NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
68
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
37
7
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
29
11
22:25
Week 1
2 feliratkozó
több mint 5 éve
Azt lehet tudni, hogy Tate Martellnek mitől főtt le ennyire kávé?A közvetítésből nem, és ne is várd, hiszen a saját logikád szerint felkészülhettél volna az alapinfókból...
JustoVillar
több mint 5 éve
Mondjuk 50 éves sportot kedvelő, de amfocihoz kakukk éjjel kettőkor kapcsolgatóra gondolsz?Ebben van igazság, de szerintem mindenki jobban jár ha szótár jelleggel csinálnak egy szakkifejezés gyűjteményt amit elérhetővé tesznek. Nem olyan bonyolult dolog megtanulni kb 20 kifejezest, mint kifacsart magyar mondatokat használni.Én szorgalmazom a magyar közvetítések magyarul történő megvalósítását, HA cél új nézők “akvirálása”.Pléjklákk, teköl, szájdlájn, fámbli, offenz... mindre van normális magyar kifejezés.Viszont borzaszto idiota hangzanak azok a kifejezések. Én egy drive után atkapcsoltam az ESPN-re, mert nekem nagyon szinvonaltalan a közvetítés.
Sobri Jóska
JustoVillar
Magyaroknak magyarul szerencsés kommentálni amit lát, ha eleve nem érti.
Te, meg a fanok amúgyis nézik az ESPN-en, baggio meg ha nézi, már nem nézi...
Maka és balentin meg úgyis utólag elolvassa az ideírtakat, így mindenképpen nyomot hagyok, hátha legközelebbre javítják ezt.
Ánszportszmenlájk kándekt, harmadi dán....
Sobri Jóska
JustoVillar
Kb. 300 az a 20 kifejezés.
A szerelés, vagy támadók, esetleg a kísérlet vagy a labdavesztés egyáltalán nem kifacsart magyar szavak, mondatba helyezve sem.
Inkább érthetőnek, követhetőnek mondanám.
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Azt lehet tudni, hogy Tate Martellnek mitől főtt le ennyire kávé?
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Miami folyamatosan magát szopatja...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
turnover plank!! www.sbnation.com/college-football/2017/11/16/16652786/kennesaw-state-turnover-plank-ed-edd-eddyFCS!!!
Löfli
több mint 5 éve
fly_gulls
103
Asszem súlyzó is van valaholMeg a turnover chainsaw 😀Sejtettem, hogy már létezik ilyen, de nem tudtam hol 😀Aminél már csak a turnover trón a jobb!
Na elokerult a turnover chain is 🔗🔗😁
JustoVillar
fly_gulls
JustoVillar
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
turnover plank!! www.sbnation.com/college-football/2017/11/16/16652786/kennesaw-state-turnover-plank-ed-edd-eddy
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Meg a turnover chainsaw 😀Sejtettem, hogy már létezik ilyen, de nem tudtam hol 😀Aminél már csak a turnover trón a jobb!
JustoVillar
fly_gulls
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
fly_gulls
103
Sejtettem, hogy már létezik ilyen, de nem tudtam hol 😀Aminél már csak a turnover trón a jobb!
JustoVillar
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
mondjuk ezt hogy a faszba szedte össze a miami azt nem tudom
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Sejtettem, hogy már létezik ilyen, de nem tudtam hol 😀Na elokerult a turnover chain is 🔗🔗😁
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Ebben van igazság, de szerintem mindenki jobban jár ha szótár jelleggel csinálnak egy szakkifejezés gyűjteményt amit elérhetővé tesznek. Nem olyan bonyolult dolog megtanulni kb 20 kifejezest, mint kifacsart magyar mondatokat használni.Én szorgalmazom a magyar közvetítések magyarul történő megvalósítását, HA cél új nézők “akvirálása”.Pléjklákk, teköl, szájdlájn, fámbli, offenz... mindre van normális magyar kifejezés.Viszont borzaszto idiota hangzanak azok a kifejezések. Én egy drive után atkapcsoltam az ESPN-re, mert nekem nagyon szinvonaltalan a közvetítés.
