CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 hónapja
Kampman
28 184
A Georgia Southern - Boise State meccsen szép kis tűzijáték van.
2 hónapja
🤣🤣🤣 pic.twitter.com/zMhTwFwLZf
— RedditCFB (@RedditCFB) August 31, 2024
+: A U-nak csak a szoros meccseken Cristobal matchelési zsenijét kéne offolnia
2 hónapja
Boise RB Ashton Jeanty has 146 yards and four touchdown. At halftime. 🤯
2 hónapja
Íme Rattler utódja 😀---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Hát Mertz eléggé offos, csóró eléggé lenn maradt
2 hónapja
Dr Pepper reklámok a TV-mben, NCAA season is going! 😍🤩❤️Közvetítés közben mindig azt isszuk 8)
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Dr Pepper reklámok a TV-mben, NCAA season is going! 😍🤩❤️
2 hónapja
A U-nak kell szurkolni az ACC-ben 😕The U is back
Cam Wardnak és Xavier Restreponak kell szurkolni az ACC-ben 😊
zacknorb
Cam Ward nagy igazolás volt, van qb, érdekes módon az addig alulteljesítő wr-ek is összekapják magukat
---
2 hónapja
manning time. : - )és az első egyetemi passza sem lett rossz.
Ventura
Arch Manning’s first touchdown pass pic.twitter.com/EitRXPT07H
— Mike Herndon (@MikeHerndonNFL) August 31, 2024
2 hónapja
A U-nak kell szurkolni az ACC-ben 😕Cam Wardnak és Xavier Restreponak kell szurkolni az ACC-ben 😊
2 hónapja
manning time. : - )
2 hónapja
Már a mastert végzi biztos. Vagy notórius UV csekk befizető. 😀Cam McCormick kezd beérni a KILENCEDIK egyetemi idényérePrime HÖKös szint 😀
r.baggio
zacknorb
9th year Tight End Cam McCormick gets Miami on the board🙌
— PFF College (@PFF_College) August 31, 2024
pic.twitter.com/3hVmltr36K
2 hónapja
Na mondom bekapcsolódok a South Carolina meccsére, úgyis scoutolni kell őket a jövő hét miatt, erre lightning delay ott is sajnos. Szenvednek eddig az Old Dominion ellen
Szerkesztette: r.baggio
---
2 hónapja
az szép futás volt
2 hónapja
Mertznek is kellene még vagy három szezon, mire kiteljesedik, nem is értem, hogy mit gondoltak a Gatorsnél, abszolút zsákutca őt erőltetni
---
2 hónapja
Ezek szerint nem 😏 sebaj talán innen már nem szúrjuk el ès megnèzem az összefoglalót 😊
2 hónapja
VT lol
2 hónapja
Esetleg a PSU meccsre tud vki streamet vagy az a hajó már elment? Ahol èn tudtam azok "lejártak"....
2 hónapja
Cam McCormick kezd beérni a KILENCEDIK egyetemi idényéremár kéősbb érnek az emberek. : - )
r.baggio
2 hónapja
jezusom, nagyon sült kompér volt ez ewers-től. int.
2 hónapja
Cam McCormick kezd beérni a KILENCEDIK egyetemi idényérePrime HÖKös szint 😀
r.baggio
2 hónapja
Cam McCormick kezd beérni a KILENCEDIK egyetemi idényére
---
2 hónapja
na, jöhet a nap legfontosabb meccse, hajrá U!Na vajon a Canes felteszi a habot az ACC mai sz@rtortájára?
törölt kristof
Maka is így hallotta, hát sorry, ez komoly brainfartNekem nem rémlik, hogy ilyeneket mondtam volna, de remélem azért tetszik a közvetítés, kérdések is jöhetnek esetlegFart volt az.Ha én hallottam félre, akkor elnézést.Egy fasszal javítani??
Kampman
r.baggio
Kampman
Dzsokijuing
r.baggio
---
2 hónapja
looooolThe first touchdown Texas scores in program history as an SEC member was not on national TV because conference rival Vandy’s OT game ran long.
— RedditCFB (@RedditCFB) August 31, 2024