy kansas-wv stream kéznél?
2 hónapja
Klaci79
22 221
Darabjaira szedi a támadófalat a Michigan védelem...pedig csak a futást kellene fogni, Orji még ezen a szinten sem tűnik irányítónak.