Sobri Jóska
JustoVillar
Maka és balentin meg úgyis utólag elolvassa az ideírtakat, így mindenképpen nyomot hagyok, hátha legközelebbre javítják ezt.
Sobri Jóska
JustoVillar
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Ebben van igazság, de szerintem mindenki jobban jár ha szótár jelleggel csinálnak egy szakkifejezés gyűjteményt amit elérhetővé tesznek. Nem olyan bonyolult dolog megtanulni kb 20 kifejezest, mint kifacsart magyar mondatokat használni.Én szorgalmazom a magyar közvetítések magyarul történő megvalósítását, HA cél új nézők “akvirálása”.Pléjklákk, teköl, szájdlájn, fámbli, offenz... mindre van normális magyar kifejezés.Viszont borzaszto idiota hangzanak azok a kifejezések. Én egy drive után atkapcsoltam az ESPN-re, mert nekem nagyon szinvonaltalan a közvetítés.
Sobri Jóska
JustoVillar
Sobri Jóska
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Én szorgalmazom a magyar közvetítések magyarul történő megvalósítását, HA cél új nézők “akvirálása”.Pléjklákk, teköl, szájdlájn, fámbli, offenz... mindre van normális magyar kifejezés.Viszont borzaszto idiota hangzanak azok a kifejezések. Én egy drive után atkapcsoltam az ESPN-re, mert nekem nagyon szinvonaltalan a közvetítés.
Sobri Jóska
JustoVillar
több mint 5 éve
ez a line-to-gain kamera nagyon menő 😀
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Pléjklákk, teköl, szájdlájn, fámbli, offenz... mindre van normális magyar kifejezés.Viszont borzaszto idiota hangzanak azok a kifejezések. Én egy drive után atkapcsoltam az ESPN-re, mert nekem nagyon szinvonaltalan a közvetítés.
Sobri Jóska
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Cséjn, fildpozíció, kikoffkávridzs, álumni.....Új villával, láttam már. 😉Meg ha magyarul beszélnének...Ez így kb. 20 embert ragad meg az országban.Balentinnek amúgy ez az első meccse TV-ben evőr (és ezen a héten volt már nála rosszabb magyar amifocis szakkomentátor 😉 ) .
Sobri Jóska
FYI mint hűséges FCS olvasómnak szólok, már olvashatod az idei szezon első 2 meccsének magyar összefoglalóját a szokott helyen! Spoiler: Bombameglepetéssel indult a szezon avagy kinyomták a fogkrémet!!!
iktriad
több mint 5 éve
És ténylegUPC-n nem tudja valaki hanyason van a galaxy 4?84
Sixo
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Meg ha magyarul beszélnének...Ez így kb. 20 embert ragad meg az országban.Balentinnek amúgy ez az első meccse TV-ben evőr (és ezen a héten volt már nála rosszabb magyar amifocis szakkomentátor 😉 ) .
Sobri Jóska
FYI mint hűséges FCS olvasómnak szólok, már olvashatod az idei szezon első 2 meccsének magyar összefoglalóját a szokott helyen! Spoiler: Bombameglepetéssel indult a szezon avagy kinyomták a fogkrémet!!!
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Pléjklákk, teköl, szájdlájn, fámbli, offenz... mindre van normális magyar kifejezés.
több mint 5 éve
UPC-n nem tudja valaki hanyason van a galaxy 4?84
Sixo
Jó lenne egy eredményjelző a képernyőreMeg ha magyarul beszélnének...
Kampman
Ez így kb. 20 embert ragad meg az országban.
több mint 5 éve
január óta erre várunk, de szerintem nem gondolta senki hogy maka fog ordítani a tévénkben 😀.
mmdan
Pedig a magyar Gus Johnson (ami nálam dicséret 😉) nagyon, NAGYON illik ehhez a ligához.
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Fuu ezért nem lesz megdicserve a U védelme 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
mmdan
329
január óta erre várunk, de szerintem nem gondolta senki hogy maka fog ordítani a tévénkben 😀