NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Week 1
több mint 8 éve
Hetente? Meccsenként inkább 😊 (a Louisville azért viszi a prímet, már vezetünk is 7-0-ra)szóljál be neki, hogy ő úgyis hetente másik csapatnak szurkol 😛most úgy teszek, mintha nem is láttam volna, hogy mit írtálTudja az espn , hogy mit kell közvetíteni 😀minden évben az első csütörtök este a nyamvadt South Carolina játszik... 😊
Sixo
baggio
Sixo
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ő büszke rá.szóljál be neki, hogy ő úgyis hetente másik csapatnak szurkol 😛most úgy teszek, mintha nem is láttam volna, hogy mit írtálTudja az espn , hogy mit kell közvetíteni 😀minden évben az első csütörtök este a nyamvadt South Carolina játszik... 😊
Sixo
baggio
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
szóljál be neki, hogy ő úgyis hetente másik csapatnak szurkol 😛most úgy teszek, mintha nem is láttam volna, hogy mit írtálTudja az espn , hogy mit kell közvetíteni 😀minden évben az első csütörtök este a nyamvadt South Carolina játszik... 😊
Sixo
baggio
Sixo
több mint 8 éve
most úgy teszek, mintha nem is láttam volna, hogy mit írtálTudja az espn , hogy mit kell közvetíteni 😀minden évben az első csütörtök este a nyamvadt South Carolina játszik... 😊
Sixo
baggio
több mint 8 éve
Tudja az espn , hogy mit kell közvetíteni 😀minden évben az első csütörtök este a nyamvadt South Carolina játszik... 😊
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
02:00 Ole Miss vs Florida State - Orlando [ESPN]Stream: www.wiz1.net/schedule
Szerkesztette: r.baggio
---